Mamma synger «I love you» til babyen, men hør hva datteren svarer… Så utrolig søtt!

Barn bør bli sunget for helt fra de er født og til og med før det, mens de er i magen. Forskning har vist at foreldre som synger for barna sine hver dag forhindrer fremtidige språkproblemer for barna.

Den 15 måneder gamle Gemma Kate har utvilsomt hørt på mammas sang i hele sitt liv. Da moren ble synger «I love you» til henne så får hun en fantastisk respons tilbake.

Syng masse for barna, og del gjerne denne søte videoen med vennene dine:

Mamma og pappa kysser hverandre, og reaksjonen til babyen er bare helt ubetalelig!

Følelsen av å ikke bli elsket nok kan kjennes vond for alle – og denne sjalu babyen er virkelig helt knust.

Når lille Ella får et kyss, smiler hun og ler. Men når mamma hennes får et kyss, blir sjalusien tung å bære. Matt og Krissy Hanneken er Ellas foreldre. de lykkelige foreldrene filmet nylig Ellas søte reaksjon mens de to kysset hverandre.

Det er ingen tvil om hun ikke liker det. Når foreldrene kysser hverandre, tenker hun: «Hvordan kan foreldrene mine kysse hverandre, men ikke meg?»

Se det søte og morsomme klippet under her:

Mamma låner en av babyens smokker, se den herlige reaksjonen til den lille gutten!

Mamma tuller med sønnen Penn, hun har lånt en av guttens smokker og puttet den i munnen sin, men sjekk reaksjonen når hun tar den ut!

Barnet kan ikke slutte å le, og den herlige barnelatteren er smittsom.

Pappa filmer når han ser sønnenes herlige reaksjon, i midten av klippet er det like før den lille tassen tipper over, men så snart han setter seg opp igjen, så ler han igjen!

Helt herlig! Se klippet under her, og få deg en god latter du også:

Moren tar tak i sønnen når favorittsangen spilles, legg merke til føttene når de svinger seg på kjøkkengulvet!

Lance har danset med mamma Lucy siden han lærte å gå, hvis det kom en rytmisk sang på radioen pleide moren å be ham opp til en svingom på kjøkkenet.

Nå er Lance voksen, med to egne barn, og han og moren danser fortsatt rett som det er.

En kveld da Lucy ikke fikk sove, skrudde hun opp lyden på radioen og grep sønnens hånd og inviterte han opp til dans.

Deres favorittsang «Dear Future Husband» er virkelig en perfekt sang å danse til, og Lucy og Lance «flyr» perfekt over dansegulvet sammen.

Se selv i klippet under her, og legg merke til føttene deres, og hvor gode de på trinnene. Dette klippet inneholder så mye glede og kjærlighet at det er en fryd å se:

Tenåringene gadd aldri å rydde, da fikk moren en glimrende ide!

Tenåringsmoren Alice var dritt lei av at døtrene hennes ikke ryddet på rommene sine. Det lå alltid klær, sko, jakker og annet rot strødd rundt på gulvene deres. Alice var lei av de dumme unnskyldningene til døtrene. Det var alltid noe som var viktigere enn å rydde.

– Hva gjør man når man er møkkalei av å fortelle tenåringene sine at de må slutte med å la rommene se ut som om det er hjemløse mennesker som bor der?

Alice Velásquez la ut dette spørsmålet Facebooksiden sin – men hun stiller ikke bare spørsmålet, hun har også funnet en løsning på problemet.

Hun orket ikke å ha det slik lenger – orket ikke å mase. Derfor fant hun en løsning som har fått hele verden til smile anerkjennende.

Alice samlet sammen absolutt alt hun fant på jentenes rom og la det i store plastposer. Deretter krevde hun at døtrene måtte kjøpe en og en pose tilbake, for den nette sum av 25 dollar (rundt 205 norske kroner) pr. pose.

Og posene kunne bare kjøpes tilbake med penger som var opptjent ved å utføre plikter i hjemmet.

Det som også var med i planen var at alt innholdet i posene var samlet sammen akkurat sånn som hun hadde funnet det på rommene til jentene – kaos. Jentene kunne da oppleve å betale for en pose som bare inneholdt skittentøy og skrot.

Syns du idéen til Alice var god? Kanskje dette kan være en ide for andre med tenåringsbarn som roter – og ikke rydder… 😉

Hun får sin nyfødte baby i armene, men far og barn har en overraskelse på lur!

Det er en lykkelig stund på fødestuen i Taylor Mill i Kentucky, et lykkelig par har nettopp fått en herlig liten datter – og det skal ende med dobbeltlykke.

Det parets nyfødte baby hjelper pappa med å overraske mamma bare én dag etter å ha blitt født. Se ut dette koselige øyeblikket hvor mor blir fridd til av den nybakte pappaen med hjelp av den en dag gamle babyen. Sånt blir en glad av å se, det lille barnet fikk faktisk være med å hjelpe pappa fri til mamma!

Se klippet under, det er så koselig:

.

Mamma begynner å synge for tvillingene og reaksjonen er ubeskrivelig – følg ekstra godt med på vesla til høyre.

Mamma begynner å nynne på kjenningsmelodien til Tv-serien «Eastenders» eller «Østkantfolk» som vi kalte den her i Norge. De åtte måneder gamle tvilling-jentene reagerer på den søteste måten du kan tenke deg, det er helt tydelig at de liker at mamma synger for dem.

Begge er «helt med», men vesla til høyre er mest ivrig. 🙂

Se de herlige sjarmtrollene her:

Mamma møter tvilling-guttene sine for første gang – øyeblikket kunne ikke vært mer rørende!

Ekteparet Hatmaker fra Texas i USA hadde tre flotte barn fra før, men de ønsket seg likevel flere barn, så de bestemte seg for å adoptere to barn fra Etiopia.

Prosessen for å få dette til var lang og hard, men til slutt fikk de endelig klarsignal og  mamma og pappa reiste den lange veien til Etiopia for å hente de to barna, tvillingene Ben og Remy.

Her får vi se det magiske øyeblikket når de får møte tvillingene for første gang. Se hvordan det lyser av kjærlighet når mamma får se guttene sine for første gang.

At disse blir en lykkelig storfamilie det er jeg helt sikker på! 🙂

Se det rørende møtet i klippet under her:

Babyen nekter å slippe mamma etter fødselen – se øyeblikket som har rørt hele verden!

Å endelig få møte sin nyfødte baby for første gang er et av de flotteste øyeblikkene en kan oppleve. Å endelig få å se den bitte lille personen som en har lengtet etter i ni måneder er et følesesladet øyeblikk.

Nå fått ta del i et slikt øyeblikk takket være et klipp som Maternidade Cor de Rosa la ut på Facebook. klippet viser Brenda Coêlho har nettopp gjennomgått et keisersnitt, og får møte babyen sin for første gang.

 

 

Det er som om den lille babyen instinktivt bare vet at dette er mamma, og klemmer og koser henne med en gang. Når en av sykepleier forsøker å løfte henne bort, kan man høre at hun begynner å skrike, hun vil kose mer med mammaen sin. 💖

Her kan du se det fantastiske videoklippet! Del gjerne dette nydelige øyeblikket med vennene dine hvis du også ble varm i hjertet av dette.

Claire (6) og pappa synger juleklassikeren foran peisen – med mamma på piano skaper de julemagi!!

Claire Crosby og familien hennes er i julestemning, og derfor har de laget en nydelig julevideo hvor de synger «The First Noel» («Nöel, nöel»)

Mange av oss kjenner til 6 år gamle Claire Crosby etter en video hvor hun sang sammen med pappa, «You’ve Got A Friend In Me», som spredde seg raskt på nettet og hun ble snart en superstjerne.

 

 

Siden da har vi sett Claire og pappa Dave synge mange fine duetter sammen, men mamma Ashley har vi ikke sett noe særlig til, men i denne videoen deltar hun på pianoet.

Se den herlige familien som sammen skaper julemagi og god stemning i videoen under her: