Bandet spiller Cohens legendariske «Hallelujah» – når 1500 mennesker synger med blir det helt magisk!

Bandet «Choir Choir Choir» spiller på Hearn Generating Station i Toronto, og det blir helt magisk når over 1500 medlemmer av den lokale koret synger «Hallelujah» sammen med bandet – og den talentfulle sangeren Rufus Wainwright.

Den enorme folkemengden sang så flott at noen måtte felle noen tårer.

Det var som kjent Leonard Cohen som først sang «Hallelujah» som siden har blitt tolket av utallige sangere over hele verden.

Her ser vi altså enda en fantastisk tolkning av den kjente og kjære sangen til Cohen:

 

Sangerinnen synger ”Öppna din dörr” for brudeparet – men se reaksjonen når de hører en kjent stemme!

Det er herlig med overraskelser, spesielt i bryllup, som er en av de største dagene i livet.

Dette bryllupet er i Åre i Sverige i 2017, og den svenske artisten Jessica Andersson begynner å synge for brudeparet Daniel og Johanna ved alteret, og vi ser at brudeparet elsker å høre Tommy Nilssons klassiker ”Öppna din dörr”.

Men når andre vers begynner, blir Jessica Andersson stille. I stedet høres en kjent stemme nederst  i kirken, og når paret snur seg er overraskelsen stor.

Der kommer Tommy Nilsson selv og synger med på sin egen superhit sammen med Jessica.

Se den herlige seremonien, gleden og sangen i klippet under her:

Rod Stewart hører at gatesangeren synger hans sang – da griper han mikrofonen!

Det er så ikke mange som vet hvordan mange av de store stjernene startet karrieren sin, men før de fikk sine store gjennombrudd, var det ikke like glamorøst for de fleste av dem.

Den store artisten Rod Stewart startet karrieren sin som gatesanger, hvor han sto på Picadilly Circus i London og sang og spilte for forbipasserende.

Den tiden er for lengst forbi for Rod, men han var innom Picadilly Circus en dag og hørte han en gatemusiker spille sin egen sang ‘Handbags And Gladrags’, da klarte han ikke å dy seg, men grep mikrofonen og begynte og synge, mens gateartisten Henry Facey spilte.

Sammen gjorde de et herlig improvisert nummer på Picadilly Circus til stor glede for de forbipasserende.

Se det herlige klippet under her:

Far og sønn setter seg ned med gitarene sine og gir nytt liv til den gode og gamle klassikeren. Dette er vakkert!

En fyr som heter Jaiwant Nana har lagt ut en film på Youtube hvor han  sammen med sin far spiller den kjente låta «Sound of silence» av Simon og Garfunkel.

Faren synger Art Garfunkels del og Jaiwant synger Paul Simons, som ligger litt lavere, sammen danner de en perfekt harmoni.

Dette var virkelig nydelig å høre på, se og hør de to i videoen under her:

Den hjemløse mannen ber om å få synge med gatemusikanten, i det han åpner munnen overrasker han alle!

Det er ikke uvanlig å se gatemusikanter rundt omkring, men det er sjelden å se noe som dette.

Da gatemusikanten Jonny Walker fra Leeds spilte en nyttårsaften, kom det en hjemløs mann i rullestol og spurte om å få synge med, og Jonny sier at dette virkelig ble en overraskelse.

Jonny hadde sett den hjemløse mange ganger før, men han visste ikke at han kunne synge – før nå!

Når Bernard som han het fikk mikrofonen og begynte å synge George Gershwins «Summertime», var publikums første reaksjon total stillhet. Men når de hørte Bernards stemme begynte de å juble og rope: «Han er utrolig»

«Jeg ble helt målløs av stemmen hans, så jeg spurte en blant tilskuerne om å filme øyeblikket med mobilkameraet mitt,» skriver Jonny på Youtube.

Senere kom den triste nyheten om at Bernard hadde dødd. Men hans utrolig stemme vil leve videre i mange år, ikke minst gjennom dette klippet.

Lytt til den magiske duetten i klippet under her:

Den eldre mannen sitter på gaten og spiller på gitaren, hans musikalitet har overrasket folk over hele verden.

Har du noen gang vært så heldig  at når du rusler bortover gaten, eller venter på en T-banestasjon,  tilfeldigvis kommer over en person som avslører et skjult talent som er så spektakulært som dette?

Det er det kanskje ikke så mange som kan si at de har det, men hvis du noen gang opplever å se en av disse menneskene, så burde du finne fram telefonen din og filme fordi du kan ende opp med å endre den personens liv, for alltid.

Det var akkurat det noen gjorde når noen kom over denne mannen og gitaren hans når han spilte kjenningsmelodien til ‘The Good, The Bad, og The Ugly’ – bare ved å spille gitar, nynne og plystre.

Det er ingen tvil om at denne fyren har en musikalitet som er helt suveren.

Se klippet under her,  og bli i godt humør:

Legene sa at jenta med Downs aldri ville klare å synge, men når hun griper mikrofonen imponerer hun alle.

Vi er alle født med forskjellige forutsetninger. Det kan dreie seg om hvor i verden vi er født, eller vi kan bli født med en slags sykdom. Men det er viktig å aldri gi opp sine drømmer.

Madison Tevlin var 12 år gammel i denne videoen og hun ble født med Downs syndrom. Nå ønsker hun å inspirere andre mennesker.

Hun elsker nemlig å synge, men det er noe som ikke er så lett for henne. På grunn av at hun har Downs syndrom må hun bruke dobbelt så mye energi for å uttale ord. Derfor blir det enda vanskeligere å synge. Her synger hun «All of me» av John Legend.

Det er vanskelig å huske så mye tekst, spesielt for en som har Downs Syndrom, i denne sangen er det 348 ord, og Maison husket alle sammen.

Madison er en fighter og en inspirasjon for oss alle! 🙂

Hør hvor flink hun er i klippet under her:

Mamma spør om treåringen kan spille for henne, utrolig nok svarer den lille jenta med å spille Bach!

Alle barn lærer seg ting i sitt eget tempo, noen lærer tidlig å snakke eller gå mens andre bruker litt lengre tid.

Men det er få som er gode til å spille piano i 3-årsalderen, det er faktisk ikke så mange som noensinne blir så god på piano som denne treåringen.

Lille Charlotte har imponert og sjarmert millioner av mennesker.

Moren hennes spør om hun vil spille noe for henne, og Charlotte sier «OK», og det som følger er utrolig. Med sine små fingre lykkes hun i å spille «Allegretto in F» av ingen andre enn Johann Sebastian Bach.

Se selv i klippet under – det er nesten ikke til å tro:

Familiens Karaoke av ‘Les Miserables’ er så bra at de kunne fremført den på Broadway. 🤩

Familien LeBaron er Utahs svar på Von Trapps. Hele den store familien samlet seg, og bestemte seg for å ha en morsom familie-karaoke ved å synge «One Day More» fra Broadway musikalen «Les Miserables» og sang den så perfekt at deres fremførelse går viralt.

Alle i familien har en rolle og synger sin del av sangen og de synger den så vakkert.

Alle i familien er musikalske. De vokste opp med å synge i musikalsk teater, og de har alle deltatt i mange skolerevyer og arrangementer.

Lytt til LeBarons versjon av «One Day More» i klippet under her – Broadway neste?