Hunden har ventet på babyen i flere måneder, se da de endelig møtes for første gang!

Våre pelskledde venner forstår nok godt hva som skjer i livene våre. Vi har hørt historier om hunder som føler en nødsituasjon eller sykdom lenge før vi vet det selv.
Våre firbente venner er også veldig vare når det gjelder båndene mellom sin eier og andre mennesker.

Dette klippet viser hvor lojal en hund kan også være mot et nytt familiemedlem. Når foreldrene kommer hjem med sin førstefødte viser hunden tydelig glede over den lille babyen når de kommer hjem:

Hunden har fått en hel bag full av baller, men se hva han gjør med dem – det er så rørende!

Beagelen Charlie er den beste «storebroren» en liten jente kan ha – bare se hva han gjør for husets baby Laura. Charlies fikk en hel bag full av baller, og vet nøyaktig han hva han vil gjøre med dem. Han vil overraske lillesøster med å å gi dem til henne. En etter en slipper han ballene ned i barnesengen og til slutt er senga full av baller i alle farger.

Legg merke til det fornøyde smilet til lille Lauras på slutten av klippet når hun ligger der midt i haugen av ballene hun har fått av den omsorgsfulle og snille hunden.

For en herlig «bror» og lekekamerat – tenk å få vokse opp med en hund som Charlie ❤️:

Tvillingbrødrene slår av en prat på kjøkkenet – den søte samtalen deres har sjarmert en hel verden!

Tvillingene Sam og Ren er17 måndeder gamle, og de to kjenner hverandre ut og inn, og forstår hverandre på alle måter, selv om ingen andre gjør det.

Dette fører noen ganger til noen veldig morsomme «samtaler», fordi selv om ingen av dem bruker noen virkelige ord, har de ingen problemer med å å holde samtalen gående.

De to brødrene snakker med hverandre med mange rare ord, fakter og morsomme ansiktsuttrykk – de har sitt eget språk som bare de to forstår.

Se de to hjerteknuserne i klippet under her:

Den lille gutten spiller munnspill for hunden, men se hva han gjør når hunden synger med!

Denne lille gutten spiller munnspill for familiens Husky Roxy, som er med på notene og synger ivrig med når gutten spiller.

Men når den lille tassen skjønner at Roxy liker munnspill, setter han seg ned for og prøver å gi munnspillet til hunden – det kan jo hende at Roxy også vil prøve å spille munnspill? 😉

 

Men da han forstår at Roxy ikke vil spille gir han opp, og krabber avgårde, og konserten er over for i dag! 😉

Se det søte klippet under her:

Pappa spør babyen om han har sovet godt – svaret fra den lille gutten er helt fantastisk!

De sier at når babyer drømmer, drømmer de vanligvis om de tingene de har opplevd i forrige dag. Når vi ser den morsomme babyen Olivers ansiktsuttrykk, ser han ut til å hatt en lang dag.

Når denne lille krabaten våknet har han mange forskjellige ansiktsuttrykk før han fokuserer på pappa.

Pappa spør Oliver om han hadde sovet godt og når vi ser ansiktsuttrykket, ser det ikke ut til å være tilfelle i første omgang.
Men etter mange rare ansiktsuttrykk, ser vi på slutten av klippet, og er sikre på at grimasene bare var litt «morgengymnastikk» for ansiktet, og at Oliver er en glad og blid liten gutt!

Se det bedårende klippet når Oliver våkner i klippet under her:

Den lille jenta får en teddybjørn av pappa, men se hva som skjer når hum klemmer på den!

Pia er en liten «pappajente», så da faren skulle være borte fra henne i åtte lange måneder bestemte han seg for å gjøre noe spesielt. Før han reiste, kjøpte pappa en bamse med et stemmeopptak i spesielt til Pia! Mamma lovet å vente en måned etter at han hadde reist før hun ga bamsen til henne.

Da pappa hadde vært borte i en måned, tok moren frem bamsen og ga den til Pia. Så snart den ivrige lille jenta klemmer på bamsen så hører hun pappas stemme.

Da jenta hørte stemmen for første gang, ropte hun «JA! Pappa! »

Den herlige reaksjonen viser at hun virkelig er pappas lille jente!

Se selv i klipper under her:

Pus er lykkelig over å få hilse på familiens lille baby, og legg merke til hva den gjør med potene sine!

Katten får hilse på familiens lille baby, og den vet nesten ikke hvor den skal gjøre av seg av lykke. Babyen overøses med koser og klemmer av den forsiktige katten.

Det er åpenbart at de begge trives i hverandres selskap, og denne lille kosestunden. Katten har sin egen måte å vise sin kjærlighet på.

Legg merke til hva den gjør med potene sine i dette søte klippet:

Babyen ler seg fillete, og det forstår vi godt når vi ser hva hunden gjør!

Den lille gutten Rocco ligger på gulvet og ler så han rister, og det er ikke noe rart at han ler, for hunden Chopper, som er av rasen Bichon Frise, er en god danser og entertainer som elsker å vise kunstene sine.

Og bedre publikum en lille Rocco kunne han vel ikke fått!  🙂

Se det morsomme klippet her og få deg en god latter du også:

 

Hun er bare 17 måneder gammel, men hør henne synge ‘Amazing Grace’!

Når pappa spør datteren Maya på 17 måneder, om hun vil synge «Amazing Grace», og det vil hun, og ikke nok med det hun kan sangen ordrett.

Maya gir seg med det «Amazing Grace», hun fortsetter med «ABC»-sangen, etterfulgt av «You Are My Sunshine», for så å telle til ti på spansk.

At en så liten jente kan så mye er intet mindre en imponerende! 🙂

Se og hør på den  flinke lille jenta og bli imponert du også:

Hunden går bort til tvillingbabyene, og det den gjør er bare så søtt!

Hunden går bort til tvillingjentene på 6 måneder og det eneste han vil er å leke med dem! Han prøver så godt han kan å få sine «søstre» med på å leke med ballen.

Hunden er en Labradoodle som er en blanding mellom blanding mellom labrador retriever og puddel og denne rasen er en perfekt familiehund!

Se så forsiktig den er når den legger ballen først hos den ene babyen, men når den ikke får noen respons fra henne, så flytter han ballen over til den andre mens han tålmodig venter på at leken skal begynne.

Hunden fikk ikke den responsen han ønsket seg nå, men når jentene blir større, blir det nok mange morsomme lekestunder.

Se det koselige klippet under her: