Tvillingbrødrene slår av en prat på kjøkkenet – den søte samtalen deres har sjarmert en hel verden!

Tvillingene Sam og Ren er17 måndeder gamle, og de to kjenner hverandre ut og inn, og forstår hverandre på alle måter, selv om ingen andre gjør det.

Dette fører noen ganger til noen veldig morsomme «samtaler», fordi selv om ingen av dem bruker noen virkelige ord, har de ingen problemer med å å holde samtalen gående.

De to brødrene snakker med hverandre med mange rare ord, fakter og morsomme ansiktsuttrykk – de har sitt eget språk som bare de to forstår.

Se de to hjerteknuserne i klippet under her:

Fem søsken stiller seg på rekke i snøen. Når de begynner å synge skaper de julemagi!

The Wissmann family kommer fra Nebraska, USA.

Det er ingen tvil om at familien er en talentfull gjeng. Hele familien består av 15 familiemedlemmer som har vokst opp med musikk helt fra barndommen.

Her ser vi fem av søsknene lage julemagi i snøen med sangen ‘Good Christian Men Rejoice’.

Se klippet under her – og lytt, de er virkelig gode:

Søsknene bryter ut i en fantastisk juledans, men se når resten av familien kommer!

Julen er den tiden på året som familien samles, og hva er vel bedre enn å gjøre noe skikkelig moro sammen?

Søskenflokken i familien Orgill på åtte fra Utahi USA har gjort det til en tradisjon å danse julen inn.

I dette klippet har de tatt med seg noen slekninger på showet – i tillegg til de åtte søsknene, er det to foreldre, tre svigerforeldre, tre nieser og tre hunder med.

Se klippet under – det er både morsomt og imponerende:

Lillesøster slenger på håret og begynner å danse, men se når brødrene slenger seg med!

Lillesøster vil danse og stiller seg opp på gulvet med håret hengende fremover slik at hun kan starte med å slenge håret bakover fordi det er kult!

Men lillesøster får ikke være den eneste «stjernen» i dennne videoen, for hun har tre eldre brødre som slenger seg med.

En etter en kommer de og kaster seg inn i dansen sammen med lillesøsteren sin, og sammen gjør de et kjempekult dansenummer mens mamma filmer dem.

Se selv i videoen under her:

Far setter på musikken, og reaksjonen til tvillingene er bare helt fantastisk!

De to tvillingguttene Levi og Reese er 9 måneder gamle i dette klippet. og de elsker når far setter på «Folsom Prison Blues» av Johnny Cash. Da koser de seg og danser med iver og glede i hoppestolene sine.

Dette blir man glad av å se, og får lyst til å danse med! 🙂

Se de skjønne tvillingene her:

Da deres eneste søsteren gifter seg, bestemmer de syv brødrene seg for å overraske henne.

Et bryllup er dagen for overraskelser og rørende øyeblikk. Dette indiske bryllupet var ikke noe unntak. Da deres eneste søster giftet seg, hadde de syv brødrene hennes laget en forestilling til ære for henne.

Brødrene er fra 15-46 år og hadde forberedt en koreografi til kjente sanger som «The Circle of Life» fra Løvenes Konge, og Michael Jacksons berømte hit «Thriller».

Bruden ble rørt til tårer da hun hørte den siste sangen «What Makes You Beautiful» av One Direction, så de tok henne opp på scenen for virkelig å vise hvor mye hun betyr for dem!

Se det fantastiske øyeblikket i klippet under:

Storebror hører Michael Bublé på radioen og løfter opp lillebror for å danse – se det herlige øyeblikket!

Søsken kjærlighet er herlig å se!

Denne storebroren har nylig fått en lillebror. Og da storebror hører Michael Bublé spille på radioen en dag, vil han tilbringe kvalitetstid sammen med babyen – og de danser rundt sammen.

 

 

Den lille babyen ser på storbror med store vakre øyne og ler. Det er tydelig og se at de to brødrene  allerede har knyttet et sterkt band selv om aldersforskjellen er stor.

Mamma ser hva de to gjør og tar frem kameraet. Hun fanger sønnenes herlige øyeblikk på film – og det er så fint å se de to sammen.

Se klippet under når de to danser med hverandre under her:

Han begynner å spille en Elvislåt – når søsteren bytter sang blir det helt magisk.

Det som er fint med å ha søsken er at man kan finne på så utrolig mye kult sammen, som dette søskenparet. De har en felles interesse i musikken, og sammen synger de duetter som er helt magiske.

Kenny Holland, er en god musiker og han er på god vei til å skape seg et navn på grunn av sine musikalske ferdigheter, og etter å ha sett dette klippet hvor lillesøsteren Capri synger sammen med ham, er nok ikke hun langt etter.

Her har de satt sammen de to klassikerne ”Can’t Help Falling in Love” og ”Over the Rainbow” og det låter helt nydelig.

Se det talentfulle søskenparet her:

Gutten med Downs får en mystisk pakke – når han ser hva som er inni kommer tårene!

Søskenkjærligheten mellom Ollie som har Downs og storebroren Tom har alltid vært stor. I fjor flyttet Tom fra Storbritannia til USA, og Ollie ble igjen barndomshjemmet og måtte klare seg uten broren for første gang.

Da julen nærmet seg, hadde ikke brødrene sett hverandre på flere måneder, og Ollie lengtet veldig etter storebroren sin.

Så gleden og overraskelsen var stor når han fikk beskjed om at det var en pakke til ham utenfor døren, og gledestårene er så ekte når han ser hvem som er inni pakken:

Se det herlige klippet under her:

Familiens Karaoke av ‘Les Miserables’ er så bra at de kunne fremført den på Broadway. 🤩

Familien LeBaron er Utahs svar på Von Trapps. Hele den store familien samlet seg, og bestemte seg for å ha en morsom familie-karaoke ved å synge «One Day More» fra Broadway musikalen «Les Miserables» og sang den så perfekt at deres fremførelse går viralt.

Alle i familien har en rolle og synger sin del av sangen og de synger den så vakkert.

Alle i familien er musikalske. De vokste opp med å synge i musikalsk teater, og de har alle deltatt i mange skolerevyer og arrangementer.

Lytt til LeBarons versjon av «One Day More» i klippet under her – Broadway neste?