Hunden blir kalt verdens flinkeste valp – når du ser klippet skjønner du hvorfor!

Misa Minnie er ikke mer enn sju måneder gammel i dette klippet, men når vi ser hva hun kan, skulle en tro hun hadde øvd i flere år.

Hunden kan gjøre mange imponerende triks, og vi syns at valpen er helt utrolig flink, så har hun enda flere triks på lager.

Hunden kan åpne skapdører, sitte i en sko, se trist ut, be og mye, mye mer, og når vi ser alt Misa Minnie har lært seg, forstår vi at hun er en talentfull hund med en veldig tålmodig og god eier.

Se den søte lille hjerteknuseren som kanskje er verdens flinkeste valp i klippet under her:

 

Ingen trodde de skulle se hunden igjen da eieren døde, men så dukket den opp i begravelsen for å si farvel til mammaen sin..

Båndet mellom hunder og dere eier kan bære så spesielt, for mange er den pelskledde vennen er like viktig for dem som familiemedlemmer er.

Selv om noen ikke tror at hunder har samme kjærlighet og følelse overfor sine eiere, er det nok av mirakuløse historier der ute som synes å bevise det motsatte. Ofte går hunder lange veier for å finne sine hjem og mennesker igjen, hvis de av en eller annen grunn har kommet bort fra hverandre.

Men Bayron historie er definitivt en av de mest rørende jeg har hørt, etter denne hundens eier blir syk og dør, forsvinner den og antas å være borte for alltid.

Men han dukker opp igjen på de mest fantastiske stedet, eierens begravelse.

hund 2 2

Det er helt tåredryppende å se denne fantastiske hunden som dukket opp i kirken for å si farvel til mammaen sin.

Doña Rosalba Quiroz familie og venner samlet i hennes begravelse i Mexico for å si farvel, og ble de møtt av en mirakuløs gjest: hennes elskede hund, Bayron, som hadde forsvunnet 15 dager før.
hund 1 2

 

Doña Rosalba Quiroz bodde på en gård med hunden og da hun gikk bort trodde ingen at de vBayron igjen.

Det var før han utrolig dukket opp på begravelsesfølge , ivrig etter å si farvel til sin avdøde mamma. ❤️

 

hund 4 2

Rod Stewart hører at gatesangeren synger hans sang – da griper han mikrofonen!

Det er så ikke mange som vet hvordan mange av de store stjernene startet karrieren sin, men før de fikk sine store gjennombrudd, var det ikke like glamorøst for de fleste av dem.

Den store artisten Rod Stewart startet karrieren sin som gatesanger, hvor han sto på Picadilly Circus i London og sang og spilte for forbipasserende.

Den tiden er for lengst forbi for Rod, men han var innom Picadilly Circus en dag og hørte han en gatemusiker spille sin egen sang ‘Handbags And Gladrags’, da klarte han ikke å dy seg, men grep mikrofonen og begynte og synge, mens gateartisten Henry Facey spilte.

Sammen gjorde de et herlig improvisert nummer på Picadilly Circus til stor glede for de forbipasserende.

Se det herlige klippet under her:

Pøbler ødela pensjonistens gule bil, men så skjer det utrolige!

Peter Maddox er en pensjonert tannlege som bor i Bibury i Gloucestershire. Bibury har blitt kåret til den vakreste landsbyen i England, mye på grunn av de koselige steinhusene.

Peter eier en knallgul Vauxhall Corsa, en bil er han stolt av. Men noen ai lokalbefolkningen liker ikke den knallgule bilen hans.

Mange mener at hans gule bilen skjemmer ut landskapet, og at ødelegger for de mange turistene som kommer til landsbyen for å fotografere de pittoreske husene.

En dag bestemte noen av motstanderne av bilen seg for  å ta saken i sine egne hender, og ødela Peters bil. Vandaler hadde ripet inn ordet «MOVE» på panseret, og knust frontruten. Skaden utgjorde en verdi av 67 000. Bilen ble så skadet at 84-åringen måtte skrote den.

Heldigvis fikk Peter dekket mesteparten av kostnadene av forsikringselskapet. Men etter at historien om bilen hans ble kjent, ble mange mennesker sinte – spesielt de som hadde gule biler. Disse bileierne ville gjøre noe i solidaritet for Peter, så ikke lenge etter rullet hundrevis av biler inn i den lille landsbyen. Og alle var knallgule!

– Responsen har vært utrolig og overveldende, sier arrangøren Matty Bee til Sunny Skyz News. Folk fra hele landet og hele verden har meldt seg til å delta.

Bilene som fylte gatene i den lille landsbyen var av forskjellige merker og stiler alt fra små elektriske biler til en Lamborghini.

Hovedpersonen i historien, Peter Maddox, var vitne til hendelsen fra sin stue. Han beskriver følelsen av å få denne støtten som «overveldende». Arrangører ga ham en miniatyrversjon av den gule bilen som startet det hele, og 84-åringen var fast bestemt på ikke å la vandalene vinne.

Forhåpentligvis viste denne hendelsen alle besøkende og ikke minst lokalbefolkningen,  at turister og fotografier ikke er viktigere enn en gammel manns rett til å velge sin egen bil.

Nå vet Peter også at det er hundretusener av mennesker der ute som mener akkurat det samme som ham – Gult er kult! 😉👍

Når kona dør, rydder han i skapet hennes – og finner et brev som forandrer livet hans for alltid!

Da Tony Tripani var 80 år mistet han sin kone gjennom mange år. De kunne ikke få barn sammen, og det var deres største sorg i livet.

Med et tungt hjerte, begynner han å forberede seg på et liv i ensomhet, noe som ikke lett etter over 50 års ekteskap.

Han begynner å rydde opp etter sin kone, og når han tømmer skapet hennes finner han et gammel brev og andre dokumenter som hans hustru hadde gjemt.

Ett av brevene er ikke engang adressert til henne, men til ham. Det ble sendt for 56 år siden, men Tony har aldri sett det.

Han fikk sjokk da han leste brevet. Det var fra en kvinne som Tony hadde hatt følge med en kort periode da han var 20 år gammel. Hennes navn er Shirley og hun skriver at hun ofte tenker på ham. Deretter skriver hun at hun har noe viktig å fortelle ham.

Så kommer sjokket. Shirley sier at hun har en sønn som heter Samuel – og at det er Tony som er faren. Den gamle mannen blir veldig lei seg, i alle de årene han og hans kone prøvde å få barn, hadde han alltid hatt en sønn uten å vite det!

Med hjelp av sin søster Arlene begynner han jakten på sin sønn, og til slutt for han napp gjennom Facebook.

Sønnen Samuel er 61 år gammel og har hele sitt liv visst om Tony, men visste ikke at hans kone førte ham bak lyset. Han skal også ha forsøkt å ringe sin far, men fikk beskjed om at faren ikke ønsker å ha noe å gjøre med løsungen sin av Tonys nå avdøde kone. Samuel har derfor vokst opp med å tro at hans far ikke ville noe med ham å gjøre.

Endelig, etter 61 lange år, møttes far og sønn for første gang. Møtet ble ekstremt følelsesladet og Tony tørket mange tårer. Han kan ikke forstå at han endelig har en sønn!

«Det er et mirakel», sier Tony som nå vil tilbringe så mye tid som mulig med sin sønn. Samuel, som endelig fikk faren han alltid har drømt om, vil nå å flytte nærmere Tony for å kunne bruke så mye tid som mulig med ham. 💖

Kilde: dailymail.com

Legene sa at jenta med Downs aldri ville klare å synge, men når hun griper mikrofonen imponerer hun alle.

Vi er alle født med forskjellige forutsetninger. Det kan dreie seg om hvor i verden vi er født, eller vi kan bli født med en slags sykdom. Men det er viktig å aldri gi opp sine drømmer.

Madison Tevlin var 12 år gammel i denne videoen og hun ble født med Downs syndrom. Nå ønsker hun å inspirere andre mennesker.

Hun elsker nemlig å synge, men det er noe som ikke er så lett for henne. På grunn av at hun har Downs syndrom må hun bruke dobbelt så mye energi for å uttale ord. Derfor blir det enda vanskeligere å synge. Her synger hun «All of me» av John Legend.

Det er vanskelig å huske så mye tekst, spesielt for en som har Downs Syndrom, i denne sangen er det 348 ord, og Maison husket alle sammen.

Madison er en fighter og en inspirasjon for oss alle! 🙂

Hør hvor flink hun er i klippet under her:

Han lager et kunstverk av bare fargestifter. Vent til du ser det ferdige portrettet. WOW!

Christian Faur har et utrolig talent, og nå her får vi se et av hans mesterverk.

Han bruker fargestifter til å lage et unikt portrett. Han har en helt spesiell teknikk når han lager sine kunstverk.
Han brukte flere dager på å lage ferdig kunstverket, men filmen er kortet inn til 58 sekunder.

For et talent og en kunstner!

Mamma spør om treåringen kan spille for henne, utrolig nok svarer den lille jenta med å spille Bach!

Alle barn lærer seg ting i sitt eget tempo, noen lærer tidlig å snakke eller gå mens andre bruker litt lengre tid.

Men det er få som er gode til å spille piano i 3-årsalderen, det er faktisk ikke så mange som noensinne blir så god på piano som denne treåringen.

Lille Charlotte har imponert og sjarmert millioner av mennesker.

Moren hennes spør om hun vil spille noe for henne, og Charlotte sier «OK», og det som følger er utrolig. Med sine små fingre lykkes hun i å spille «Allegretto in F» av ingen andre enn Johann Sebastian Bach.

Se selv i klippet under – det er nesten ikke til å tro:

Selen hopper opp i båten og ser bedende på mannskapet. Grunnen ser vi i vannet bak båten!

Naturen kan være både vakker og grusom. Noen ganger kan du være heldig og være vitne til dyrelivet på nært hold.
En gjeng var ute i båten sin for å se etter hval, da de plutselig fikk en en sel i båten sin som kjempet for å unnslippe noen sultne spekkhoggere. Når stakkaren oppdaget båten kastet seg opp umiddelbart for å søke beskyttelse.

Mannskapet i båten tok straks fram kamera og fikk foreviget den dramatiske hendelsen.

Se filmen her:

Hjorten oppsøker jegernes telt, det som skjer videre er helt utrolig!

En vårdag satt de tre jegere Joe Pople, Leon Champine, og Corey Cook helt stille i skogen i Indiana i USA og venter på at et bytte skulle dukke opp. De var på jakt etter kalkuner, men det var noen helt andre dyr som dukket opp foran dem.

Det var to hjorter som kom bort til de tre vennene. Dyrene var ikke redde, tvert i mot så virket de som de var glad for å se de tre jegere.

De hadde kommet for å hilse på dem.

I ca. ti minutter var de hos dem. En av hjortene gikk helt bort til en av dem og ville bli klappet, og slikket på armen til jegeren.

 

 

 

Jegerne sier at dette er ungdyr på ca. ett år, så de har antagelig ikke lært seg å være redd for mennesker ennå.

Jegerne filmet det utrolige møtet de hadde med hjortene, og vi får se det fantastiske klippet under her: