Gjestene nekter å sitte ved siden av gutten med Downs. Da gjør servitøren det eneste rette.

Det er få ting som kan gjøre meg så forbanna  som alle fordommene som stadig dukker opp i samfunnet, spesielt når det gjelder personer med spesielle behov. mest hjerteskjærende er det når det er barn som blir utsatt for sånne ting.

Derfor er det viktig at historier som dette blir kjent, som viser at det fins folk som faktisk tør å stå opp når de ser et medmenneske som blir urettferdig behandlet.
Historien handler om en fem år gammel gutt med Downs som heter gutt Milo , som sammen med sin familie besøkte en restaurant i Houston, Texas.

De hadde nettopp satt ned for å spise på sin favoritt restaurant. Familien spiste der ofte, men denne gangen skulle det bli en lite hyggelig middag for familien.

På restauranten satt det familie satt ved nabobordet som ropte på servitør, Michael Garcia og klaget på at Milo laget støy. Servitøren tilbød den andre familien et annet bord og regnet saken som løst.

Men familien fortsatte å klage. og faren sa høyt at barn med spesielle behov burte vært et annet sted, mens hans egne barn hørte på.

Dette fant ikke servitør tok Michael Garcia seg i, selv om han risikerer å miste jobben sin, bestemte han seg for å kaste ut familien fra restauranten. Han nektet å servere dem.

«Hurra for folk som Michael, som ikke bare elsker Milo som han er, en gutt med Downs syndrom, men også står opp for ham ,» sier Milos mor Kim.

Her ser en video om denne saken:

0 Shares