Han så at hjorten kom ut fra skogen, men hadde ikke forventet seg dette! 😍

Da Dave tok seg en skogstur med sin kjæreste, fikk de seg en uventet overraskelse. Ut fra skogen kom det en hjort og den var ikke sky som man skulle trodd, nei tvert i mot så var den riktig så kjærlig og var veldig opptatt av Dave.

Så gøy å få oppleve dette, dette er en unghjort som ikke er erfaren nok til å være redd for farer,  og mammaen er nok et sted i bakgrunnen og følger med på det som skjer!

Se den koselige filmen her:

Rådyrkalven går bort til jenta – det som skjer videre er så vakkert!

  1. Familien pakket ut bilen da de kom hjem fra en kanotur da denne rådyrkalven kom tuslende inn i hagen og gikk rett bort til datteren Maya.

 

 

Kalven må ha hatt en god følelse for Maya, og fulgte etter henne for hvert skritt hun gikk.

 

 

De var uadskillelige fra det øyeblikket de møttes. Maya visste at den trengte moren sin, som familien antok var ute for å spise og komme seg etter fødselen, så hun fulgte den tilbake til skogen der den hørte hjemme. De forteller at de ikke har sett rådyrkalven etter dette.

Men dagen etter hadde de sett to rådyr og to rådyrkalver så familien er ganske sikre på at kalven fant mammaen sin!

Se den nydelige filmen under her:

Hjorten er hjelpeløs på broen i tordenværet – se det utrolige som skjer når politimennene redder den!

To politimenn fra Kansas City kjørte over en bro i tordenvær da de så en skremt hjort som prøvde å komme seg over. Dashbordkameraet deres viser hvordan hjorten sliter på den regnvåte veien og mister fotfestet og glir og går rett inn i betongkanten.

Politimennene griper inn og hjelper med å lede hjorten over broen.

«Den var så sliten. Hun stolte på meg. Jeg gikk over til henne og sa, «OK, la oss gå,» og jeg gikk henne som om den skulle vært hunden min.» -sa betjent Steven Sandusky.

For en utrolig redning!

Se hvordan de to godhjertede politimennene reddet hjorten i videoen under:

Den lille jenta møter en hjortekalv i hagen, det som skjer er bare så søtt!

Dyr og barn har en spesiell evne til å forstå hverandre på en helt annen måte enn vi voksne.

Det fikk en pappa oppleve da datteren hans møtte en hjortekalv i familiens hage.

Da faren og datteren gikk ut i hagen, var de helt uvitende om at de snart skulle få møte en nysgjerrig hjortekalv, for plutselig oppdaget at en liten hjortekalv så rett på dem.

Men i stedet for å løpe sin vei, så var den lille kalven så nysgjerrig at den ville heller leke litt med den lille jenta.

 

 

Selv om hjort ikke er noe kjæledyr, så viser det seg at den føler seg tryggere rundt barn! For da den lille jenta nærmer seg dyret, så løper den lykkelig rundt i hagen, som om den sier “kom og lek med meg da, vel…!”

I videoen under kan du se når jenta og dyret møttes. Dette klippet har smeltet hjerter rundt omkring i hele verden!

Hjorten har skadet seg, og ber om hjelp av kvinnen – det dyret gjør etterpå er så rørende!

En hjorteflokk holdt til ved et boligområde, og er svært fortrolig med lokalbefolkningen. En dag la en kvinne merke til at hjorten Eva var skadet, hun hadde fått stygge sår på ryggen og trengte hjelp og pleie.

 

 

Mens kvinnen steller sårene er hjorten helt rolig helt til hun er ferdig, det er tydelig at hun skjønner at hun får den hjelpen hun trenger.

 

 

Etter en stund kommer hjorten tilbake til kvinnen som hjalp henne. Det er så rørende å se hvordan hun viser sin takknemlighet. 🙂

Se den vakre filmen her:

Hjorten oppsøker jegernes telt, det som skjer videre er helt utrolig!

En vårdag satt de tre jegere Joe Pople, Leon Champine, og Corey Cook helt stille i skogen i Indiana i USA og venter på at et bytte skulle dukke opp. De var på jakt etter kalkuner, men det var noen helt andre dyr som dukket opp foran dem.

Det var to hjorter som kom bort til de tre vennene. Dyrene var ikke redde, tvert i mot så virket de som de var glad for å se de tre jegere.

De hadde kommet for å hilse på dem.

I ca. ti minutter var de hos dem. En av hjortene gikk helt bort til en av dem og ville bli klappet, og slikket på armen til jegeren.

 

 

 

Jegerne sier at dette er ungdyr på ca. ett år, så de har antagelig ikke lært seg å være redd for mennesker ennå.

Jegerne filmet det utrolige møtet de hadde med hjortene, og vi får se det fantastiske klippet under her:

Hunden møter en hjort i skogen, og det som skjer er så vakkert!

Det er helt fantastisk å se disse to uvanlige vennene som møtes i en dam i skogen ! En Golden Retrieveren Yukon og en hjort som ser ut til å være bestevenner, riktignok ser hunden ut til å være mest interessert i noe i vannet og tusler rolig rundt i vannet, men hjorten vil leke og danser og håper å få mer av hundens oppmerksomhet.

Hundens eier skriver, «Denne hjorten (som han kaller Daisy) tror hun er en hund og vil så gjerne leke med hunden min Yukon når vi går en tur. Denne gangen var den ekstra leken. «For et bemerkelsesverdig par!

Se det herlige øyeblikket under her:

Kua rømte fra gården da det var klart for slakting, og slo seg sammen med en flokk med villhjort!

Kua Bonnie var bare 4 måneder gammel da hun flyktet inn i skogen etter at hun så at familien hennes og flokken ble gjort glar for slakting. Den skremte ungkua fortsatte å skjule seg i New York Woods, hvor hun ble tatt vare på av en flokk med villhjort!

 

 

«Siden hun hadde mistet sin første familie, hjalp hjortene Bonnie å overleve og aksepterte henne som en av sin egene – de spiste, sov og løp sammen! sier» Meredith Turner-Smith, fraFarm Sanctuary, til The Dodo. «Akkurat som en hjort, vil denne kua som har levd som en hjort forsvinne inn i skogen når folk dukket opp.»

 

 

Men en snill nabo sørget for at den skye kua hadde høy og nok mat til å overleve det harde vinterværet. Etter å ha bodd 8 måneder i skogen, var alle enige om at Bonnie ville få det bedre på en gård.

 

 

Den snille kvinnen som hadde passet henne, ble enig med Farm Sanctuary om de kunne fange Bonnie, og de jobbet i flere uker for å fange henne på en skånsom måte.

Nå vil Bonnie tilbringe resten sitt liv sammen med andre kyr:

Hun ser at det står en hjort utenfor vinduet, men se hva som skjer når hun får dyrets oppmerksomhet!

En kvinne i Long Island utenfor New York oppdager at det står en hjort i hagen hennes og titter inn på henne. Hun prøver å fange dyrets oppmerksomhet med å gjøre noen bevegelser med beinet sitt.

Da hun tramper i gulvet, tror hun nesten ikke sine egne øyne når hjorten svarer med å gjøre det samme.

Se det utrolig koselige klippet her:

Hjorten holdt på å fryse i hjel i det iskalde vannet, da kom redningen fra uventet hold!

En hjort befant seg i en livstruende situasjon da den falt ut i en frossen elv i Sibir. Heldigvis, kom det noen lokale jegere som oppdaget dyret som led i det iskalde vann.

Det høres kanskje litt rart ut at jegere redder en hjort i fra å dø, men jegere jakter ikke på dyr for å være ondskapsfulle. De er også mennesker med gode hjerter.

Hjorten ble funnet i den frosne elven Barguzin i nærheten av Ulan-Ude i Øst-Sibir i Russland. De fire mennene jobbet utrettelig for å kutte en bit av isen for å få trukket hjorten opp av elva. Hele redningen tok mer enn fire timer i isende kulde.

 

 

Aleksej Baluev, som filmet dette, hører vi sier: «Vi må få den bort fra kulden». I det øyeblikket begynte redningsteamet å gni dyret for å forsøke å gjenopprette blodsirkulasjon i hjorten. De visste at de måtte holde den iskalde hjorten varm før de kunne få det ut av vannet og varme det foran bålet.

De klarte til slutt å få hjorten opp av vannet, og tok den til den leiren for å tørke og varme den. Redningsmennene matet dyret med en bil med fett og litt vodka for å «varme det opp fra innsiden».

Endelig hadde dyret fått nok varme til å komme seg tilbake på føttene. De tok den med til skogen og den majestetiske skapningen sprang tilbake i villmarken.

Så flott at disse modige frivillige var der for å hjelpe det stakkars dyret.

Se litt av redningsaksjonen i klippet under her: