Tvillingene har lagt seg i sengen, men se når jenta til høyre begynner å tøyse med søsteren sin!

Å ha en søsken er herlig, og ha en tvillingsøster eller bror er kanskje enda bedre, se bare på disse to tvillingsøstrene.

Hver gang den ene tvillingsøsteren ser på den andre, klarer de ikke å slutte å le. Når vesla til høyre begynner å lage morsomme grimaser og lyder, får den andre et herlig latterutbrudd.

Det sies at tvillinger ofte har en spesiell bånd mellom hverandre, of det som er helt sikkert er at disse jentene vil vokse opp med mye humør og skøyerstreker.

Det er umulig å ikke le med når vi ser hvordan tvillingen til venstre reagerer på søsterens ablegøyer!

Se klippet under de er så søte og morsomme:

https://www.youtube.com/watch?v=oBOcB67lZa4

Søstrene sørger for at 97-åringen er fin på håret, videoen er virkelig rørende å se!

En søt video av tre eldre søstre som tar vare på hverandre rører hjerter rundt om i hele verden.

«Min 97 år gamle bestemor blir elsket av sine søstre, alle er i 90-årene», dette skrev barnebarnet på Love What Matters Facebook-side. Og fortsetter med å si: «Når mine søstre blir gamle, vil jeg  stelle håret deres og sørge for at de ser pene ut til helt til slutten. Min bestemor fikk oppfylt sitt ønske om å få omsorg i sitt eget hjem. »

Her er videoen som viser de omsorgsfulle søstrene mens de steller søsterens hår:

Firlingene har samlet seg i stua, men se hva de gjør – det kunne ikke vært søtere!

Å ha søsken betyr en alltid har en venn, og det er alltid noen  som er der for deg, uansett hva. Gjennom gode tider,  og dårlige,  er en søster eller bror alltid god å ha.

Det er akkurat hva disse søte små jentene lærer seg,  og se hvordan de uttrykker sin kjærlighet til hverandre, er bare så søtt!

Mamma og pappa sitter på kjøkkenet når firlingene samles i spisesalen. I stedet for å leke eller krangle, gjør jentene noe som gjør at foreldrene blir varme om hjertet.

Se det rørende klippet under her:

Den gravide kvinnen har en overraskelse på lur, reaksjonen til søsteren er uvurderlig!

Å bli foreldre er den største velsignelsen livet gir oss, og det er dobbelt lykke hvis du er velsignet med tvillinger.

Jillian var en tobarnsmor da hun ble gravid for tredje gang, og oppdaget til sin store overraskelse og glede at hun hadde to gutter i magen.
Det var en person i hennes liv som hun visste ville bli begeistret den store nyheten, søsteren Kelly Renee, men Jillian hadde aldri forventet en slik reaksjon.

 

 

20 uker ute i svangerskapet lot Jillian søsteren få være med på en ultralyd. Når det går opp for søsteren at Jillian er gravid med ikke bare én, men to barn, er hennes reaksjon helt uvurderlig. Og det  beste av alt? Det hele ble fanget på film.

Hun er så overrasket og glad at hun utbryter : «Kan jeg få en?»… 😄

 

Hun er så stolt over å få holde sin nye lillesøster, men se hva hun gjør når babyen begynner og gråte.

Amy har fått en splitter ny lillesøster som heter Ava, og ingenting er mer stas akkurat nå enn å få holde det lille nurket.

Men så begynner lille Ava og gråte og mamma må bryte idyllen en liten stund, og det liker ikke Amy så hun begynner like godt å gråte litt hun også.

Det er rørende å se søskenkjærlighet som dette. Denne søte filmen har blitt sett av over 15 millioner bare på Youtube. 🙂

Se selv under her – de er så søte begge to:

https://www.youtube.com/watch?v=OT6LNqa8vXk

 

 

Lillesøster venter spent i bilen sammen med pappa – se den herlige reaksjonen når hun ser hvem som kommer!

Søsken kan krangle være litt uvenner innimellom, men til tross for det så er de som regel veldig glad i hverandre.

Denne lillesøsteren elsker storebror over alt i verden, hun begynner å lengte etter storebroren sin så snart han går ut av døren om morgenen for å gå på skolen, og ser frem til det at det var på tide å møte ham ved skolebussen.

Når hun og pappa ser at skolebussen kjører inn på holdeplassen, spør pappa «Hvor er storebror?» – og hun blir så overlykkelig at det er en fryd å se.

Hun hopper opp og ned, og klarer ganske enkelt ikke å sitte stille, fordi følelsene bare fylles i den lille kroppen.

Se den lille gledesprederen i klippet under her:

Familiens Karaoke av ‘Les Miserables’ er så bra at de kunne fremført den på Broadway

Familien LeBaron er Utahs svar på Von Trapps. Hele den store familien samlet seg, og bestemte seg for å ha en morsom familie-karaoke ved å synge «One Day More» fra Broadway musikalen «Les Miserables» og sang den så perfekt at deres fremførelse går viralt.

Alle i familien har en rolle og synger sin del av sangen og de synger den så vakkert.

Alle i familien er musikalske. De vokste opp med å synge i musikalsk teater, og de har alle deltatt i mange skolerevyer og arrangementer.

Lytt til LeBarons versjon av «One Day More» i klippet under her – Broadway neste?

Han begynner å spille en Elvislåt – når søsteren bytter sang blir det helt magisk.

Det som er fint med å ha søsken er at man kan finne på så utrolig mye kult sammen, som dette søskenparet. De har en felles interesse i musikken, og sammen synger de duetter som er helt magiske.

Kenny Holland, er en god musiker og han er på god vei til å skape seg et navn på grunn av sine musikalske ferdigheter, og etter å ha sett dette klippet hvor lillesøsteren Capri synger sammen med ham, er nok ikke hun langt etter.

Her har de satt sammen de to klassikerne ”Can’t Help Falling in Love” og ”Over the Rainbow” og det låter helt nydelig.

Se det talentfulle søskenparet her:

En undersøkelse viser at minstemann er den morsomste i familien!

Foreldre og søsken er kanskje de viktigste personene i livet vårt, men hvem er det egentlig som er familiens komiker? Mange vil kanskje si at den eldste som elsker å gjøre narr av de yngre søsknene.

En undersøkelse fra YouGov viser at det faktisk er familiens yngstemann vanligvis er den mest morsomme i søskenflokken.

Den eldste i av barna har en tendens til å ta ansvar, som vanligvis fører til en mer seriøs tilnærming til livet.

Det kan virke som den rekkefølgen barna er født har mye å gjøre med personligheten – og at minstemann er den som har det morsomst og dermed også utvikler mest humoristisk sans.

Studien ble gjennomført i Storbritannia i 2015, men det er sannsynlig at dette er gjelder like mye for norske søsken i dag.

Det understrekes i rapporten at familier med mer enn ett barn (86 prosent av familier i Storbritannia) har merkbare variasjoner i personligheten blant søsken.

Graden av ansvar er den mest åpenbare forskjellen, den eldste i søskenflokken er mest ansvarlig, mens den yngste er vanligvis mer morsom og avslappet.

Stemmer dette i din familie? Hvis du er minstemann, bør du vise dette til dine eldre søsken…  😉

Gutten med Downs får en mystisk pakke – når han ser hva som er inni kommer tårene!

Søskenkjærligheten mellom Ollie som har Downs og storebroren Tom har alltid vært stor. I fjor flyttet Tom fra Storbritannia til USA, og Ollie ble igjen barndomshjemmet og måtte klare seg uten broren for første gang.

Da julen nærmet seg, hadde ikke brødrene sett hverandre på flere måneder, og Ollie lengtet veldig etter storebroren sin.

Så gleden og overraskelsen var stor når han fikk beskjed om at det var en pakke til ham utenfor døren, og gledestårene er så ekte når han ser hvem som er inni pakken:

Se det herlige klippet under her: