Pappa og stefar viser sin kjærlighet til datteren, vil ikke at hun skal føle seg som et «skilsmissebarn»!

Pappa David og stefar Dylan nekter å la en skilsmisse føre til at deres datter Willow skal føle seg mindre elsket eller å bli dratt i to retninger. Nå viser de stolt sin felles kjærlighet til henne.

David og Dylan viser sin felles kjærlighet til datteren på en herlig måte, se bare hva de deler på Facebook.

Mammas Sarag og David Mengon ble skilt for fem år siden, da da datteren deres bare var et spedbarn. Kort tid etter møtte Sarah Dylan, som hun ble forelsket i.

Men de visste ikke hvordan Dylan ville passe inn i den lille familien, men det var en ting de alle enige om: Willow skulle ikke føle seg som et «skilsmisse barn», skriver de i posten.

I en slik situasjon der foreldrene skiller seg når barnet er svært lite, er det ofte lett å ikke alltid se barnets beste i situasjonen. Et barn trenger begge foreldrene sine, og for mange er det ikke sunt å vokse opp der foreldrene knapt kan være i samme rom.

Heldigvis har David, Sarah og Dylan klart å være samstemte i å elske datteren sin betingelsesløst.

Det døende eldre ekteparet hadde et siste ønske – da brøt sykepleieren reglene og gjorde dette!

Da Bert og Beatrice Whitehead møttes for første gang var Beatrice bare 15 år gammel, men det var kjærlighet ved første blikk.

 

Når Bert kom tilbake fra militærtjeneste i 1950, giftet de seg bare noen måneder senere og har siden hatt 67 år sammen fylt med glede og kjærlighet. Sammen har de tre barn, seks barnebarn og fem oldebarn.

Men i april, slo tragedien til. Den nå 87 år gamle Beatrice led av beinkreft, og ble innlagt på et sykehus i Boston.

Bert sin egen helse forverret seg kraftig i løpet av få uker, da dette skjedde med hans elskede Beatrice. Til slutt ble Bert også innlagt på samme sykehus som sin kone, men fordi de led av to forskjellige plager endte de opp i forskjellige avdelinger.

Den eneste gangen de kunne hilse på hverandre, var noen kom på besøk, da ble Bert kjørt i rullestol gjennom sykehuset for å møte sin elskede kone og de besøkende.

Til slutt ble Beatrice så dårlig at det alltid var et legeteam i rommet hennes. Bert helse ble enda verre, fordi han bekymret seg så mye for sin kone.

Men så kom parets svigersønn Stephen på en fantastisk idé. Han henvendte seg til legen for å presentere ideen, men det ble avslått på grunn av reglene.

Da spurte Stephen en sykepleier i stedet som svarte «ja, selvfølgelig».

Da satte de en seng tik Bert i Beatrices rom og satte sengene sammen.

Når de trakk sammen sengene lyste Bert opp i et smil, det var en veldig rørende øyeblikk. Sykepleierne har vært helt fantastiske, de har gjort alt de kunne. Vi ønsker bare å takke dem alle, sier Stephen.

Dessverre hadde Beatrice bare et par dager til å leve.

Så bra at sykehuspersonalet endret reglene, og lot de to gamle fikk være sammen til døden skilte dem ad.

Noe annet hadde vært helt feil, og det skulle egentlig vært en selvfølge.

 

Gutten med Downs får en mystisk pakke – når han ser hva som er inni kommer tårene!

Søskenkjærligheten mellom Ollie som har Downs og storebroren Tom har alltid vært stor. I fjor flyttet Tom fra Storbritannia til USA, og Ollie ble igjen barndomshjemmet og måtte klare seg uten broren for første gang.

Da julen nærmet seg, hadde ikke brødrene sett hverandre på flere måneder, og Ollie lengtet veldig etter storebroren sin.

Så gleden og overraskelsen var stor når han fikk beskjed om at det var en pakke til ham utenfor døren, og gledestårene er så ekte når han ser hvem som er inni pakken:

Se det herlige klippet under her:

Hun tror hun bare skal til Rhodos med en søsteren sin, men får en overraskelse hun aldri vil glemme!

Det som startet som et enkelt spørsmål på Facebook endte med en overraskelse 10.000 meter i luften. For noen år siden tok bussjåføren Alexander sjansen på å planlegge sitt bryllup med sin kjære Marieke, og alt ble arrangert av flyselskapet Thomas Cook Airlines. Bryllupet skulle finne sted i løpet av flyturen.

Alexander ville holde alt hemmelig, så nå var bare utfordringen å få Marieke å komme på flyet, men hun visste ikke at Alexander og 40 andre gjester var der.

Marieke trodde hun var en tur med søsteren til Rhodos, og hele familien hennes og flypersonalet var med på arrangementet.

Det øyeblikket Alexander ser sin (forhåpentligvis) fremtidige kone ombord i flyet du se hvor nervøs han er, og resten av historien får vi se i klippet under her:

 

Babyen ligger og gråter, da kommer løpende katten og gjør dette!

At barn og dyr har et helt spesielt forhold til hverandre har vi sett mange ganger, og det er like rørende og koselig å se hver gang.

Mange videoer viser hvor trofaste, lojale og omsorgsfullt kjæledyrene våre er, kanskje spesielt hunder.

Katter har et rykte om å være stolte og litt sære, men dette klippet viser at katter kan være minst like omsorgsfull som hunder.

 

 

Når barnet i sengen begynner å gråte, reagerer katten direkte og løper bort til barnet og mamma som følger nøye med på hva som skjer finner fram kamera og filmer.

Under her ser vi den søte videoen:

 

‘Jeg må skynde meg for jeg har en viktig avtale’, sa den gamle mannen – grunnen er så rørende.

Klokka var ca 08:30 om morgenen når en eldre herremann i 80-årene kom til klinikken for å kontrollere sårene sine og fjerne noen sting fra tommelen. Han forklarte at han måtte skynde seg til et viktig møte kl 9:00. Jeg lyttet og ba ham om å sitte på venterommet.

Jeg visste det ville ta mer enn en time før noen kunne hjelpe ham, men sa ikke noe om det til ham. Jeg så at han med jevne mellomrom så på klokken sin og bestemte meg derfor for å undersøke sårene med en gang fordi jeg ikke var opptatt med en annen pasient.

Ved nærmere undersøkelse, så jeg at sårene hadde grodd pent. Jeg og den gamle mannen begynte å snakke mens jeg stelte sårene. Jeg spurte ham om han hadde en annen legetime fordi han hadde det så travelt. Han svarte nei og fortalte at han trengte å komme seg videre til sykehjemmet for å ta seg av sin syke kone og gi henne frokost.

Jeg spurte ham om hennes helse, og han fortalte meg at han hadde tatt vare på henne i lang tid fordi hun hadde Alzheimers sykdom. Jeg spurte om hun ville bli sint hvis han ble sen. Han svarte at hun ikke lenger visste hvem han var, og at hun ikke kunne kjenne ham igjen de siste fem årene.

– Tviler du noen gang på og gå dit hver morgen, siden hun ikke lenger vet hvem du er? spurte jeg ham forsiktig.

Han smilte da han tok hånden min og plasserte den i hånden og sa.

– Hun vet ikke hvem jeg er, men jeg vet hvem hun er. ❤️

Jeg måtte kjempe for å holde tårene tilbake. Jeg tenker at det er slik en kjærlighet jeg ønsker i livet mitt! 🥰

Hilsen sykepleieren.

Kilde ukjent

Mamma møter tvilling-guttene sine for første gang – øyeblikket kunne ikke vært mer rørende!

Ekteparet Hatmaker fra Texas i USA hadde tre flotte barn fra før, men de ønsket seg likevel flere barn, så de bestemte seg for å adoptere to barn fra Etiopia.

Prosessen for å få dette til var lang og hard, men til slutt fikk de endelig klarsignal og  mamma og pappa reiste den lange veien til Etiopia for å hente de to barna, tvillingene Ben og Remy.

Her får vi se det magiske øyeblikket når de får møte tvillingene for første gang. Se hvordan det lyser av kjærlighet når mamma får se guttene sine for første gang.

At disse blir en lykkelig storfamilie det er jeg helt sikker på! 🙂

Se det rørende møtet i klippet under her:

Undulaten har forelsket seg i katten – se hva den gjør når pus prøver å komme seg unna!

Familien har tre katter og en undulat som heter Budgie, og hvor enn katten Lexie går så følger undulaten etter. De to andre kattene bryr den seg ikke nevneverdig om.

Men den svarte og hvite katten Lexie er fuglens stor helt og forbilde, den har rett og slett forelsket seg i Lexie som syns det kan bli litt mye i blant og prøver å komme seg unna den innpåslitne beundreren sin.

Men det skal vise seg å være letter sagt enn gjort… 😉

Se den søte filmen her:

Han ligger i sykesengen når kona kommer på besøk, men se hva han gjør når hun kommer nærmere!

Det sies at ekte kjærlighet varer evig, og dette paret er et bevis på det.

Når James Pinegar ligger på sykehuset etter en hofteoperasjon kommer hans kone Colleen som han har vært gift med i 66 år på besøk.

Hun står ved sykesengen hans da han ber henne om å komme litt nærmere.

De ser hverandre inn i øynene, og han begynner å synge «You Are My Sunshine». Colleen synger med og sammen uygjør de to en herlig duett.

Sønnen deres var vitne til dette, og filmet dette vakere og kjærlige øyeblikket.

Dette er ekte kjærlighet! Se den koselige filmen under her:

Hunden krasjer bryllupet, men det brudeparet gjør da er så hjertevarmende!

Denne dagen var brudeparet Matheus og Marias store dag, men den skulle vise seg å bli like stor for en hjemløs hund som ikke hadde noen venner i hele verden.

Matheus og Marília, som bor i São Pauloi Brasil, hadde tenkt seg et utendørs bryllup, men været hadde andre planer på den dagen.

Da været ikke var på deres side på bryllupsdagen, bestemte paret seg for å sette opp et stort telt for vielsen. Men det var ikke bare Marília og Matheus og deres mange gjester som ville holde seg tørre.

Da gjestene hadde satt seg på på plassene sine, kom en hund inn i teltet og ville ha tak over hodet og oppmerksomhet. Gjestene satt hunden ut igjen, men han ble ikke lenge ute.

«Da seremonien startet, var det hunden som kom inn da brudemarsjen begynte å spille, til alles overraskelse» sier Marília til The Dodo.

Men den største overraskelsen hadde ikke kommet ennå.

Hunden ble igjen satt ut i regnet av gjestene og seremonien kunne fortsette som planlagt, denne gangen med bruden ved alteret. Men da paret leste sine løfter til hverandre, kom den lurvete krabaten tilbake.

«Hunden la seg til å sove på sløret mitt » sier Marília.

 

 

Denne gangen hadde ingen hjerte til å kaste ham ut i regnet igjen – spesielt ikke Marília. Hun var helt villig til å dele både oppmerksomheten og kjolen med den søte hunden.

«Det var en hyggelig overraskelse for meg, fordi jeg elsker hunder,» sier Marília.

 

 

Hunden fikk lov til å bli resten av kvelden, men da regnet hadde roet seg, forsvant den firbente gjesten.

Historien slutter imidlertid ikke her heller.

Matheus og Marília bestemte seg for å adoptere gatehunden etter denne hendelsen – hvis de bare kunne finne ham. Mer enn en uke gikk før paret fant ut hvor han holdt til.

– Det tok lang tid før vi fant ham, men til slutt fant vi ut hvor han var, sier Marília.

 

 

Da de kom hjem, ga hun hunden navnet Snoop. «Da vi kom hjem, puttet jeg ham i badekaret. Så lekte han, spiste og drakk vann. Han var veldig glad og sov lenge den første natten» sier Marília.

«Det begynte det som to personer som ble gift, endte med tre sjeler som danner en familie. Nå er det vanskelig å forestille seg ting som går noe bedre», sier Marília:

 

 

«Vi er alle veldig lykkelige.»

Vi er enig – bedre enn dette kunne det ikke blitt! 🙂