Mamma lar katten få hilse på babyen, men hun hadde ikke sett for seg dette!

Mamma syns det er på tide at katten og babyen får hilse på hverandre og er spent på det første møtet.

Katten er så forsiktig, og stryker poten kjærlig mot ansiktet til jenta. Og straks mamma snakker til pus så stopper den med en eneste gang.

Se det rørende møtet i videoen under her:

Ingen trodde ham når han fortalte om kattens spesielle stemme. Da tok han frem kameraet og filmet pus!

Denne katten som heter Jack har en «stemme» som er mye dypere enn andre katter da eieren la ut denne videoen var det mange som trodde at den var falsk, men den er faktisk 100% ekte!

I begynnelsen var jeg skeptisk, men etter å ha sett videoen gjennom, kan du høre at denne katten har en mjauelyd som er så annerledes, den høres ut som om han er en gammel mann med en dyp stemme. Dette er den rareste og dypeste mjauelyden jeg har hørt! 😉

Sett opp lyden og hør nøye etter – har du hørt noe lignende før?

Hunden ligger og sover i sofaen, men når katten kommer smelter hjertet mitt.

Når en hund og en katt møtes er det ikke godt å vite hva som skjer. I dette tilfellet skjer det noe fantastisk koselig!

Huskyen sover på sofaen, da hans firbente venn katten kommer smygende inn i rommet. Katten bestemmer seg for å hoppe opp i sofaen og holde hunden med selskap.

Hunden ligger helt stille og lar katten kose med seg.

Det er utrolig søtt å se nærheten og kjærligheten disse to viser hverandre!

Se selv i klippet under her:

Katten oppdager at familien har plassert et kamera i stua. Se hva hun gjør da!

Katten Bebe kommer inn i stua og oppdager rask noe som gjør henne nysgjerrig, og hun går målrettet bort til det merkelige hun har oppdaget, men se hva hun gjør,  for hun vil nemlig ikke filmes uten sitt samtykke.

Hun går rett og slett til angrep på kameralinsen, for snik-fotografering vil hun ikke ha noe av, sånn er det med den saken! 😉

Se det søte klippet under her:

 

Katten Willie elsker å dra papiret av dorullen, men se så flink han er til å rydde opp etter seg!

Katten Willie elsker å dra papiret av dorullen og lage masse rot, men se så flink han er til å rydde opp etter seg!

Katter elsker doruller, det er moro å lage masse rot og kaos og rot av papiret. Det gjør katten Willie også, men han er en pertentlig katt som har ordenssans.

Når han har dratt alt papiret ned på gulvet gjør han noe uventet, for sånn kan man vel ikke ha det? Nei, Willie forstår at har man rotet det til, så må man rydde opp etter seg! 🙂

Se den morsomme og flinke katten Willie i videoen under her:

Katten og hunden ligger i sofaen, men se hva de gjemmer i mellom seg!

Her ser vi hunden Bella og pus som ligger i sofaen og koser seg. Men vent å se hva det er de koser seg så veldig med, det er bare så herlig.

De gjemmer nemlig de de to små kattungene Comet og Saturn som både kattemor og hunden elsker over alt i verden!

Se klippet og nyt synet, dette er vakkert:

Han ville ikke leve lenger, og gikk ut for å ta en siste sigarett, men så hørte han at det raslet i buskene!

Noen ganger er livet så tungt at en ikke orker å leve lenger, slik var det for Josh Marino som var så deprimert at han ville gjøre slutt på det hele.
Det var da han bestemte seg for å avslutte livet og skrev sitt avskjedsbrev at det uventede skjedde.

En reddende engel dukket opp og stoppet ham.

Josh Marino hadde tjenestegjort i Bagdad, og det hadde gjort at han led av posttraumatisk stress. Han hadde sett grusomme ting, og klarte ikke å konsentrere seg om noe, og hadde problemer med å huske ting, og han så ingen glede ved noen ting.

– Jeg orket ikke å leve sånn mer, så jeg fant fram en kniv, skrev et brev på PC,en og lot det stå på skjermen. Jeg gikk ned og satte meg på trappen og røkte en sigarett som jeg trodde skulle bli den siste. Så hører jeg en mjauelyd. En svart og hvit katt kom og gned seg mot beinet mitt, akkurat som om den visste hvordan jeg følte meg, sier Josh i TV-programmet Mutual Rescue.

For Josh betydde det mye at katten dukket opp og så på ham som om den ønsket å hindre ham i å gjøre noe dumt. Josh fikk følelser for katten, som begynte å komme tilbake daglig. Josh begynte å gi den tunfisk, og katten hoppet opp ofte i fanget hans for å kose.

Den ga meg noe å se frem til hver dag. Han så ikke mine svakheter, eller at det var noe galt med meg. Det føltes trygt, sier Josh.

Ettersom tiden gikk begynte Josh å føle seg bedre. Men da han kom hjem fra jobb en dag og katten dukket opp fikk han en klump i brystet brystet. Katten var borte, og Josh følte seg dårlig igjen.

Samtidig hadde Josh begynte å date en jente som heter Becky.  Noen måneder senere, da han og Becky gikk, så de en eske med katter som skulle adopteres bort.

– Jeg ble overrasket når en liten svart og hvit labb stakk ut fra esken og boksen mot meg. Det er da jeg ser at det er den lille katten som besøkte meg så mange ganger. Vi undertegnet adopsjonspapirene og kalte ham Scout sier Josh.

Da han flyttet inn til Becky og hennes tre katter ble selvfølgelig Scout med, og ble en del av deres liv. Men tiden gikk og Scout fikk leukemi, noe som gjorde at han døde i armene til Josh. Men han hadde reddet en manns liv før han gikk bort.

– Det var han som reddet livet mitt. Han fikk meg på rett spor. Han fikk meg til å innse at jeg var verdt noe for noen. Han var min beste venn sier Josh som har laget en film for å hylle katten Scout.

Se den rørende historien i filmen under her:

Den lille kattungen er stuptrøtt, det neste den gjør er til smelte av!

Denne lille kattungen er så trøtt at den nesten ikke klarer å holde seg våken, men den vil ikke sove alene og prøver å få oppmerksomhet fra eieren sin, men han er visst bare opptatt av laptopen sin.

Å vente er jo bare slitsomt, så katten må finne en måte å få litt kos på, så kanskje de to kan sove sammen?

Se hva den søte trøtte lille pusen gjør videoen under her:

Hunden prøver å sove, men se hva kattungen gjør da. Det er noe av det søteste jeg har sett!

Når familien adopterte den skjønne kattungen Koda tok den gode og snille golden retrieveren Keela henne varmt i mot, men å få sove i fred, det var nesten umulig, for den lille kattungen vil ligge inntil den store og trygge hundevennen sin.

Nå har katten Koda blitt stor, og de to er fortsatt veldig glade i hverandre! 💖

Se det søte klippet her, og del gjerne med vennene dine hvis du også syns disse to er bedårende:

Gutten gir katten sin et kyss, men se den nydelige responsen fra pus da!

Barn og dyr er bare herlige sammen, foreldrene til denne lille gutten på snart 1,5 år har filmet sønnen og katten i en periode på 2 måneder.

Her snakker vi ekte kjærlighet, denne lille gutten elsker katten sin, og det er gjensidig.

 

 

Når gutten hilser katten og ønsker å gi det et kyss, er katten ikke sen med å gi ett tilbake. De har gjør det stadig vekk og begge elsker det. Både mor og far har filmet flere søte øyeblikk mellom de to gode vennene.

Dette varmer virkelig hjertet å se! ♥ ️