92-åringen skrev en sang for mange år siden, og overraskelsen er stor når hun får høre hvem som synger den!

Buddy Cannon setter på en sang med Willie Nelson for sin 92 år gamle mor Lyndel Rhodes. Overraskelsen er stor for den gamle damen når hun oppdager at det er hennes egen sang han synger. Sangen er en nydelig, enkel sang som hun kalte «Little House on the Hill».

Hennes sønn, Buddy Cannon er musiker, som har jobbet med mange countrystjerner, blant annet Willie Nelson. Da Buddy hørte morens låt, bestemte han seg for å sende den til Willie. Nelson elsket sangen og spilte den inn og tok den med på sitt album!

Det er koselig å se hvordan hun koser seg og synger med når Willie spiller og synger sangen hun skrev.

Se den koselige filmen her:

Hun ser brudebilde av moren sin i utstillingsvinduet, da hun går inn i butikken får hun enda en overraskelse!

Jane Foster gikk tilfeldigvis forbi antikvitetsbutikken «A Robins Nest» i Grand Junction og gjett om hun fikk sjokk da hun så morens bryllupbilde i butikkvinduet.

Jane stormet inn i butikken, tok bildet og holdt den mot brystet sitt. Bildet fra 1948  hadde hun ikke sett på flere tiår, etter at de hadde havnet i en økonomisk knipe og alle familiens ting ble auksjonert bort.

Men  viste seg  at  bildet ikke skulle være det eneste hun fant den dagen. Da hun kom inn i  butikken og stirret på morens bryllupbilde, så hun plutselig noe enda mer utrolig , en brudekjole! – Innpakket i avispapir, datert 22 juni 1948.

 

 

«Jeg ble sjokkert, overveldet, nesten lammet, jeg skrek bokstavelig talt rett ut.» sier hun.

Hun spurte eieren av butikken, Shane Allerheiligen, hvor mye kjolen hun skulle betale for kjolen.

Responsen hun fikk når eieren skjønte hvem kvinnen på bildet var, og hvem som hadde hatt den utrolige fine kjolen er rørende:

«Kjolen koster ingenting, den har funnet veien tilbake til deg, den har funnet hjem.» Sa eieren til Jane. Eieren, Shane  var  glad for å kunne gi tilbake kjolen til den rettmessige eieren. Han  syns bare det var en glede når han så hvor lykkelig Jane ble når hun fikk tilbake både minner og ting etter sin mor.

Se det den utrolige og rørende videoen under her:

 

Stefaren får en mystisk gave av sønnen. Når han ser hva den inneholder bryter han sammen i gråt!

19-åringen Tyler Dukes har sett opp til sin stefar Blake Wilson siden han kom inn i livet hans for syv år siden. Blake har tatt seg av Tyler på alle mulige måter, og gitt ham kjærlighet og hjelp når Tyler har trengt ham mest.

Da det var det farsdag i USA, bestemte Tyler  seg for å gjøre noe ekstra for stefaren sin.

Han ga ham en kurv som han hadde fylt med papir på toppen. Da Blake åpner gaven, finner han først en pakke med penner. Han forstår egentlig ikke hvorfor han får dem, men takket pent allikevel.

Så graver han lenger inn i kurven, for så å finne en ramme med et fint dikt som Tyler hadde skrevet til ham. Blake ble rørt over de fine ordene – uvitende om hva som skulle komme.

På baksiden av rammen hadde Tyler festet en konvolutt som Blake spent åpnet.

I konvolutten lå det noen skriv, som han raskt forstod at var adopsjonspapirer! Blake brøt sammen i gråt, så takknemlig for at Tyler ønsket å gjøre ham til sin far offisielt.

I klippet under ser vi Blakes reaksjon som virkelig er uvurderlig. En slik ekte glede er så flott å se:

Arbeidskarene bytter taket, og sjokket er stort når de ser hva som gjemmer seg under taksteinene.

Arbeidskarene river av de gamle taksteinene og aner fred og ingen fare, og derfor tror de nesten ikke sine egne øyne når de ser hva som gjemmer seg under dem!

 

 

Her er det ikke snakk om bare en overraskelse, men mange hundre! Utrolige mengder med flaggermus befinner seg under de gamle takplatene – som defintivt rengte en utskifting og desinfisering!

Se de sjokkerte takarbeiderne i videoen under her:

 

Gatemusikanten tror hun skal gi ham penger, men se hva den herlige gamle damen gjør!

Det er herlig med alle artistene som underholder folk med sine talenter og skaper liv i gatene og på T-banestasjonene rundt omkring, der skaper liv og glede i hverdagen.

Når beatboxern Power Beat dukket opp på gaten i Brussel, stilte en gammel dame og med hunden sin seg rett foran ham. Han tenkte nok hun ville gi ham penger, men det den eldre damen gjorde var enda bedre!

 

 

Til folks store begeistring  begynte hun å danse, og hjalp til med å samle en masse med folk for musikanten.

Legg merke hvor tålmodig den lille hunden hennes er, det nok ikke første gangen den opplever noe lignende. 😉

Se den herlige og spreke gamle damen i full vigør i klippet under her:

Hun sendte dette bildet fra ferieturen til foreldrene. Se det fantastiske svaret hun fikk!

Den svenske jenta Mirabelle var på ferie med kjæresten sin i Egypt, og mange bilder ble knipset som hun la ut på sin Instagramkonto.

Hun sendte også et bilde av seg selv og kjæresten til foreldrene sine:

Da fikk hun dette svaret fra foreldrene:

Slik ser dere ut om noen år:

Haha, dette var foreldre med godt humor og god selv-ironi. 😉

Mannen har ikke barbert seg på 20 år. Se konas reaksjon når hun ser det nye utseende hans!

Skjegget er noe som er viktig for mange menn. Det utstråler en manndom som mange vil vise, men noen ganger kan skjegget bli litt mye. I hvert fall hvis de spør deres respektive.

Sånn var det for denne kvinnen, mannen hennes Jeff ikke hadde barbert seg på 20 år, bare trimmet det litt.

Jeffs skjegg var noe som var veldig viktig for ham, men etter mange år med langt skjegg følte Jeff at det var på tide med noe nytt.

Han bestemte seg derfor for å melde seg på det populære TV-showet i USA ledet av Rachael Ray, hvor han fikk en makeover for å overraske kona.

«Jeg går gjennom en middelalderskrise,» sa Jeff i programmet og la til:

– Nå er det på tide å rydde opp.

Mens Jeff fikk profesjonell hjelp til makeoveren i Rachael Rays studio satt en spent kone i Lori og ventet på å få se sin «nye» mann.

Så da Jeff kom ut på scenen hadde han kort hår, ikke noe og fremfor alt ikke noe skjegg, og et helt nytt antrekk.

Jeff så virkelig ut som en helt ny person og hans kone Lori ble nesten stumm, for en forandring!

I klippet under får vi se en følelsesmessig Jeff som har tårer i øynene, og reaksjonen til kona:

Alle i kirken ser spent mot døren, da brudgommen ankommer kirken får alle bakoversveis.

Brudeparet Helle og Jannie Baltzer Hattel skal gi hverandre sitt ja i en kirke i Danmark, men da brudgommen ankommer kirken får hele forsamlingen bakoversveis.

Denne måten å ankomme kirken på er intet annet enn fantastisk, og avslutningen da han blir båret på «gullstol» opp til alteret er ubetalelig.

Se selv i klippet under her:

Hundene irriterer katten som ligger og slapper av, men plutselig tar den en uventet vending!

I denne lille filmsnutten ser vi en katt som ligger og slapper av ved bassenget. Samtidig løper to små hunder rundt og irriterer katten, som bare vil være i fred.

Først ser ikke katten helt ut som den vet hva den skal gjøre med hundene, men så tar den en uventet vending, og jeg kan ikke annet enn å le.

Vi vil nevne at alt gikk bra, og etterpå fortsatte dyrene å leke, men hundene hadde nok fått seg en lærepenge – å ikke forstyrre katten når den ligger og slapper av! 😉

Se det morsomme klippet under her:

Hun synger «Livin, on a Prayer» for brudeparet, men se hvem som reiser seg for å synge med!

Rocke-ikonet Jon Bon Jovi var en gjest i et bryllup når bandet plutselig begynner å spille, «Livin’on a Prayer».

Sangeren reiste seg fra stolen og begynte å synge med dem. Hans improviserte handling overrasket alle, inkludert gjestene. Tilsynelatende visste bandets vokalist at Bon Jovi skulle være blant gjestene, og forberedt sangen spesielt for ham.

Brudeparet og gjestene er i ekstase over dette innslaget på bryllupsfesten. 🙂

Se den artige hendelsen her: