Legene sa at jenta med Downs aldri ville klare å synge, men når hun griper mikrofonen imponerer hun alle.

Vi er alle født med forskjellige forutsetninger. Det kan dreie seg om hvor i verden vi er født, eller vi kan bli født med en slags sykdom. Men det er viktig å aldri gi opp sine drømmer.

Madison Tevlin 12 år gammel og ble født med Downs syndrom. Nå ønsker hun å inspirere andre mennesker.

Hun elsker nemlig å synge, men det er noe som ikke er så lett for henne. På grunn av at hun har Downs syndrom må hun bruke dobbelt så mye energi for å uttale ord. Derfor blir det enda vanskeligere å synge. Her synger hun «All of me» av John Legend.

Det er vanskelig å huske så mye tekst, spesielt for en som har Downs Syndrom, i denne sangen er det 348 ord, og Maison husket alle sammen.

Madison er en fighter og en inspirasjon for oss alle! 🙂

Hør hvor flink hun er i klippet under her:

Tre gutter oppdaget at jenta med Downs ble mobbet, og det de gjorde for jenta er fantastisk!

Desiree Andrews er en blid og god jente, men det har ikke alltid vært sånn fordi hun ble mobbet av de andre elevene på skolen Lincoln Middle School.

Da tre gutter la merke til dette under en basketballkamp hvor hun var med i cheerleader-laget og ble plaget av de andre jentene, avbrøt de kampen og gikk av banen for å forsvare henne.

Da Desiree som har Downs syndrom kom sammen med tre store gutter når hun skulle inn til klassen sin, ble det slutt på mobbingen, og hun kunne begynne å smile igjen og gjøre det hun elsket mest,  synge og danse!

Hun sier at hun vil bli berømt, og det har hun blitt etter at denne videoen ble lagt ut på Youtube og har blitt sett av millioner av mennesker! 🙂

Se den rørende filmen her:

Det er bryllup og alle hjerter smelter når gutten med Downs kommer opp kirkegulvet.

Brad Mayer ble født med Downs syndrom. Men hans foreldre har latt ham få tro at det gjør livet hans begrenset. Med litt viljestyrke og mot, er alt mulig i dette liv, uansett hvem du er.

Hans mor Jenny har alltid sett det som en selvfølge at hennes sønn skal respekteres av menneskene rundt ham, og at de har en ubetinget kjærlighet til ham. Dette klippet hvor Brad går oppover kirkegulvet har smeltet tusenvis av hjerter over hele verden.

Se den stolte og nydelige gutten i klippet under her:

https://www.youtube.com/watch?v=3UHnCBXsyro

Ingen bakerier ville ansette jenta med Downs, da tok hun saken i egne hender – og startet sitt eget!

26-åringen Collette DeVitto fra Boston har alltid elsket å være på kjøkkenet. Hennes største lidenskap har alltid vært matlaging og baking.

Hun har Down syndrom, og da søkte på jobber, ble alle jobbsøknadene hennes avvist . Hun var klar til å jobbe hardt for å oppnå sin drøm om å bli en baker eller konditor, og bestemte seg for å ta saken i egne hender. Hun åpnet Coletty’s Cookies.

I begynnelsen solgte hun ca 100 kaker om dagen. Hun hadde bare en butikk som kunde.
TV-stasjonen CBS hørte om henne og ville lage en reportasje om henne, noe som skulle forandre livet hennes.

 

 

Når denne reportasjen ble laget hadde hun over 4000 bestillinger om dagen, over 50.000 kaker, med kunder fra hele verden.

Hun ønsker nå å være et forbilde for andre med funksjonshemninger, for hun mener at hennes diagnose ikke stoppe henne fra noe.

Hun sier med et smil at oppskriftene er hemmelige men den viktigste ingrediensen er kjærlighet!

Vi ønsker Collette lykke til videre! 🙂

Her ser vi  et klipp med den blide og flinke jenta:

Mamma spør syvåringen hvordan det er å leve med Downs, og svaret hun får er helt perfekt!

Den 7-årige Sofia Sanchez har Downs syndrom. Hun ble forlatt ved fødselen og vokste opp på et barnehjem i en liten by i Ukraina det første året i livet sitt. Livet hennes endret seg da hun ble adoptert av Jennifer og Hector Sanchez i 2010, og nå bor hun i USA sammen med dem og sin nye bror, som også har Downs syndrom.

Sophias store drøm er å bli modell, så hun er ikke redd for å stå foran kamera, så da moren filmet henne og spurte henne noen spørsmål om Downs syndrom, var hun mer enn villig til å svare. Jennifer sier at hun ikke hadde noen anelse om at datteren hennes ville komme opp med disse perfekte svarene.

Her er den korte videoen hvor Jennifer spør datteren hennes noen spørsmål om hvordan det er å ha Downs syndrom, og Sofias fantastiske svar:

Gutten med Down som øver på alfabetet har smeltet hjerter over hele verden!

John David Marin fra Alabama i USA, ble født med Downs syndrom. Mamma Hannah lærer sin sønn alfabetet, og han blir så entusiastisk og glad fordi han mestrer hele alfabetet, men når han kom til bokstaven «w» så har han glemt hvordan den uttales, men klapper i hendene av glede når han får det til.

Johns herlige lesning av alfabetet er så søt, og heldigvis filmet mor alt.

Se den søte videoen her:

 

Gutten med Downs møter lillebror før første gang, reaksjonen hans er helt herlig!

Kent er en herlig og glad liten gutt på fem år som er høyt elsket av familien sin, og nå har familien fått et nytt familiemedlem, og Kent er så glad.

Kent er født med Down syndrom og gleder seg til å få møte sin nyfødte lillebror for første gang, og øyeblikket er helt fantastisk!

Å få søsken er både følelsesladet og spennende, livet blir forandret etter at det kommer et nytt barn i familien.

 

 

Familien visste at deres første møte ville bli et spesielt øyeblikk, og filmet det hele.

Dette skrev Kents bestemor Cindy Merryman på sine sosiale medier, i følge NTDnews Inspired:

«Mitt barnebarn Kent er den herligste gutten i verden, han er fem år gammel denne sommeren. Kent har også Downs Syndrom.»

«Vi ble velsignet med Little Noah også. Kent reaksjon da han så lillebroren sin for første gang, er noe av vakreste jeg har sett på lenge. Det var ekte kjærlighet!»

Dette møtet er virkelig noe utenom det vanlige. Vi ser hvordan Kent springer gjennom sykehuskorridorene, lykkelig og stolt fordi han skal  få møte sin nye lillebror. I hånden holder han en liten bamse som den nyfødte gutten Noah skal få.

Se det søte øyeblikket under her:

Hun er den første med Downs som deltar i Miss Minnesota – og et stort forbilde for mange andre!

22 år gamle Mikayla Holmgren fra Stillwater i Minnesota har nettopp skapt historie ved å bli den første med Downs syndrom som konkurrerer i Miss Minnesota USA, skriver Bored Panda.

Ikke nok med det men hun vant hele to priser: «The Spirit of Miss USA Award» og «The Director’s Award».

«Jeg ble helt sjokkert, tårene rant,» sa hun.
Mikayla er vant til å opptre foran publikum, hun har danset siden hun var seks år gammel, men å være med i Miss Minnesota USA var største hun har vært med på så langt.

«Jeg vil vise andre hva inkludering handler om, at de som har spesielle behov også kan følge drømmene sine,» sier Mikayla.

Mikayla er også en ambassadør for Best Buddies, en ideell organisasjon som å forbedrer livene til mennesker med intellektuelle funksjonshemminger.

«Mikayla er en utrolig og dyktig ung kvinne,» sa Denise Wallace, Executive Co-Director of Miss Minnesota USA.
«Hun er representerer det Miss Universe Organization prøver å se i deltakerne,» sier hun.

Bare se så vakker hun er i videoen under – hun er et virkelig et forbilde for mange andre:

Prins Harry og Meghan har et tett program, men tar seg likevel tid til å gi den lille gutten med Downs en klem!

Prins Harry og hans kjære kone Meghan, også kjent som hertug og hertuginne av Sussex, har nylig startet en kongelig tur. Paret har en tett agenda med planlagte stopp i Fiji, Tonga og New Zealand, men det er et møte med en liten gutt fra Australia som har vært sentrum for alles oppmerksomhet i det siste.

Luke Vincent var et av barna som ventet på å få se de kongelige. Den fem år gamle gutten, som har Downs syndrom, gledet seg veldig til å møte en del av den kongelige familien. Han er spesielt glad i prins Harry og hadde blomster i hånden til Meghan. Luke kan ikke snakke, men han vet definitivt hvordan han skal kommunisere.

Da prins Harry knelte ned for å si hei, ga den søte gutten ham en stor klem.

 

 

«Luke favorittperson var julenissen, som har skjegg … men nå er det prins Harry,» sa rektor til Daily Mail.

Prins Harry og Luke snakket sammen en en stund, og Harry spurte om han ville gi Meghan en klem også.

 

 

Like etter gikk den lille gutten straks tilbake til Harry han var veldig fascinert av prinsens skjegg.

Det kongelige paret tok seg tid for disse barna og elsket å tilbringe noen dyrebare øyeblikk med dem, selv om de lå etter skjema.

Luke var ikke den eneste fikk klem, 10 åringen Millie fikk også en varm omfavnelse.

«Mitt ønske ble oppfylt. Jeg sa gratulerer med babyen, og de takket meg. Jeg sa «Jeg elsker dere» og jeg fikk en klem. De sa ‘takk for at du kom for å møte oss, dere er herlige.’ »

To andre barn tok seg til og med en liten dans foran Meghan, og hun så absolutt ut som hun likte den energiske forestillingen.

Se det herlige møtet mellom barna og Harry og Meghan i videoen under her:

To-åringen med Downs kan knapt prate – men se hva som skjer når søsteren begynner å spille og synge!

To år gamle Bo har Downs syndrom og kan nesten ikke prate, men se hva som skjer når storesøster Lydia begynner å spille på gitaren og synge sammen med ham.

Når Lydia synger «You are my sunshine,» stopper hun i slutten av setningene for å gi Bo en sjanse til å avslutte, og resultatet er så fint.

«Min datter Lydia passet Bo mens jeg var i dusjen. da jeg kom ut så jeg dette. Hvis hun ikke hadde gitar, vet jeg ikke om hun hadde klart det så bra, men dette er bevis på at musikkterapi fungerer.» sier mamma Amanda Bowman Gray.

Bo forsøker så godt han kan å synge med. At musikken og rytmen er i blodet hans, er noe som gir mening fordi faren er en musiker.

Se klippet under, det er virkelig rørende å se og høre dette: