Far setter på musikken, og reaksjonen til tvillingene er bare helt fantastisk!

De to tvillingguttene Levi og Reese er 9 måneder gamle i dette klippet. og de elsker når far setter på «Folsom Prison Blues» av Johnny Cash. Da koser de seg og danser med iver og glede i hoppestolene sine.

Dette blir man glad av å se, og får lyst til å danse med! 🙂

Se de skjønne tvillingene her:

Da deres eneste søsteren gifter seg, bestemmer de syv brødrene seg for å overraske henne.

Et bryllup er dagen for overraskelser og rørende øyeblikk. Dette indiske bryllupet var ikke noe unntak. Da deres eneste søster giftet seg, hadde de syv brødrene hennes laget en forestilling til ære for henne.

Brødrene er fra 15-46 år og hadde forberedt en koreografi til kjente sanger som «The Circle of Life» fra Løvenes Konge, og Michael Jacksons berømte hit «Thriller».

Bruden ble rørt til tårer da hun hørte den siste sangen «What Makes You Beautiful» av One Direction, så de tok henne opp på scenen for virkelig å vise hvor mye hun betyr for dem!

Se det fantastiske øyeblikket i klippet under:

Storebror hører Michael Bublé på radioen og løfter opp lillebror for å danse – se det herlige øyeblikket!

Søsken kjærlighet er herlig å se!

Denne storebroren har nylig fått en lillebror. Og da storebror hører Michael Bublé spille på radioen en dag, vil han tilbringe kvalitetstid sammen med babyen – og de danser rundt sammen.

 

 

Den lille babyen ser på storbror med store vakre øyne og ler. Det er tydelig og se at de to brødrene  allerede har knyttet et sterkt band selv om aldersforskjellen er stor.

Mamma ser hva de to gjør og tar frem kameraet. Hun fanger sønnenes herlige øyeblikk på film – og det er så fint å se de to sammen.

Se klippet under når de to danser med hverandre under her:

Han begynner å spille en Elvislåt – når søsteren bytter sang blir det helt magisk.

Det som er fint med å ha søsken er at man kan finne på så utrolig mye kult sammen, som dette søskenparet. De har en felles interesse i musikken, og sammen synger de duetter som er helt magiske.

Kenny Holland, er en god musiker og han er på god vei til å skape seg et navn på grunn av sine musikalske ferdigheter, og etter å ha sett dette klippet hvor lillesøsteren Capri synger sammen med ham, er nok ikke hun langt etter.

Her har de satt sammen de to klassikerne ”Can’t Help Falling in Love” og ”Over the Rainbow” og det låter helt nydelig.

Se det talentfulle søskenparet her:

Gutten med Downs får en mystisk pakke – når han ser hva som er inni kommer tårene!

Søskenkjærligheten mellom Ollie som har Downs og storebroren Tom har alltid vært stor. I fjor flyttet Tom fra Storbritannia til USA, og Ollie ble igjen barndomshjemmet og måtte klare seg uten broren for første gang.

Da julen nærmet seg, hadde ikke brødrene sett hverandre på flere måneder, og Ollie lengtet veldig etter storebroren sin.

Så gleden og overraskelsen var stor når han fikk beskjed om at det var en pakke til ham utenfor døren, og gledestårene er så ekte når han ser hvem som er inni pakken:

Se det herlige klippet under her:

Familiens Karaoke av ‘Les Miserables’ er så bra at de kunne fremført den på Broadway. 🤩

Familien LeBaron er Utahs svar på Von Trapps. Hele den store familien samlet seg, og bestemte seg for å ha en morsom familie-karaoke ved å synge «One Day More» fra Broadway musikalen «Les Miserables» og sang den så perfekt at deres fremførelse går viralt.

Alle i familien har en rolle og synger sin del av sangen og de synger den så vakkert.

Alle i familien er musikalske. De vokste opp med å synge i musikalsk teater, og de har alle deltatt i mange skolerevyer og arrangementer.

Lytt til LeBarons versjon av «One Day More» i klippet under her – Broadway neste?

Lillesøster venter spent i bilen sammen med pappa – se den herlige reaksjonen når hun ser hvem som kommer!

Søsken kan krangle være litt uvenner innimellom, men til tross for det så er de som regel veldig glad i hverandre.

Denne lillesøsteren elsker storebror over alt i verden, hun begynner å lengte etter storebroren sin så snart han går ut av døren om morgenen for å gå på skolen, og ser frem til det at det var på tide å møte ham ved skolebussen.

Når hun og pappa ser at skolebussen kjører inn på holdeplassen, spør pappa «Hvor er storebror?» – og hun blir så overlykkelig at det er en fryd å se.

Hun hopper opp og ned, og klarer ganske enkelt ikke å sitte stille, fordi følelsene bare fylles i den lille kroppen.

Se den lille gledesprederen i klippet under her:

Den ni år gamle jenta danser Irsk folkedans, men følg med på lillebror som står bak henne

Når det er bryllup skal alle være i godt humør fordi kjærligheten blomstrer.

Denne ni år gamle jenta vil benytte anledningen og den gode stemningen til å innta dansegulvet for å vise frem sine ferdigheter i Irsk folkedans når bandet begynner å spille «Tell Me Ma». Lillebror står bak og ser, og han vil ikke være noe dårligere!

Irsk folkedans er flott å se på, men det er krevende, spesielt når man ser hvordan man må bevege føttene.

Det er herlig å se de to barna som danser, men sjekk på slutten da blir også bestemor fristet til å være med på dansen!

Så herlig – se klippet under her:

Tvillingene har lagt seg i sengen, men se når jenta til høyre begynner å tøyse med søsteren sin!

Å ha en søsken er herlig, og ha en tvillingsøster eller bror er kanskje enda bedre, se bare på disse to tvillingsøstrene.

Hver gang den ene tvillingsøsteren ser på den andre, klarer de ikke å slutte å le. Når vesla til høyre begynner å lage morsomme grimaser og lyder, får den andre et herlig latterutbrudd.

Det sies at tvillinger ofte har en spesiell bånd mellom hverandre, of det som er helt sikkert er at disse jentene vil vokse opp med mye humør og skøyerstreker.

Det er umulig å ikke le med når vi ser hvordan tvillingen til venstre reagerer på søsterens ablegøyer!

Se klippet under de er så søte og morsomme:

https://www.youtube.com/watch?v=oBOcB67lZa4

Søstrene sørger for at 97-åringen er fin på håret, videoen er virkelig rørende å se!

En søt video av tre eldre søstre som tar vare på hverandre rører hjerter rundt om i hele verden.

«Min 97 år gamle bestemor blir elsket av sine søstre, alle er i 90-årene», dette skrev barnebarnet på Love What Matters Facebook-side. Og fortsetter med å si: «Når mine søstre blir gamle, vil jeg  stelle håret deres og sørge for at de ser pene ut til helt til slutten. Min bestemor fikk oppfylt sitt ønske om å få omsorg i sitt eget hjem. »

Her er videoen som viser de omsorgsfulle søstrene mens de steller søsterens hår: