Frankie har vannet julestjernen i 19 år. Han sier den er en mirakelplante!

De fleste som har julestjerner (Euphorbia pulcherrima) har dem vanligvis i julesesongen til de visner og blir kastet. Men julestjernen til en kanadisk mann har levd 19 år og den fortsetter å vokse, noe som er fint for ham fordi planten har en veldig spesielt plass i hjertet hans.

 

 

Frankie Allison sier at hans kone, Maxine vant planten i en innringings-konkurranse i radioen på julaften i 1996. Tre dager senere gikk hun uventet bort da hun fikk et hjerteinfarkt. Frankie har hatt planten hele tiden siden det.
Julestjernen har blitt nesten fem meter. Den har blitt så stor at Frankie sier spøkefullt at han snart må få seg et større hus.

 

 

«De sier det er en mirakelplante,» sa Frankie. «De sier alltid at kona fortsatt er med deg.» Plantespesialister er enige og sier at de aldri har sett noe lignende. Frankie sier at han ikke gir den noen spesiell behandling, bare vann to ganger i uken og vanlig gjødsel.
Selv om Frankie sier at han aldri planla å beholde planten så lenge, den nektet bare å dø så han har beholdt den. Nå blomstrer den hver jul og fyller Frankies stue med farger og fantastiske minner om hans elskede kone.

 

 

For en herlig historie! Ingen tvil om at Frankie er en utmerket gartner – som kanskje får litt hjelp fra Maxine i himmelen!

 

 

Her ser vi en liten filmsnutt om Frankie og julestjernen hans:

Hesten går mot kvinnen i rullestol. Like etter overrasker de alle som ser på.

Kvinnen i rullestolen heter Lauren Barwick, og er en fremtredende paralympisk ryttere fra Canada. Hennes spesialitet er dressur.

 

 

Lauren har alltid vært interessert i hester, og har tidligere jobbet på en ranch som holdt hester som skulle være med på film. Hun elsket henne jobben, men i 2000 skjedde det noe som satte en stopper for disse planene.

Da hun jobbet på ranchen falt en 80 kg høyballe ned på henne og hun brakk ryggen. Siden den dagen, ble Lauren lam fra livet og ned, men det har ikke stoppet henne fra å bli en profesjonell rytter.

Det er tydelig å se at Lauren og hesten hennes har et godt forhold, og at de stoler på hverandre 100 %. Lauren er bundet til en rullestol, men det stopper ikke henne fra å forberede alt på egenhånd. Hun sørger for at hesten har alt den trenger, slik at de kan yte sitt beste.

I klippet nedenfor ser vi hvordan hun praktisert håndkontroll hesten fra bakken, og etterpå setter hun seg hesteryggen, og gir publikum et fantastisk show!

 

Ingen trodde ham når han fortalte om kattens spesielle stemme. Da tok han frem kameraet og filmet pus!

Denne katten som heter Jack har en «stemme» som er mye dypere enn andre katter da eieren la ut denne videoen var det mange som trodde at den var falsk, men den er faktisk 100% ekte!

I begynnelsen var jeg skeptisk, men etter å ha sett videoen gjennom, kan du høre at denne katten har en mjauelyd som er så annerledes, den høres ut som om han er en gammel mann med en dyp stemme. Dette er den rareste og dypeste mjauelyden jeg har hørt! 😉

Sett opp lyden og hør nøye etter – har du hørt noe lignende før?

Akim på 5 år venter på klarsignal fra dirigenten, bare sekunder etter får hele salen gåsehud!

Akim Camara er bare 5 år gammel i denne videoen, men imponerer alle når han inntar scenen sammen med André Rieu, og her ser vi ham spille et utdrag av «Dance of the Fairies» av Felix Mendelsshohnn sammen med Johann Strauss-orkesteret, og det viser hvilket talent han har innen fiolinmusikk.

Det er helt utrolig at en så liten gutt kan spille så fint! 🙂

Se og lytt, og la deg imponere av det unge talentet i klippet under her:

Hesten møter seks ville ulver – det som skjer er nesten ikke til å tro!

Denne unike videoen er filmet av en naturfotograf i Abruzzoi Italia. En hest møter seks ulver og ser veldig nysgjerrig ut.
Selv om ulvene er mindre enn hesten, er ulvene i stand til å drepe den.

Men hesten ser ikke ut til å være redd i det hele tatt. Plutselig legger den seg ned blant ulvene og ruller seg i snøen. Du kan høre fotografens utbrudd bak kameraet. Han tror nok ikke at dette går bra for hesten.

Men ulvene står helt rolig og ser på og utrolig nok er det ingen av dem som angriper hesten.

Se det unike og vakre klippet under her:

Tyven prøver å bryte seg inn i huset, men det som skjer har fått millioner til å le!

En innbruddstyv er ikke alltid en modig person, som ikke er redd for noen ting, det er denne hendelsen et bevis på.

Denne familien var nesten utsatt for å få innbrudd i huset sitt, men heldigvis hadde de en hårete lille helt hjemme som klarte å skremme inntrengeren, skriver Daily Mail.

For da familiens hund fikk øye på tyven, gikk den direkte til angrep for å forsvare huset,  og tyven så ingen annen utvei enn ta beina på nakken å løpe..

Kameraet som var plassert i bakgården, fanget dette uforglemmelige øyeblikket.

Det som kunne ha endt som en veldig dårlig dag endte i stedet med et klipp som har fått millioner til å le!

Se klippet under her å få deg en god latter du også:

Han deler eplet sitt med hjorten, men det som skjer like etterpå hadde han aldri forventet seg!

Dette er en vakker plass i sørlige Ontario hvor hjortene er vant til mennesker. Hvis en sitter veldig stille, kan hjortene til og med komme bort til folk, særlig hvis de deler et eple eller en gulrot med dem.

Denne mannen venter til hjorten er veldig nærme, før han begynner å kaste eplebiter til den og hjortene ville gjerne dele eplet med ham!

Den overraskende var at de faktisk hentet kalvene sine også. De skjuler vanligvis kalvene i det høye gresset, for å beskytte dem mot rovdyr. De vender tilbake til dem 3-4 ganger per dag for å gi dem mat.

Denne mannen fikk en utrolig sjelden opplevelse da hjortene lot kalvene sine komme så nær ham.

Se det koselige klippet under her:

Hjemløse José bodde på en parkeringsplass, se forvandlingen som fikk ham til å bryte ut å gledestårer!

Å leve som uteligger må være et veldig vanskelig og tøft liv. Det var det livet som spanjolen José Antonia levde i mange år.

José Antonia jobbet som elektriker, før livet tok en helt annen vending. Han falt inn i en depresjon, og plutselig var han arbeidsledig, hjemløs og slet hver dag med å få tak i mat.

Men da 55-åringen fikk en invitasjon til en fancy frisørsalong i den spanske byen Palma, skulle ting komme til å endre til det bedre. Eieren Salvatore Garcia tilbød José Antonia en ekstem makeover.

José Antonia hadde ikke barbert seg eller klippet håret på lang tid. Etter barbering, klipping, farging og skifte av klær, så 55-åringen ikke lenger ser ut som en hjemløs mann – han var helt ugjenkjennelig.

Er dette meg? Ingen vil kjenne meg igjen, hvis jeg ikke forteller dem hvem jeg er, sier han når han ser seg selv i speilet for første gang.

Hans forvandling var så drastisk at en lokal bareier tilbød ham en øl i Mallorca-solen, mens en rekke kvinner snudde seg etter «duden».

Denne forvandlingen skjedde i 2015, men det var først i fjor at videoen begynte å spre seg. To år senere er José Antonia fortsatt på jakt etter en skikkelig jobb, men har klart å komme seg vekk fra uteliggerlivet, med økonomisk hjelp fra en anonym virksomhet.

– Det var ikke bare en endringen av utseende. Det forandret livet mitt. Nå vil jeg ha en skikkelig jobb, sier han.

Se den utrolige forvandlingen i videoen nedenfor. Videoen er på spansk, men José Antonia sin reaksjon er ekte og vi skjønner hva han synes om det han ser. 🙂

I 69 år har hun trodd at barnet hun fødte var dødfødt. Så skjer det utrolige: «Jeg lever mamma…»!

Genevieve Purinton var 18 år da hun fødte en vakker, liten jente i Indiana i USA. Men da hun fødte i 1949 var det andre tider, spesielt for en ung, ugift kvinne. Legene tok Genevieves barn fra henne, og fortalte at babyen var død.

– Da jeg sa til dem at jeg ville se barnet, sa de at hun var død, sier Genevieve til Fox News.

Dessverre fikk aldri Genevieve flere barn.

88 år gammel var denne søte damen ensom på et eldrehjem i Tampa i Florida. Hun hadde ingen familie i live lenger.

Men hun visste ikke om den enorme overraskelsen hun snart skulle få.

 

 

Ca. 240 mil unna bodde en kvinne som heter Connie som ble adoptert som nyfødt av en familie i California. Fra hun var ung hadde hun lurt på hvem hennes biologiske mamma var, og begynte å lete da hun fikk et DNA-sett i julegave.

Til slutt fant hun sin biologiske mamma, og gjenforeningen var full av følelelser. Nå er ikke lengre den søte gamle damen alene i verden – ikke bare fik hun en datter, men hun har også både barnebarn og oldebarn.

«Du er ikke død..» sier Genevieve til datteren sin mens de to gir hverandre en god, og etterlengtet klem.

«Nei, jeg er ikke død..», svarer Connie lykkelig.

Se den rørende gjenforeningen i videoen under her:

Arbeidskarene bytter taket, og sjokket er stort når de ser hva som gjemmer seg under taksteinene.

Arbeidskarene river av de gamle taksteinene og aner fred og ingen fare, og derfor tror de nesten ikke sine egne øyne når de ser hva som gjemmer seg under dem!

 

 

Her er det ikke snakk om bare en overraskelse, men mange hundre! Utrolige mengder med flaggermus befinner seg under de gamle takplatene – som defintivt rengte en utskifting og desinfisering!

Se de sjokkerte takarbeiderne i videoen under her: