Hunden plyndret kjøleskapet når han ikke var hjemme. Så satte han opp et kamera og fikk se dette!

Adam Montiel kunne ikke begripe hvordan hunden hans, Allie, klarte å robbe kjøleskapet når han ikke var hjemme. Han bestemte seg for å sette opp et kamera for se hva hunden gjorde, og dette er det han oppdaget!

Etter å ha sett videoopptaket forsto Adam hva som hadde skjedd. «Kjæresten min lærte Allie å åpne en skuff der Allies leker var, vi tenkte ikke engang på at fryseren også er en stor skuff med mat!» Skriver han. «Men hvordan hun åpnet dørene med munnen, og brukte håndtakene var utrolig for oss.

Ja, vi gir henne mat, hun er en veldig smart og kjærlig hund, og vi elsker henne over alt»

Jeg tenker det er på tide å få en sikkerhetslås på kjøleskapet, sier han!

Her ser vi videoen som viser hvordan den smarte Golden retrieveren Allie raidet  fryseren og kjøleskapet:

Hunden vil inn og noen har låst døren, men se hva den gjør da!

Hunden har vært ute en tur, og nå vil han inn igjen. Han har lært seg å åpne døren akkurat som mennesker gjør, men noen har låst døren fra innsiden.

Det er kaldt ute, og nå VIL han inn. Men se hvor smart han er: Hunden ser at det er en ringeklokke ved siden av døren, og ringer faktisk på den! 🙂

Se den smarte hunden her:

Hun ble kalt motbydelig, og bestemte seg tvert for å kvitte seg med 90 kilo!

Når en er i et forhold, forventer man at partneren skal støtte deg og ikke tråkke deg ned. Dessverre fungerer det ikke alltid sånn, og i stedet er det noen som ødelegger selvtilliten til kjæresten sin.

Det var sånn Miranda Baker fra Iowa, USA følte det. Hennes selvtillit var ødelagt, og hun var misfornøyd med forholdet sitt. Etter å ha blitt kalt «motbydelig» bestemte hun seg for å dele sitt «før og etter»-bilde på Twitter om hvordan hun klarte å bli kvitt 90 kg.

«Etter at jeg ble kalt «motbydelig» i går kveld bestemte jeg meg for å bli kvitt 90 kg,» skrev Miranda.


Bildekilde Mandy_Rose99/twitter

Du la kanskje merke til at det er nøyaktig det samme bildet.

Se en gang til, så vil du oppdage at alt hun har gjort, er at hun har klippet bort kjæresten sin på bildet til høyre.

Miranda hadde aldri forventet at bildet å få så mye oppmerksomhet, men det raste fort inn med kommentarer. Hun ble hyllet av kvinner over hele verden som jublet over hennes beslutning.

Er du enig i at dette var et smart trekk? Del gjerne denne artikkelen med vennene dine hvis du syns Miranda gjorde det rette!

Vaktmesteren er lei av at elevene lager leppestiftmerker på speilene – se hans geniale løsning!

Tenårene er i den perioden i livet som er mest opprørsk, og det å bryte regler er kult.

Ungdommer ser på forbud og regler som utfordringer som for enhver pris må overvinnes.

Men det er med alderen erfaringen kommer .

Vaktmesteren i videoen nedenfor er bevis på det.

Hver dag må skolens vaktmester rengjøre speilene på toalettet, siden tenåringene lager leppestiftmerker på dem. Når han ber dem om å slutte, får han i stedet en motsatt effekt, for dagen etter er det minst dobbelt så mange leppestiftmerker på speilene.

 

 

Men vaktmesteren er smart og bruker oppfinnsomheten sin til å løse problemet.

Se videoen under for å se vaktmesteren snedige løsning. Vi tror at leppestiftmerkene på speilene er en «saga blott» etter dette… 😉

 

Hunden Lucy er sulten og kjenner lukten av deilig mat, men se hvor smart hun er!

Gang på gang har vi sett dyr overraske oss med hvor intelligente de er, og Beaglen Lucy overrasker alle når hun viser hvor smart hun er.

Hun er sulten, og når hun hører at det piper i mikrobølgeovnen klarer hun på en genial måte å klatre opp på benken og åpne døren, og forsyne seg av godsakene.

Heldigvis var det et kamera i rommet som filmet dette! 🙂 Se klippet under her:

 

Tenåringene gadd aldri å rydde, da fikk moren en glimrende ide!

Tenåringsmoren Alice var dritt lei av at døtrene hennes ikke ryddet på rommene sine. Det lå alltid klær, sko, jakker og annet rot strødd rundt på gulvene deres. Alice var lei av de dumme unnskyldningene til døtrene. Det var alltid noe som var viktigere enn å rydde.

– Hva gjør man når man er møkkalei av å fortelle tenåringene sine at de må slutte med å la rommene se ut som om det er hjemløse mennesker som bor der?

Alice Velásquez la ut dette spørsmålet Facebooksiden sin – men hun stiller ikke bare spørsmålet, hun har også funnet en løsning på problemet.

Hun orket ikke å ha det slik lenger – orket ikke å mase. Derfor fant hun en løsning som har fått hele verden til smile anerkjennende.

Alice samlet sammen absolutt alt hun fant på jentenes rom og la det i store plastposer. Deretter krevde hun at døtrene måtte kjøpe en og en pose tilbake, for den nette sum av 25 dollar (rundt 205 norske kroner) pr. pose.

Og posene kunne bare kjøpes tilbake med penger som var opptjent ved å utføre plikter i hjemmet.

Det som også var med i planen var at alt innholdet i posene var samlet sammen akkurat sånn som hun hadde funnet det på rommene til jentene – kaos. Jentene kunne da oppleve å betale for en pose som bare inneholdt skittentøy og skrot.

Syns du idéen til Alice var god? Kanskje dette kan være en ide for andre med tenåringsbarn som roter – og ikke rydder… 😉

Katten Boo vekker eieren sin hver eneste morgen, men se det geniale knepet!

Det er ikke så mange som liker å bli vekket grytidlig om morgenen. Men her ser ser vi katten  Boo som har påtatt seg jobben som vekkerklokke. og jeg kan forsikre deg om at han gjør en god jobb!

Hvis du har problemer med å våkne om morgenen, skaff deg en katt! Den fantastiske katten Boo vekker sin eier klokka 5 hver morgen. Og han har funnet en perfekt måte å gjøre det på. Ifølge eieren virker det hver gang! Katten er sannsynligvis bekymret for eieren ikke skal komme seg opp, og sørger for at han kommer seg opp om morgenen.

Se det søte klippet under her:

Hunden er kresen og vil ikke spise tørrforet sitt, da får matfar en glimrende idé!

Hunden Luna er en Golden Retriever som er veldig kresen i matveien, og hun syns ikke noe om å få tørrfor støtt, det er mye mer fristende med maten som er laget i ovnen.

 

 

Da kommer far på den geniale ideen å late som han lager mat til Luna, og setter den noen sekunder i ovnen og setter på klokka, så det velkjente pipet når maten er ferdig kommer. Da tror hunden at far har laget deilig mat spesielt for henne og syns maten er helt topp.

Se filmen med den kreative hundeeieren her:

 

Familien er lei av at katten kommer seg inn på soverommet, og setter vann utenfor døren. Det katten gjør da?

  1. Mulder er en smart katt som ikke lar seg stoppe av noen ting. Eieren var lei av at katten kom seg inn gjennom alle dører og fikk den geniale idèen og sette en boks med vann utenfor soveromsdøren, fordi katter  som kjent hater vann.

 

 

Det som skjer da, beviser bare hvor smart en katt egentlig er når det er noe den vil oppnå, og Mulder, han ville inn og lot seg IKKE stoppe av eiens «sleipe» knep.

Se videoen av den smarte katten Mulder her:

Sliter du med dugg på innsiden av bilrutene? Se dette smarte tipset!

Dugg på bilrutene er etresultatet av for mye fuktighet i bilen. Kan du absorbere fuktigheten, og du kan enkelt løse problemet! Alt du trenger er kattesand (helst med silikon) og et par sokker, som sammen skaper en magisk kombinasjon.

Hobbyeksperten Dave Hax på Youtube viser oss lett hvordan du skal gjøre, så følg hans instruksjoner for å få de beste resultatene. Legg sokken din på toppen av dashbordet eller under bilseter, så bør fuktproblemer være over i løpet av et par dager!

 

 

Når du opplever at fuktigheten kommer tilbake og skaper dugg på rutene igjen, er det på tide å bytte ut kattensanden i sokken.

Se det geniale trikset her og del gjerne med vennene dine slik at flere kan få nytte av dette smarte og enkle tipset: