Han trosset smertene og luftet hundene sine hver eneste dag, da slo naboene seg sammen og gjorde livet enklere for ham!

Charlie George hadde leukemi og store smerter, men han gikk ut flere ganger hver dag for å lufte hundene sine i nabolaget sitt i Houston Texas. Da naboene hans la merke til at han hadde problemer med å gå på turene sine, slo de seg sammen og gjorde noe flott for sin venn og nabo.

De satte stoler langs ruten, slik at han kunne sette seg ned og hvile på stolene og benkene sto det ‘Chairs for Charlie’.

Charlie sa «Jeg syns det er utrolig. Jeg hadde ikke forventet dette i det hele tatt. »
Dessverre døde Charlie kort tid etter at denne historien kom ut, på grunn av komplikasjoner i forbindelse med sykdommen. Men stolene forblir i nabolaget, og folk legger ned blomster og hilsener på dem.

Se de rørende klippet under her:

Det er enkelt å se at det er en katt på bildet, men kan du se det andre dyret?

Dette er en såkalt optisk illusjon, hvor et bilde har to motiver bakt inn i seg.

Det er enkelt å se katten på bildet, men det er faktisk ikke så mange som klarer å se at det er et dyr til som gjemmer seg i dette bildet:

Klarte du å se det? Hvis ikke så ser du fasiten ved å klikke på bildet under her:

Snekkeren har hatt en dag full av problemer – det han gjør når han kommer hjem er genialt!

Denne historien har vandret rundt på nettet en stund, og den er så fin og kan gi oss alle noe å tenke på:

Snekkeren jeg hyret for å hjelpe meg med å restaurere et gammelt gårdshus var akkurat ferdig med en hard dags jobbing. Et flatt dekk gjorde så han hadde mistet en hel time av arbeidsdagen. Den elektriske saga hans sluttet å fungere og den eldgamle bilen hans nektet å starte.

Mens jeg kjørte ham hjem satt han der helt taus og med et steinansikt.

Da vi kom frem, inviterte han meg inn for å hilse på familien. Vi gikk mot inngangsdøra og han stoppet opp ved et lite tre. Han tok på tuppen av greinene med begge hender.

Idet han åpnet opp døra gikk forandret han seg fullstendig. Hans solbrune fjes var preget av et stort smil og han klemte de to små barna før han kysset kona si.

Etterpå fulgte han meg tilbake til bilen. Vi gikk forbi treet igjen og min nysgjerrighet førte til at jeg spurte om hva jeg hadde sett at han gjorde tidligere.

«Å, det er mitt problemtre», svarte han.

«Jeg vet jeg ikke kan noe for at ting skjer på jobb, problemer oppstår, men en ting er sikkert: Disse problemene hører ikke hjemme i huset sammen med min kone og barna. Så jeg bare henger problemene fra meg på greinene hver kveld når jeg kommer hjem. Så plukker jeg de opp dagen etter igjen».

Han tok en pause.

«Det morsomme er», sa han og smilte.

«Når jeg kommer ut om morgenen og plukker dem opp igjen, er det langt ifra så mange problemer som jeg husker at jeg hang opp kvelden før».

Pøbler ødela pensjonistens gule bil, men så skjer det utrolige!

Peter Maddox er en pensjonert tannlege som bor i Bibury i Gloucestershire. Bibury har blitt kåret til den vakreste landsbyen i England, mye på grunn av de koselige steinhusene.

Peter eier en knallgul Vauxhall Corsa, en bil er han stolt av. Men noen ai lokalbefolkningen liker ikke den knallgule bilen hans.

Mange mener at hans gule bilen skjemmer ut landskapet, og at ødelegger for de mange turistene som kommer til landsbyen for å fotografere de pittoreske husene.

En dag bestemte noen av motstanderne av bilen seg for  å ta saken i sine egne hender, og ødela Peters bil. Vandaler hadde ripet inn ordet «MOVE» på panseret, og knust frontruten. Skaden utgjorde en verdi av 67 000. Bilen ble så skadet at 84-åringen måtte skrote den.

Heldigvis fikk Peter dekket mesteparten av kostnadene av forsikringselskapet. Men etter at historien om bilen hans ble kjent, ble mange mennesker sinte – spesielt de som hadde gule biler. Disse bileierne ville gjøre noe i solidaritet for Peter, så ikke lenge etter rullet hundrevis av biler inn i den lille landsbyen. Og alle var knallgule!

– Responsen har vært utrolig og overveldende, sier arrangøren Matty Bee til Sunny Skyz News. Folk fra hele landet og hele verden har meldt seg til å delta.

Bilene som fylte gatene i den lille landsbyen var av forskjellige merker og stiler alt fra små elektriske biler til en Lamborghini.

Hovedpersonen i historien, Peter Maddox, var vitne til hendelsen fra sin stue. Han beskriver følelsen av å få denne støtten som «overveldende». Arrangører ga ham en miniatyrversjon av den gule bilen som startet det hele, og 84-åringen var fast bestemt på ikke å la vandalene vinne.

Forhåpentligvis viste denne hendelsen alle besøkende og ikke minst lokalbefolkningen,  at turister og fotografier ikke er viktigere enn en gammel manns rett til å velge sin egen bil.

Nå vet Peter også at det er hundretusener av mennesker der ute som mener akkurat det samme som ham – Gult er kult! 😉👍

Ingen bakerier ville ansette jenta med Downs, da tok hun saken i egne hender – og startet sitt eget!

26-åringen Collette DeVitto fra Boston har alltid elsket å være på kjøkkenet. Hennes største lidenskap har alltid vært matlaging og baking.

Hun har Down syndrom, og da søkte på jobber, ble alle jobbsøknadene hennes avvist . Hun var klar til å jobbe hardt for å oppnå sin drøm om å bli en baker eller konditor, og bestemte seg for å ta saken i egne hender. Hun åpnet Coletty’s Cookies.

I begynnelsen solgte hun ca 100 kaker om dagen. Hun hadde bare en butikk som kunde.
TV-stasjonen CBS hørte om henne og ville lage en reportasje om henne, noe som skulle forandre livet hennes.

 

 

Når denne reportasjen ble laget hadde hun over 4000 bestillinger om dagen, over 50.000 kaker, med kunder fra hele verden.

Hun ønsker nå å være et forbilde for andre med funksjonshemninger, for hun mener at hennes diagnose ikke stoppe henne fra noe.

Hun sier med et smil at oppskriftene er hemmelige men den viktigste ingrediensen er kjærlighet!

Vi ønsker Collette lykke til videre! 🙂

Her ser vi  et klipp med den blide og flinke jenta:

Sykehuset tar seg grovt betalt når han vil avbestille timen sin, men denne smarte løsningen har fått nettet til å juble!

Nettstedet reddit.com ba brukerne sine om å fortelle om sine mest dustete løsninger, men som faktisk fungerte – og mange flotte bidrag kom inn, men en skilte seg ut i mengden.

På bare ett døgn var det over 20 000 som ga poeng for historien hans, som skal være sann.

Brukeren Stellapotamus skriver dette (fritt oversatt fra engelsk):

«Jeg ville avbestille en legetime, men da sa de at det kostet 200 dollar hvis jeg ikke gjorde det minst en uke i forveien. Så spurte jeg hvor mye det ville koste hvis du ville endre timen – og det svarte de at var gratis.

«Ok, da vil jeg endre timen til om to uker,» svarte jeg.

– Går det det bra om tre uker? spurte telefonisten.

– Ja!

– Flott, da endrer vi timen til om tre uker. Er det noe annet jeg kan hjelpe deg med?

– Ja, jeg vil gjerne avbestille timen min.

– Det må du gjøre minst en uke i forveien.

– Men timen min er jo om tre uker nå …

– Å, ja, javisst …

– Takk skal du ha! 🙂

Reaksjonene har stormet inn – og andre brukere syns dette var en genistrek for å slippe å betale 200 dollar.

Del gjerne, hvis du syns dette var en smart løsning!

2-åringen blir grepet av sceneskrekk og nekter å danse, men se hva pappa gjør da!

Det var pappa som måtte redde situasjonen når hans 2 år gamle datter nektet å danse på scenen under en ballettoppvisning.

Den selvstendig næringsdrivende og travle trebarnspappaen Marc Daniels er ikke fremmed for å håntere flere oppgaver på en gang, men han overgigg nok seg selv da datteren hans, Bella, slo seg vrang på scenen.

 

 

For hennes første ballettoppvisning i City Hall of Hamilton, Bermuda, begynte Bella å gråte, sannsynligvis på grunn av sceneskrekk, og Marc ble tilkalt til scenen for å prøve å berolige henne.

Han kom ut på scenen for å hjelpe Bella – alt sammen mens han holdt sin yngste datter, Suri, under armen, mens han holder Bellas hånd, svinger Marc seg elegant rundt på scenen og redder situasjonen på en elegant og morsom måte:

Kvinnen legger en såpeboble på snøen – se hvordan den fryser til is på sekunder

Å lage såpebobler er moro for folk i alle aldre, det er vel noe vi kan alle vi har gjort.

Gloria Allwin klarte å lage en perfekt rund og stor boble, som hun plasserte på en haug med snø. Så lente hun seg tilbake og så et naturfenomen skje.

Så filmet hun da boblen frøs i is. Vi trodde det skulle ta lang tid, men på få sekunder ser vi hvordan isen begynner å vokse over boblen, og selv om det ser ut til at det kommer til å briste et par ganger under klippet, går det bra – og den blir til en vakker isboble!

Se selv, det er vakkert:

Kunstneren maler motivene på veggen opp ned, men se det kule resultatet!

En av de grunnleggende faktorene som kjennetegner en god kunstner er evnen til å finne nye og interessante måter å gjøre sine kreasjoner unike, og en som er god på dette er den litauiske kunstneren Ray Bartkus som bor i New York City.

Nylig fant han en måte å gjøre noe veldig kult på i en del av en veggmaleri han malte langs elven Šešupė. Når du sjekker ut bildene, vil du raskt forstå hvorfor det fantastiske arbeidet fikk så mye oppmerksomhet.

Reflektert av vannet dukker det opp en masse av interessante ting. Vi ser svaner som svømmer, delfiner som hopper, og folk som bedriver forskjellige aktiviteter i vannet. To menn padler sammen i kajakk, en mann som svømmer, og en annen person som bare beina syns. Det ser ut som de stuper med hodet først ut i vannet. Det er virkelig et artig konsept.

De små krusningene i vannet gir inntrykk av bevegelse. Bare ta et kjapt blikk, så kanskje det tar et par sekunder før du det går opp for deg at det egentlig bare er en illusjon.

Her ser vi resultatet av Ray Bartkus kunst – del gjerne hvis du også syns dette er kult! 

Vaktmesteren syns at snømåking er kjedelig, og bestemmer seg for skape litt moro!

Det er både fordeler og ulemper med vinter. En av de tingene mange synes er kjedelig er å måke snø. Denne vaktmesterens jobb er å måke bort snøen for fotgjengere, men en dag var han lei av jobben sin og bestemte seg for å spille alle et puss.

Det kan man trygt si han lykkes med. Her blir det full forvirring og det humoristiske oppdraget er vellykket utført. 😉

Jeg ler godt av dette klippet: