Bestefar søler ved matbordet, da gjør barnebarnet noe som gir foreldrene en tankevekker.

En gammel mann, som hadde levd et langt liv, hadde nylig blitt enkemann. Han flyttet hjem til sønnen, svigerdatteren og barnebarnet sitt.
De gamle hendene var slitne, synet var dårlig og han var dårlig til beins.

Da de satt ved matbordet og skulle spise sammen, skalv ofte den gamle mannens hender så mye at han sølte rundt seg.
Sønnen og kona hans irriterte seg mye over det, og flyttet han til et mindre bord i hjørnet. De gav ham en treskål, siden han hadde knust så mange tallerkener.

I blant kunne de skimte en tåre i øyekroken til den gamle mannen, men de valgte å ignorere det.
I stedet fortsatte de seg bare å irritere seg når han mistet ting på gulvet.
En kveld, før middag, så pappaen at sønnen hans lekte med noen trebiter på gulvet. Han spurte vennlig: «Hva lager du?»

Sønnen svarte like vennlig: «Å, jeg bygger bare en skål til deg og mamma som dere kan spise av, ved det lille bordet, når jeg selv blir voksen.»
Ordet traff foreldrene så hardt at de ble målløse. Deretter begynte tårene å renne.

Den kvelden tok pappaen forsiktig sin eldre far sin hånd og tok han med til familiebordet. Resten av sine dager spiste den gamle mannen alltid med familien sin, og ingen brydde seg lenger om han mistet en gaffel, sølte litt melk eller skitnet til duken.

Moralen er: Ikke glem at barna dine lærer av dine handlinger. Ta vare på mennesker rundt deg på samme måte som du selv ønsker å bli tatt vare på.

Del gjerne om du er enig!

Det døende eldre ekteparet hadde et siste ønske – da brøt sykepleieren reglene og gjorde dette!

Da Bert og Beatrice Whitehead møttes for første gang var Beatrice bare 15 år gammel, men det var kjærlighet ved første blikk.

 

Når Bert kom tilbake fra militærtjeneste i 1950, giftet de seg bare noen måneder senere og har siden hatt 67 år sammen fylt med glede og kjærlighet. Sammen har de tre barn, seks barnebarn og fem oldebarn.

Men i april, slo tragedien til. Den nå 87 år gamle Beatrice led av beinkreft, og ble innlagt på et sykehus i Boston.

Bert sin egen helse forverret seg kraftig i løpet av få uker, da dette skjedde med hans elskede Beatrice. Til slutt ble Bert også innlagt på samme sykehus som sin kone, men fordi de led av to forskjellige plager endte de opp i forskjellige avdelinger.

Den eneste gangen de kunne hilse på hverandre, var noen kom på besøk, da ble Bert kjørt i rullestol gjennom sykehuset for å møte sin elskede kone og de besøkende.

Til slutt ble Beatrice så dårlig at det alltid var et legeteam i rommet hennes. Bert helse ble enda verre, fordi han bekymret seg så mye for sin kone.

Men så kom parets svigersønn Stephen på en fantastisk idé. Han henvendte seg til legen for å presentere ideen, men det ble avslått på grunn av reglene.

Da spurte Stephen en sykepleier i stedet som svarte «ja, selvfølgelig».

Da satte de en seng tik Bert i Beatrices rom og satte sengene sammen.

Når de trakk sammen sengene lyste Bert opp i et smil, det var en veldig rørende øyeblikk. Sykepleierne har vært helt fantastiske, de har gjort alt de kunne. Vi ønsker bare å takke dem alle, sier Stephen.

Dessverre hadde Beatrice bare et par dager til å leve.

Så bra at sykehuspersonalet endret reglene, og lot de to gamle fikk være sammen til døden skilte dem ad.

Noe annet hadde vært helt feil, og det skulle egentlig vært en selvfølge.

 

Når kona dør, rydder han i skapet hennes – og finner et brev som forandrer livet hans for alltid!

Da Tony Tripani var 80 år mistet han sin kone gjennom mange år. De kunne ikke få barn sammen, og det var deres største sorg i livet.

Med et tungt hjerte, begynner han å forberede seg på et liv i ensomhet, noe som ikke lett etter over 50 års ekteskap.

Han begynner å rydde opp etter sin kone, og når han tømmer skapet hennes finner han et gammel brev og andre dokumenter som hans hustru hadde gjemt.

Ett av brevene er ikke engang adressert til henne, men til ham. Det ble sendt for 56 år siden, men Tony har aldri sett det.

Han fikk sjokk da han leste brevet. Det var fra en kvinne som Tony hadde hatt følge med en kort periode da han var 20 år gammel. Hennes navn er Shirley og hun skriver at hun ofte tenker på ham. Deretter skriver hun at hun har noe viktig å fortelle ham.

Så kommer sjokket. Shirley sier at hun har en sønn som heter Samuel – og at det er Tony som er faren. Den gamle mannen blir veldig lei seg, i alle de årene han og hans kone prøvde å få barn, hadde han alltid hatt en sønn uten å vite det!

Med hjelp av sin søster Arlene begynner han jakten på sin sønn, og til slutt for han napp gjennom Facebook.

Sønnen Samuel er 61 år gammel og har hele sitt liv visst om Tony, men visste ikke at hans kone førte ham bak lyset. Han skal også ha forsøkt å ringe sin far, men fikk beskjed om at faren ikke ønsker å ha noe å gjøre med løsungen sin av Tonys nå avdøde kone. Samuel har derfor vokst opp med å tro at hans far ikke ville noe med ham å gjøre.

Endelig, etter 61 lange år, møttes far og sønn for første gang. Møtet ble ekstremt følelsesladet og Tony tørket mange tårer. Han kan ikke forstå at han endelig har en sønn!

«Det er et mirakel», sier Tony som nå vil tilbringe så mye tid som mulig med sin sønn. Samuel, som endelig fikk faren han alltid har drømt om, vil nå å flytte nærmere Tony for å kunne bruke så mye tid som mulig med ham. 💖

Kilde: dailymail.com

‘Jeg må skynde meg for jeg har en viktig avtale’, sa den gamle mannen – grunnen er så rørende.

Klokka var ca 08:30 om morgenen når en eldre herremann i 80-årene kom til klinikken for å kontrollere sårene sine og fjerne noen sting fra tommelen. Han forklarte at han måtte skynde seg til et viktig møte kl 9:00. Jeg lyttet og ba ham om å sitte på venterommet.

Jeg visste det ville ta mer enn en time før noen kunne hjelpe ham, men sa ikke noe om det til ham. Jeg så at han med jevne mellomrom så på klokken sin og bestemte meg derfor for å undersøke sårene med en gang fordi jeg ikke var opptatt med en annen pasient.

Ved nærmere undersøkelse, så jeg at sårene hadde grodd pent. Jeg og den gamle mannen begynte å snakke mens jeg stelte sårene. Jeg spurte ham om han hadde en annen legetime fordi han hadde det så travelt. Han svarte nei og fortalte at han trengte å komme seg videre til sykehjemmet for å ta seg av sin syke kone og gi henne frokost.

Jeg spurte ham om hennes helse, og han fortalte meg at han hadde tatt vare på henne i lang tid fordi hun hadde Alzheimers sykdom. Jeg spurte om hun ville bli sint hvis han ble sen. Han svarte at hun ikke lenger visste hvem han var, og at hun ikke kunne kjenne ham igjen de siste fem årene.

– Tviler du noen gang på og gå dit hver morgen, siden hun ikke lenger vet hvem du er? spurte jeg ham forsiktig.

Han smilte da han tok hånden min og plasserte den i hånden og sa.

– Hun vet ikke hvem jeg er, men jeg vet hvem hun er. ❤️

Jeg måtte kjempe for å holde tårene tilbake. Jeg tenker at det er slik en kjærlighet jeg ønsker i livet mitt! 🥰

Hilsen sykepleieren.

Kilde ukjent

Han ligger i sykesengen når kona kommer på besøk, men se hva han gjør når hun kommer nærmere!

Det sies at ekte kjærlighet varer evig, og dette paret er et bevis på det.

Når James Pinegar ligger på sykehuset etter en hofteoperasjon kommer hans kone Colleen som han har vært gift med i 66 år på besøk.

Hun står ved sykesengen hans da han ber henne om å komme litt nærmere.

De ser hverandre inn i øynene, og han begynner å synge «You Are My Sunshine». Colleen synger med og sammen uygjør de to en herlig duett.

Sønnen deres var vitne til dette, og filmet dette vakere og kjærlige øyeblikket.

Dette er ekte kjærlighet! Se den koselige filmen under her:

Hun ber bestefar opp til dans, se når han reiser seg og viser hva han kan!

Rachel sørger for at bestefar har så god livskvalitet som mulig, og det inkluderer å være hans dansepartner. Den unge damen tar seg av bestefaren sin som har Alzheimers.

Hun lager mat,vasker og leser for ham, og går turer med ham –  men hun tar seg også tid til få  93-åringen opp av stolen og ut på gulvet for å danse!

I dette hjertevarmende klippet setter Rachel på musikken, og strekker ut hånden til bestefar og spør ham om han vil danse.

Hun viser bestefar noen få bevegelser, og det tar ikke lang tid før han ivrig blir med på dansen.

Klippet viser at å danse sammen gir masse glede, se hvordan de to ler og har det gøy sammen, og bestefar kan også lære sitt barnebarn noen dansemoves!

Se det koselige klippet under her:

94-åringen er dement, men en ting har han ikke glemt – konas favorittsang! ❤️

Edward Hardy er 94 år har han har demens, men han er aldri glemt sin kones favoritt sang. Edward og Betty, 92, giftet seg som tenåringer før han gikk ut i militæret, da han kom tilbake, startet han et band som han kalte The Sam Hardy Trio.

Senere ble Edward diagnostisert med demens og paret flyttet inn i en omsorgsbolig.
Overraskelsen var stor da Edward viste at hans musikalske evner fortsatt var der, til tross for at han ikke hadde spilt på nesten 25 år da han satte seg ved pianoet og spilte for sitt livs kjærlighet.

Se selv i klippet under, det er fantastisk:

96-åringen skrev en hyllest til sin avdøde kone, her får han høre den vakre sangen sin sunget for første gang.

Fred Stobaugh møtte sin kjære Lorraine allerede i 1938. Og det var kjærlighet ved første blikk. – Hun var den vakreste jenta jeg noen gang hadde sett, og jeg ble forelsket i umiddelbart, sa Fred i et intervju. Etter 75 år sammen, mistet Fred hans vakre Lorraine. For å takle sin ensomhet og tristhet skrev Fred en romantisk tekst om sin kjære livsledsager. Han skrev det som en lyrikk og håpet at en dag det ble en ekte sang, men Fred kunne ikke spille eller synge selv.

 

 

Til slutt innså 95-åringen at han ikke hadde noe å tape, og sendte teksten til en musikk-konkurranse.

 

 

Han vant ikke, men arrangøren ble så rørt av Freds tekst at han var villig til å realisere Freds drøm. Resultatet er en sang som får tårene til å strømme, og i denne videoen får Fred høre det for første gang.

Se, lytt og nyt sangen, og se den rørte gamle mannen her:

Først står 92-åringen med ryggen til mens kvinnene spiller, men bare vent til han snur seg!

To kvinner spiller fiolin og klaver. Men det er den eldre herren som stjeler oppmerksomheten. Han står først med ryggen til kameraet. Det ser først ut som om han er tilskuer til jentene som spiller så fint.

Så snur han seg mot kameraet, og da forstår vi at det er han som er stjernen.

Mannen er Angelo Lo Forese han er født i 1920 og var  92 år gammel da dette ble filmet. Angelo er en italiensk tenor og årene har fart pent med Angelos stemme. For en stemmeprakt!

Lytt til den flotte stemmen – du vil garantert få gåsehud:

Millionæren ga hele arven til en fremmed – da kokte det over for slektningene!

Ronald Butcher hadde skapt seg en stor formue da han var i en alder av 73 døde alene i sitt hjem.

To måneder før han døde hadde han endret han testamentet sitt, og ga bort alle sine penger til en fremmed, og slektningene fikk ikke en krone, skriver The Telegraph.

Etter at det ble kunngjort at en fremmed hadde fått alle pengene, kokte det over for de pårørende som hadde forventet å arve fra de mer enn 500.000 GBP eller som tilsvarer ca. 5,5 millioner kroner. Men hvem var mannen som hadde «lurt» pengene fra den gamle pensjonisten?

Det viste seg å være den eneste vennen som Ronald hadde hatt på slutten av sitt liv.

Mannen het Daniel Sharp, og var en bygningsarbeider som arbeidet i nærheten av der Ronald bodde. For seks år siden, hadde han hjulpet Ronald med å rense takrennene hans, og hadde nektet å ta betaling. Den fine gesten hadde gjort et inntrykk på Ronald, og Daniel hadde fortsatt å besøke Ronald i årene etter det.

Ingen av de pårørende som forventet seg å arve hadde brydde seg om å besøke den gamle mannen, og da han døde, tok det nesten to måneder før noen fant ham hjemme.

De pårørende mente at testamentet var ugyldig, fordi de mente at Ronald ikke hadde forstått hva han hadde gjort, men han ble beskrevet som mentalt stabil i perioden før han døde, og at han hadde full kontroll på sin beslutning.

Det faktum at Daniel beskrev ham som å ha vært en ensom mann, og at det tok så lang tid for de pårørende savnet ham, gjorde at retten trodde på historien.

Etter en lang prosess, ble det konkludert med at historien var sann, og bygningsarbeider fikk beholde arven.

For Daniel var det helt naturlig å hjelpe den gamle mannen, men besøkene fra ham betydde nok mer enn for den gamle mannen han kunne forestille seg.

De sies at en ikke kan velge sin familie, men en kan velge sine venner – og det gjorde Ronald.😊