Babyen lener seg mot sofaen, men se hva hun gjør når mamma setter på musikken!

Denne lille jenta er bare 17 måneder gammel, og det skulle en ikke tro når vi ser hva som skjer når mamma setter på musikken, og hun slipper sofaen og begynner å danse.

For noen danse-moves den lille jenta har når hun vrikker på stumpen og svinger seg rundt. Mamma danser også forsiktig i bakgrunnen, og hun tar seg en svingom men mamma også.

Se det morsomme og søte klippet under her og bli i godt humør du også:

Ekteparet ber om å få danse på eldresenteret, når de viser sin spesielle swingdans står stemningen i taket!

Det er tilstelning på eldresenteret og ekteparet Pete og Beulah Mae ber om å få opptre med et dansenummer.

Det får de, og når de to eldre setter i gang med sin Swing-dans, blir det god stemning blant tilskuerne, for de er ikke bare dyktige, de er morsomme også! 🙂

Se det artige klippet her:

 

Det starter med hun står på ryggen hans – fortsettelsen er noe av det flotteste jeg har sett!

De fantastiske ferdighetene til Guangdong Acrobatic Troupe er helt utrolig, de er noe av det mest elegante og kreative kombinasjon av klassisk ballett og parakrobatikk jeg har sett, det kinesiske paret har en enestående balanse, styrke og fleksibilitet.

 

 

Denne forestillingen fra TV-serien «Le Plus Grand Cabaret du Monde» fra Frankrike og viser en av sine beste forestillingene noensinne.

Legg merke til tærne til kvinnen når hun går i tåspissdans, for en kroppsbeherskelse!

Se det fantastiske ballett-danseparet her:

Publikum er i ekstase når dette paret dukker opp på dansegulvet – de er helt fenomenale!

Alle som driver med dans, vet at det ligger mye trening bak for å vinne en dansekonkurranse. Det tar mange timer med trening og planlegging av koreografi.

Men det viktigste av alt er nok med den naturlige rytmenfølelsen og samspillet mellom parnerne.

Sam West og Autumn Jones er ikke redd for hardt arbeid og de passer perfekt sammen i dansen, og det er derfor de vant førstepremien i «Grand Nationals Carolina Classic»!

Se det dyktige danseparet i klippet under her – de er fenomenalt gode:

101-åringen har tatt nettet med storm, når Elvislåta spilles viser hun hvordan det skal danses!

Minerva Boran er en 101 år gammel kvinne som viser at alder bare er et tall. Når Elvislåta «Blue Suede Shoes» spilles har hun dansemoves som Chubby Checker og hun stepper som Fred Astaire, for en dame!

Hun flyttet inn på aldershjem når hun var 95 år og siden har hun underholdt de andre beboerne med dans og glede. 🙂

Se den spreke 101 åringen her:

To-åringen gleder seg til pappa kommer hjem, bare se hva som skjer når han kommer ut av bilen!

Når pappa endelig er hjemme etter en lang arbeidsdag har han nok gledet seg til å møte datteren, og mamma tar opp kamera og filmer det som skjer.

 

 

Når pappa har skrudd opp musikke og hoppet ut av bilen sin, er pappa Justin Prisen klar til å ta en dans med sin to år gamle datter Malli.

De svinger seg til Ke$has «Timber», en velkjent sang for mange, og det er når pappa svinger datteren rundt i armene sine at filmen virkelig blir bedårende!

Når jeg ser dette får jeg også lyst til å danse ! 😉

Se den morsomme far og datter dansen her:

Hun har lånt mammas sko, og byr på en danseoppvisning som er helt uvurderlig!

Denne lille jenta har tatt på seg mammas høyhælte sko, det er nesten umulig å ikke le når hun begynner å danse.

Vi kjenner alle følelsen når du hører en rytmisk sang, og du kan klarer å la være å danse litt, noen ganger blir du mere moro enn andre ganger.

Den lille jenta i denne videoen går «all in» inn i dansen, men mammas alt for store sko.

Taylor Swifts sang «Shake It Off» er en slik sang som det nesten er umulig å ikke danse etter, og denne lille frøkna ikke noe unntak, og hun byr på en danseoppvisning som det er festlig å se på:

https://www.youtube.com/watch?v=Y2q9vFCEoIM

Han ser kanskje ikke ut som en typisk danser, men bare vent til han begynner å bevege på seg!

John Lindo ser ikke ut som en typisk danser, men skinnet kan bedra! Han er stor og høy, har ikke den fasongen en forbinder med en god danser. Men tro det eller ei, John er en svært en talentfull danser som har danset konkurransedans siden 1992 og han har vunnet store konkurranser som for eksempel U.S.Open.

I dette klippet ser vi John med sin dansepartner Deborah Szekely. Før de begynte å danse kunne han høre noen i mengden som mumlet «tjukkas».

Men det blir stille salen når han og Deborah begynner å danse. De feier alle konkurrentene av banen og vant hele konkurransen.

Se selv hvor elegant han svinger seg på gulvet med sin partner i klippet under her:

 

Han lar seg ikke stoppe av at han er rullestolbruker, men danser så vakkert at hårene reiser seg!

Piotr Iwanicki er rullestolbruker, men stopper ikke ham fra å danse og sammen med sin dansepartner Marisa Hamamoto. Sammen danner de et unikt par, som på en utrolig vakker måte som en nesten ikke skulle tro at var mulig.

De tilhører et dansekompaniet Infinite Flow, som har bestemt seg for å utfordre fordommer og vise verden at nesten alt er mulig, selv om du har en funksjonshemming.

«Vi utfordrer våre utøvere til å fjerne skille mellom «funksjonshemming» og «ikke-funksjonshemming, og å jobbe for innovasjon .» skriver de på sin Youtube-kanal.

På en fantastisk måte viser de at Piotr sin rullestol ikke er noen hindring i å være en svært god danser, og paret danser feiende flott sammen.

Se klippet under og du vil bli imponert – dette er vakkert:

Bonden jobber i låven sin, men se han gjør når musikken starter!

Denne dagen startet som en helt vanlig dag for bonden fra New York som heter Jay Lavery, han jobber i låven med å koste bort høy fra gulvet. Men så setter han på musikken og begynner å danse for seg selv og dyrene sine som han pleier, men denne dagen er blir det en filmsnutt ut av det som han la ut på sin Facebookside.

 

Klippet har gått helt bananas viralt, og selveste Ellen DeGeneres har intervjuet ham etter at denne videoen ble spredt som ild i tørt gress på nettet.

 

 

Lavery sier at han alltid spiller musikk i låven for å berolige dyrene, og at låven er kald og at dansingen hjelper ham med å holde varmen.

Se det artige klippet her:

https://www.youtube.com/watch?v=f3Su3ehQeZk