Legene ga 92-åringen 3 uker igjen å leve, men hun nektet å gi opp før tippoldebarnet kom til verden!

Det sies at ekte kjærlighet overvinner alt. Faktisk kan ekte kjærlighet til og med overvinne det som kan virke helt umulig, nemlig tiden.

Denne historien er et glimrende eksempel på det.

Paret som denne historien handler om, har vært gift i over 75 år.

Han er blind og mistet 90% av hørselenl under andre verdenskrig, men han klarer fortsatt å hugge ved og å mate fiskene i den nærliggende dammen, skriver LoveWhatMatters.

Hun har alltid hjulpet sin ektemann med de daglige gjøremålene, og tatt vare på familien sin, selv etter at hun hadde nådd en høy alder.

Men i en alder av 92 ble hun diagnostisert med nyresvikt, og legene ga familien den triste beskjeden om at hun bare hadde noen uker igjen å leve.

På samme tid var parets oldebarn gravid med sitt første barn.
Familien ble veldig lei seg da de fikk den triste nyheten om deres elskede bestemor snart skulle dø, og en av oldebarna bestemte seg for å ta fri fra jobben for å hjelpe henne så godt hun kunne.

Hun hjalp oldeforeldrene med hverdagslige oppgaver som å lage mat, hjelpe dem på badet og rengjøre huset, fordi det krevde krefter – kraft som ikke var til stede hos det gamle ekteparet.

«Jeg vil bare leve lenge nok til å se denne lille jenta komme til verden, har oldemor sagt ifølge LoveWhatMatters, og fra den dagen lille Magnolia Jean kom til verden, endret denne gamle kvinnens liv seg helt.

Hun klarte komme seg opp fra sengen selv igjen, spise frokost og ta hånd om husarbeidet sammen med med ektemannen.

Det har nå gått ni uker siden legens hjerteskjærende beskjed, men kvinnen lever fortsatt og blir bedre for hver dag.

Hun fant all den energien hun hadde mistet i lengselen etter å se en engel komme til verden. Hun ønsket så inderlig å holde den lille engelen i armene, og det var som en energikilde for henne.

Et fantastisk øyeblikk! Kraften til kjærlighet er uvurderlig, og det er hjertevarmende å lese denne vakre historien. ❤️

Bildekilde: Kayla Tracy Photography

Hun ber bestefar opp til dans, se når han reiser seg og viser hva han kan!

Rachel sørger for at bestefar har så god livskvalitet som mulig, og det inkluderer å være hans dansepartner. Den unge damen tar seg av bestefaren sin som har Alzheimers.

Hun lager mat,vasker og leser for ham, og går turer med ham –  men hun tar seg også tid til få  93-åringen opp av stolen og ut på gulvet for å danse!

I dette hjertevarmende klippet setter Rachel på musikken, og strekker ut hånden til bestefar og spør ham om han vil danse.

Hun viser bestefar noen få bevegelser, og det tar ikke lang tid før han ivrig blir med på dansen.

Klippet viser at å danse sammen gir masse glede, se hvordan de to ler og har det gøy sammen, og bestefar kan også lære sitt barnebarn noen dansemoves!

Se det koselige klippet under her:

Babyen kan ikke høre, men når bestemor kommer på besøk oppstår det et helt magisk øyeblikk!

Se dette spesielle øyeblikket mellom en baby og hennes bestemor. De to har mye å snakke om. Babyen Aria er 8 uker gammel og døv. Mammaen hennes er også døv.

Aria kan ikke høre noe, men hun følger nøye med på når bestemor lager tegn til henne.

Så flott at bestemor kan tegnspråk, slik at bestemor og barnebarn kan fortsette å snakke på det språket som den lille jenta er stand til å kommunisere med, nemlig tegnspråk! 🙂

Se det bedårende klippet her:

Babyen ligger på bestemors arm, reaksjonen når hun begynner å synge er bare helt herlig!

Kjærligheten mellom en bestemor og barnebarnet hennes kan være utrolig sterk. Bestemoren har levd et langt liv, og barnebarnet har akkurat begynt sitt livsløp.

 

 

Når bestemor begynner å synge sangen ‘I’m in the Mood for Love’ for barnebarnet sitt skjer det noe helt spesielt. Barnet er for lite til å snakke eller synge enda, men det forhindrer henne ikke i å forsøke å nynne med. ❤️

Se det hjertevarmende klippet under her:

 

 

Moren kastet ut sønnen sin fordi han var homofil – da reagerte morfar med å skrive dette brevet.

Chad er en følsom gutt som hadde lenge gruet seg til å fortelle moren at han er homofil, og som mange andre unge som kommer ut av skapet, var han engstelig for hvordan hun ville reagere. Og dessverre ble hun ikke glad.

Tvert i mot, moren kastet han ut på gata, sa at han var ekkel og at det ikke var naturlig. Chad ble selvfølgelig lei seg og søkte hjelp hos morfaren sin.

Da bestemte morfaren seg for å skrive et brev til Chads mor, sin egen datter. Det han skriver har blitt hyllet verden over.

Les brevet her! Oversettelse er under bildet.

Kjære Christine

Jeg er skuffet over deg som datter. Du har rett i at vi har «noen å skamme oss over i familien», men du har misforstått hvem det er. Å kaste ut Chad bare fordi han fortalte deg at han er homofil, er hva som er «ekkelt» her. En forelder som avviser sitt eget barn er det som «ikke er naturlig».

Det eneste intelligente jeg har hørt deg si i denne saken er at du «ikke oppdro sønnen din til å bli homofil». Så klart gjorde du ikke det. Han ble født sånn, han valgte det ikke, på samme måte som folk blir født venstrehendte. Du derimot, har tatt et valg. Du valgte å såre han, å være trangsynt og selvmotsigende. Så, mens du er i ferd med å si adjø til ditt barn, griper jeg denne muligheten til å si adjø til deg. Nå har jeg et fabelaktig barnebarn å ta hånd om, og jeg har ikke tid til en hjerteløs datter som deg.

Hvis du finner hjertet ditt en dag, er det bare å ringe oss.

– Pappa

Jeg syns morfar taklet dette på en flott måte. Del gjerne denne historien hvis du er enig.

Gutten blir ertet fordi han har fregner, så sier han noe som varmer bestemors hjerte!

En gammel dame og hennes barnebarn var i dyreparken. Den lille gutten hadde fjeset fullt av små søte fregner.
I dyreparken kunne man få fjeset sitt malt som en tiger, en katt eller en ape. Alle barna stilte seg opp i kø. De ville alle få være et dyr for en dag.

Mens den lille gutten og hans bestemor ventet i køen, henvendte en ung jente seg til gutten: «Du har så mange fregner at det ikke er plass til noe maling i ansiktet ditt!»
Trist og flau sank den lille gutten sammen. Bestemoren bøyde seg ned, så ham inn i øynene og sa: «Jeg elsker fregnene dine! Da jeg var liten jente ønsket jeg meg alltid fregner».
Hun strøk ham forsiktig på kinnene og fortsatte: «Fregner er vakkert!»
Gutten så opp: «Mener du det?»

«Selvfølgelig!» svarte bestemoren. «Kan du nevne noe som er vakrere enn fregner, kanskje?»
Den lille gutten tenkte seg om i et øyeblikk før han ga bestemoren en klem.

Så strøk han henne på kinnet, og sa «Ja, rynker». 💖

Forskning fastslår at besteforeldre som passer barnebarna mye lever lenger!

Alle som har barnebarn vet hvor mye glede de gir oss og hvor mange fantastiske øyeblikk vi kan skape i sammen. Men det er en annen stor, og ikke minst ukjent fordel – nemlig at de som passer sine barnebarn regelmessig, også lever lenger.

En studie som nylig ble publisert av Edith Cowans universitet i Australia viser at beteforldre som passer barnebarna mye, lever opptil fem år lenger! Det skriver nyhetsmagasinet The Sydney Morning Herald (SMH).

Forskningen viser at omsorg for barnebarnene har større innvirkning på livet enn å leve sunt, aktivt og selvstendig.

«Vi har snakke med mange besteforeldre, de setter som regel stor pris på den lykken, tilfredsheten og stoltheten de føler ved å ta vare på sine barnebarn,» sier doktor Coall, en av forfatterne av studien (SMH).

I denne studien deltok i 516 tyskere, hvorav 80 oppgav at de regelmessig tok seg av sine barnebarn. Det viste seg at disse menneskene levde lenger enn de som ikke brukte regelmessig tid med barnebarna.

David Coall sier videre at mange nyere studier viser at det er en sammenheng mellom å hjelpe andre og egen helse og velvære. Å hjelpe sine barn med ulike gjøremål eller delta i prosjekter for veldedige formål, viser seg å ha den samme effekten.

I tillegg til det faktum at besteforeldre som tar seg av sine barnebarn også har en tendens til å ta vare på sin egen helse når det gjelder kosthold og mosjon, viser det seg følelsesmessige båndet en stor effekt på livslengden.

Kraften av kjærlighet og lykke skal man ikke undervurdere. Den kan gjøre underverker!

Besteforeldre er fantastiske og vil ofte gjerne hjelpe til med barnepass, og det får de igjen for!

Del gjerne denne fantastiske nyheten med familie og venner!

Fireåringen rømte fra besteforeldrene, men når de hørte grunnen kunne de ikke annet enn å le.

En fireårig jente forsvant fra bestemor og bestefars leilighet i Paris tidlig en morgen, skrev avisen France Bleu , og hun vandret rundt i gatene i Paris i en hel time.

Til tross for sin unge alder, hadde hun kommet seg hele tre kilometer fra leiligheten, da hun endelig møtte en kvinne som var på vei hjem fra en nattklubb.

Kvinnen spurte selvfølgelig hvorfor hun var alene, og hvor hun kom fra. Jenta var bare iført pyjamas og tøfler, men hun var i godt humør.

Da kvinnen skjønte at den lille jenta hadde rømte fra besteforeldrene sine, kontaktet hun politiet umiddelbart, som deretter kjørte jentungen hjem igjen.

Besteforeldre hadde ikke engang merket at hun var borte, og fikk panikk da politiet banket på døren – men når de fikk vite hvorfor hun hadde rømt, de kunne annet enn å smile.

Jenta var på vei hjem til kjæresten sin.

Men hun kunne ikke veien, så hun fant ikke huset til den lille kjæresten. Men bare noen timer etter fikk hun heldigvis møte kjæresten sin i barnehagen!  😉

Jenta filmer seg selv mens hun danser, men aner ikke at det er bestefar som stjeler showet!

Noen ganger er vi så oppslukt i de vi gjør, at det blir vanskelig å holde oversikt over hva som skjer rundt oss, det fikk denne jenta erfare!

Det er lettest å overraske noen som er fokusert på noe, når de gjør noe de liker og er lidenskapelig opptatt av.

Denne jenta var opptatt med å filme seg selv når hun danset på kjøkkenet, og dansen har hun full kontroll på, men ikke på bestefar og hva han driver med i bakgrunnen! 😉

Se det morsomme klippet under her å få deg en god latter du også:

https://www.youtube.com/watch?v=qIxsgB_DyM4

Bestemor leser for barnebarnet sitt, men får latterkrampe bare noen sider ut i boka!

Det er herlig å se båndet mellom besteforeldre og deres barnebarn, men her er en bestemor som virkelig tar kaka.

 

 

Den skotske bestemoren Janice Clarkleser ‘The Wonky Donkey’ for det fire måneder gamle barnebarn et sitt, Archer, men hun klarer ikke å la være å le.

Bestemor Janice blir nok mye mer underholdt av boken enn lille Archer blir. 😉

Craig Smith fra New Zealand er forfatteren av barneboken som er basert på sangen hans med samme navn. Boken forteller historien om et trebenet esel, og på hver side legges det til flere adjektiver: «spunky, hanky-panky cranky stinky dinky lanky honky-tonky winky wonky esel».

Etter at denne videoen gikk viralt, ville «alle» ha den, og forlaget klarte ikke å trykke opp nok av denne boka.

Se videoen under her, den er virkelig fornøyelig:

https://www.youtube.com/watch?v=FZhTtQY_-9w