Babyen kan ikke høre, men når bestemor kommer på besøk oppstår det et helt magisk øyeblikk!

Se dette spesielle øyeblikket mellom en baby og hennes bestemor. De to har mye å snakke om. Babyen Aria er 8 uker gammel og døv. Mammaen hennes er også døv.

Aria kan ikke høre noe, men hun følger nøye med på når bestemor lager tegn til henne.

Så flott at bestemor kan tegnspråk, slik at bestemor og barnebarn kan fortsette å snakke på det språket som den lille jenta er stand til å kommunisere med, nemlig tegnspråk! 🙂

Se det bedårende klippet her:

Babyen ligger på bestemors arm, reaksjonen når hun begynner å synge er bare helt herlig!

Kjærligheten mellom en bestemor og barnebarnet hennes kan være utrolig sterk. Bestemoren har levd et langt liv, og barnebarnet har akkurat begynt sitt livsløp.

 

 

Når bestemor begynner å synge sangen ‘I’m in the Mood for Love’ for barnebarnet sitt skjer det noe helt spesielt. Barnet er for lite til å snakke eller synge enda, men det forhindrer henne ikke i å forsøke å nynne med. ❤️

Se det hjertevarmende klippet under her:

 

 

Bestefar blir med barnebarnet på 10 år ut på gulvet – følg nøye med når de snur seg!

Noe av det herligste som fins er når mennesker fra forskjellige generasjoner møtes og har det moro sammen, selv om aldersforskjellen er stor så trenger ikke det å stoppe noen fra å gjøre noe gøyalt sammen.

 

 

Maeve på ti år spurte bestefar om han ville være med på et steppekurs og det ville han og etter bare 6 leksjoner holder de en oppvisning for familien for å vise hva de har lært på kurset.

Se selv i klippet under, de er kjempeflinke:

De har aldri møtt sitt første barnebarn og må nøye seg med å se på bilder av ham, men bare vent til de snur seg!

John vokste opp i Irland, men har bodd i Australia de siste 10 årene. John og hans kone Clarie hadde nylig fått sitt første barn, Niall.

De bestemte seg for at de skulle reise hjem til Irland for å overraske besteforeldrene.

Farmor og farfar sitter og koser seg med bilder av sitt første barnebarn.

Men det de nybakte besteforeldrene ikke vet, er at i det andre rommet står John, Claire og Niall klare til å overraske dem –  for en herlig overraskelse! 😊

Se den rørende filmen her:

Far får en liten eske av datteren, sjekk den rørende reaksjonen når han innser hva som skal skje!

Jessica vil overraske pappaen sin som har vært enkemann i 20 år og gir ham en liten eske som hun ber ham om å åpne.

Jessica er enebarn og hun pappa har stadig gitt uttrykk for at han ønsker seg barnebarn.

I den lille esken ligger det et lite hint om hva som skal skje, og at ønsket hans endelig kommer til å gå i oppfyllelse.

Mange har blitt rørt av dette lille klippet hvor den kommende bestefaren ikke er redd for i vise følelsene sine:

Moren kastet ut sønnen sin fordi han var homofil – da reagerte morfar med å skrive dette brevet.

Chad er en følsom gutt som hadde lenge gruet seg til å fortelle moren at han er homofil, og som mange andre unge som kommer ut av skapet, var han engstelig for hvordan hun ville reagere. Og dessverre ble hun ikke glad.

Tvert i mot, moren kastet han ut på gata, sa at han var ekkel og at det ikke var naturlig. Chad ble selvfølgelig lei seg og søkte hjelp hos morfaren sin.

Da bestemte morfaren seg for å skrive et brev til Chads mor, sin egen datter. Det han skriver har blitt hyllet verden over.

Les brevet her! Oversettelse er under bildet.

Kjære Christine

Jeg er skuffet over deg som datter. Du har rett i at vi har «noen å skamme oss over i familien», men du har misforstått hvem det er. Å kaste ut Chad bare fordi han fortalte deg at han er homofil, er hva som er «ekkelt» her. En forelder som avviser sitt eget barn er det som «ikke er naturlig».

Det eneste intelligente jeg har hørt deg si i denne saken er at du «ikke oppdro sønnen din til å bli homofil». Så klart gjorde du ikke det. Han ble født sånn, han valgte det ikke, på samme måte som folk blir født venstrehendte. Du derimot, har tatt et valg. Du valgte å såre han, å være trangsynt og selvmotsigende. Så, mens du er i ferd med å si adjø til ditt barn, griper jeg denne muligheten til å si adjø til deg. Nå har jeg et fabelaktig barnebarn å ta hånd om, og jeg har ikke tid til en hjerteløs datter som deg.

Hvis du finner hjertet ditt en dag, er det bare å ringe oss.

– Pappa

Jeg syns morfar taklet dette på en flott måte. Del gjerne denne historien hvis du er enig.

Legene ga 92-åringen 3 uker igjen å leve, men hun nektet å gi opp før tippoldebarnet kom til verden!

Det sies at ekte kjærlighet overvinner alt. Faktisk kan ekte kjærlighet til og med overvinne det som kan virke helt umulig, nemlig tiden.

Denne historien er et glimrende eksempel på det.

Paret som denne historien handler om, har vært gift i over 75 år.

Han er blind og mistet 90% av hørselenl under andre verdenskrig, men han klarer fortsatt å hugge ved og å mate fiskene i den nærliggende dammen, skriver LoveWhatMatters.

Hun har alltid hjulpet sin ektemann med de daglige gjøremålene, og tatt vare på familien sin, selv etter at hun hadde nådd en høy alder.

Men i en alder av 92 ble hun diagnostisert med nyresvikt, og legene ga familien den triste beskjeden om at hun bare hadde noen uker igjen å leve.

På samme tid var parets oldebarn gravid med sitt første barn.
Familien ble veldig lei seg da de fikk den triste nyheten om deres elskede bestemor snart skulle dø, og en av oldebarna bestemte seg for å ta fri fra jobben for å hjelpe henne så godt hun kunne.

Hun hjalp oldeforeldrene med hverdagslige oppgaver som å lage mat, hjelpe dem på badet og rengjøre huset, fordi det krevde krefter – kraft som ikke var til stede hos det gamle ekteparet.

«Jeg vil bare leve lenge nok til å se denne lille jenta komme til verden, har oldemor sagt ifølge LoveWhatMatters, og fra den dagen lille Magnolia Jean kom til verden, endret denne gamle kvinnens liv seg helt.

Hun klarte komme seg opp fra sengen selv igjen, spise frokost og ta hånd om husarbeidet sammen med med ektemannen.

Det har nå gått ni uker siden legens hjerteskjærende beskjed, men kvinnen lever fortsatt og blir bedre for hver dag.

Hun fant all den energien hun hadde mistet i lengselen etter å se en engel komme til verden. Hun ønsket så inderlig å holde den lille engelen i armene, og det var som en energikilde for henne.

Et fantastisk øyeblikk! Kraften til kjærlighet er uvurderlig, og det er hjertevarmende å lese denne vakre historien. ❤️

Bildekilde: Kayla Tracy Photography

Hun ber bestefar opp til dans, se når han reiser seg og viser hva han kan!

Rachel sørger for at bestefar har så god livskvalitet som mulig, og det inkluderer å være hans dansepartner. Den unge damen tar seg av bestefaren sin som har Alzheimers.

Hun lager mat,vasker og leser for ham, og går turer med ham –  men hun tar seg også tid til få  93-åringen opp av stolen og ut på gulvet for å danse!

I dette hjertevarmende klippet setter Rachel på musikken, og strekker ut hånden til bestefar og spør ham om han vil danse.

Hun viser bestefar noen få bevegelser, og det tar ikke lang tid før han ivrig blir med på dansen.

Klippet viser at å danse sammen gir masse glede, se hvordan de to ler og har det gøy sammen, og bestefar kan også lære sitt barnebarn noen dansemoves!

Se det koselige klippet under her:

Gutten blir ertet fordi han har fregner, så sier han noe som varmer bestemors hjerte!

En gammel dame og hennes barnebarn var i dyreparken. Den lille gutten hadde fjeset fullt av små søte fregner.
I dyreparken kunne man få fjeset sitt malt som en tiger, en katt eller en ape. Alle barna stilte seg opp i kø. De ville alle få være et dyr for en dag.

Mens den lille gutten og hans bestemor ventet i køen, henvendte en ung jente seg til gutten: «Du har så mange fregner at det ikke er plass til noe maling i ansiktet ditt!»
Trist og flau sank den lille gutten sammen. Bestemoren bøyde seg ned, så ham inn i øynene og sa: «Jeg elsker fregnene dine! Da jeg var liten jente ønsket jeg meg alltid fregner».
Hun strøk ham forsiktig på kinnene og fortsatte: «Fregner er vakkert!»
Gutten så opp: «Mener du det?»

«Selvfølgelig!» svarte bestemoren. «Kan du nevne noe som er vakrere enn fregner, kanskje?»
Den lille gutten tenkte seg om i et øyeblikk før han ga bestemoren en klem.

Så strøk han henne på kinnet, og sa «Ja, rynker». 💖

Bestemor gleder seg til å holde det nye barnebarnet sitt, men legg merke til hunden ved siden av henne!

Bestemor er på besøk og vil selvfølgelig bære det nye barnebarnet sitt, men det syns ikke hunden er noen god idè, for den vil selvfølgelig at bestemor skal konsentrere seg om ham, og ikke den lille babyen.

Hunder er så rare og gode, og det er klart at vi ikke må glemme dem, selv om det har kommet en ny som krever oppmerksomhet. 😉

Se det artige klippet under her:

https://www.youtube.com/watch?v=WcGfPCjxf5Q