Andungene har funnet sin store helt og følger etter ham overalt, du kommer til å smile når du ser hvem det er!

Det har alltid vært sånn at de som er små ser opp til de som er større, og disse to andungene har helt klart funnet sin helt, og helten er hunden George!

De to andungene følger etter hunden hvor enn han går.

 

 

Endene er svarte og supersøte. Men det er nok ikke sikkert hunden George er like fornøyd med at andungene tror at han er mammaen deres. En av dem heter Rockhopper og den andre heter Peanut.

Sjekk hvordan de følger etter George både i gresset, og på betongen.

Lytt nøye til lyden når de tripper rundt på betongen. 🙂

Se den koselige og morsomme filmen her:

Andemor ruger på eggene sine, men så oppdager bonden noen med pels!

En bonde i den australske byen Adelaide ble nylig møtt med et svært overraskende syn da han skulle kom inn til anden sin.

Han ser at anden ruger på eggene, men det er noe mer under anden.

Organisasjonen Fauna Rescue of South Australia beskriver den merkelige hendelsen på Facebook og The Dodo siterer:

«Han ble overrasket da han kjente under supermammaen og kjente pels!»

Anden beskyttet ikke bare sine egne egg , men under vingene, var det også en liten fremling. Eieren kjente at det var pels.

Det viste seg at det var en liten pungrev som hadde mistet sin mor.

«Den lille stakkaren hadde holdt seg varm hele natten av andemor som hadde tatt den foreldreløse ungen under sine vinger.»

Pungreven veide bare 40 gram, og sannsynligvis hadde andemor følt at den hadde behov for hjelp.

«Det er veldig ensomt i en stor og skummel verden, men den fant et varmt og trygt sted å gjemme seg. I stedet for å avvise den foreldreløse pungreven, bestemte anden seg ikke bare for å akseptere henne, men også å gjøre sitt ytterste for å holde den varm og komfortabel.»

Selv om bonden ble rørt av deres forhold, skjønte han raskt at det beste for pungreven som de kalte for «lille Daisy» ville være å komme til et sted hvor spesialister tar vare på foreldreløse dyreunger. Derfor overlot han Daisy til organisasjonen FRSA, som skrev om saken på Facebook.

Nå skal pungreven «Daisy» få være der en stund før hun kan slippes fri igjen.

Organisasjonen hyller andemor for det hun gjorde for lille Daisy! 💖

Andungen falt ned i flodhestdammen, men se det rørende som skjer etterpå.

Den lille andungen falt ned i dammen til flodhestene i Blijdorp Zoo i Nederland, men da alle trodde at det var over og ut for den lille krabaten, kom to vennlige flodhester og hjalp den opp igjen, og den kunne løpe til bake til mamma. 🙂

Dyr er fantastiske, se det søte klippet her:

Andemor trenger hjelp når ungene hennes har falt ned i en kum – det som skjer etterpå er fantastisk!

En liten and i en stor by har kommet i en håpløs situasjon da ungene hennes har falt ned i en kum. Andemor prøver desperat å få tak i hjelp, og hjelpen er ikke langt unna heldigvis. Politifolkene er raskt på stedet for å hjelpe den fortvilte anden.

 

 

Det er fantastisk å se hvordan politiet prioriterer noen ganger, og hvor bra dette gikk til slutt.

Husk å få med deg det herlige slutten:

Hunden og anda er bestevenner, og sammen skaper de det søteste øyeblikket du kan tenke deg!

Bruno er en Beagle og Tweeti er en and og de har vårt gode venner lenge. De to elsker å være sammen med hverandre. Bruno og Tweety bor i Thailand, og nylig ble de filmet i et varmt og rørende øyeblikk.

Like før de drar ut for å leke, gir de hverandre en varm omfavnelse.

Det er så koselig å se når noen er så glad i hverandre, også er det jo spesielt når det er to dyr av så forskjellig rase.

Se det søte øyeblikket i videoen under her:

Hunden hadde ingen venner, og det hadde ikke anda heller, nå er de bestevenner!

Hunden Max bor på en liten by som heter Strout i Minnesota, og han hadde ingen venner etter at han mistet sin gode venn. Så dukket anda Quackers opp, og han hadde heller ingen venner.

 

 

Eierne Kirsten og Patrick Riley sier at folk elsker de to venneneog sender bilder og skriver brev  til dem hvor de forteller hvor glade de blir av å møte de to sammen.

 

 

Nå er de to et vanlig syn for innbyggerne i småbyen – de gjør alt sammen og folk elsker å se de to vennene som alltid går i sammen. Max er gammel, men Quackers gjør den siste tiden han har igjen så mye bedre – ingenting i verden er bedre enn å ha en god venn!

Se klippet under – dette er virkelig en rørende historie som varmer:

Hun reddet anden fra å bli avlivet – se hvor lykkelig den er når matmor kommer hjem!

Chantel Grant reddet anden Petunia etter å ha funnet egget hun lå i forlatt av moren hennes. Chantel lette etter Petunias mor og søsken, men kunne ikke finne dem.

Da hun klekket ut, prøvde Chantel å finne et sted hvor de kunne ta vare på henne, men ble fortalt at de måtte avlive andungen.

«Jeg ringte noen lokale dyrebeskyttelsen, og spurte om de kunne hjelpe henne,» sa Chantel til The Dodo. «De sa at fordi hun er en innvandret art, måtte de avlive henne. Så derfor endte vi opp med en and! Jeg ville aldri latt det skje med henne.»

 

 

Nå bor Petunia hjemme hos henne, og er overlykkelig når Chantel kommer hjem.

Hun vagger og kvakker og er så glad for å se henne.

Se det søte øyeblikket i videoen under her:

Mamma klarte ikke å redde andungene, men det seks år gamle Mia kunne!

Seks år gammel Mia og hennes mor Skye Rabii var i Laguna Hills i California da de så en andefamilie i nød.

De skjønte at noe var galt da de la merke til en andemor som sto der med bare en andunge.

Ender har ofte mer enn ett avkom, og de skjønte at resten av andungene måtte ha falt ned i dreneringsrøret. De kunne trekke en andunge ut, men kunne ikke nå langt nok ned i røret for å få tak i resten.

De var da seksåringen Mia reagerte: «Jeg kan gjøre det!», for hun hadde tynne nok armer til å redde andungene. En etter en dro hun dem ut av røret.

 

 

Hun er lykkelig over å kunne hjelpe andefamilien, som rusler lykkelig av gårde etter hennes innsats . Hun hadde egentlig tenkt å bli rockestjerne, men nå har hun ombestemt seg. Hun vil bli veterinær i stedet. 🙂

 

 

Se klippet under hvor en andemor endelig kan rusle lykkelig videre med sine åtte andunger – takket være 6 år gamle Mia: