Kua rømte fra gården da det var klart for slakting, og slo seg sammen med en flokk med villhjort!

Kua Bonnie var bare 4 måneder gammel da hun flyktet inn i skogen etter at hun så at familien hennes og flokken ble gjort glar for slakting. Den skremte ungkua fortsatte å skjule seg i New York Woods, hvor hun ble tatt vare på av en flokk med villhjort!

 

 

«Siden hun hadde mistet sin første familie, hjalp hjortene Bonnie å overleve og aksepterte henne som en av sin egene – de spiste, sov og løp sammen! sier» Meredith Turner-Smith, fraFarm Sanctuary, til The Dodo. «Akkurat som en hjort, vil denne kua som har levd som en hjort forsvinne inn i skogen når folk dukket opp.»

 

 

Men en snill nabo sørget for at den skye kua hadde høy og nok mat til å overleve det harde vinterværet. Etter å ha bodd 8 måneder i skogen, var alle enige om at Bonnie ville få det bedre på en gård.

 

 

Den snille kvinnen som hadde passet henne, ble enig med Farm Sanctuary om de kunne fange Bonnie, og de jobbet i flere uker for å fange henne på en skånsom måte.

Nå vil Bonnie tilbringe resten sitt liv sammen med andre kyr:

0 Shares