Mamma synger «I Want To Hold Your Hand» mens pappa holder babyens hånd, se den nydelige reaksjonen!

Musikk er noe små babyer er fascinert av fra de er født, og spesielt når det er mamma som synger, for den stemmen kjenner de fra de lå i magen.

Lille Xyla Rose hører på mamma som spiller piano og synger Beatles fine sang «I Want To Hold Your Hand» mens pappa holder henne i hånden og filmer det magiske øyeblikket.

Se det vakre øyeblikket i videoen under her:

Ekteparet ber om å få danse på eldresenteret, når de viser sin spesielle swingdans står stemningen i taket!

Det er tilstelning på eldresenteret og ekteparet Pete og Beulah Mae ber om å få opptre med et dansenummer.

Det får de, og når de to eldre setter i gang med sin Swing-dans, blir det god stemning blant tilskuerne, for de er ikke bare dyktige, de er morsomme også! 🙂

Se det artige klippet her:

 

Legene sa at jenta med Downs aldri ville klare å synge, men når hun griper mikrofonen imponerer hun alle.

Vi er alle født med forskjellige forutsetninger. Det kan dreie seg om hvor i verden vi er født, eller vi kan bli født med en slags sykdom. Men det er viktig å aldri gi opp sine drømmer.

Madison Tevlin 12 år gammel og ble født med Downs syndrom. Nå ønsker hun å inspirere andre mennesker.

Hun elsker nemlig å synge, men det er noe som ikke er så lett for henne. På grunn av at hun har Downs syndrom må hun bruke dobbelt så mye energi for å uttale ord. Derfor blir det enda vanskeligere å synge. Her synger hun «All of me» av John Legend.

Det er vanskelig å huske så mye tekst, spesielt for en som har Downs Syndrom, i denne sangen er det 348 ord, og Maison husket alle sammen.

Madison er en fighter og en inspirasjon for oss alle! 🙂

Hør hvor flink hun er i klippet under her:

Det starter med hun står på ryggen hans – fortsettelsen er noe av det flotteste jeg har sett!

De fantastiske ferdighetene til Guangdong Acrobatic Troupe er helt utrolig, de er noe av det mest elegante og kreative kombinasjon av klassisk ballett og parakrobatikk jeg har sett, det kinesiske paret har en enestående balanse, styrke og fleksibilitet.

 

 

Denne forestillingen fra TV-serien «Le Plus Grand Cabaret du Monde» fra Frankrike og viser en av sine beste forestillingene noensinne.

Legg merke til tærne til kvinnen når hun går i tåspissdans, for en kroppsbeherskelse!

Se det fantastiske ballett-danseparet her:

Ungdommene synger den legendariske Cohen-sangen – klippet har blitt sett utrolige 33 millioner ganger!

Vi kjenner alle til talentkonkurransen The Voice, i en del land arrangeres det også en identisk konkurranse for barn og ungdom mellom 8 og 14 år som kalles The Voice Kids.

Her ser vi de tre ungdommene Helena, Simon og Patrizia fra Tyskland som deltar i den tyske utgaven, og når de synger den kjente og legendariske sangen til Cohen, kan vi ikke annet enn å si: Hallelujah, så bra! 🙂

Se klippet som har rørt over 33 millioner mennesker verden over:

 

Lorelai har ingen armer men forteller at hun skal spille piano – når hun begynner er ikke et øye tørt!

Lorelai Mosnegutu fra Romania overlatt til barnehjem da hun var baby. Moren ville ikke ha henne fordi hun manglet armer. To år senere ble hun adoptert, og til slutt kunne den lille jenta begynner å liv på ordentlig!

For en liten stund siden bestemte Lorelai seg å delta i en Romania’s Got Talent, og når hun står på scenen spør juryen hva hun skal gjøre – og de får et svar de overhodet ikke hadde forventet seg.

 

 

 

Hun forteller at hun vil synge og spille piano. Juryen blir veldig overrasket og spør forsiktig hvordan hun har tenkt å gjøre det, men begynner sin opptreden,er ingen tvil om at hun vet hva nøyaktig hva hun skal gjøre.

Lorelai imponerer både jury og publikum -se selv og lytt i videoen under, hun er fantastisk:

Elleveåringen synger Simon & Garfunkels 60-tallsklassiker, og tar sangen til nye høyder!

I 1964 ga duoen Simon & Garfunkel ut sangen «The Sound of Silence». Det ble en umiddelbar suksess, og er fortsatt en av verdens mest kjente og kjære sanger. For et par år siden hadde rockebandet Disturbed suksess med sin tolkning av klassikeren.

Nå er det elleve år gamle Jadyn Rylee sin tur til å ta 60-talls sangen til nye høyder.

Med hjelp av gutta Rick Benbow og Mike Wilbury bak www.yoursoundtube.com har Jadyn gjort sin egen tolkning av den ikoniske melodien. Rick Benbow har arrangert et perfekt instrumentalt akkompagnement med Sina trommer.

Hør selv i klippet under, det er nydelig:

Publikum er i ekstase når dette paret dukker opp på dansegulvet – de er helt fenomenale!

Alle som driver med dans, vet at det ligger mye trening bak for å vinne en dansekonkurranse. Det tar mange timer med trening og planlegging av koreografi.

Men det viktigste av alt er nok med den naturlige rytmenfølelsen og samspillet mellom parnerne.

Sam West og Autumn Jones er ikke redd for hardt arbeid og de passer perfekt sammen i dansen, og det er derfor de vant førstepremien i «Grand Nationals Carolina Classic»!

Se det dyktige danseparet i klippet under her – de er fenomenalt gode:

Bestemor vet ikke at hun blir filmet, men spiller en gitarsolo som går bananas på nettet!

En skal aldri undervurdere noen etter deres alder, se bare på denne bestemoren, Paula Jo Taylor, som har overrasket alle på nettet. Hun ble filmet under 2017 Nashville National Association of Music Merchants (NAMM), men hun visste ikke selv at hun ble filmet da, og enda mindre at hun skulle komme til bli en internett-kjendis når dette ble publisert.

Selv om hun ikke er stereotypen, så spiller hun heavyrocklåta på en imponerende måte på gitaren, og man kan virkelig se lidenskapen og entusiasmen hun har.

Se Paula Jo Taylors glimrende talent i klippet under her:

Den unge gutten med den mørke stemmen synger countrylåta «Hello Darlin’» til alles store begeistring!

Scotty McCreery er en fyr på som ble lagt merke på grunn av sin mørke og flotte stemme da han deltok i Idol i 2011 som 18 åring.

Som 22-åring dukket han opp i «Grand Ole Opry» hvor han synger countrylåta «Hello Darlin’» til alles store begeistring.

Det er sjelden å høre en så ung gutt med en så kraftig stemme, det er virkelig kult å høre på ham.

Hør selv i videoen under her, han er helt rå:

https://www.youtube.com/watch?v=rxc4njqmFEs