Treåringen ga alle smokkene sine til politiet: «Gi dem til tyvene hvis de hyler og skriker!»

Politiet gjør mer enn bare å bekjempe kriminalitet og ta kjeltringer. Noen ganger får de også gaver fra tøffe 3-åringer.

«Vi var så glad for at disse ble gitt til oss!», Skriver politiet på sin Facebook-side om den søte gaven fra tre år gamle Uno.

Politiet i Österlen fikk nemlig en litt annerledes gave: En haug med smokker og et brev signert Uno, 3 år.

Brevet fortalte Uno at han håpet at politiet ville ha bruk av smokk i tilfelle tyvene «sutrer» og «skriker».

Dette skriver Politikvinnen Claudia om hendelsen:

«Takk for tilliten Uno!»

For en stund siden ga en tøff liten gutt som snart skulle bli tre år alle sine smokker til politiet. Med smokkene fulgte det et lite notat «Kjære Politi»! Der skriver han at han håper at vi kunne bruke dem til tyver i tilfelle de «hyler og skriker».

«Det er en stor «ting» å slutte med smokk, og vi var så glad for at disse ble gitt til oss! Dessverre fikk vi ikke muligheten til å takke ham personlig, men vi håper at noen han kjenner kan lese dette til ham og fortelle ham hvor glad vi var! Vi vil om kort tid henge opp smokkene på politistasjonen i Ystad og vi tar gjerne i mot flere.»

Del gjerne denne søte historien med vennene dine! 😃

Politimannen har stoppet en bil og skriver ut en en bot, men se hvem som kommer og «overfaller» ham!

Politimannen Keith Urban har stoppet en bil i en kontroll når en liten kattunge dukker opp og overrasket ham!

I klippet som er tatt av politiets eget dashbordkamera ser vi hvordan den morsomme katten krever oppmerksomheten hans!

Politimannen er veldig tålmodig med katten som klatrer på ham mens han skriver ut boten.

Føreren i bilen fikk seg en god latter og politimannen tok det også med godt humør.

Se det artige klippet under her:

Politimannen ser at barna vinker til den store båten, og det han gjør da er så koselig!

Joshua Buetow er i marinen og mønstret på skipet USS Carl Vinson og han skulle være borte i flere måneder. Hans kone Brettany tok med barna, 4 år gamle Rileigh og to år gamle Austin, til havnen i San Diego, så de kunne vinke til skipet som pappa var om bord på når det seilte forbi.

Da de sto og vinket og ropte farvel,så tilfeldigvis politibetjent James Weaver dem og tilbød litt hjelp, han lot dem bruke patrulje bilens P.A. system til å forsterke lyden så pappa kunne høre dem helt ut til båten. Da fikk nok pappa seg en overraskelse. 🙂

Se det koselige klippet her:

Hjorten er hjelpeløs på broen i tordenværet – se det utrolige som skjer når politimennene redder den!

To politimenn fra Kansas City kjørte over en bro i tordenvær da de så en skremt hjort som prøvde å komme seg over. Dashbordkameraet deres viser hvordan hjorten sliter på den regnvåte veien og mister fotfestet og glir og går rett inn i betongkanten.

Politimennene griper inn og hjelper med å lede hjorten over broen.

«Den var så sliten. Hun stolte på meg. Jeg gikk over til henne og sa, «OK, la oss gå,» og jeg gikk med henne som om den skulle vært hunden min.» -sa betjent Steven Sandusky.

For en utrolig redning!

Se hvordan de to godhjertede politimennene reddet hjorten i videoen under:

Mannen ble stoppet av politiet, men da betjenten kikket inn i bilen fikk saken et helt uventet og rørende utfall!

Da den fargende mannen Lovonte Dell ble stoppet av politiet, trodde han det fordi bilen hadde sotede vinduer, og det stemte.

 

 

Han var bekymret, men da politimannen Joshua Scaglione tittet inn i bilen la han fort merke til noe annet: den 3 år gamle datteren hadde ikke noe  barnesete å sitte i.

 

 

 

Politimannen ba ham stige ut av bilen. Da han ble spurt hvorfor han ikke hadde noe barnesete, forklarte han at han gikk gjennom noen tøffe økonomiske tider og at pengene ikke strakk til. Dette var noe politimannen kjente til av egen erfaring, så han bestemte seg for hjelpe mannen: I stedet for å gi ham bot, ba han mannen om å bli ham til kjøpesenteret.

 

 

Da de kom til avdelingen som solgte barneseter, kjøpte politimannen et sete til Lovontes datter med sine egne penger.

 

 

 

En god gjerning fra politiet altså, sånt blir man glad av å høre om.
Se videoen med intervjuer av dem begge her:

 

 

Politiet ikke klarte å finne eieren til hunden – da adopterte de ham!

Da Ohio’s Kirtland Police Department plukket opp en bortkommen hund som vandret i gatene i mars 2016, gjorde de alt de kunne for å finne hundens eier. Ukene gikk, og ingen meldte seg som eier til hunden John Doe Dog som er en Pitbull mix.


Bildekilde Kirtland Police Department/Facebook

Søket etter eieren til den vennlige hunden viste seg å være nytteløst. Men i stedet for å slippe levere hunden på en kennel, bestemte politidepartementet seg å gjøre noe helt annet. De ga ham et hjem i politiets egen avdeling!


Bildekilde Kirtland Police Department/Facebook

«Noen av dere har kanskje fulgt historien om vår svarte John Doe Dog,» skrev Kirtland Police Department på Facebook.

«Vi prøvde å finne eieren av dette fantastiske dyret til ingen nytte. Folkene her på politidirektoratet ønsket et godt hjem for JD (det er navnet hans nå), så med tillatelse fra sjefen og borgmesteren har JD er blitt vedtatt av Kirtlands politiforening, men de deler også varmen dette flotte dyret har brakt seg med rådhuset og brannvesenet. JD passer inn i miljøet som om han alltid har vært her. Vi er glade for å ha ham på vår avdeling og i våre liv. Han elsker alle, og vi elsker ham. «


Bildekilde Kirtland Police Department/Facebook

JD bor ikke bare hos politidepartementet, han besøker brannvesenet ofte og «blir tatt hjem med folk til som bor i byen, og han går til parken etc. Han er veldig populær og ELSKET!»

JD er nå omgitt av folk som vil elske og beskytte ham. Og ser han ikke ut som han hører hjemme i denne politibilen?

Del gjerne denne koselige historien med vennene dine! ❤️

Tenåringen er klar for det store skoleballet, og blir rørt til tårer av hva politimennene holder i hendene!

I USA er det vanlig at faren geleider sin datter avsted til det store skoleballet – men Aleena hadde ingen pappa som kunne gjøre dette, for i 2014 ble faren hennes, politimannen Charlie Kondak,  skutt og drept i tjenesten – til stor sorg for familien og kollegene.

To år senere skulle Aleena, skulle gå på det store skoleballet.

Pappas politikolleger tok stolt på seg oppgaven med å eskortere henne til ballet i pappas sted. «Trist at vi må være her», sa kollega Jeff Young. «En ære at vi kan være her.»

Aleena ble glad for den uventede overraskelsen,  og visste at hennes far fulgte med på det hele ovenfra. «De sier alltid at de «aldri har glemt, –  og det tror jeg på,» sier hun.

For et fenomenalt lokalsamfunn! Dette var virkelig rørende å se:

Politikvinnen finner babyen forlatt og sulten, og bestemmer seg for å amme gutten selv!

Det er umulig å ikke bli berørt vi hører om små barn som har fått en tøff start på livet. Det er så utrolig urettferdig og hjerteknusende! En politikvinne blir hyllet etter at hun ammet en liten baby som hadde blitt forlatt av mammaen sin, og holdt på å sulte ihjel. Uten å bry seg om hvem han var eller hvor han kom fra.

Politikvinnen heter Celeste Ayala og jobber både som politi og som frivillig brannkvinne i Berisso, Argentina, skriver HuffPost . Den 15 august 2018, delte partneren hennes, Marcos Heredia, et veldig rørende bilde med den følgende teksten:

“Jeg ville publisere denne fantastiske og kjærlige handlingen som du gjorde med denne lille babyen i dag og hylle deg for det. Det var som om du skulle vært mammaen hans, du tenkte ikke på at han var skitten og luktet. Dette er ikke noe man ser hver dag.”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1222743864533901&set=a.342406292567667&type=3&theater

Dette skjeddepå barnehospitalet i Sor María Ludovica, der den lille babyen på 8 måneder og søsteren hans ble tatt fra mammaen sin etter en dom i familieretten. Skitten og skrikende av sult ble han etterlatt til seg selv. Celeste Ayala, som er mamma selv, spurte umiddelbart sykehuspersonalet om hun kunne få mate ham med det samme.

Hun tok barnet til brystet og ammet ham. Etter at partneren hennes publiserte bildet, så har hundretusenvis av personer hyllet henne for handlingen hennes. Brannkorpset i Berisso, der hun også arbeider som frivillig, ville også hylle henne for det fine hun gjorde.

https://www.facebook.com/bomberosvoluntarios.berisso/posts/2149491738704288

“Handlinger denne kvinnen viser gjør oss stolte og inspirerer oss til å doble innsatsen, arbeidet og solidariteten i samfunnet vårt.”

For en fantastisk gest! Men Celeste og Marcos stopper ikke der, for de har også planer om å hjelpe denne lille babyen og søsteren hans med å starte deres nye liv på best mulig måte.

Del gjerne denne artikkelen om denne flotte handlingen som har rørt så mange mennesker!

Folk gned seg øynene da de så disse to som moret seg på gaten – legg merke til føttene til nonnen!

Forbipasserende opplevde et uvanlig par som lekte seg med en fotball på gaten i Limericki i Irland. Vanligvis har kanskje ikke en nonne og en politimann så mye til felles – men gi dem en ball har de kanskje det likevel! 🙂

Kledd i nonnedrakt ser ikke den Dominikanske søsteren ut til ha noe problem med å holde tritt med politimannen. 🙂

Se det herlige klippet her:

Banken ville kaste ut den gamle mannen, men da politiet kom gjorde de dette!

En 92 år gammel mannen forsøkte å ta ut penger i “Bank of America”.

Da førerkortet hans hadde utløpt måtte banken avvise mannen, som ble svært opprørt. Det var jo hans penger.

Han forstod ikke problemet og hvorfor ingen kunne hjelpe han.

Det hele endte med at banken mente at han forstyrret de andre kundene og tilkalte politiet for å få han kastet ut av lokalet.

Da politibetjenten kom gjorde de noe som har fått stor oppmerksomhet i USA.

I stedet for å kaste den eldre mannen ut av banken, tok politibetjenten med seg den gamle mannen til biltilsynet.

Etter å ha fått et nytt førerkort, kjørte politiet han tilbake til banken slik at han rakk å ta ut penger før banken stengte.

Bildet under er tatt i det politibetjenten fulgte den gamle mannen inn i banken.


Bildekilde Montebello Police Department

Sånn skal det være – all ære til disse politifolkene.

Del gjerne hvis du synes politimannen gjorde det rette!