Tvillingbrødrene slår av en prat på kjøkkenet – den søte samtalen deres har sjarmert en hel verden!

Tvillingene Sam og Ren er17 måndeder gamle, og de to kjenner hverandre ut og inn, og forstår hverandre på alle måter, selv om ingen andre gjør det.

Dette fører noen ganger til noen veldig morsomme «samtaler», fordi selv om ingen av dem bruker noen virkelige ord, har de ingen problemer med å å holde samtalen gående.

De to brødrene snakker med hverandre med mange rare ord, fakter og morsomme ansiktsuttrykk – de har sitt eget språk som bare de to forstår.

Se de to hjerteknuserne i klippet under her:

Hunden går bort til tvillingbabyene, og det den gjør er bare så søtt!

Hunden går bort til tvillingjentene på 6 måneder og det eneste han vil er å leke med dem! Han prøver så godt han kan å få sine «søstre» med på å leke med ballen.

Hunden er en Labradoodle som er en blanding mellom blanding mellom labrador retriever og puddel og denne rasen er en perfekt familiehund!

Se så forsiktig den er når den legger ballen først hos den ene babyen, men når den ikke får noen respons fra henne, så flytter han ballen over til den andre mens han tålmodig venter på at leken skal begynne.

Hunden fikk ikke den responsen han ønsket seg nå, men når jentene blir større, blir det nok mange morsomme lekestunder.

Se det koselige klippet under her:

Tvillingjentene er bare tre måneder gamle, når mamma ser dette blir hun helt varm om hjertet!

Tvillinger har ofte sitt eget språk og forstår hverandre på en måte som ingen andre gjør. Som disse to små jentene.

Disse små tvillingene er bare tre måneder gamle og har ikke engang lært å snakke enda, men det forhindrer dem ikke i å føre en samtale med hverandre. De smiler og ler, og det ser ut til at de forstår hverandre godt.

Se det herlige klippet under her:

Far setter på musikken, og reaksjonen til tvillingene er bare helt fantastisk!

De to tvillingguttene Levi og Reese er 9 måneder gamle i dette klippet. og de elsker når far setter på «Folsom Prison Blues» av Johnny Cash. Da koser de seg og danser med iver og glede i hoppestolene sine.

Dette blir man glad av å se, og får lyst til å danse med! 🙂

Se de skjønne tvillingene her:

Pappa tar opp gitaren og spiller for tvillingjentene sine, se den herlige reaksjonen!

Tvillingjentene på på 11 måneder sitter ved bordet og småpludrer da pappa tar fram gitaren og spiller sangen som han har kalt «My Paradise» for dem.

Reaksjonen til jentene er helt herlig,  for denne sangen kjenner de godt, og de elsker den, for pappa sang den for dem allerede når de lå inni magen til mamma. 🙂

Se det herlige klippet her:

Mamma begynner å synge for tvillingene og reaksjonen er ubeskrivelig – følg ekstra godt med på vesla til høyre.

Mamma begynner å nynne på kjenningsmelodien til Tv-serien «Eastenders» eller «Østkantfolk» som vi kalte den her i Norge. De åtte måneder gamle tvilling-jentene reagerer på den søteste måten du kan tenke deg, det er helt tydelig at de liker at mamma synger for dem.

Begge er «helt med», men vesla til høyre er mest ivrig. 🙂

Se de herlige sjarmtrollene her:

Mamma møter tvilling-guttene sine for første gang – øyeblikket kunne ikke vært mer rørende!

Ekteparet Hatmaker fra Texas i USA hadde tre flotte barn fra før, men de ønsket seg likevel flere barn, så de bestemte seg for å adoptere to barn fra Etiopia.

Prosessen for å få dette til var lang og hard, men til slutt fikk de endelig klarsignal og  mamma og pappa reiste den lange veien til Etiopia for å hente de to barna, tvillingene Ben og Remy.

Her får vi se det magiske øyeblikket når de får møte tvillingene for første gang. Se hvordan det lyser av kjærlighet når mamma får se guttene sine for første gang.

At disse blir en lykkelig storfamilie det er jeg helt sikker på! 🙂

Se det rørende møtet i klippet under her:

Fireåringen starter med en vakker piruett – når tvillingbroren også dukker opp kan det ikke bli søtere!

I dette klippet ser vi tvillingene Catherine og Dakota Delcamp i isdans til musikken fra «Nøtteknekkeren «. De er bare 4 år gamle, men til tross for sin unge alder, er de grasiøse og elegante.

Katarina starter med en vakker piruett for deretter å suse over isen med flotte bevegelser mot sin bror som inntar isen som en ekte gentleman.
Klippet er noen år gammelt i dag er de 13 år. Dakota spiller hockey og Catherine fortsatte med kunstløp, så isen er fortsatt i begges hjerte.

Se det bedårende klippet under her:

 

 

 

Tvillingsøstrene på 10 år synger «I`m Yours», og stemmene deres matcher hverandre helt perfekt!

Tvillingsøstrene Abby og Sarah fra Toronto i Canada har sunget siden de var 4 år gamle, og da de var 10 år gamle postet de denne videoen hvor de synger og spiller gitar til sangen «I`m Yours»  av Jason Mraz ble det fart i karrieren deres.

Den har nå fått mange millioner visninger på Youtube, så det er ingen tvil om at disse to jenten har et stort talent.

Lytt til den fine sangen i videoen under her, og hør hvor fint stemmene deres harmonerer med hverandre:

Den ene tvillingbabyen begynner og gråte, men se hva den andre gjør da – så søtt!

Ingenting kan måle seg med den gleden disse to nyfødte tvillingene ga sine foreldre. Det varmet hjertet deres å se at tvillingene er så trygge og gode med hverandre.

Tvillingguttene var bare 6 uker gamle da en av dem begynte å gråte som babyer ofte gjør, men se hva som skjer da!

Før mor rekker å trøste har broren tatt seg av saken og gitt han tommelen sin som trøst!

Sjekk klippet under her- har du sett noe så nydelig? ❤️