En turist spør om han kan få spille med gatemusikantene, hør hvor vakkert det låter.

Noen gatemusikanter satt og spilte i Firenzes gater i Italia, da en turist fra Korea ved navn Jun-Hyuk Choi kom bort til dem og spurte pent om han kunne får spille litt sammen med dem.

Koreaneren er musiker og spiller bass til vanlig, så dette ble en fantastisk match. Sangen de spilte, «Autumn leaves», er standard jazz-låt, noe som er grunnen til at de impulsivt kunne den spille sammen.

Se klippet under og del gjerne hvis du også ble  imponert av dette:

Sheeran og Blunt slår seg sammen og synger Elton Johns vakre klassiker. Gåsehud!

Ed Sheeran og James Blunt er begge musikere som har lykkes veldig bra i sine musikk-karrierer, og de er begge kjent for sine vakre ballader, men det er en sjelden godbit å se disse to populære artistene synge sammen.

Det var det som skjedde da Sheeran og Blunt dukket opp live på et fransk tv-show, Taratata, for å synge Elton Johns «Sacrifice». Kombinasjonen av deres to stemmer er fabelaktig å høre på.

Bare hør selv i videoen under her – gåsehud!

90-åringen inntar dansegulvet, men ingen hadde forventet å se dette!

Hollywood Swing-legenden Jean Veloz som var 90 år da dette ble filmet viser at alder ikke er noen hindring når hun svinger seg i dansen i ballsalen på Phoenix i Arizona så lekende lett danser med sin kavaler at det er en fryd å se på til musikk av Solomon Douglas.

Jean Veloz er en legende og ikon av Lindy Hop/Jitterbug hvis unike stil har blitt kopiert i løpet av de siste årene av dansere fra hele verden. Jean ble nominert i 1995 og tatt inn i «California Swing Dance Hall of Fame» i 1996.

Jean Veloz døde 15.januar 2023 98 år gammel.

Se den spreke og talentfulle danserinnen her:

Den blinde katten hører favorittmusikken sin, og reaksjonen er til å smelte av!

De fleste av oss har en favoritt sang som vekker noen spesielle følelser i oss, og vi føler noe spesielt når akkurat den sangen spilles. Det kan være enten melodien, teksten, artisten som gir oss følelser som varmer ekstra i hjertet.

Men det ikke bare er vi mennesker som kan føle det sånn med musikk. Dette gjelder også ofte for dyr i dette tilfellet en blind katt.

Mobilen er lent mot en pute og katten ligger ved siden av. Men når musikken fra mannen som er kjent for å bruke musikk som terspi for katter Sarper Duman begynner å strømme fra høyttalerne griper katten om telefonen og trykker den mot øret, og det er ikke vanskelig å se at den nyter musikken.

Se selv i klippet under – det er så vakkert:

Mannen slår seg ned ved pianoet, og like etter stopper alle opp og lytter!

Denne butikken i Ohio i USA har et piano som folk kan spille på hvis de føler for det, og det gjorde denne mannen – han satte seg ned og begynte å spille.

Alle kan sette seg ned og bare trykke på tangentene. Men denne mannen hadde en gave som ingen hadde sett for seg, etter noen få sekunder fikk han alle i butikken for å stoppe og se mot mannen som spilte så vakkert.

Hør selv i klippet under her – Det er virkelig imponerende og vakkert:

92-åringen skrev en sang for mange år siden, og overraskelsen er stor når hun får høre hvem som synger den!

Buddy Cannon setter på en sang med Willie Nelson for sin 92 år gamle mor Lyndel Rhodes. Overraskelsen er stor for den gamle damen når hun oppdager at det er hennes egen sang han synger. Sangen er en nydelig, enkel sang som hun kalte «Little House on the Hill».

Hennes sønn, Buddy Cannon er musiker, som har jobbet med mange countrystjerner, blant annet Willie Nelson. Da Buddy hørte morens låt, bestemte han seg for å sende den til Willie. Nelson elsket sangen og spilte den inn og tok den med på sitt album!

Det er koselig å se hvordan hun koser seg og synger med når Willie spiller og synger sangen hun skrev.

Se den koselige filmen her:

Gutta spiller musikk i skogen, men de hadde nok aldri sett for seg hvem de skulle få som «publikum».

  1. Musiker Shawn Mendes og hans bandkollega Baker, var på en tur i Colorado da duoen bestemte seg for å spille inn en intim konsert midt i den snøkledde skogen i W.O.L.F. Sanctuary.

Men mens de framførte den vakre sangen, skjedde det noe som var nesten for utrolig til å være sant. Ulven ser ut til å like musikken deres.

Se videoen her:

Han er bare fem år, men hør når han spiller dette krevende stykket av Chopin!

Evan Le var bare fem år gammel men er allerede en fremragende pianospiller når dette klippet ble spilt inn. Han spiller «Minute Waltz Op. 64 No. 1» av Chopin.

Vi ser at han er veldig konsentrert før han begynner å spille det krevende stykket.

Det er helt utrolig imponerende at en femåring kan klare dette!

Len deg tilbake og nyt videoen under her:

Den syv å gamle jenta stiller seg selvsikkert på scenen i Americas Got Talent, og hun er helt rå!

Den skjønne 7 -årnigen Eseniia Mikheeva står på scenen i Americas Got Talent 2023 og fortelller at hun er en danser, og hun forteller at hun kunne danse allerede da hun var liten, og viser hvordan hun gjorde «moves» i barnesetet.

Hun er helt vidunderlig og med en selvsikkerhet som mange voksne kan misunne henne, og det har hun god grunn til for de mangler ikke på talent hos denne jenta, det viser hun dommere og publikum i det hun starter sin opptreden.
Bare se selv, hun er råflink. Det er utrolig at som hun bare er 7 år gammel kan danse så flott!

Musikerne begynner å spille på barneavdelingen, men se når politimannen kommer med en melding!

Det er så herlig å se noen som lyser opp hverdagen for noen som har det vondt, spesielt i høytidstider som nå i julen når alle skal være «glade» og ha en koselig førjulstid.

The men of GENTRI (The Gentlemen Trio) er klare for å spre litt glede og positivitet i deres siste juleklassiker. GENTRI samlet en gjeng med søte barn i et nærliggende barnehospital for å hjelpe dem i deres video for «Little Drummer Boy».

 

 

Å se håpet og gleden i disse små barnas øyne, klarer å varme selv de kaldeste hjerter.

GENTRI har spilt sammen for en stund nå. De møtte da de alle spilte i en forestilling av Les Miserables. Mennene knyttet umiddelbart bånd og da en av deres koner forslo for dem at de skulle spille i sammen, begynte de gruppen.

I stedet for å bruke fancy effekter og redigering, gikk trioen for et enkelt konsept – de vandret bare rundt et barnehospital og sprer positivitet i sin video hvor de synger og spiller ‘Little Drummer Boy’

Se klippet under her: