Den gamle damen var redd for å skli på isen. Det er så rørende å se hvem hun holder i hånden!

Det blir ofte sagt at et bilde sier mer tusen ord, og det kan man trygt si at stemmer når vi ser dette bildet av to gode venner.

Love What Matters la ut et bilde av en gammel dame som holder en ung mann i hånden. Mannen heter Carl Manley, og i teksten på bildet forteller han historien bak bildet. da forstår vi hvorfor bildet har fått over 1 million liker.

«For noen måneder siden spurte en eldre dame om jeg kunne følge henne hjem fordi hun var redd for å skli. Vi ble venner, og nå følger jeg henne hjemme nesten hver dag. »

Bildet har blitt delt ca. 250.000 ganger, og blir elsket av folk fordi det bryter normen om hvordan et vennskap «skal se ut», som for eksempel alder og etnisitet. I kommentarfeltet er det hovedsakelig positive reaksjoner, og flere av dem beskriver sine egne lignende erfaringer. Som en person skriver om bildet:

«Jeg elsker denne historien. Det er kjærlighet på så mange nivåer. Den fantastiske damen, som fortsatt tror på menneskeheten, som spurte en fremmed om hjelp. Mannen svarte med vennlighet og medfølelse. Resultatet? En kjærlig vennskap. »

Vi kan ikke annet enn å være enig.

90-åringen inntar dansegulvet, men ingen hadde forventet å se dette!

Hollywood Swing-legenden Jean Veloz som var 90 år da dette ble filmet viser at alder ikke er noen hindring når hun svinger seg i dansen i ballsalen på Phoenix i Arizona så lekende lett danser med sin kavaler at det er en fryd å se på til musikk av Solomon Douglas.

Jean Veloz er en legende og ikon av Lindy Hop/Jitterbug hvis unike stil har blitt kopiert i løpet av de siste årene av dansere fra hele verden. Jean ble nominert i 1995 og tatt inn i «California Swing Dance Hall of Fame» i 1996.

Jean Veloz døde 15.januar 2023 98 år gammel.

Se den spreke og talentfulle danserinnen her:

Den hjemløse kvinnen ba om tomflasker. Fem dager senere får hun sitt livs overraskelse!

I over 10 år hadde Irene McGee, eller «Smokie» som hun kaller seg vært hjemløs.

Da hennes mann døde, mistet hun hjemmet sitt, og siden da har hun bodd i gatene i Los Angeles i håp om en bedre fremtid.

Irene var mye å se i et boligområde hvor Elvis Summers bor, og hun kom ofte til ham og ba om tomflasker, og det pleide han å gi henne hvis han hadde.

Men Elvis syntes det var for ille at hun skulle leve et så uverdig liv, så han ville hjelpe den stakkars kvinnen.
En dag spurte han henne om hun ville at han skulle bygge et hus til henne, og så klart hun ville det!

Da dro han for å handle materialer, og startet byggeprosjektet.

5 dager senere fikk Irene den flotte gaven, han hadde bygget et lite hus på hjul i fortauskanten og Irene kunne sove innendørs i trygge omgivelser.

– Jeg er så glad, nå skal jeg begynne å lete etter en jobb, sier hun.

Elvis ble enig med myndighetene i Los Angeles at huset kunne få stå på gaten, men det må flyttes hver 72. time. I tillegg begynte han på et prosjekt med å bygge enda flere mini-hus for de hjemløse i byen.

Vi ser Elvis og Irene forteller i klippet under her:

Gutten blir ertet fordi han har fregner, så sier han noe som varmer bestemors hjerte!

En gammel dame og hennes barnebarn var i dyreparken. Den lille gutten hadde fjeset fullt av små søte fregner.
I dyreparken kunne man få fjeset sitt malt som en tiger, en katt eller en ape. Alle barna stilte seg opp i kø. De ville alle få være et dyr for en dag.

Mens den lille gutten og hans bestemor ventet i køen, henvendte en ung jente seg til gutten: «Du har så mange fregner at det ikke er plass til noe maling i ansiktet ditt!»
Trist og flau sank den lille gutten sammen. Bestemoren bøyde seg ned, så ham inn i øynene og sa: «Jeg elsker fregnene dine! Da jeg var liten jente ønsket jeg meg alltid fregner».
Hun strøk ham forsiktig på kinnene og fortsatte: «Fregner er vakkert!»
Gutten så opp: «Mener du det?»

«Selvfølgelig!» svarte bestemoren. «Kan du nevne noe som er vakrere enn fregner, kanskje?»
Den lille gutten tenkte seg om i et øyeblikk før han ga bestemoren en klem.

Så strøk han henne på kinnet, og sa «Ja, rynker».

92-åringen skrev en sang for mange år siden, og overraskelsen er stor når hun får høre hvem som synger den!

Buddy Cannon setter på en sang med Willie Nelson for sin 92 år gamle mor Lyndel Rhodes. Overraskelsen er stor for den gamle damen når hun oppdager at det er hennes egen sang han synger. Sangen er en nydelig, enkel sang som hun kalte «Little House on the Hill».

Hennes sønn, Buddy Cannon er musiker, som har jobbet med mange countrystjerner, blant annet Willie Nelson. Da Buddy hørte morens låt, bestemte han seg for å sende den til Willie. Nelson elsket sangen og spilte den inn og tok den med på sitt album!

Det er koselig å se hvordan hun koser seg og synger med når Willie spiller og synger sangen hun skrev.

Se den koselige filmen her:

Ingen forventer at 94 åringen kan danse, men bare vent til musikken starter!

Jeg er sikker på at dette vil toppe alle danseforestillinger du har sett. Kvinnen i videoen heter Mathilda Klein var 94 år gammel da dette ble filmet.

Da jeg så begynnelsen av videoen når Mathilda Klein gikk ut på dansegulvet med en rullator med sin yngre dansepartner Danny Maloney hadde jeg  ingen forventninger til hva som skulle skje.

 

 

Men det er når de på musikken skjer det uventede. Hun og dansepartneren viser oss en imponerende Quickstep.

Se danseforestillingen i klippet under, og del gjerne med vennene dine hvis du også syns denne damen er imponerende:

90-åringen visste ikke si arme råd over søppelet i bakgården, men så kom hjelpen fra uventet hold!

90 år gamle Agnes Maples fikk trusler om bøter fra kommunen fordi det var så mye skrot og søppel i hagen hennes. Det var slektninger som hadde dumpet det der – forstå det den som kan.

Men plutselig ringer det på døren hennes og lokalbefolkningen hadde bestemt seg for å ta grep og hjelpe den gamle damen som ikke visste sin arme råd. Til slutt fikk hun til og med en aircondition som hun hadde ønsket seg så lenge.

Se det rørende klippet her:

Legene ga 92-åringen 3 uker igjen å leve, men hun nektet å gi opp før tippoldebarnet kom til verden!

Det sies at ekte kjærlighet overvinner alt. Faktisk kan ekte kjærlighet til og med overvinne det som kan virke helt umulig, nemlig tiden.

Denne historien er et glimrende eksempel på det.

Paret som denne historien handler om, har vært gift i over 75 år.

Han er blind og mistet 90% av hørselenl under andre verdenskrig, men han klarer fortsatt å hugge ved og å mate fiskene i den nærliggende dammen, skriver LoveWhatMatters.

Hun har alltid hjulpet sin ektemann med de daglige gjøremålene, og tatt vare på familien sin, selv etter at hun hadde nådd en høy alder.

Men i en alder av 92 ble hun diagnostisert med nyresvikt, og legene ga familien den triste beskjeden om at hun bare hadde noen uker igjen å leve.

På samme tid var parets oldebarn gravid med sitt første barn.
Familien ble veldig lei seg da de fikk den triste nyheten om deres elskede bestemor snart skulle dø, og en av oldebarna bestemte seg for å ta fri fra jobben for å hjelpe henne så godt hun kunne.

Hun hjalp oldeforeldrene med hverdagslige oppgaver som å lage mat, hjelpe dem på badet og rengjøre huset, fordi det krevde krefter – kraft som ikke var til stede hos det gamle ekteparet.

«Jeg vil bare leve lenge nok til å se denne lille jenta komme til verden, har oldemor sagt ifølge LoveWhatMatters, og fra den dagen lille Magnolia Jean kom til verden, endret denne gamle kvinnens liv seg helt.

Hun klarte komme seg opp fra sengen selv igjen, spise frokost og ta hånd om husarbeidet sammen med med ektemannen.

Det har nå gått ni uker siden legens hjerteskjærende beskjed, men kvinnen lever fortsatt og blir bedre for hver dag.

Hun fant all den energien hun hadde mistet i lengselen etter å se en engel komme til verden. Hun ønsket så inderlig å holde den lille engelen i armene, og det var som en energikilde for henne.

Et fantastisk øyeblikk! Kraften til kjærlighet er uvurderlig, og det er hjertevarmende å lese denne vakre historien. ❤️

Bildekilde: Kayla Tracy Photography

Gatemusikanten tror hun skal gi ham penger, men se hva den herlige gamle damen gjør!

Det er herlig med alle artistene som underholder folk med sine talenter og skaper liv i gatene og på T-banestasjonene rundt omkring, der skaper liv og glede i hverdagen.

Når beatboxern Power Beat dukket opp på gaten i Brussel, stilte en gammel dame og med hunden sin seg rett foran ham. Han tenkte nok hun ville gi ham penger, men det den eldre damen gjorde var enda bedre!

 

 

Til folks store begeistring  begynte hun å danse, og hjalp til med å samle en masse med folk for musikanten.

Legg merke hvor tålmodig den lille hunden hennes er, det nok ikke første gangen den opplever noe lignende. 😉

Se den herlige og spreke gamle damen i full vigør i klippet under her:

Bilene bak må stoppe da gutten bestemmer seg for å hjelpe den eldre damen, etterpå hylles han for sin gode gjerning!

Åtte år gamle Maurice Adams Jr. fra Milledgeville i USA, var på vei hjem fra skoleavslutning med moren og storebroren da han så en eldre dame som langsomt krysset veien. På slutten av overgansfeltet var det en bratt trapp som den eldre kvinnen måtte gå opp med rullatoren sin.

Da spurte han moren sin: «Kan jeg gå ut og hjelpe henne med å komme opp trappen?», forteller Maurits mor Contricia Hill til WSB TV.

Svaret var selvfølgelig ja, hvorpå moren stoppet bilen for å la Maurice hjelpe damen. Det som ingen i familien visste, var at en mann i bilen bak filmet det som skjedde.

Riley Duncan så gutten som løp til bort til den eldre kvinnen og støttet henne opp trappen og visste umiddelbart at dette var et øyeblikk som fortjente å bli delt.

Maurits mor forteller at hun er utrolig stolt av det sønnen gjorde. Det er veldig rørende. Det viser bare at å vise respekt er viktig når en oppdrar barna sine.

Det er fortsatt ukjent hvem den eldre kvinnen med rullatoren er, men ifølge Contricia takkede hun Maurice ved å gi ham en klem og sa: «Du er spesiell, det må jeg virkelig si»

Her ser vi klippet som sjøføren Riley Duncan som sto bak dem filmet: