Musikerne begynner å spille på barneavdelingen, men se når politimannen kommer med en melding!

Det er så herlig å se noen som lyser opp hverdagen for noen som har det vondt, spesielt i høytidstider som nå i julen når alle skal være «glade» og ha en koselig førjulstid.

The men of GENTRI (The Gentlemen Trio) er klare for å spre litt glede og positivitet i deres siste juleklassiker. GENTRI samlet en gjeng med søte barn i et nærliggende barnehospital for å hjelpe dem i deres video for «Little Drummer Boy».

 

 

Å se håpet og gleden i disse små barnas øyne, klarer å varme selv de kaldeste hjerter.

GENTRI har spilt sammen for en stund nå. De møtte da de alle spilte i en forestilling av Les Miserables. Mennene knyttet umiddelbart bånd og da en av deres koner forslo for dem at de skulle spille i sammen, begynte de gruppen.

I stedet for å bruke fancy effekter og redigering, gikk trioen for et enkelt konsept – de vandret bare rundt et barnehospital og sprer positivitet i sin video hvor de synger og spiller ‘Little Drummer Boy’

Se klippet under her:

0 Shares