Bruden blir rørt til tårer når brudgommen begynner å synge, så snur hun seg og får enda en overraskelse!

Å høre på en virkelig god sanger er alltid vakkert, men det blir enda mer spesielt er når sangeren er brudgommen som synger i sitt eget bryllup.

Leonard Cohens fantastiske klassiker har blitt sunget av utallige sangere gjennom tidene. Men denne gangen synger ikke brudgommen «Hallelujah» på engelsk, men på portugisisk.

Jeg kan forstå hvorfor bruden Patricia, og mange av bryllupsgjestene ikke klarer holde tilbake tårene. Dette er virkelig en sang som passer alle anledninger, enten det er i glede eller i sorg. Og det faktum at denne versjonen synges i et bryllup, på portugisisk, gjør det enda mer sentimentalt og vakkert.

Så snart brudgommen Lucas begynner å synge, kommer gåsehuden over hele kroppen. Men det som skjer like etter er noe som ikke bruden er forberedt på.

Dette er bare så vakkert – lytt og nyt!

Brudens far overrasker brudeparet med en helt spesiell sang, vakrere kan det nesten ikke bli!

Når en far gifter bort sin datter er det vanlig at han holder en tale, men Nicoles far valgte å fremføre den vakre balladen «I loved her first» av Heartland for sin datter og hennes brudgom på den store dagen deres.

Siden Nicole jobber som døvetolk, overrasker han også med å legge til en ekstra gest til sin datter, ved å bruke tegnspråk i tillegg til å synge, Nicole og hennes brudgom er rørt til tårer av denne overraskelsen.

Jeg kunne ikke fått en bedre gave, sier Nicole som også er overveldet over at over 26 millioner har sett klippet hun lastet opp på Youtube.

Se det rørende øyeblikket i klippet under her:

Ed Sheeran fikk høre at brudeparet hadde valgt en av hans sanger til brudevalsen, da dukket han opp og sang den for dem!

Å gifte seg er det største et par gjør i livet, og for de fleste er  et bryllup bare lykke og kjærlighet. Men for Matt og Kaya var det annerledes, for kort tid før bryllupet begikk Kayas mor selvmord etter å ha kjempet psykisk sykdom i lang tid. Det hang selvfølgelig som skygge over bryllupet deres.

Heldigvis hørte den australske radiostasjonen KIIS 1065 om dette, og bestemte seg for å gjøre denne dagen helt spesiell for dem –  å gjøre kvelden deres så spesiell og romantisk som mulig!

 

 

Men overraskelsen slutt ikke der. Verdensstjernen Ed Sheeran hørte om parets historie og at de har valgt en av sangene hans i bryllupet, og bestemte seg for å ta kontakt med radiostasjonen – og han ville tilby seg å synge for brudeparet.

 

 

Det var bare to gjester i bryllupet som visste om dette, og ca 1:50 minutter inn i klippet ankommer han bryllupet.

Se det herlige klippet under her:

 

 

Bruden ber brudgommens eks om å reise seg, fordi det er noe hun vil si til henne!

Da Katie Hill giftet seg med sin kjære Jeremy, og hadde gitt sine løfter ham, vil hun også si noen velvalgte ord til eksen hans Casey som er hans sønn Landons mor.

Hun giftet seg en som har barn fra et tidligere forhold, og det kan være krevende.
Ikke bare lover hun din elskede å elske å ære ham til døden skiller dem ad, men hun skal også ta på seg et ansvar som reservemamma for hans sønn Landon. Hun har lover å stå ved Jermys side, men hun har også noe hun vil si til hans sønn Landon.

Å finne sin plass i Landons liv blant hans allerede eksisterende foreldre kan være komplisert, så Katie syns det var viktig å inkludere dem i sin tale.

Katie inviterte både eksen og hennes mann til bryllupet, for å vise dem hvor mye hun verdsatte deres kjærlighet og støtte.

Å dele på foreldeansvaret vil alltid være en utfordring, men alle vil det beste Landon, og det er å samarbeide.

Katie kommer til å bli en permanent del av familien, og hun ønsker å gjøre det på en respektfull måte.

Se den rørende talen i videoen under her, de kommer garantert til å bli en lykkelig familie hvor alle har respekt for hverandre:

 

Hun tror hun bare skal til Rhodos med en søsteren sin, men får en overraskelse hun aldri vil glemme!

Det som startet som et enkelt spørsmål på Facebook endte med en overraskelse 10.000 meter i luften. For noen år siden tok bussjåføren Alexander sjansen på å planlegge sitt bryllup med sin kjære Marieke, og alt ble arrangert av flyselskapet Thomas Cook Airlines. Bryllupet skulle finne sted i løpet av flyturen.

Alexander ville holde alt hemmelig, så nå var bare utfordringen å få Marieke å komme på flyet, men hun visste ikke at Alexander og 40 andre gjester var der.

Marieke trodde hun var en tur med søsteren til Rhodos, og hele familien hennes og flypersonalet var med på arrangementet.

Det øyeblikket Alexander ser sin (forhåpentligvis) fremtidige kone ombord i flyet du se hvor nervøs han er, og resten av historien får vi se i klippet under her:

 

Det er bryllup og alle hjerter smelter når gutten med Downs kommer opp kirkegulvet.

Brad Mayer ble født med Downs syndrom. Men hans foreldre har latt ham få tro at det gjør livet hans begrenset. Med litt viljestyrke og mot, er alt mulig i dette liv, uansett hvem du er.

Hans mor Jenny har alltid sett det som en selvfølge at hennes sønn skal respekteres av menneskene rundt ham, og at de har en ubetinget kjærlighet til ham. Dette klippet hvor Brad går oppover kirkegulvet har smeltet tusenvis av hjerter over hele verden.

Se den stolte og nydelige gutten i klippet under her:

https://www.youtube.com/watch?v=3UHnCBXsyro

Motet svikter for den lille brudepiken, men se hvem som kommer til unnsetning!

Når det er bryllup, er det mye som skal klaffe, det er store forventninger til det som skal skje i kirken.

Alles øyne er rettet mot inngangen, og her er det en lite brudepike som skal gå opp mot alteret med blomsterkurven sin.

Men motet svikter, hun tør ikke å gå alene opp den lange midtgangen og kaste blomster.

Hun snur og går tilbake flere ganger, men motet svikter hver gang hun blir geleidet ut igjen.

 

 

Men så oppdager pappa hva som skjer bakerst i kirken, og han griper inn – og tar på seg oppgaven med å kaste blomstene, og den lille jenta endelig har fått en trygg hånd å holde i, og sjermerer hele forsamlingen sammen med pappa.

Se det søte klippet under her:

Sangerinnen synger ”Öppna din dörr” for brudeparet – men se reaksjonen når de hører en kjent stemme!

Det er herlig med overraskelser, spesielt i bryllup, som er en av de største dagene i livet.

Dette bryllupet er i Åre i Sverige i 2017, og den svenske artisten Jessica Andersson begynner å synge for brudeparet Daniel og Johanna ved alteret, og vi ser at brudeparet elsker å høre Tommy Nilssons klassiker ”Öppna din dörr”.

Men når andre vers begynner, blir Jessica Andersson stille. I stedet høres en kjent stemme nederst  i kirken, og når paret snur seg er overraskelsen stor.

Der kommer Tommy Nilsson selv og synger med på sin egen superhit sammen med Jessica.

Se den herlige seremonien, gleden og sangen i klippet under her:

Da bruden tror at vielsen er over, peker brudgommen på balkongen – og sier se der!

Liz er danse og musikklærer på Jaykays Dance Company i Warwickshire, Storbritannia. Elevene er kjempeglade i henne henne og omvendt, og da Liz og kjæresten hennes Ollie giftet seg, var alle barna glade på hennes vegne.

Liz og Ollie har gitt hverandre sine løfter ved alteret , da Ollie visker » se der» og peker bakover mot balkongen.
Det viser seg at det var noen helt spesielle gjester som hadde gjemt seg i klokketårnet hele tiden.

Liz visste ingenting om dette, Ollie hadde oppsøkt elevene i smug og avtalt at de skulle overraske læreren sin.

De hadde øvd lenge på å synge denne fantastisk versjonen av sangen «A Thousand Years», av Christina Perri.

«Barna var fantastiske til å holde på hemmeligheten!», sier Ollie.

Se selv i klippet under – det er så fint:

Hunden krasjer bryllupet, men det brudeparet gjør da er så hjertevarmende!

Denne dagen var brudeparet Matheus og Marias store dag, men den skulle vise seg å bli like stor for en hjemløs hund som ikke hadde noen venner i hele verden.

Matheus og Marília, som bor i São Pauloi Brasil, hadde tenkt seg et utendørs bryllup, men været hadde andre planer på den dagen.

Da været ikke var på deres side på bryllupsdagen, bestemte paret seg for å sette opp et stort telt for vielsen. Men det var ikke bare Marília og Matheus og deres mange gjester som ville holde seg tørre.

Da gjestene hadde satt seg på på plassene sine, kom en hund inn i teltet og ville ha tak over hodet og oppmerksomhet. Gjestene satt hunden ut igjen, men han ble ikke lenge ute.

«Da seremonien startet, var det hunden som kom inn da brudemarsjen begynte å spille, til alles overraskelse» sier Marília til The Dodo.

Men den største overraskelsen hadde ikke kommet ennå.

Hunden ble igjen satt ut i regnet av gjestene og seremonien kunne fortsette som planlagt, denne gangen med bruden ved alteret. Men da paret leste sine løfter til hverandre, kom den lurvete krabaten tilbake.

«Hunden la seg til å sove på sløret mitt » sier Marília.

 

 

Denne gangen hadde ingen hjerte til å kaste ham ut i regnet igjen – spesielt ikke Marília. Hun var helt villig til å dele både oppmerksomheten og kjolen med den søte hunden.

«Det var en hyggelig overraskelse for meg, fordi jeg elsker hunder,» sier Marília.

 

 

Hunden fikk lov til å bli resten av kvelden, men da regnet hadde roet seg, forsvant den firbente gjesten.

Historien slutter imidlertid ikke her heller.

Matheus og Marília bestemte seg for å adoptere gatehunden etter denne hendelsen – hvis de bare kunne finne ham. Mer enn en uke gikk før paret fant ut hvor han holdt til.

– Det tok lang tid før vi fant ham, men til slutt fant vi ut hvor han var, sier Marília.

 

 

Da de kom hjem, ga hun hunden navnet Snoop. «Da vi kom hjem, puttet jeg ham i badekaret. Så lekte han, spiste og drakk vann. Han var veldig glad og sov lenge den første natten» sier Marília.

«Det begynte det som to personer som ble gift, endte med tre sjeler som danner en familie. Nå er det vanskelig å forestille seg ting som går noe bedre», sier Marília:

 

 

«Vi er alle veldig lykkelige.»

Vi er enig – bedre enn dette kunne det ikke blitt! 🙂