Den hjemløse mannen ber om å få synge med gatemusikanten, i det han åpner munnen overrasker han alle!

Det er ikke uvanlig å se gatemusikanter rundt omkring, men det er sjelden å se noe som dette.

Da gatemusikanten Jonny Walker fra Leeds spilte en nyttårsaften, kom det en hjemløs mann i rullestol og spurte om å få synge med, og Jonny sier at dette virkelig ble en overraskelse.

Jonny hadde sett den hjemløse mange ganger før, men han visste ikke at han kunne synge – før nå!

Når Bernard som han het fikk mikrofonen og begynte å synge George Gershwins «Summertime», var publikums første reaksjon total stillhet. Men når de hørte Bernards stemme begynte de å juble og rope: «Han er utrolig»

«Jeg ble helt målløs av stemmen hans, så jeg spurte en blant tilskuerne om å filme øyeblikket med mobilkameraet mitt,» skriver Jonny på Youtube.

Senere kom den triste nyheten om at Bernard hadde dødd. Men hans utrolig stemme vil leve videre i mange år, ikke minst gjennom dette klippet.

Lytt til den magiske duetten i klippet under her:

Ed Sheeran fikk høre at brudeparet hadde valgt en av hans sanger til brudevalsen, da dukket han opp og sang den for dem!

Å gifte seg er det største et par gjør i livet, og for de fleste er  et bryllup bare lykke og kjærlighet. Men for Matt og Kaya var det annerledes, for kort tid før bryllupet begikk Kayas mor selvmord etter å ha kjempet psykisk sykdom i lang tid. Det hang selvfølgelig som skygge over bryllupet deres.

Heldigvis hørte den australske radiostasjonen KIIS 1065 om dette, og bestemte seg for å gjøre denne dagen helt spesiell for dem –  å gjøre kvelden deres så spesiell og romantisk som mulig!

 

 

Men overraskelsen slutt ikke der. Verdensstjernen Ed Sheeran hørte om parets historie og at de har valgt en av sangene hans i bryllupet, og bestemte seg for å ta kontakt med radiostasjonen – og han ville tilby seg å synge for brudeparet.

 

 

Det var bare to gjester i bryllupet som visste om dette, og ca 1:50 minutter inn i klippet ankommer han bryllupet.

Se det herlige klippet under her:

 

 

Familien overrasker hunden med en «lillebror»- se den herlige reaksjonen!

Rhett er en fin hund, han er en Goldendoodle som er en blanding mellom Golden Retriever og Puddel. Han har en familie som elsker ham, og da det var hans bursdag, hadde eieren bestemt seg for at Rhett skulle få en «lillebror».

De plasserte den lille valpen i en eske og ropte på Rhett. Han skjønte raskt at det var noe rart og spennende, han kjente lukten og hørte lyder fra esken.

Det tar ikke lang tid før den lille valpen ute er av esken og hopper mot sin nye storebror Rhett, og liker etter er de to ute og leker i hagen. Disse to vil nok ha masse glede av hverandre i fremtiden.

Familien understreker at valpen aldri var pakket inn, men at den baer ble satt i esken et kort øyeblikk for å overraske Rhett.

Se den herlige reaksjonen i klippet under her:

Fyren ved siden av henne på flyplassen begynner plutselig å synge – men se hva som skjer etterpå!

Lindsey kommer hjem etter å ha vært på kurs, og da hun sitter på flyplassen og venter på kjæresten sin, begynner plutselig en mann bak henne å spille gitar, og så begynner han som sitter ved siden av henne å synge.

 

Hun skjønner at noe skjer og begynner å se etter kjæresten sin….

 

 

Så dukker han opp med blomster for å hilse henne velkommen hjem!

Det er kjæresten som har stelt i stand alt dette for henne. For en overraskelse og komme hjem til. ❤️

Det er Rico Contreras som synger og Luis Mojica som spiller gitar til sangen «It will rain,» av Bruno Mars.

Se den rørende filmen her:

 

Hun tror hun bare skal til Rhodos med en søsteren sin, men får en overraskelse hun aldri vil glemme!

Det som startet som et enkelt spørsmål på Facebook endte med en overraskelse 10.000 meter i luften. For noen år siden tok bussjåføren Alexander sjansen på å planlegge sitt bryllup med sin kjære Marieke, og alt ble arrangert av flyselskapet Thomas Cook Airlines. Bryllupet skulle finne sted i løpet av flyturen.

Alexander ville holde alt hemmelig, så nå var bare utfordringen å få Marieke å komme på flyet, men hun visste ikke at Alexander og 40 andre gjester var der.

Marieke trodde hun var en tur med søsteren til Rhodos, og hele familien hennes og flypersonalet var med på arrangementet.

Det øyeblikket Alexander ser sin (forhåpentligvis) fremtidige kone ombord i flyet du se hvor nervøs han er, og resten av historien får vi se i klippet under her:

 

Gatemusikanten spiller reggae – plutselig griper en ukjent kvinne mikrofonen og stjeler showet!

Gatemusikanten synger ekte reggae for alle som vil høre på, da han oppdager at det en kvinne som er svært så engasjert i musikken hans.

Vi ser at en av medmusikantene hans går bort og snakker med kvinnen.  Så ber gatesangeren henne om å komme bort og synge sammen med ham.

Hun imponerer alle tilskuerne når hun får mikrofonen.

De to skaper et magisk øyeblikk og god stemning i sammen på gaten for seg selv, og alle tilskuerene. 🙂

Se klippet her og bli revet med du også:

https://www.youtube.com/watch?v=qDPBbkXzVms

Den gravide kvinnen har en overraskelse på lur, reaksjonen til søsteren er uvurderlig!

Å bli foreldre er den største velsignelsen livet gir oss, og det er dobbelt lykke hvis du er velsignet med tvillinger.

Jillian var en tobarnsmor da hun ble gravid for tredje gang, og oppdaget til sin store overraskelse og glede at hun hadde to gutter i magen.
Det var en person i hennes liv som hun visste ville bli begeistret den store nyheten, søsteren Kelly Renee, men Jillian hadde aldri forventet en slik reaksjon.

 

 

20 uker ute i svangerskapet lot Jillian søsteren få være med på en ultralyd. Når det går opp for søsteren at Jillian er gravid med ikke bare én, men to barn, er hennes reaksjon helt uvurderlig. Og det  beste av alt? Det hele ble fanget på film.

Hun er så overrasket og glad at hun utbryter : «Kan jeg få en?»… 😄

 

16-åringen er nervøs når han skal fremføre låta han har skrevet selv – så får han en overraskelse som forandrer alt!

16-åringen Reuben Gray stilte opp i Britain´s Got Talent 2017 for å synge en låt han hadde skrevet selv.

Det å synge åpent om sitt privatliv, å stå der følsom og sårbar er ikke lett for en 16-åring, og han savner sin aller største supporter faren sin i salen, for pappa på jobbreise mesteparten av året.

Men snart skulle han få en overraskelse som gjør alt lettere for ham.

Da Simon Cowell spurte om faren var en større fan enn moren, høres plutselig en klar og høylytt stemme blant publikum, og da Rebuen så ut i salen stod plutselig faren hans der.

Tenåringens reaksjon viser tydelig hvor mye den uventede støtten betydde, Reuben ble helt målløs av at pappa virkelig var der, nå kunne han fremføre sangen sin med nytt mot.

Med farens støtte var det letter 16-åringen som leverte en fantastisk fremførelse, og han beviste et enormt talent med sin fortryllende stemme, fingerferdighet ved pianoet og dyktighet som låtskriver.

– Du kommer og er ekte, original og tar risiko, og jeg liker sangen veldig, veldig godt. Du har talent, det har du virkelig, sier Simon til Ruben når han er ferdig med sin audition.

Se på det rørende øyeblikket og hør på den fine sangen i klippet under her:

Onkel og trillingene overrasker tante, og hvem kan vel si nei til dette?

Daniel er ikke i slekt med trillingene enda, men han føler seg som onkelen deres, for kjæresten hans, Deanna, er tante til tre bedårende trillingene. Men, disse babyene anser allerede ham for å være deres onkel.

Når Daniel visste at han ønsket å tilbringe resten av sitt liv med Deanna, han ville finne en helt spesiell måte å be henne om å bli hans kone.

Han visste hvor viktig familien var for henne, så han la en veldig søt plan, og trillingene vil være en nøkkelfaktor i dette store øyeblikket.

Deanna kommer gående og ser de tre søte små sitte i en vogn med T-skjorter som det står «si ja». Babyene forstår ikke helt hva de er med på nå, men de kommer til å være med på å forandre tantes liv.

For nå blir onkel Daniel deres onkel på ordentlig! 🙂

Se det koselige klippet under her:

 

 

 

Sangerinnen synger ”Öppna din dörr” for brudeparet – men se reaksjonen når de hører en kjent stemme!

Det er herlig med overraskelser, spesielt i bryllup, som er en av de største dagene i livet.

Dette bryllupet er i Åre i Sverige i 2017, og den svenske artisten Jessica Andersson begynner å synge for brudeparet Daniel og Johanna ved alteret, og vi ser at brudeparet elsker å høre Tommy Nilssons klassiker ”Öppna din dörr”.

Men når andre vers begynner, blir Jessica Andersson stille. I stedet høres en kjent stemme nederst  i kirken, og når paret snur seg er overraskelsen stor.

Der kommer Tommy Nilsson selv og synger med på sin egen superhit sammen med Jessica.

Se den herlige seremonien, gleden og sangen i klippet under her: