Fotografen tror at reven er i ferd med å spise opp katten, men så skjer det uventede!

Noen ganger opplever man om ting som nesten får en til å miste pusten. Det var det som skjedde med denne fotografen da han var ute med kameraet sitt.

Mannen fra Tyrkia så plutselig så en rev på en steinete strand som så ut til å jakte etter et måltid. Når han ser nærmere, ser han at det er en hvit katt som reven står og lurer på. Men ting er ikke alltid som det ser ut som, og det var det ikke i dette tilfellet!

Reven gikk aldri til et angrep, og katten hadde absolutt ingenting å bekymre seg for. Det viste seg at denne reven og katten var venner og at de bare lekte sammen.

Etter at de hadde lekt en stund, tok de en pause en stund og nøt solen ved siden av hverandre. Fotografen var overrasket over det han så og fotografere de to uvanlige vennene.

Disse to svært forskjellige ville dyrene viser noe vi alle skal lære noe av – Uansett hvor du kommer fra, har kjærlighet ingen grenser! Disse to ble aldri tvunget til å like hverandre, men de bestemte seg for å bli venner.

Det er hjertevarmende og spesielt å se dyr av forskjellig rase som finner hverandre og nyter hverandres selskap – det er så vakkert! ❤️

 

Revene har funnet en trampoline, men se hvor gøy de har det når de forstår hvordan den virker!

Å hoppe en trampoline er gøy, det vet vi, men rever vet vanligvis ikke det, men disse to rakkerne har klart å komme seg opp i en, og det tar ikke lang tid før de finner ut hvordan den fungerer.

Det er nok ikke siste gangen disse to legger turen innom en hage som har en trampoline for dette syns de er gøy – og at det er gøy å se på dem – det beviser det faktum at nesten 45 millioner har sett dette klippet bare på Youtube – så de har virkelig blitt kjendiser på nettet etter sitt besøk i trampolinen i en hage i Colorado.

Se det artige klippet under her:

Andemor ruger på eggene sine, men så oppdager bonden noen med pels!

En bonde i den australske byen Adelaide ble nylig møtt med et svært overraskende syn da han skulle kom inn til anden sin.

Han ser at anden ruger på eggene, men det er noe mer under anden.

Organisasjonen Fauna Rescue of South Australia beskriver den merkelige hendelsen på Facebook og The Dodo siterer:

«Han ble overrasket da han kjente under supermammaen og kjente pels!»

Anden beskyttet ikke bare sine egne egg , men under vingene, var det også en liten fremling. Eieren kjente at det var pels.

Det viste seg at det var en liten pungrev som hadde mistet sin mor.

«Den lille stakkaren hadde holdt seg varm hele natten av andemor som hadde tatt den foreldreløse ungen under sine vinger.»

Pungreven veide bare 40 gram, og sannsynligvis hadde andemor følt at den hadde behov for hjelp.

«Det er veldig ensomt i en stor og skummel verden, men den fant et varmt og trygt sted å gjemme seg. I stedet for å avvise den foreldreløse pungreven, bestemte anden seg ikke bare for å akseptere henne, men også å gjøre sitt ytterste for å holde den varm og komfortabel.»

Selv om bonden ble rørt av deres forhold, skjønte han raskt at det beste for pungreven som de kalte for «lille Daisy» ville være å komme til et sted hvor spesialister tar vare på foreldreløse dyreunger. Derfor overlot han Daisy til organisasjonen FRSA, som skrev om saken på Facebook.

Nå skal pungreven «Daisy» få være der en stund før hun kan slippes fri igjen.

Organisasjonen hyller andemor for det hun gjorde for lille Daisy! 💖

Reven stjeler fisk og blir tatt på fersk gjerning, men se på det ansiktsuttrykket!

En rev bestemte seg for å få seg et enkelt måltid etter at den fant en fiskebag full av fisk. Ifølge YouTube-opplasteren hadde reven spist opp halvparten av fangsten til den russiske fiskerens fra bagen som sto bak en snøscooter.

Revets ansiktsuttrykk viser er den enten er opprørt at den ble oppdaget, eller den er ganske tam og fortrolig med folk. Det ser nesten ut som den er stolt over å ha fått seg en så god middag så enkelt!

Se den søte klippet under her:

Han krabber inn i veggen da kaffemaskinen har sluttet å virke, men se hvem som har forvillet seg inni veggen!

Kontorarbeiderne syns det var merkelig at kaffemaskinen plutselig sluttet å virke, og ingen kunne skjønne hvorfor. Men da kikket de bak maskinen, fikk de seg en overraskelse, og de hadde aldri forventet å finne en liten rev i veggen!

Det var da de tilkalte Simon fra Wildlife Aid, som kom for å redde den lille stakkaren, for å få den ut i naturen hvor den hører gjemme, og ikke inneklemt i en vegg på et kontor.

Simon som er svært erfaren med å redde dyr klatrer inn i hullet i veggen der kaffemaskinen hadde stått og får tak i reven som var overraskende rolig, og lett å få inn i transportburet.

Da var det bare for Simon å frakte reven ut i skogen igjen, som heldigvis hadde sluppet med skrekken og løp avgårde uten varige skader.

Før den forsvinner, ser vi at den stopper opp og kikker seg tilbake på Simon, som om den vil si «takk for hjelpen».

En liten revunge har rotet seg opp i alvorlig trøbbel. Heldigvis får den hjelp!

Den lille revungen har forvillet seg ut på en fotballbane, og rotet seg inn i nettet på målet, dette kunne gått virkelig galt, da nettet strammet seg til når revungen bakset for å komme seg løs.

Heldigvis var det noen dyrevenner som fikk reven løs fra nettet, så godt at den lille stakkaren slapp med skrekken.

Se den flotte redningsaksjonen her:

 

Kattene får øye på en rev utenfor vinduet, og vil gjerne hilse på den ukjente gjesten. Så koselig film.

Denne fantastiske øyeblikk skjedde med en mann og kattene hans en dag.. Han var hjemme å slappet av på sofaen da han la merke til noe rart. Katter stormet bort til vinduet når de fikk øye på noe merkelig utenfor huset.

Da så han at det faktisk var en rev rett utenfor vinduet.

Naturligvis, var kattene var veldig interessert i å få hilse på sin nye kompis. Reven var like nysgjerrig på kattene.

Se den koselige videoen her:

Han oppdaget to rever som satt på taket hans, så oppdaget han hvordan de hadde kommet seg opp dit.

Da Andy Carver fra Colorado gikk ut en mandag morgen, oppdaget han at et to rever hadde slått seg til på taket hans. Han lutre selvfølgelig på hvordan de hadde kommet seg opp dit.

 

rever tak

 

Da han seg en runde rundt huset så han hvordan, da så han sporene og skjønte at revene hadde gått opp for få varme fra huset.

God utsikt hadde de også! 🙂

Spor

Ekornet banker på vinduet og reven lurer i bakgrunnen. Alle tror at ekornet er desperat etter hjelp… For et fantastisk blinkskudd!

Ekorn rev (640x360)

Mark Mason Gardner postet det på Facebook med taggen: «Hvis du kan slippe meg inn det ville det være flott».
Ekornet er en stadig i Marks hage i North Kensington og er vanligvis på jakt etter mat.

Den 48-år gamle Mark sa: «På dette bildet kommer han faktisk for å banke på vinduet for å få nøtter og han er veldig frekk.
Men som reven, som vi kaller Forest, som rusler rundt på plenen får det til å se ut som ekornet desperat ber om hjelp. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=SuJH5Slx4JE