Den eldre mannen skammer seg fordi han er så treg med betalingen – kassererens svar er prisverdig!

Det fins mange hverdagshelter, sånn som denne spesielle kassereren hos en WalMart-butikk i Mississippi.

Da Spring Herbison Bowlin var en tur i butikken, opplevde hun en hendelse som gjorde henne varm om hjertet. En eldre mann ville betale med mynter og ble flau fordi han brukte så lang tid på å telle dem. Men i stedet for å bli irritert, håndterte kassereren situasjonen på en eksemplarisk måte.

Slik beskriver Spring hendelsen på Facebook:
«Jeg ble varm i hjertet på Wal-Mart i dag. En eldre kunde hadde fått varene sine skannet og ble fortalt totalbeløpet. Han så unnskyldende på meg som sto bak ham og og fant fram en håndfull mynter fra lommen. Han talte feil og begynte å kjelve. Han sier stille: «Unnskyld meg», Mens både hendene og stemmen skalv.

Da tok kassereren saken i sine egne hender, la alle myntene på disken og sa: «Dette går fint! Vi teller i sammen. »Han fortsatte å be om unnskyldning til oss begge, samtidig som hun forsikret ham om at det var greit. Han fikk til slutt betalt varene sine og forlot butikken.
Jeg så på denne fantastiske kvinnen og sa, «Takk for at du var så tålmodig med ham.» Hun ristet på hodet og svarte: «Du skal ikke takke meg. Det som er galt i vår verden er at vi har glemt å ta vare på hverandre.

Jeg vil være litt mer som henne.»

Ungdommene ler når bestefar utfordrer dem til breakdance battle, men den som ler sist…!

Ungdommene lo av bestefar som utfordret dem til breakdance battle, men de fikk snart se at alder bare er et tall.

Breakdance er en danseform fra hip hop-kulturen, og det er ikke så mange eldre som kjenner til den.

Men denne eldre karen hiver seg på en breakdance battle , og den som vinner er den som får mest applaus fra publikum.

Guttene lo litt hånlig først, men er vel ingen tvil om hvem som er vinneren her?

Gåsa står trofast og venter på noen, bare vent til du ser hvem hun venter på!

Når solen står opp i Echo Park nær Los Angeles sentrum, begynner gjessene som bor der sine daglige rutiner. Noen tar seg en svømmetur, noen går og ser om de finner noe fór, og noen kikker nysgjerrig på turgåere – det samme som gjess gjør overalt i verden.

 

 

Men ikke gåsa Maria hun går til veien og venter på sin venn, og vennen kommer ikke flygende, ikke gående og heller ikke med bil, nei vennen Maria venter på kommer på scooter, og han er en pensjonert selger som heter Domenic.

 

 

De har knyttet et stekt bånd og de har stor glede av hverandres selskap. Maria passer godt på at ingen tar fra henne hennes venn og hun vil gjerne bli med sin kjære Domenic hjem, men Domenic ler og sier at han ikke klar for noe samboerforhold enda.

 

 

Så gåsa Maria må nok nøye seg med besøkene i parken fra sin venn en stund til…!

Se den rørende historien om gåsa Maria og Domenic i videoen under her:

Hver dag legger den gamle mannen en mynt og en tusenfryd på benken. Grunnen er rørende!

Bud Caldwell mistet sin kone Betty for to år siden,  han dedikerte han en park-benk til hennes minne.

Paret var gift i over 55 år, og Bud fortsetter å minnes deres tid sammen ved å besøke benken hver dag. Hvor han legger en tusenfryd og en mynt, som hver for seg er symboler på parets favorittsanger «Daisy a day» og «Pennies From Heaven».

I det siste har det falt mye snø i byen Fond du Lac i Wisconsin, og gjort det vanskelig for Bud å komme seg til benken.

Når to parkarbeidere oppdaget at Bud hadde vanskeligheter bestemte de seg for å handle. Vanligvis pløyes ikke veien til benken, men arbeiderne gjorde det likevel, og lovet å fortsette med det.

Se det rørende klippet her:

Han er 90 år, men det stopper han ikke i å sette utfor bakken – med hunden løpende ved siden av seg!

Claude Bratcher er 90 år i denne videoen, og etter å ha sett på sine barnebarn ake i snøen bestemte krigsveteranen fra Ohio at han ville å bli med på moroa. Han overrasket familien sin da han fortalte dem at han hadde lyst til å sette utfor bakken på akebrett.

Familien var litt bekymret, så de passet på at han ikke kjørte så veldig fort og Claude er i god form med tanke på hans alder. Han holder seg aktiv ved å jobbe på gården sin hver dag. Hans svigersønn sier at det er nøkkelen til å holde ham ung og aktiv. Og det gjør åpenbart at han holder seg leken også!

Se da Claude som raser nedover nedover bakken med sin trofaste hund Smitty som passer godt på ham når den løper ved siden av ham:

Frankie har vannet julestjernen i 19 år. Han sier den er en mirakelplante!

De fleste som har julestjerner (Euphorbia pulcherrima) har dem vanligvis i julesesongen til de visner og blir kastet. Men julestjernen til en kanadisk mann har levd 19 år og den fortsetter å vokse, noe som er fint for ham fordi planten har en veldig spesielt plass i hjertet hans.

 

 

Frankie Allison sier at hans kone, Maxine vant planten i en innringings-konkurranse i radioen på julaften i 1996. Tre dager senere gikk hun uventet bort da hun fikk et hjerteinfarkt. Frankie har hatt planten hele tiden siden det.
Julestjernen har blitt nesten fem meter. Den har blitt så stor at Frankie sier spøkefullt at han snart må få seg et større hus.

 

 

«De sier det er en mirakelplante,» sa Frankie. «De sier alltid at kona fortsatt er med deg.» Plantespesialister er enige og sier at de aldri har sett noe lignende. Frankie sier at han ikke gir den noen spesiell behandling, bare vann to ganger i uken og vanlig gjødsel.
Selv om Frankie sier at han aldri planla å beholde planten så lenge, den nektet bare å dø så han har beholdt den. Nå blomstrer den hver jul og fyller Frankies stue med farger og fantastiske minner om hans elskede kone.

 

 

For en herlig historie! Ingen tvil om at Frankie er en utmerket gartner – som kanskje får litt hjelp fra Maxine i himmelen!

 

 

Her ser vi en liten filmsnutt om Frankie og julestjernen hans:

Sønnen ber faren om å gjette alderen sin, sjekk den morsomme reaksjonen når han innser hvor gammel han har blitt!

Det nok mange av oss som gjerne vil å glemme hvor gamle vi er, i alle fall ikke bli minnet om det.

Denne 98 år gamle mannen har nok fortrengt hvor gammel han er lenge, og nå han har blitt «kjendis» på nettet etter at sønnen hans filmet reaksjonen hans når han får vite alderen sin.

Klippet begynner med at han skal gjette på alderen sin, men gjetningen er ganske langt fra virkeligheten skal det vise seg. 😉

Han begynner med å si 79, så må han gå oppover en god stund, før han han skjønner at han er nesten 100 år, og det blir nesten for mye for ham.

Dette herlige klippet har blitt sett og elsket av mange millioner av mennesker:

Innkreveren skulle hente bilen til det eldre ekteparet, men se hva som skjer når han kommer tilbake!

Vanligvis er det dårlige nyheter når en pengeinnkreveren står på døren din. Det det var for Pat og Stan Kipping, et eldre ektepar fra Illinois i USA også.
De er pensjonister, og ikke har mye penger å rutte med. De ligger etter med nedbetalingen på bilen, og banken vil kreve inn bilen.

 

Pat og Stan er desperate, fordi uten bil, får de ikke gjort mye. Pat sa: «Det var forferdelig. Vi var etter med tre utbetalinger, og banken ville ikke gi oss mer tid.»

Banken sendte inkasseren Jim Ford. Han jobber for et selskap som har spesialisert seg på å samle inn penger. Jobben er slitsomt for Jim, han ser ofte folk som er i vanskelige situasjoner. Men Jim gjør jobben sin, og det har også sine høydepunkter når han klarer å få inn pengene og få folk tilbake på rett spor.

Da han fikk en telefon om en bil som han skulle innkreve, trodde han dette skulle bli en vanlig dag på jobben. Men viste seg å bli en helt uvanlig dag. Han kjørte forbi parets hus, la han merke til at det var mørkt i huset og bestemte seg for å dra tilbake neste dag.

 

 

Men Jim hadde medfølelse for paret og ville gi dem en sjanse. Før han dro til dem, ringte han dem og forklarte situasjonen. Han ba dem om å ta kontakt med banken og prøve å få litt mer tid.

Pat prøvde å følge rådet til Jim, men banken nektet. Jim gikk med tungt hjerte til paret å beslaglegge bilen.

Da han kom tilbake, inviterte ham for en kopp kaffe.

Jim hadde opplevd mye i sin karriere,han har blitt slått og nesten skutt, men han har aldri før blitt bedt inn på kaffe.

Mens de satt og drakk kaffe forklarte Pat og Sam at de brukte dyre medisiner, og at de måtte velge mellom å kjøpe medisin eller betale avdrag på bilen. Det var derfor de ikke hadde betalt i tide.

Paret ble skyldte ca 20 000 på bilen. Og uten en bil, ville de klare å komme seg til byen.

Jim gjør jobben sin og tar bilen. Men tre dager senere, har han den perfekte overraskelsen.

Stan går ut for å hente avisen da han plutselig ser at bilen står i oppkjørselen igjen. Han roper på sin kone. Begge ser på bilen i vantro, og ut av bilen kommer Jim.

I løpet av de tre dagene hadde Jim sammen med noen venner startet en innsamlingsaksjon-side på nettet for å samle inn penger til de eldre paret.

Etter bare et døgn, hadde de fått inn ti ganger så mye penger trengtes. Jim og vennene hans brukte noen av pengene til å skifte olje og fikse bilens frontlykter .

 

 

Pat og Sam fikk også ca. 9000 NOK som var til overs fra innsamlingen.

Det eldre paret kunne ikke blitt mer rørt og glad! 🙂

Se det rørende klippet her:

Den gamle mannen flytter inn på aldershjemmet med en innstillig til livet og lykken som alle kan lære noe av!

En gammel velstelt og stolt mann, fullt påkledd hver morgen kl.08.00, med håret pent kjemmet og med perfekt barbering (selv om han faktisk er praktisk talt blind), flyttet til et aldershjem i dag. Hans kone har nettopp gått bort og gjort det nødvendig for ham å flytte.

En  ansatt på aldershjemmet forteller dette:

Etter mange timers tålmodig venting møtte han meg med et smil da jeg kunne fortelle at rommet hans var klart. Mens han manøvrerte gåstolen sin mot heisen ga jeg ham en liten beskrivelse på det lille rommet, inkludert de nye gardinene som var blitt hengt opp i vinduet. «Det er nydelig, jeg liker det,» erklærte han med en entusiasme som ligner en 8-åring som får se sin nye hundevalp.

«Hr. Johansen, vent til du har sett rommet,» sa jeg. «Det har ingenting med saken å gjøre,» svarte han. «Lykke er noe du kan bestemme deg for i forveien. Om jeg liker rommet mitt eller ikke har ikke å gjøre med hvordan møblene er arrangert… det er hvordan jeg arrangerer mine tanker som teller. Jeg har allerede bestemt meg for å like det. Det er en beslutning jeg gjør hver morgen når jeg våkner.

Jeg har to valg; Jeg kan bruke dagen i sengen og tenke over vanskelighetene jeg har med de delene av kroppen min som ikke lenger fungerer, eller komme meg ut av sengen og være takknemlig for de delene som funker. Hver dag er en gave, og så lenge jeg åpner mine øyne skal jeg fokusere på alle de lykkelige minnene jeg har lagret gjennom livet. Høy alder er som en bankkonto. Du kan heve goder fra det du har lagret. Hvis jeg skal gi deg et råd så må det være å sette inn mest mulig lykkelige minner på bankkontoen din! Takk for ditt bidrag som jeg kan fylle min konto med. Jeg gjør massevis med innskudd fremdeles!»
Husk disse enkle reglene for lykke:

Fri ditt hjerte fra hat.
2. Fri din tanke fra bekymringer.
3. Lev enkelt.
4. Gi mer.
5. Forvent mindre.

Sønnen besøker sine foreldre på 90 og 81 år som sammen skaper et spontant og herlig øyeblikk!

Her ser vi et koselig øyeblikk som beviser at en aldri blir for gammel til å ha spontan moro!

Det er parets sønn som filmet sin 90 år gamle far og 81 år gamle mor i dette herlige øyeblikket. Mamma begynner spille en gammel melodi kalt “Galopera” fra Paraguay, mens pappa bestemmer seg for å danse i bakgrunnen.

Pianoet er nok litt ustemt, og bevegelsene kan være litt gammelmodig, men dette er herlig entusiasme! Dette eldre paret elsker fortsatt å ha det moro, og det er det som er viktg.

De avslutter det hele med et kjærlig kyss på kinnet og et smil: