Kattemor tar med ungene for å møte sin gode venn – hundens reaksjon er helt nydelig!

Kattemor vil at ungene skal få møte en god venn hun har som er en hund. Dyr vet hvordan de skal møte hverandre og oppfatter signaler som vi mennesker ikke gjør.

Katten stoler på sin gamle venn og er ikke redd for å la ungene sine møte hunden, og som vi ser i denne nydelige videoen, så hadde hun heller ingenting å frykte.

Selv om noen hunder jager katter, så ser vi at denne hunden mer enn gjerne leker og koser med de små nøstene som har kommet for hilse på.

Se det søte møtet mellom kattene og hunden her:

Bestefar søler ved matbordet, da gjør barnebarnet noe som gir foreldrene en tankevekker.

En gammel mann, som hadde levd et langt liv, hadde nylig blitt enkemann. Han flyttet hjem til sønnen, svigerdatteren og barnebarnet sitt.
De gamle hendene var slitne, synet var dårlig og han var dårlig til beins.

Da de satt ved matbordet og skulle spise sammen, skalv ofte den gamle mannens hender så mye at han sølte rundt seg.
Sønnen og kona hans irriterte seg mye over det, og flyttet han til et mindre bord i hjørnet. De gav ham en treskål, siden han hadde knust så mange tallerkener.

I blant kunne de skimte en tåre i øyekroken til den gamle mannen, men de valgte å ignorere det.
I stedet fortsatte de seg bare å irritere seg når han mistet ting på gulvet.
En kveld, før middag, så pappaen at sønnen hans lekte med noen trebiter på gulvet. Han spurte vennlig: «Hva lager du?»

Sønnen svarte like vennlig: «Å, jeg bygger bare en skål til deg og mamma som dere kan spise av, ved det lille bordet, når jeg selv blir voksen.»
Ordet traff foreldrene så hardt at de ble målløse. Deretter begynte tårene å renne.

Den kvelden tok pappaen forsiktig sin eldre far sin hånd og tok han med til familiebordet. Resten av sine dager spiste den gamle mannen alltid med familien sin, og ingen brydde seg lenger om han mistet en gaffel, sølte litt melk eller skitnet til duken.

Moralen er: Ikke glem at barna dine lærer av dine handlinger. Ta vare på mennesker rundt deg på samme måte som du selv ønsker å bli tatt vare på.

Del gjerne om du er enig!

Ingen trodde de skulle se hunden igjen da eieren døde, men så dukket den opp i begravelsen for å si farvel til mammaen sin..

Båndet mellom hunder og dere eier kan bære så spesielt, for mange er den pelskledde vennen er like viktig for dem som familiemedlemmer er.

Selv om noen ikke tror at hunder har samme kjærlighet og følelse overfor sine eiere, er det nok av mirakuløse historier der ute som synes å bevise det motsatte. Ofte går hunder lange veier for å finne sine hjem og mennesker igjen, hvis de av en eller annen grunn har kommet bort fra hverandre.

Men Bayron historie er definitivt en av de mest rørende jeg har hørt, etter denne hundens eier blir syk og dør, forsvinner den og antas å være borte for alltid.

Men han dukker opp igjen på de mest fantastiske stedet, eierens begravelse.

hund 2 2

Det er helt tåredryppende å se denne fantastiske hunden som dukket opp i kirken for å si farvel til mammaen sin.

Doña Rosalba Quiroz familie og venner samlet i hennes begravelse i Mexico for å si farvel, og ble de møtt av en mirakuløs gjest: hennes elskede hund, Bayron, som hadde forsvunnet 15 dager før.
hund 1 2

 

Doña Rosalba Quiroz bodde på en gård med hunden og da hun gikk bort trodde ingen at de vBayron igjen.

Det var før han utrolig dukket opp på begravelsesfølge , ivrig etter å si farvel til sin avdøde mamma. ❤️

 

hund 4 2

Treåringen ga alle smokkene sine til politiet: «Gi dem til tyvene hvis de hyler og skriker!»

Politiet gjør mer enn bare å bekjempe kriminalitet og ta kjeltringer. Noen ganger får de også gaver fra tøffe 3-åringer.

«Vi var så glad for at disse ble gitt til oss!», Skriver politiet på sin Facebook-side om den søte gaven fra tre år gamle Uno.

Politiet i Österlen fikk nemlig en litt annerledes gave: En haug med smokker og et brev signert Uno, 3 år.

Brevet fortalte Uno at han håpet at politiet ville ha bruk av smokk i tilfelle tyvene «sutrer» og «skriker».

Dette skriver Politikvinnen Claudia om hendelsen:

«Takk for tilliten Uno!»

For en stund siden ga en tøff liten gutt som snart skulle bli tre år alle sine smokker til politiet. Med smokkene fulgte det et lite notat «Kjære Politi»! Der skriver han at han håper at vi kunne bruke dem til tyver i tilfelle de «hyler og skriker».

«Det er en stor «ting» å slutte med smokk, og vi var så glad for at disse ble gitt til oss! Dessverre fikk vi ikke muligheten til å takke ham personlig, men vi håper at noen han kjenner kan lese dette til ham og fortelle ham hvor glad vi var! Vi vil om kort tid henge opp smokkene på politistasjonen i Ystad og vi tar gjerne i mot flere.»

Del gjerne denne søte historien med vennene dine! 😃

Pappa og stefar viser sin kjærlighet til datteren, vil ikke at hun skal føle seg som et «skilsmissebarn»!

Pappa David og stefar Dylan nekter å la en skilsmisse føre til at deres datter Willow skal føle seg mindre elsket eller å bli dratt i to retninger. Nå viser de stolt sin felles kjærlighet til henne.

David og Dylan viser sin felles kjærlighet til datteren på en herlig måte, se bare hva de deler på Facebook.

Mammas Sarag og David Mengon ble skilt for fem år siden, da da datteren deres bare var et spedbarn. Kort tid etter møtte Sarah Dylan, som hun ble forelsket i.

Men de visste ikke hvordan Dylan ville passe inn i den lille familien, men det var en ting de alle enige om: Willow skulle ikke føle seg som et «skilsmisse barn», skriver de i posten.

I en slik situasjon der foreldrene skiller seg når barnet er svært lite, er det ofte lett å ikke alltid se barnets beste i situasjonen. Et barn trenger begge foreldrene sine, og for mange er det ikke sunt å vokse opp der foreldrene knapt kan være i samme rom.

Heldigvis har David, Sarah og Dylan klart å være samstemte i å elske datteren sin betingelsesløst.

Det døende eldre ekteparet hadde et siste ønske – da brøt sykepleieren reglene og gjorde dette!

Da Bert og Beatrice Whitehead møttes for første gang var Beatrice bare 15 år gammel, men det var kjærlighet ved første blikk.

 

Når Bert kom tilbake fra militærtjeneste i 1950, giftet de seg bare noen måneder senere og har siden hatt 67 år sammen fylt med glede og kjærlighet. Sammen har de tre barn, seks barnebarn og fem oldebarn.

Men i april, slo tragedien til. Den nå 87 år gamle Beatrice led av beinkreft, og ble innlagt på et sykehus i Boston.

Bert sin egen helse forverret seg kraftig i løpet av få uker, da dette skjedde med hans elskede Beatrice. Til slutt ble Bert også innlagt på samme sykehus som sin kone, men fordi de led av to forskjellige plager endte de opp i forskjellige avdelinger.

Den eneste gangen de kunne hilse på hverandre, var noen kom på besøk, da ble Bert kjørt i rullestol gjennom sykehuset for å møte sin elskede kone og de besøkende.

Til slutt ble Beatrice så dårlig at det alltid var et legeteam i rommet hennes. Bert helse ble enda verre, fordi han bekymret seg så mye for sin kone.

Men så kom parets svigersønn Stephen på en fantastisk idé. Han henvendte seg til legen for å presentere ideen, men det ble avslått på grunn av reglene.

Da spurte Stephen en sykepleier i stedet som svarte «ja, selvfølgelig».

Da satte de en seng tik Bert i Beatrices rom og satte sengene sammen.

Når de trakk sammen sengene lyste Bert opp i et smil, det var en veldig rørende øyeblikk. Sykepleierne har vært helt fantastiske, de har gjort alt de kunne. Vi ønsker bare å takke dem alle, sier Stephen.

Dessverre hadde Beatrice bare et par dager til å leve.

Så bra at sykehuspersonalet endret reglene, og lot de to gamle fikk være sammen til døden skilte dem ad.

Noe annet hadde vært helt feil, og det skulle egentlig vært en selvfølge.

 

Sangerinnen synger ”Öppna din dörr” for brudeparet – men se reaksjonen når de hører en kjent stemme!

Det er herlig med overraskelser, spesielt i bryllup, som er en av de største dagene i livet.

Dette bryllupet er i Åre i Sverige i 2017, og den svenske artisten Jessica Andersson begynner å synge for brudeparet Daniel og Johanna ved alteret, og vi ser at brudeparet elsker å høre Tommy Nilssons klassiker ”Öppna din dörr”.

Men når andre vers begynner, blir Jessica Andersson stille. I stedet høres en kjent stemme nederst  i kirken, og når paret snur seg er overraskelsen stor.

Der kommer Tommy Nilsson selv og synger med på sin egen superhit sammen med Jessica.

Se den herlige seremonien, gleden og sangen i klippet under her:

Den lille jenta roer ned den gigantiske hesten, se den vakre videoen!

Den lille jenta vil roe den gigantiske hesten, og måten hesten reagerer på har rørt en hel verden.

Et barn er spontant og nærmer seg ofte dyr mye mer spontant og ekte enn vi voksne gjør, og det går vanligvis bra, og her ser vi  et typisk eksempel på det.

 

 

Dette fine møtet fant sted på Sky High Equestrian Center i Texas, USA. Den lille jenta går opp til den gigantiske hesten og klapper den, og deres møte  varmer virkelig hjertet.

Se den nydelige videoen under her:

 

 

Pappa ser at døtrene danser på flyplassen, så kikker han ut av vinduet og oppdager noe morsomt!

Å vente på et fly kan være en kjedelig opplevelse for barn. Men en ansatt på Dallas flyplass gjorde ventetiden mye mer moro.

Joe Vaughn og hans familie ventet på nattflyet sitt da han så de to små døtrene sine som danset ved vinduet. Da han tok en nærmere titt, la han merke til at de hadde en dansepartner på utsiden.

Se det gøyale klippet under her:

Gutten med Downs får en mystisk pakke – når han ser hva som er inni kommer tårene!

Søskenkjærligheten mellom Ollie som har Downs og storebroren Tom har alltid vært stor. I fjor flyttet Tom fra Storbritannia til USA, og Ollie ble igjen barndomshjemmet og måtte klare seg uten broren for første gang.

Da julen nærmet seg, hadde ikke brødrene sett hverandre på flere måneder, og Ollie lengtet veldig etter storebroren sin.

Så gleden og overraskelsen var stor når han fikk beskjed om at det var en pakke til ham utenfor døren, og gledestårene er så ekte når han ser hvem som er inni pakken:

Se det herlige klippet under her: