En liten melketyv blir tatt på fersk gjerning – se den søte reaksjonen!

Bonden skulle bare ut i fjøset å sjekke kyrne da han plutselig fikk øye på noe som lå ved et av kuene.

Da han gikk nærmere, så han at det var en av gårdens kattunger som var i full gang med å suge melk fra kua.

Når den svarte kattungen blir tatt på fersk gjerning, ser den nesten som at den skammer seg og hopper bort, med melkebarter! 😉

Se det søte klippet under her:

Hunden var knust av sorg når den ble skilt fra kua, se den rørende gjenforeningen!

Hunder er følsomme dyr som ikke bryr seg om rase når de får seg venner. Når en valp som heter Rookie flytter inn på en gård, knytter han seg til familien ku. Kua tok på seg morsrollen for valpen, og de ble uadskillelige på en søt og sterk måte.

Men familien fikk en vanskelig økonomisk periode og bestemte seg for at de måtte selge kua. De solgte henne til naboen, og den lille hunden var knust av savn og sorg etter vennen sin.

Rookie rømte for å lete etter kua og fant henne hos naboen,  og de to hadde en vakker gjenforening. Da hundens eier fikk høre dette, kunne de bare ikke holde de to atskilt. Så de spurte om å  få kjøpe tilbake kua og finne andre måter å klare seg økonomisk, slik at de to vennene kunne få bo i sammen. 🙂

 

 

Og se gjenforeningen når Rookie får øye på kua som kommer tilbake til låven gjør det vanskelig å ikke felle noen tårer!

Se den nydelige historien og gjenforeningen i videoen under her:

https://www.youtube.com/watch?v=Bq1R0QuBNfI

Den nyfødte kalven har havnet på feil side av gjerdet, da kommer det heldigvis en dyrevenn forbi!

Flo er en ku som bor på en vakker gård nær Millbrook, Ontario. Hun tilbringer sine dager i en frodig, grønn beite som grenser på en landevei. Kyrene har tilgang til en fin dam for drikking og for avkjøling.

Men Flo var alt annet enn lykkelig da hun fødte en kalv som gled under elektrisk gjerdet og ble liggende på den andre siden og utfor hennes område.

Det var da Dave kom gående forbi på veien og så at kyrene badet i dammen for å kjøle seg ned. Han stoppet for å filme dem, men så hanla merke til at en ku var veldig opprørt. Flo skrapet i bakken ved gjerdet og rautet.

Han skjønte at hun trengte hjelp.

Han la merke til at kalven hennes lå i den varme solen, på den andre siden av gjerdet. Han så navlestrengen og skjønte at kalven var født den samme dagen. Hvor lenge den hadde ligget der, visste han ikke, men den var tørr og den trengte melk.

 

 

Dave var bekymret for at hvis han gikk nær kalven, ville det kanskje opprøre kua, men han bestemte seg for å prøve og hjelpe. Han brukte en pinne for å løfte det elektriske gjerdet, kua begynte å sparke jord når hun så at han begynte å håndtere kalven hennes.

«Jeg er ingen modig bonde og strømledningene ville ikke stoppet en sint kumamma,» sier han.

 

 

Både Dave og kalven fikk støt, men Dave klarte endelig å få kalven gjennom gjerdet.

Kua og kalven snuste straks på hverandre og gikk ut på beite i sammen.

Dave gikk og fortalt bonden hva som hadde skjedd, som kom og sjekket og kunne fastslå at alt var i orden med kalven, og øremerket den.

Senere syntes de to kyrene å kjenne igjen Dave og kalven kom bort til Dave og luktet på ham, og det gorde kua Flo også.

Vi bør aldri undervurdere et dyrs intelligens og deres evne til å kommunisere med oss. Heldigvis lyttet Dave til Flos signaler og hennes kalv er glad og frisk på grunn av det.

Se den hjertevarmende redningen av kalven i videoen under her:

Den 5 år gamle jenta smugler kua inn i huset, se det søte øyeblikket når den sovner i fanget hennes!

Breanna er fem år gammel, og hun elsker dyr, derfor benyttet hun sjansen da hun fikk den – og snek seg ut for å hente sin gode venn, den unge kua Izzy, forbi familiens veranda og inn i huset.

Mamma Billie Jo Decker ble veldig overrasket da hun oppdaget at datteren har tatt med seg kua inn. Moren spør datteren om en forklaring – og får mange rare unnskyldninger til svar. Selv om mamma ikke syns at kua skulle være innendørs, lot hun datteren ha en kosestund med sin beste venn.

Se det søte klippet under her:

Kua er så redd at tårene renner, men så skjønner hun hvor hun skal hen!

Kua Emma har nesten aldri vært på beite, hun har bodd i en trang bås i hele sitt liv, nå blir hun fraktet bort fra gården og hun er så livredd at tårene renner. Men hun skal ikke til slakteriet…

Gården hun bodde på gikk konkurs, så til alt hell for Emma og de andre dyrene på gården hun kom fra ble de kjøpt opp og sluppet ut på et stort jorde. Og nå har Emma det som kua i den grønne enga, og det er til og med romantikk i luften. 💖

Se klippet under her og husk å se det herlige slutten:

https://www.youtube.com/watch?v=bLeLQ2EUv_E

 

Kua får panikk hun ser at kalven hennes blir båret bort, men det som skjer etterpå er så rørende!

Det verste en mor kan oppleve er at noe skjer med barnet hennes, og en kumor er selvfølgelig ikke noe unntak.

Kalven til denne kua ble påkjørt og skadet, og da kalven blir båret vekk av snille mennesker som vil sende den til en dyreklinikk for behandling av skadene, får kua panikk.

Hun tror de skal ta kalven hennes fra henne og løper etter.

Men begge får være med til veterinæren, og kalven blir snart helt frisk igjen.

Etterpå kan kua løpe lykkelig av gårde med kalven sin etter behandlingen på dyreklinikken, og både kua og kalven har det helt fint etter den skremmende oppplevelsen.

Se det rørende klippet her:

 

Den røde kua er blind – se det nydelige øyeblikket når hun prøver å få seg en venn!

Den røde kua Daffodil ble født blind, men det hindrer henne ikke i å være sosial.

I denne hjertevarmende videoen som Rescued by Animal Place i Grass Valley i California, deler med oss ser vi Daffodil som nærmer seg et annet medlem av den nye flokken, kua Magnolia, som er svart og hvit for prøve å få seg en venn.

Daffodil ble født blind og hun ble derfor reddet av Animal Place, dette er første gang hun prøver å leke med en av de andre kyrne i den nye flokken sin, og Magnolia gjør sitt beste for at hun skal føle seg velommen!

Se det vakre øyeblikket i klippet under:

Eieren er ute og går tur med hunden, men se hva som skjer når de kommer til kuene!

Hver morgen når denne hundeeieren går ut på tur med hunden sin, går de forbi naboens tre kuer. Og måten dyrene møter hverandre på det søteste jeg har sett på lenge. Både hunden og kuene løper til gjerdet for å hilse på hverandre, så begynner dagens kos.

Man kan tydelig se at både kuene og hunden er når de ser hverandre. 🙂

Eieren forteller at dette skjer hver morgen. Så flott at han filmet dette, slik at vi også kan få se dette fantastiske møtet mellom disse dyrene.

Kua rømte fra gården da det var klart for slakting, og slo seg sammen med en flokk med villhjort!

Kua Bonnie var bare 4 måneder gammel da hun flyktet inn i skogen etter at hun så at familien hennes og flokken ble gjort glar for slakting. Den skremte ungkua fortsatte å skjule seg i New York Woods, hvor hun ble tatt vare på av en flokk med villhjort!

 

 

«Siden hun hadde mistet sin første familie, hjalp hjortene Bonnie å overleve og aksepterte henne som en av sin egene – de spiste, sov og løp sammen! sier» Meredith Turner-Smith, fraFarm Sanctuary, til The Dodo. «Akkurat som en hjort, vil denne kua som har levd som en hjort forsvinne inn i skogen når folk dukket opp.»

 

 

Men en snill nabo sørget for at den skye kua hadde høy og nok mat til å overleve det harde vinterværet. Etter å ha bodd 8 måneder i skogen, var alle enige om at Bonnie ville få det bedre på en gård.

 

 

Den snille kvinnen som hadde passet henne, ble enig med Farm Sanctuary om de kunne fange Bonnie, og de jobbet i flere uker for å fange henne på en skånsom måte.

Nå vil Bonnie tilbringe resten sitt liv sammen med andre kyr:

Kua forsyner seg med dagens post, men se hva den gjør når mannen kommer ut av huset!

Når familien Hudson får posten sin levert til postkassen, bør de kanskje vurdere å hente den med en gang. Erin Hudsons datter fanget denne morsomme opptaket av en ku som spiste posten deres i Afton i Iowa.

Kua ser ut som om hun nyter brevet helt til hun ser Erins mann komme ut. Da skjønner hun at hun er i trøbbel, og kua løper av gårde med brevet i munnen.

Se det morsomme situasjonen med kua og posten i klippet under her: