Brudepiken leter etter et kjent ansikt, og reaksjonen når hun får øye på brudgommen er til å smelte av!

Den lille jenta er bare ett år og hun er brudepike for mamma og pappa. Hun føler seg nok litt forvirret og bortkommen i en stor kirke med mange mennesker og ingen kjente ansikter.

Hun har på seg en vakker hvit kjole der hun går mot alteret – mens hun ser hun opp på alle menneskene som sitter på begge sider. Alle ser på henne, men hun ser bare etter noen hun kjenner.

Endelig er det en i forsamlingen som sier «gå til pappa» – da ser hun faren som står ved alteret og lykke er enorm!

Se det herlige øyeblikket når hun løper mot pappa og holder armene ut og lykkelig roper pappa!

Alle i kirken ser spent mot døren, da brudgommen ankommer kirken får alle bakoversveis.

Brudeparet Helle og Jannie Baltzer Hattel skal gi hverandre sitt ja i en kirke i Danmark, men da brudgommen ankommer kirken får hele forsamlingen bakoversveis.

Denne måten å ankomme kirken på er intet annet enn fantastisk, og avslutningen da han blir båret på «gullstol» opp til alteret er ubetalelig.

Se selv i klippet under her:

Hun synger «Livin, on a Prayer» for brudeparet, men se hvem som reiser seg for å synge med!

Rocke-ikonet Jon Bon Jovi var en gjest i et bryllup når bandet plutselig begynner å spille, «Livin’on a Prayer».

Sangeren reiste seg fra stolen og begynte å synge med dem. Hans improviserte handling overrasket alle, inkludert gjestene. Tilsynelatende visste bandets vokalist at Bon Jovi skulle være blant gjestene, og forberedt sangen spesielt for ham.

Brudeparet og gjestene er i ekstase over dette innslaget på bryllupsfesten. 🙂

Se den artige hendelsen her:

Brudeparet knekker sammen i latterkrampe, når vi ser hvorfor skjønner vi dem godt!

Å gifte seg er en av de viktigste og mest høytidelige hendelsen i livet, men når vielsen starter med at forloveren mister buksa er det umulig å gjennomføre bryllups-seremonien uten at brudeparet og alle i kirken knekker sammen i latterkrampe. 🙂

Dette er en klassiker på nettet og jeg elsker den! 🙂

Se det morsomme filmen her og få deg en god latter:

Emma 6 år var brudepike i tantes bryllup, og overrasket alle med denne gøyale forestillingen.

Emma har fått den store æren å være brudepike i tantes bryllup, og hadde en stor overraskelse til tante og onkel på deres store dag, hun fremførte «Love is an open door» fra «Frozen» og hun og mamma hadde holdt det hemmelig for alle.

 

 

Selv pappaen til Emma visste ingenting om at hun hadde planlagt dette sammen med mamma som er brudens søster.

Brudeparet kunne ikke blitt mer overrasket og rørt, se klippet med den flinke og kule brudepiken Emma her:

Da deres eneste søsteren gifter seg, bestemmer de syv brødrene seg for å overraske henne.

Et bryllup er dagen for overraskelser og rørende øyeblikk. Dette indiske bryllupet var ikke noe unntak. Da deres eneste søster giftet seg, hadde de syv brødrene hennes laget en forestilling til ære for henne.

Brødrene er fra 15-46 år og hadde forberedt en koreografi til kjente sanger som «The Circle of Life» fra Løvenes Konge, og Michael Jacksons berømte hit «Thriller».

Bruden ble rørt til tårer da hun hørte den siste sangen «What Makes You Beautiful» av One Direction, så de tok henne opp på scenen for virkelig å vise hvor mye hun betyr for dem!

Se det fantastiske øyeblikket i klippet under:

Brudeparet sitter klar ved alteret, men det er presten som får alle til å få gåsehud.

Chris and Leah O’Kane sitter ved alteret og venter på at presten skal reise seg og holde sin preken, men presten Ray Kelly er ikke som alle andre prester.

I det han går opp foran brudeparet overrasker han alle, og får hele kirken til å få gåsehud med sin vakre sang for brudeparet.

Se den vakre seremonien, og hør den nydelige sangen til presten Ray Kelly i klippet under her:

Brudens far stopper bryllupet og griper tak i denne mannen, grunnen er så rørende!

Fra Brittany Peck var 6 år har hun følt seg dratt mellom to menn, nemlig sine to fedre, den biologiske og stefaren, de to fedrene har hatt et komplisert forhold seg i mellom. De har tolerert hverandre, og ikke noe mer enn det.

Men nå har det kommet en ny mann inn i livet til Brittany – tiden er inne for bryllup, og den biologiske faren skal følge henne til alters.

 

 

Plutselig stopper han bryllupet og tar tak i stefaren, og sier: -«du har like stor rett til å følge vår datter du som meg» – han sa VÅR datter, da rant det nesten over for stefaren, og sammen fulgte de sin datter til alters!

Se det rørende klippet under her:

 

Sangerinnen synger ”Öppna din dörr” for brudeparet – men se reaksjonen når de hører en kjent stemme!

Det er herlig med overraskelser, spesielt i bryllup, som er en av de største dagene i livet.

Dette bryllupet er i Åre i Sverige i 2017, og den svenske artisten Jessica Andersson begynner å synge for brudeparet Daniel og Johanna ved alteret, og vi ser at brudeparet elsker å høre Tommy Nilssons klassiker ”Öppna din dörr”.

Men når andre vers begynner, blir Jessica Andersson stille. I stedet høres en kjent stemme nederst  i kirken, og når paret snur seg er overraskelsen stor.

Der kommer Tommy Nilsson selv og synger med på sin egen superhit sammen med Jessica.

Se den herlige seremonien, gleden og sangen i klippet under her:

Hun tror hun bare skal til Rhodos med en søsteren sin, men får en overraskelse hun aldri vil glemme!

Det som startet som et enkelt spørsmål på Facebook endte med en overraskelse 10.000 meter i luften. For noen år siden tok bussjåføren Alexander sjansen på å planlegge sitt bryllup med sin kjære Marieke, og alt ble arrangert av flyselskapet Thomas Cook Airlines. Bryllupet skulle finne sted i løpet av flyturen.

Alexander ville holde alt hemmelig, så nå var bare utfordringen å få Marieke å komme på flyet, men hun visste ikke at Alexander og 40 andre gjester var der.

Marieke trodde hun var en tur med søsteren til Rhodos, og hele familien hennes og flypersonalet var med på arrangementet.

Det øyeblikket Alexander ser sin (forhåpentligvis) fremtidige kone ombord i flyet du se hvor nervøs han er, og resten av historien får vi se i klippet under her: