Moren forventer seg en katastrofe når sønnen med autisme skal klippes, men denne frisøren vet råd!

6-åringen Wyatt har autisme, og nekter å gå til frisøren. Han er både hyperaktiv og overfølsom, noe som innebærer at han kan føle en uutholdelig smerte bare ved at noen bare rusker ham i håret.
Men nylig var det på tide å gå til frisøren igjen.

Mamma Fauve valgte en frisørsalong i den lille kanadiske byen Rouyn-Noranda, og ble ønsket velkommen av frisøren Franz Jacobs. Men det tok ikke lang tid før Wyatt begynte å vri seg i stolen for så å legge seg ned på gulvet.

Moren forteller til CBSNEWS at mange frisørbesøk har endt i katastrofe, men hos Franz gikk det annerledes.

Men med et åpent sinn og kjærlighet går det meste. Og før mamma Fauve visste ordet av det, la Franz seg på gulvet ved siden av Wyatt, og fortsatte ganske enkelt med å klippe ham der.

– Jeg ble så lettet, vanligvis får frisøren panikk når Wyatt kommer inn, så det var flott å møte Franz, sier mamma Wyatts.

Se klippet under her:

Denne frisørsalongen bruker en hårreisende teknikk, men sjekk resultatet det blir så kult!

Denne videoen er fra en salong i Tyskland som heter M&M Friseure Salon, der de bruker en helt spesiell metode når de klipper hår.

Mens kunden sitter i stolen, deler frisøren håret i fire like deler, tar i gele og får håret til å stå rett opp.

 

 

Jeg tror jeg hadde blitt nervøs hvis jeg hadde sittet i den frisørstolen, men det viser seg at denne metoden er overraskende effektiv.

Det er utrolig hvor flott resultatet ble etter at de vasket ut hårproduktet og tørket håret med en hårføner.

Se så fin hun ble:

Mannen har ikke barbert seg på 20 år. Se konas reaksjon når hun ser det nye utseende hans!

Skjegget er noe som er viktig for mange menn. Det utstråler en manndom som mange vil vise, men noen ganger kan skjegget bli litt mye. I hvert fall hvis de spør deres respektive.

Sånn var det for denne kvinnen, mannen hennes Jeff ikke hadde barbert seg på 20 år, bare trimmet det litt.

Jeffs skjegg var noe som var veldig viktig for ham, men etter mange år med langt skjegg følte Jeff at det var på tide med noe nytt.

Han bestemte seg derfor for å melde seg på det populære TV-showet i USA ledet av Rachael Ray, hvor han fikk en makeover for å overraske kona.

«Jeg går gjennom en middelalderskrise,» sa Jeff i programmet og la til:

– Nå er det på tide å rydde opp.

Mens Jeff fikk profesjonell hjelp til makeoveren i Rachael Rays studio satt en spent kone i Lori og ventet på å få se sin «nye» mann.

Så da Jeff kom ut på scenen hadde han kort hår, ikke noe og fremfor alt ikke noe skjegg, og et helt nytt antrekk.

Jeff så virkelig ut som en helt ny person og hans kone Lori ble nesten stumm, for en forandring!

I klippet under får vi se en følelsesmessig Jeff som har tårer i øynene, og reaksjonen til kona:

Han isolerte seg i en hule i 25 år. Når vi ser innsiden blir ord fattige!

Ra Paulette er en mann som elsker sin kunst så mye at han isolerte seg fra omverdenen i 25 år for å tlbringe sin tid i hulene i det nordlige New Mexicoi USA. Med selskap av hunden og verktøyet sitt bruker han tiden sin på å skape det utroligste.

 

 

Resultatet er en hule som er som hentet fra eventyr, og hans livsverk er vakkert. Når han blir spurt om han er besatt av sin kunst, han gir en imponerende respons: «Det kan sammenlignes med et barn som er besatt av en lek, når du gjør noe du elsker, og du er tiltrukket av, så vil du bare gjøre det hele tiden.» Han elsker det han gjør, og det er det eneste som faktisk betyr noe.

Det er en Emmypris-vinnende dokumentar om Ra kalt «Cave Digger», og i dette klippet ser vi noen av kunstverkene han laget under sine år i hulen.

Denne mannen er virkelig unik, og vi håper han fortsetter å forfølge sin drøm!

Bare se selv – det er helt fantastisk:

 

Han legger fire tomatskiver i jorden. Så enkelt kan du dyrke dine egne solmodne tomater!

Har du lyst til å kunne plukke dine egne solmodene tomater fra hagen?
Ingenting er bedre og mer miljøvennlig enn det en har laget selv, og smaken er på mye bedre.

Det er så enkelt at du bare trenger å kjøpe en tomat i butikken. Du trenger ikke å bekymre deg for å kjøpe frø, og bruke tid på å dyrke dem.

Hvis du har en overmoden tomat i kjøleskapet eller i på benken. Hver tomat du har er en potensiell kilde til dusinvis av nye tomater, så hvorfor ikke dra nytte av det?

Her viser youtubekanalen The Wannabe Homesteader den enkleste måten å dyrke tomatplanter på. Alt du trenger er en potte, jord og en moden tomat. Bare skjær tomaten i skiver og legg dem i en potte med jord. Legg et tynt lag jord over tomat-skivene og vann det regelmessig. Innen 7 til 14 dager, vil frøene begynne å spire, og du kan flytte plantene til andre potter. Med minimal innsats kan du dyrke dine egne tomater. Følg videoen som viser deg detaljer om dette enkle tipset.

Er det ikke verdt å prøve dette?

Del gjerne dette tipset dine venner og familie!

Tenåringene gadd aldri å rydde, da fikk moren en glimrende ide!

Tenåringsmoren Alice var dritt lei av at døtrene hennes ikke ryddet på rommene sine. Det lå alltid klær, sko, jakker og annet rot strødd rundt på gulvene deres. Alice var lei av de dumme unnskyldningene til døtrene. Det var alltid noe som var viktigere enn å rydde.

– Hva gjør man når man er møkkalei av å fortelle tenåringene sine at de må slutte med å la rommene se ut som om det er hjemløse mennesker som bor der?

Alice Velásquez la ut dette spørsmålet Facebooksiden sin – men hun stiller ikke bare spørsmålet, hun har også funnet en løsning på problemet.

Hun orket ikke å ha det slik lenger – orket ikke å mase. Derfor fant hun en løsning som har fått hele verden til smile anerkjennende.

Alice samlet sammen absolutt alt hun fant på jentenes rom og la det i store plastposer. Deretter krevde hun at døtrene måtte kjøpe en og en pose tilbake, for den nette sum av 25 dollar (rundt 205 norske kroner) pr. pose.

Og posene kunne bare kjøpes tilbake med penger som var opptjent ved å utføre plikter i hjemmet.

Det som også var med i planen var at alt innholdet i posene var samlet sammen akkurat sånn som hun hadde funnet det på rommene til jentene – kaos. Jentene kunne da oppleve å betale for en pose som bare inneholdt skittentøy og skrot.

Syns du idéen til Alice var god? Kanskje dette kan være en ide for andre med tenåringsbarn som roter – og ikke rydder… 😉

Gutten sliter med å løse matteoppgave på tavlen, men når han skriver svaret er det umulig å ikke le!

Den lille gutten prøver å løse en matteoppgave på tavlen foran hele klassen, men det er ikke så lett. Læreren har bedt ham om å regne ut 3 + 2, men når han står på tavlen, kan han ikke finne ut det – ikke uten hjelp fra en klassekamerat!

Men hjelpen han får, og hvordan han løser oppgaven er så søtt!

Se det bedårende og festlige klippet under her:

13-åringen bestemte seg for å bygge seg et eget hus, men bare se når han åpner døren!

Luke Thill fra Dubuque, USA,  klarte noe som få andre på bare 13 år har klart. Han har bygget sitt eget hus.

Det hele begynte en litt kjedelig sommerdag da Luke hadde lyst å finne på noe å gjøre. Han fortalte om idéen sin til faren, som syns det var in god idé og oppfordret ham til å gå for det, forutsatt at det var Lukes prosjekt, og ikke pappas, som ofte skjer, når barn vil utføre store prosjekter.

Luke lovet på tro og ære at han skulle gjennomføre det selv, og begynne å lage en skisse. Ved hjelp av donasjoner fra foreldre og slektninger kom han langt, men gikk også rundt i nabolaget og tilbød seg å gjøre gressklipping mot litt penger, forteller han i sitt eget klipp på YouTube.

Han samlet sammen ca. 15 000 kroner og så var han i gang! Ved hjelp av sine kjære, hadde han bygget seg et lite hus på kort tid, som består av 75% resirkulert materiale.

 

 

Det første store problemet han opplevde var hvordan han skulle få lagt inn strøm i huset, men ved hjelp av en god venn av familien løste han det også.

Så er han ferdig og klar til å åpne sitt hus på 8 kvadratmeter – og det er virkelig flott.

Huset består hovedsakelig av en kombinert stue, kjøkken og soverom. Kjøkkenet er utstyrt med både komfyr og kjøleskap og har en lang arbeidsbenk. Med andre ord er det perfekt å lage mat i.

 

 

Luke har til og med en TV som han kan kose seg foran.

 

 

Det er virkelig av en 13 åring få til dette. Vi sender en stor applaus til Luke!

Han tråkker rundt i snøen på truger, men bare vent til du får se hva han skaper i fra luften!

Folk finner på mye rart og kreativt for moro skyld, og det denne mannen har sysselsatt seg med er nok ikke så vanlig, men kreativt og vakkert det kan vi trygt si at det er.

Simon Beck har nemlig spesialisert seg på å lage mønster i snøen med bare truger. Dekorasjonene tar minst en hel dag. og mange tusen skritt å fullføre.

 

 

For å få sett dem ordentlig, må vi se dem fra luften, og det får vi her i dette klippet, det er virkelig verdt å se:

Pøbler ødela pensjonistens gule bil, men så skjer det utrolige!

Peter Maddox er en pensjonert tannlege som bor i Bibury i Gloucestershire. Bibury har blitt kåret til den vakreste landsbyen i England, mye på grunn av de koselige steinhusene.

Peter eier en knallgul Vauxhall Corsa, en bil er han stolt av. Men noen ai lokalbefolkningen liker ikke den knallgule bilen hans.

Mange mener at hans gule bilen skjemmer ut landskapet, og at ødelegger for de mange turistene som kommer til landsbyen for å fotografere de pittoreske husene.

En dag bestemte noen av motstanderne av bilen seg for  å ta saken i sine egne hender, og ødela Peters bil. Vandaler hadde ripet inn ordet «MOVE» på panseret, og knust frontruten. Skaden utgjorde en verdi av 67 000. Bilen ble så skadet at 84-åringen måtte skrote den.

Heldigvis fikk Peter dekket mesteparten av kostnadene av forsikringselskapet. Men etter at historien om bilen hans ble kjent, ble mange mennesker sinte – spesielt de som hadde gule biler. Disse bileierne ville gjøre noe i solidaritet for Peter, så ikke lenge etter rullet hundrevis av biler inn i den lille landsbyen. Og alle var knallgule!

– Responsen har vært utrolig og overveldende, sier arrangøren Matty Bee til Sunny Skyz News. Folk fra hele landet og hele verden har meldt seg til å delta.

Bilene som fylte gatene i den lille landsbyen var av forskjellige merker og stiler alt fra små elektriske biler til en Lamborghini.

Hovedpersonen i historien, Peter Maddox, var vitne til hendelsen fra sin stue. Han beskriver følelsen av å få denne støtten som «overveldende». Arrangører ga ham en miniatyrversjon av den gule bilen som startet det hele, og 84-åringen var fast bestemt på ikke å la vandalene vinne.

Forhåpentligvis viste denne hendelsen alle besøkende og ikke minst lokalbefolkningen,  at turister og fotografier ikke er viktigere enn en gammel manns rett til å velge sin egen bil.

Nå vet Peter også at det er hundretusener av mennesker der ute som mener akkurat det samme som ham – Gult er kult! 😉👍