En vever kvinne sitter på trappen utenfor katedralen, men hør hvor vakkert hun synger!

En turist som heter Ana ruslet langs de brolagte veiene i Santiago de Compostela i Spania, da hun blir oppmerksom på en liten kvinne som synger så vakkert på trappen til en katedral.

Kvinnen synger «Ave Maria»,  og Ana var bergtatt av den nydelige måten kvinnen sang den fine sangen  på, og filmet det hun så og hørte. 🙂

Hør selv i videoen under her:

Annie setter på Queenlåta i bilen, men se hundens reaksjon når den hører stemmen til Freddie Mercury!

Nesten alle mennesker synger med når de hører en sang de liker godt i bilen, men det er ikke alle som har en å synge duett med, sånn som Annie.

Annie filmet da hun og hunden hennes Lola var ute på en biltur.

Freddie Mercurys fantastiske stemme strømmer ut av høytalerene, og Annie synger med av full hals, og den som vet å sette pris på god musikk er Lola som som ligger i baksetet og sover.

Lola ser ikke særlig entusiastisk ut til å begynne med, men når sangen ”We are the Champions” begynner å bygge seg opp, kommer reaksjonen, dette liker den.

Plutselig er både Annie og hunden Lola ivrige medsangere til Freddie Mercury’s fantastiske stemme, Lola vil også synge den flotte sangen.

Mange millioner har sett dette klippet, og når vi ser selv i videoen under så forstår vi hvorfor:

Far tar fram gitaren og spiller ‘Me and Bobby McGee’, men hør når datteren hans synger med!

Far har funnet fram gitaren og spiller den legendariske sangen ‘Me and Bobby McGee’, som er skrevet av Kris Kristofferson og Fred Foster som de fleste kjenner best med Janis Joplin, men den har også blitt sunget av andre store stjerner som Johnny Cash og Kris Kristofferson blant andre, men her ser vi datteren Alexandra Kay som synger den kjente klassikeren, og sangstemmen til jenta er imponerende.

Far og datter matcher hverandre perfekt musikalsk.

Se og lytt i klippet under her – her er det talent og god stemning mellom far og datter som står i fokus:

Seks-åringen kan hvert eneste ord av 60-tallsklassikeren, og når pappa synger med utgjør de en fantastisk duett!

Matt og den 6 år gamle sønnen Archie bor i Faversham i England, og har i det siste blitt kjent over hele verden takket være denne fantastisk videoen de spilte inn i bilen.

Når pappa starter bilen, begynner radioen å spille «Me and my Shadow» av Frank Sinatra og Sammy Davis Jr, og det utrolig er at den lille Archie kan hvert ord av 60-talls klassikeren. Og når 6-åringen begynner å synge, er ikke pappa Matt ikke sen med å synge med han også. 🙂

Resultatet er denne fantastiske duetten mellom far og sønn:

Hun hører en som synger i butikken og løper bort til 8-åringen, og ber henne synge igjen!

En dame som var i butikken fikk putselig høre en jente som sang så fint, det var en 8 år gammel jente som sang mens hun sto og ventet på sin mor.

Kunden som hørte jenta ble mektig imponert og løp straks bort til jenta og spurte om hun kunne synge igjen og tok opp mobilkameraet og filmet henne.

 

 

Mange milloner har blitt imponert over den spontane tolkningen av Adeles «Rolling in the Deep».

Den unge jenta som syntes butikken var en bedre scene enn ingen scene i det hele tatt har fått sitt gjennombrudd på nettet – se selv hun er fabelaktig god:

Hun begynner å synge Simon & Garfunkels udødelige klassiker – når barna stemmer i kommer gåsehuden!

‘Celtic Woman’ er en gruppe som består av fire kvinner Chloe Agnew, Orla Fallon, Lisa Kelly, Meav Ni Mhaolchatha og en fiolinist ved navn Mairead Nesbitt. Grruppen kommer fra Irland, og synger både tradisjonell folkemusikk, og sanger som er litt mer «moderne»

Her ser vi dem sammen med et barnekor og et helt orkester hvor de fremfører Simon & Garfunkels klassiker ‘Bridge Over Troubled Water’.

Stemmene til barna matcher perfekt de fire damene, og gjør dette til et helt magisk øyeblikk som får hårene til å reise seg.

Hør selv i klippet under her – det er så vakkert:

Vi har alle hørt Queenlåta ‘Bohemian Rhapsody’, men har du hørt den a cappella?

Pentatonix er supergruppen som består Kirstin Maldonado, Scott Hoying, Mitch Grassi, Avi Kaplan og Kevin Olusola . De har berørt millioner av mennesker med sine vakre stemmer og tolkninger av kjente sanger.

Faktisk har de valgt droppe instrumentene og bare bruke stemmene sine.

Her får vi høre en a cappella-versjon av den særs krevende låta ‘Bohemian Rhapsody’ som vi alle selvsagt kjenner best med Queen.

Hør på Pentatonix’s unike tolkning av den velkjente sangen – gåsehud:

Denne unge gutten synger en av Garth Brooks største slagere så vakkert at hårene reiser seg!

Scotty McCreery kom først i rampelyset på American Idol-scenen i 2011 som 18 åring. Med sin dype stemme, og beskjedne og sjarmerende fremtreden vant han raskt mange hjerter. Han fikk mange nye fans da han senere dukket opp på Grand Ole Opry. På scenen synger han en av Garth Brooks største slagere – «The Dance».

Sangen er skrevet med en dobbel betydning – den er både en kjærlighetssang – og om når et lidenskapelig forhold tar slutt.

Lytt til McCreery’s nydelig fremførelse av den vakre sangen i klippet under her:

Hun synger «Livin, on a Prayer» for brudeparet, men se hvem som reiser seg for å synge med!

Rocke-ikonet Jon Bon Jovi var en gjest i et bryllup når bandet plutselig begynner å spille, «Livin’on a Prayer».

Sangeren reiste seg fra stolen og begynte å synge med dem. Hans improviserte handling overrasket alle, inkludert gjestene. Tilsynelatende visste bandets vokalist at Bon Jovi skulle være blant gjestene, og forberedt sangen spesielt for ham.

Brudeparet og gjestene er i ekstase over dette innslaget på bryllupsfesten. 🙂

Se den artige hendelsen her:

Hun står ved vannet og synger, men se hvem som kommer svømmende. Så utrolig vakkert!

Svenske Åsa Larsson bestemte seg for å prøve å synge en lokkesang ved liten innsjø, og langt unna, ut fra tåka, kan du se hvordan noe begynner å bevege seg mot henne i vannet.

 

 

Plutselig kommer en svane og ungen hennes sakte over vannet mot henne.

 

Jeg kunne aldri i mine villeste fantasier forestille seg at en svane og ungen ville komme da jeg sang!, sier Åsa.

Se det nydelige øyeblikket under her: