Ungdommene fremfører den vakre sangen ‘The Prayer’, lytt nøye når de begynner å synge – gåsehud!

Noelle og Ryland er to venner som har én ting til felles,  de elsker å synge.

Noelle driver sin egen YouTube-kanal hvor hun laster opp sine tolkninger av kjente sanger, men utenfor kameraet synger hun  duetter med kompisen Ryland for moro skyld. Men etter en stund bestemte de seg for at det var på tide å presentere den berømte sangen «The Prayer» for et publikum.

De filmet hele duetten, og resultatet kan bare beskrives med ett ord, gåsehud.

På videoen under hører vi den vakre tolkningen hvor de to synger på den nydelige sangen.

Akim på 5 år venter på klarsignal fra dirigenten, bare sekunder etter får hele salen gåsehud!

Akim Camara er bare 5 år gammel i denne videoen, men imponerer alle når han inntar scenen sammen med André Rieu, og her ser vi ham spille et utdrag av «Dance of the Fairies» av Felix Mendelsshohnn sammen med Johann Strauss-orkesteret, og det viser hvilket talent han har innen fiolinmusikk.

Det er helt utrolig at en så liten gutt kan spille så fint! 🙂

Se og lytt, og la deg imponere av det unge talentet i klippet under her:

Hesten møter seks ville ulver – det som skjer er nesten ikke til å tro!

Denne unike videoen er filmet av en naturfotograf i Abruzzoi Italia. En hest møter seks ulver og ser veldig nysgjerrig ut.
Selv om ulvene er mindre enn hesten, er ulvene i stand til å drepe den.

Men hesten ser ikke ut til å være redd i det hele tatt. Plutselig legger den seg ned blant ulvene og ruller seg i snøen. Du kan høre fotografens utbrudd bak kameraet. Han tror nok ikke at dette går bra for hesten.

Men ulvene står helt rolig og ser på og utrolig nok er det ingen av dem som angriper hesten.

Se det unike og vakre klippet under her:

Hunden ligger og sover i sofaen, men når katten kommer smelter hjertet mitt.

Når en hund og en katt møtes er det ikke godt å vite hva som skjer. I dette tilfellet skjer det noe fantastisk koselig!

Huskyen sover på sofaen, da hans firbente venn katten kommer smygende inn i rommet. Katten bestemmer seg for å hoppe opp i sofaen og holde hunden med selskap.

Hunden ligger helt stille og lar katten kose med seg.

Det er utrolig søtt å se nærheten og kjærligheten disse to viser hverandre!

Se selv i klippet under her:

Paret adopterer jenta som ingen ville ha, hennes første ord er så hjertevarmende!

Ekteparet Audrey og Brent Shook hadde ønsket å adoptere et barn i lang tid, og når de endelig møter sin adoptivdatter på flyplassen, er det umulig å holde tårene tilbake!

Audrey og Brent møttes på videregående og har vært sammen siden da. Hun har alltid kjent at hun ønsker å adoptere et barn fra Kina. Hennes drøm om adopsjon begynte da hun så en dokumentar om et barnehjem i Kina.

«Etterpå visste jeg i mitt hjerte at jeg på et tidspunkt ville være mor til en av disse barna,» fortalte Audrey, Today.com

Audrey og Brent giftet seg da hun var 21 og paret fikk fem biologiske barn og jo eldre de ble, jo mer følte hun at hun virkelig ville adoptere.

Da de så et bilde av Lucy visste de umiddelbart at de ville adoptere henne.

Det var ingen som ville adoptere henne, fordi Lucy har Downs syndrom, og dette gjorde at paret enda mer villig til å adoptere henne. Lucy hadde bodd på barnehjemmet i seks år og og hun var et av barna som ingen ville ha.

«Disse barna er uønskede, de er de barna som ingen vil ha, og de har ventet på å bli adoptert hele livet sitt,» sier hun.

Etter alt papirarbeidet ble gjort, dro de til Houston Airport, USA, for å hente Lucy.

Og Lucys ankomst er virkelig hjertevarmende. Med det samme Audrey fikk se på henne, klarte hun ikke å stoppe tårene som rant.

I videoen nedenfor kan du se hvordan Audrey setter segog tar Lucys hånd og sier:

– «Hei, jeg er mammaen din!»

Og Lucy svarte lykkelig:

– «Mamma!»

Så løfter Audrey Lucy opp i armene sine og de vil ikke slippe hverandre.

Se deres første møte i videoen under her – det vakre øyeblikket er bare så rørende:

 

Paret var på bryllupsreise da de oppdaget et annet romantisk par på stranden!

Norma Landeros-Ramirez og hennes mann var ute og nyter en romantisk spasertur langs stranden på bryllupsreisen sin i Cape Town i Sør-Afrika.

Overraskelsen var når de oppdager et annet romantisk par rett foran sine øyne. De tar raskt  opp kameraet sitt for å fange det vakre øyeblikket når de to pingvinene  leier hverandre mens de rusler langs stranden.

 

 

Norma sier: «Siden mannen min og jeg er nygifte, ville jeg se pingviner fordi jeg har hørt at de holder seg sammen med sin partner hele livet, så det passet så godt.»

Pingviner i Afrika tenker du kanskje? Pingviner som disse blir ofte sett på Boulders Penguin Colony in Cape Town i Africa. Denne spesifikke rasen av pingviner dukker opp der og ses ofte av både lokalbefolkningen og turister.

Det er åpenbart at pingviner er noen romantiske skapeninger når vi ser hvordan de går og holder hveradre i «hendene».

Elleveåringen synger Simon & Garfunkels 60-tallsklassiker, og tar sangen til nye høyder!

I 1964 ga duoen Simon & Garfunkel ut sangen «The Sound of Silence». Det ble en umiddelbar suksess, og er fortsatt en av verdens mest kjente og kjære sanger. For et par år siden hadde rockebandet Disturbed suksess med sin tolkning av klassikeren.

Nå er det elleve år gamle Jadyn Rylee sin tur til å ta 60-talls sangen til nye høyder.

Med hjelp av gutta Rick Benbow og Mike Wilbury bak www.yoursoundtube.com har Jadyn gjort sin egen tolkning av den ikoniske melodien. Rick Benbow har arrangert et perfekt instrumentalt akkompagnement med Sina trommer.

Hør selv i klippet under, det er nydelig:

En vever kvinne sitter på trappen utenfor katedralen, men hør hvor vakkert hun synger!

En turist som heter Ana ruslet langs de brolagte veiene i Santiago de Compostela i Spania, da hun blir oppmerksom på en liten kvinne som synger så vakkert på trappen til en katedral.

Kvinnen synger «Ave Maria»,  og Ana var bergtatt av den nydelige måten kvinnen sang den fine sangen  på, og filmet det hun så og hørte. 🙂

Hør selv i videoen under her:

Katten og hunden ligger i sofaen, men se hva de gjemmer i mellom seg!

Her ser vi hunden Bella og pus som ligger i sofaen og koser seg. Men vent å se hva det er de koser seg så veldig med, det er bare så herlig.

De gjemmer nemlig de de to små kattungene Comet og Saturn som både kattemor og hunden elsker over alt i verden!

Se klippet og nyt synet, dette er vakkert:

Hesten har mistet sin kjære eier og venn. Ved kisten hans viser den sitt savn på denne rørende måten!

En hest tok et rørende farvel til sin eier før han ble stedt til hvile. Wagner Lima døde i en trafikkulykke i en alder av 34 i Paraiba i Brasil. Limas bror  har overtatt hesten hans etter sin brors død ville at hans beste venn, hesten som heter Sereno, skulle delta i begravelsen.

Når kisten blir lagt i bilen sto hesten Sereno sammen med de andre sørgende , hesten så ut til å vite Lima var der. Den ruslet rundt kisten og deretter la den hodet på den.

Se den rørende filmen her: