En hjemløs katt står ute i kulda og vil inn, snart forstår huseieren at den vil mer enn bare å varme seg!

Det er alltid vondt å se hjemløse dyr som kjemper ute i kulda. en dag kom det en hjemløs katt som ved inngangsdøren til et hus.

Det var kaldt ute og denne stakkars katten ville så gjerne komme inn for å varme seg.

Mannen som bodde der hadde aldri hatt kjæledyr før, men slapp katten inn, og de to knyttet snart et sterkt bånd til hverandre.

Katter flyttet inn i det varme huset, Men bare noen dager senere forsto huseieren hvorfor hans nye romkamerat ville komme inn i huset.

Hans nye pelskledde venn – ble større og sov mer og mer.
Før han visste ordet av det, hadde han fire katter i huset.

Den hjemløse katten fikk tre søte kattunger!

Katten hadde nok sett seg om etter et hjem for barna sine. 🙂

Se den søte historien i klippet under her:

En liten melketyv blir tatt på fersk gjerning – se den søte reaksjonen!

Bonden skulle bare ut i fjøset å sjekke kyrne da han plutselig fikk øye på noe som lå ved et av kuene.

Da han gikk nærmere, så han at det var en av gårdens kattunger som var i full gang med å suge melk fra kua.

Når den svarte kattungen blir tatt på fersk gjerning, ser den nesten som at den skammer seg og hopper bort, med melkebarter! 😉

Se det søte klippet under her:

Den blinde katten hører favorittmusikken sin, og reaksjonen er til å smelte av!

De fleste av oss har en favoritt sang som vekker noen spesielle følelser i oss, og vi føler noe spesielt når akkurat den sangen spilles. Det kan være enten melodien, teksten, artisten som gir oss følelser som varmer ekstra i hjertet.

Men det ikke bare er vi mennesker som kan føle det sånn med musikk. Dette gjelder også ofte for dyr i dette tilfellet en blind katt.

Mobilen er lent mot en pute og katten ligger ved siden av. Men når musikken fra mannen som er kjent for å bruke musikk som terspi for katter Sarper Duman begynner å strømme fra høyttalerne griper katten om telefonen og trykker den mot øret, og det er ikke vanskelig å se at den nyter musikken.

Se selv i klippet under – det er så vakkert:

Kattemor merker at ungen hennes er urolig. Det hun gjør da er så nydelig!

Hvis du vil se noe søtt i dag så må du se på dette!

Denne katten er en god mamma. Hun legger seg ved siden av den sovende nyfødte ungen sin, og når hun oppdager at ungen hennes er urolig og trenger henne, nøler hun ikke med å overøse den lille ungen med omsorg og kjærlighet! Det ser ut som om ungen drømmer, og mamma beroliger ungen sin.

Mammapusen legger til og med poten sin rundt ungen sin for at kattungen skal føle nærværet hennes.

Se det søte klippet under her, og del gjerne med dine dyrevenner:

Kattungen var nære på å havne i den store søppelkvernen, men takket være en observant ansatt gikk det heldigvis bra med pusen.

En kattunge som hadde blitt kastet i søpla endte opp på en avfallssenter. En kan virkelig  lure på hva slags mennesker er det som kan få seg til å gjøre noe slikt?

 

 

Men heldigvis var det en ansatt la merke kattungen på transportbåndet og reddet henne før hun havnet i komprimatoren.

 

 

Historien fikk heldigvis en lykkelig slutt, da katten var i god form men den var sulten og tørst, men dette kunne gått riktig ille for den lille pusen som de kaller Murfie.

Se videoen under her:

Pus er lykkelig over å få hilse på familiens lille baby, og legg merke til hva den gjør med potene sine!

Katten får hilse på familiens lille baby, og den vet nesten ikke hvor den skal gjøre av seg av lykke. Babyen overøses med koser og klemmer av den forsiktige katten.

Det er åpenbart at de begge trives i hverandres selskap, og denne lille kosestunden. Katten har sin egen måte å vise sin kjærlighet på.

Legg merke til hva den gjør med potene sine i dette søte klippet:

Fotografen tror at reven er i ferd med å spise opp katten, men så skjer det uventede!

Noen ganger opplever man om ting som nesten får en til å miste pusten. Det var det som skjedde med denne fotografen da han var ute med kameraet sitt.

Mannen fra Tyrkia så plutselig så en rev på en steinete strand som så ut til å jakte etter et måltid. Når han ser nærmere, ser han at det er en hvit katt som reven står og lurer på. Men ting er ikke alltid som det ser ut som, og det var det ikke i dette tilfellet!

Reven gikk aldri til et angrep, og katten hadde absolutt ingenting å bekymre seg for. Det viste seg at denne reven og katten var venner og at de bare lekte sammen.

Etter at de hadde lekt en stund, tok de en pause en stund og nøt solen ved siden av hverandre. Fotografen var overrasket over det han så og fotografere de to uvanlige vennene.

Disse to svært forskjellige ville dyrene viser noe vi alle skal lære noe av – Uansett hvor du kommer fra, har kjærlighet ingen grenser! Disse to ble aldri tvunget til å like hverandre, men de bestemte seg for å bli venner.

Det er hjertevarmende og spesielt å se dyr av forskjellig rase som finner hverandre og nyter hverandres selskap – det er så vakkert! ❤️

 

Familien ofret bilen sin for å redde kattungen, og det angrer de ikke et sekund på!

En liten kattunge satt fast inne i en families bil i over 20 timer, de fikk tak i en mekaniker for å ta fra hverandre dashbordet bit for bit for å redde den lille stakkaren, men den nektet å komme ut.

De hadde akkurat fått den lille kattungen da den krøp inn i dashbordet på bilen,  og nektet å komme ut igjen. De prøvde å lokke den ut, men ingenting virket.

Til slutt tok de frem motorsagen og sagde bilen sin i stykker for å redde kattungen – dessverre ble det slutten for bilen deres, den er totalt ødelagt, men kattungen er reddet, og de angrer ikke et sekund!

 

Hun legger den nyfødte valpen hos katten, og måten pus tar den i mot på er så rørende.

Det er ikke alltid at hunder og katter går så bra sammen. Men når denne nyfødte valpen ble forlatt av sin mor, bestemte de seg for å prøve om katten ville hjelpe den lille tassen.

Til å begynne med er katten veldig skeptisk, men snart tar morsinstinktet over, og det som skjer er bare helt fantastisk å se.

Se det rørende klippet her:

Mamma lar katten få hilse på babyen, men hun hadde ikke sett for seg dette!

Mamma syns det er på tide at katten og babyen får hilse på hverandre og er spent på det første møtet.

Katten er så forsiktig, og stryker poten kjærlig mot ansiktet til jenta. Og straks mamma snakker til pus så stopper den med en eneste gang.

Se det rørende møtet i videoen under her: