Hunden ser at hjortekalven holder på å drukne og nøler ikke – men hopper ut i vannet og redder den!

En hund ble en usedvanlig redningsmann da den reddet en hjortekalv fra å drukne i Port Jefferson Harbor i New York.

Golden Retrieveren Storm var ute på tur med sine eiere Mark Freeley og Erica Kutzing da de så hjorten i vannet. Hunden hoppet umiddelbart ut i vannet og svømte ut til hjorten og grep den over nakken, og fikk reddet den lille stakkaren inn på land, og Storm viser stor omsorg for hjorten som er litt medtatt etter den skremmende opplevelsen.

Mark Freeley er så stolt av hunden sin og sier, «For en morgen … jeg kan nesten ikke tro dette … Storm reddet denne hjortkalven fra å drukne «!

I denne videoen forteller han om hvordan hunden utførte heltedåden:

Kua rømte fra gården da det var klart for slakting, og slo seg sammen med en flokk med villhjort!

Kua Bonnie var bare 4 måneder gammel da hun flyktet inn i skogen etter at hun så at familien hennes og flokken ble gjort glar for slakting. Den skremte ungkua fortsatte å skjule seg i New York Woods, hvor hun ble tatt vare på av en flokk med villhjort!

 

 

«Siden hun hadde mistet sin første familie, hjalp hjortene Bonnie å overleve og aksepterte henne som en av sin egene – de spiste, sov og løp sammen! sier» Meredith Turner-Smith, fraFarm Sanctuary, til The Dodo. «Akkurat som en hjort, vil denne kua som har levd som en hjort forsvinne inn i skogen når folk dukket opp.»

 

 

Men en snill nabo sørget for at den skye kua hadde høy og nok mat til å overleve det harde vinterværet. Etter å ha bodd 8 måneder i skogen, var alle enige om at Bonnie ville få det bedre på en gård.

 

 

Den snille kvinnen som hadde passet henne, ble enig med Farm Sanctuary om de kunne fange Bonnie, og de jobbet i flere uker for å fange henne på en skånsom måte.

Nå vil Bonnie tilbringe resten sitt liv sammen med andre kyr:

Politimannen har redder en hjort og kommer tilbake for å intervjues, men se hvem som dukker opp igjen!

Dyrene er der ute i naturen er noen fascinerende skapninger. Noen ganger ser du dem så vidt, men noen ganger kommer de faktisk veldig nære, og da må vi ha repekt så vi ikke skremmer dem.
Denne hjorten, som har fått kallenavnet «Onkel Buck» i Texas var ikke redd i det hele tatt, tvert i mot så oppsøkte den folk for å få hjelp.

Hjorten vandret inn i et boligområde, og da beboerne i huset så at noe satt fast i hornene, skjønte de at han trengte hjelp. Deretter ringte politiet som umiddelbart, og politimannen  Kevin Zieschang kom for å hjelpe. 🙂

 

 

To dager etter hendelsen ble politimannen Zieschang intervjuet om saken, og da kom jammen meg hjorten tilbake igjen for å hilse på! 🙂

Se historien om hjorten «Onkel Buck» Under  her:

Han deler eplet sitt med hjorten, men det som skjer like etterpå hadde han aldri forventet seg!

Dette er en vakker plass i sørlige Ontario hvor hjortene er vant til mennesker. Hvis en sitter veldig stille, kan hjortene til og med komme bort til folk, særlig hvis de deler et eple eller en gulrot med dem.

Denne mannen venter til hjorten er veldig nærme, før han begynner å kaste eplebiter til den og hjortene ville gjerne dele eplet med ham!

Den overraskende var at de faktisk hentet kalvene sine også. De skjuler vanligvis kalvene i det høye gresset, for å beskytte dem mot rovdyr. De vender tilbake til dem 3-4 ganger per dag for å gi dem mat.

Denne mannen fikk en utrolig sjelden opplevelse da hjortene lot kalvene sine komme så nær ham.

Se det koselige klippet under her:

Familien kikker ut av vinduet, og det de ser kunne vært hentet rett ut fra en Disney-film!

En familie i Colorado tror nesten ikke det de ser når de kikker ut av vinduet og ser hvem som leker i hagen deres.

En hjortekalv og en kanin har funnet hverandre og det oppstår et «Bambi og Trampe øyeblikk» i virkeligheten.

Å se disse to som leker med hverandre er som tatt rett ut av en Disney-film.  Tenk å få oppleve dette i sin egen hage!

Se det nydelige øyeblikket her:

Han redder den lille rådyrkalven, men se hva den gjør når han prøver å sette den ned på bakken!

Den stakkars lille rådyrkalven har kommet seg vekk fra mammaen sin, og hadde satt seg fast i et tre, men  heldigvis var det to menn som jobbet i skogen den dagen, de oppdaget at den lille kalven – de skulle hogge treet den satt fast i. Den satt fast i noen greiner og mennene hjalp det løs.

Den ble skadet etter hendelsen, og en av arbeiderne tok den opp og begynte å massere ham på magen, noe som beroliget rådyrkalven.

Den likte det faktisk så godt at da mannen satte dyret ned på bakken igjen, skjedde dette! 🙂

Se klippet her – det er så søtt:

Hjorten oppsøker jegernes telt, det som skjer videre er helt utrolig!

En vårdag satt de tre jegere Joe Pople, Leon Champine, og Corey Cook helt stille i skogen i Indiana i USA og venter på at et bytte skulle dukke opp. De var på jakt etter kalkuner, men det var noen helt andre dyr som dukket opp foran dem.

Det var to hjorter som kom bort til de tre vennene. Dyrene var ikke redde, tvert i mot så virket de som de var glad for å se de tre jegere.

De hadde kommet for å hilse på dem.

I ca. ti minutter var de hos dem. En av hjortene gikk helt bort til en av dem og ville bli klappet, og slikket på armen til jegeren.

 

 

 

Jegerne sier at dette er ungdyr på ca. ett år, så de har antagelig ikke lært seg å være redd for mennesker ennå.

Jegerne filmet det utrolige møtet de hadde med hjortene, og vi får se det fantastiske klippet under her:

Hunden møter en hjort i skogen, og det som skjer er så vakkert!

Det er helt fantastisk å se disse to uvanlige vennene som møtes i en dam i skogen ! En Golden Retrieveren Yukon og en hjort som ser ut til å være bestevenner, riktignok ser hunden ut til å være mest interessert i noe i vannet og tusler rolig rundt i vannet, men hjorten vil leke og danser og håper å få mer av hundens oppmerksomhet.

Hundens eier skriver, «Denne hjorten (som han kaller Daisy) tror hun er en hund og vil så gjerne leke med hunden min Yukon når vi går en tur. Denne gangen var den ekstra leken. «For et bemerkelsesverdig par!

Se det herlige øyeblikket under her: