Sønnen ber faren om å gjette alderen sin, sjekk den morsomme reaksjonen når han innser hvor gammel han har blitt!

Det nok mange av oss som gjerne vil å glemme hvor gamle vi er, i alle fall ikke bli minnet om det.

Denne 98 år gamle mannen har nok fortrengt hvor gammel han er lenge, og nå han har blitt «kjendis» på nettet etter at sønnen hans filmet reaksjonen hans når han får vite alderen sin.

Klippet begynner med at han skal gjette på alderen sin, men gjetningen er ganske langt fra virkeligheten skal det vise seg. 😉

Han begynner med å si 79, så må han gå oppover en god stund, før han han skjønner at han er nesten 100 år, og det blir nesten for mye for ham.

Dette herlige klippet har blitt sett og elsket av mange millioner av mennesker:

Innkreveren skulle hente bilen til det eldre ekteparet, men se hva som skjer når han kommer tilbake!

Vanligvis er det dårlige nyheter når en pengeinnkreveren står på døren din. Det det var for Pat og Stan Kipping, et eldre ektepar fra Illinois i USA også.
De er pensjonister, og ikke har mye penger å rutte med. De ligger etter med nedbetalingen på bilen, og banken vil kreve inn bilen.

 

Pat og Stan er desperate, fordi uten bil, får de ikke gjort mye. Pat sa: «Det var forferdelig. Vi var etter med tre utbetalinger, og banken ville ikke gi oss mer tid.»

Banken sendte inkasseren Jim Ford. Han jobber for et selskap som har spesialisert seg på å samle inn penger. Jobben er slitsomt for Jim, han ser ofte folk som er i vanskelige situasjoner. Men Jim gjør jobben sin, og det har også sine høydepunkter når han klarer å få inn pengene og få folk tilbake på rett spor.

Da han fikk en telefon om en bil som han skulle innkreve, trodde han dette skulle bli en vanlig dag på jobben. Men viste seg å bli en helt uvanlig dag. Han kjørte forbi parets hus, la han merke til at det var mørkt i huset og bestemte seg for å dra tilbake neste dag.

 

 

Men Jim hadde medfølelse for paret og ville gi dem en sjanse. Før han dro til dem, ringte han dem og forklarte situasjonen. Han ba dem om å ta kontakt med banken og prøve å få litt mer tid.

Pat prøvde å følge rådet til Jim, men banken nektet. Jim gikk med tungt hjerte til paret å beslaglegge bilen.

Da han kom tilbake, inviterte ham for en kopp kaffe.

Jim hadde opplevd mye i sin karriere,han har blitt slått og nesten skutt, men han har aldri før blitt bedt inn på kaffe.

Mens de satt og drakk kaffe forklarte Pat og Sam at de brukte dyre medisiner, og at de måtte velge mellom å kjøpe medisin eller betale avdrag på bilen. Det var derfor de ikke hadde betalt i tide.

Paret ble skyldte ca 20 000 på bilen. Og uten en bil, ville de klare å komme seg til byen.

Jim gjør jobben sin og tar bilen. Men tre dager senere, har han den perfekte overraskelsen.

Stan går ut for å hente avisen da han plutselig ser at bilen står i oppkjørselen igjen. Han roper på sin kone. Begge ser på bilen i vantro, og ut av bilen kommer Jim.

I løpet av de tre dagene hadde Jim sammen med noen venner startet en innsamlingsaksjon-side på nettet for å samle inn penger til de eldre paret.

Etter bare et døgn, hadde de fått inn ti ganger så mye penger trengtes. Jim og vennene hans brukte noen av pengene til å skifte olje og fikse bilens frontlykter .

 

 

Pat og Sam fikk også ca. 9000 NOK som var til overs fra innsamlingen.

Det eldre paret kunne ikke blitt mer rørt og glad! 🙂

Se det rørende klippet her:

Den gamle mannen flytter inn på aldershjemmet med en innstillig til livet og lykken som alle kan lære noe av!

En gammel velstelt og stolt mann, fullt påkledd hver morgen kl.08.00, med håret pent kjemmet og med perfekt barbering (selv om han faktisk er praktisk talt blind), flyttet til et aldershjem i dag. Hans kone har nettopp gått bort og gjort det nødvendig for ham å flytte.

En  ansatt på aldershjemmet forteller dette:

Etter mange timers tålmodig venting møtte han meg med et smil da jeg kunne fortelle at rommet hans var klart. Mens han manøvrerte gåstolen sin mot heisen ga jeg ham en liten beskrivelse på det lille rommet, inkludert de nye gardinene som var blitt hengt opp i vinduet. «Det er nydelig, jeg liker det,» erklærte han med en entusiasme som ligner en 8-åring som får se sin nye hundevalp.

«Hr. Johansen, vent til du har sett rommet,» sa jeg. «Det har ingenting med saken å gjøre,» svarte han. «Lykke er noe du kan bestemme deg for i forveien. Om jeg liker rommet mitt eller ikke har ikke å gjøre med hvordan møblene er arrangert… det er hvordan jeg arrangerer mine tanker som teller. Jeg har allerede bestemt meg for å like det. Det er en beslutning jeg gjør hver morgen når jeg våkner.

Jeg har to valg; Jeg kan bruke dagen i sengen og tenke over vanskelighetene jeg har med de delene av kroppen min som ikke lenger fungerer, eller komme meg ut av sengen og være takknemlig for de delene som funker. Hver dag er en gave, og så lenge jeg åpner mine øyne skal jeg fokusere på alle de lykkelige minnene jeg har lagret gjennom livet. Høy alder er som en bankkonto. Du kan heve goder fra det du har lagret. Hvis jeg skal gi deg et råd så må det være å sette inn mest mulig lykkelige minner på bankkontoen din! Takk for ditt bidrag som jeg kan fylle min konto med. Jeg gjør massevis med innskudd fremdeles!»
Husk disse enkle reglene for lykke:

Fri ditt hjerte fra hat.
2. Fri din tanke fra bekymringer.
3. Lev enkelt.
4. Gi mer.
5. Forvent mindre.

Sønnen besøker sine foreldre på 90 og 81 år som sammen skaper et spontant og herlig øyeblikk!

Her ser vi et koselig øyeblikk som beviser at en aldri blir for gammel til å ha spontan moro!

Det er parets sønn som filmet sin 90 år gamle far og 81 år gamle mor i dette herlige øyeblikket. Mamma begynner spille en gammel melodi kalt “Galopera” fra Paraguay, mens pappa bestemmer seg for å danse i bakgrunnen.

Pianoet er nok litt ustemt, og bevegelsene kan være litt gammelmodig, men dette er herlig entusiasme! Dette eldre paret elsker fortsatt å ha det moro, og det er det som er viktg.

De avslutter det hele med et kjærlig kyss på kinnet og et smil:

Enkemannen så ingen gleder i livet lenger – ikke før en fireåring snudde livet hans opp ned!

Da 82 år gamle Dan Peterson mistet sin kone, falt han i en dyp depresjon. Han hadde gitt opp alt, og så ingen glede i noe lenger. I seks måneder satt han bare og så ut av vinduet. Men han måtte jo handle, selv om han hatet det også, og da var det utrolige skjedde – en 4 år gammel fremmed pike som heter Norah Wood snudde livet hans trill rundt.

 

 

Mammaen til Norah, Tara kan ikke holde tårene tilbake når hun forteller om det utrolige møtet i butikken: Hei gamle menneske, jeg har bursdag i dag, sa Norah til den gamle (og grinete) gamle mannen – og så spurte hun den gamle mannen om hun kunne få en klem.

 

 

Nå har han fått en liten venninne som kommer på besøk hver uke, og han gleder seg like mye til hver gang hun skal komme.💖

 

 

Dan sitt liv har snudd fra depresjon til glede på grunn av den lille jenta, som så ham og forsto at han trengte en klem og en venn!😍

Se det rørende klippet under hvor vi får høre både Dan og mamma Tara fortelle, og hendelsen ble også fanget opp av butikkens overvåkningskamera:

 

 

 

 

Bestefar søler ved matbordet, da gjør barnebarnet noe som gir foreldrene en tankevekker.

En gammel mann, som hadde levd et langt liv, hadde nylig blitt enkemann. Han flyttet hjem til sønnen, svigerdatteren og barnebarnet sitt.
De gamle hendene var slitne, synet var dårlig og han var dårlig til beins.

Da de satt ved matbordet og skulle spise sammen, skalv ofte den gamle mannens hender så mye at han sølte rundt seg.
Sønnen og kona hans irriterte seg mye over det, og flyttet han til et mindre bord i hjørnet. De gav ham en treskål, siden han hadde knust så mange tallerkener.

I blant kunne de skimte en tåre i øyekroken til den gamle mannen, men de valgte å ignorere det.
I stedet fortsatte de seg bare å irritere seg når han mistet ting på gulvet.
En kveld, før middag, så pappaen at sønnen hans lekte med noen trebiter på gulvet. Han spurte vennlig: «Hva lager du?»

Sønnen svarte like vennlig: «Å, jeg bygger bare en skål til deg og mamma som dere kan spise av, ved det lille bordet, når jeg selv blir voksen.»
Ordet traff foreldrene så hardt at de ble målløse. Deretter begynte tårene å renne.

Den kvelden tok pappaen forsiktig sin eldre far sin hånd og tok han med til familiebordet. Resten av sine dager spiste den gamle mannen alltid med familien sin, og ingen brydde seg lenger om han mistet en gaffel, sølte litt melk eller skitnet til duken.

Moralen er: Ikke glem at barna dine lærer av dine handlinger. Ta vare på mennesker rundt deg på samme måte som du selv ønsker å bli tatt vare på.

Del gjerne om du er enig!

Det døende eldre ekteparet hadde et siste ønske – da brøt sykepleieren reglene og gjorde dette!

Da Bert og Beatrice Whitehead møttes for første gang var Beatrice bare 15 år gammel, men det var kjærlighet ved første blikk.

 

Når Bert kom tilbake fra militærtjeneste i 1950, giftet de seg bare noen måneder senere og har siden hatt 67 år sammen fylt med glede og kjærlighet. Sammen har de tre barn, seks barnebarn og fem oldebarn.

Men i april, slo tragedien til. Den nå 87 år gamle Beatrice led av beinkreft, og ble innlagt på et sykehus i Boston.

Bert sin egen helse forverret seg kraftig i løpet av få uker, da dette skjedde med hans elskede Beatrice. Til slutt ble Bert også innlagt på samme sykehus som sin kone, men fordi de led av to forskjellige plager endte de opp i forskjellige avdelinger.

Den eneste gangen de kunne hilse på hverandre, var noen kom på besøk, da ble Bert kjørt i rullestol gjennom sykehuset for å møte sin elskede kone og de besøkende.

Til slutt ble Beatrice så dårlig at det alltid var et legeteam i rommet hennes. Bert helse ble enda verre, fordi han bekymret seg så mye for sin kone.

Men så kom parets svigersønn Stephen på en fantastisk idé. Han henvendte seg til legen for å presentere ideen, men det ble avslått på grunn av reglene.

Da spurte Stephen en sykepleier i stedet som svarte «ja, selvfølgelig».

Da satte de en seng tik Bert i Beatrices rom og satte sengene sammen.

Når de trakk sammen sengene lyste Bert opp i et smil, det var en veldig rørende øyeblikk. Sykepleierne har vært helt fantastiske, de har gjort alt de kunne. Vi ønsker bare å takke dem alle, sier Stephen.

Dessverre hadde Beatrice bare et par dager til å leve.

Så bra at sykehuspersonalet endret reglene, og lot de to gamle fikk være sammen til døden skilte dem ad.

Noe annet hadde vært helt feil, og det skulle egentlig vært en selvfølge.

 

Når kona dør, rydder han i skapet hennes – og finner et brev som forandrer livet hans for alltid!

Da Tony Tripani var 80 år mistet han sin kone gjennom mange år. De kunne ikke få barn sammen, og det var deres største sorg i livet.

Med et tungt hjerte, begynner han å forberede seg på et liv i ensomhet, noe som ikke lett etter over 50 års ekteskap.

Han begynner å rydde opp etter sin kone, og når han tømmer skapet hennes finner han et gammel brev og andre dokumenter som hans hustru hadde gjemt.

Ett av brevene er ikke engang adressert til henne, men til ham. Det ble sendt for 56 år siden, men Tony har aldri sett det.

Han fikk sjokk da han leste brevet. Det var fra en kvinne som Tony hadde hatt følge med en kort periode da han var 20 år gammel. Hennes navn er Shirley og hun skriver at hun ofte tenker på ham. Deretter skriver hun at hun har noe viktig å fortelle ham.

Så kommer sjokket. Shirley sier at hun har en sønn som heter Samuel – og at det er Tony som er faren. Den gamle mannen blir veldig lei seg, i alle de årene han og hans kone prøvde å få barn, hadde han alltid hatt en sønn uten å vite det!

Med hjelp av sin søster Arlene begynner han jakten på sin sønn, og til slutt for han napp gjennom Facebook.

Sønnen Samuel er 61 år gammel og har hele sitt liv visst om Tony, men visste ikke at hans kone førte ham bak lyset. Han skal også ha forsøkt å ringe sin far, men fikk beskjed om at faren ikke ønsker å ha noe å gjøre med løsungen sin av Tonys nå avdøde kone. Samuel har derfor vokst opp med å tro at hans far ikke ville noe med ham å gjøre.

Endelig, etter 61 lange år, møttes far og sønn for første gang. Møtet ble ekstremt følelsesladet og Tony tørket mange tårer. Han kan ikke forstå at han endelig har en sønn!

«Det er et mirakel», sier Tony som nå vil tilbringe så mye tid som mulig med sin sønn. Samuel, som endelig fikk faren han alltid har drømt om, vil nå å flytte nærmere Tony for å kunne bruke så mye tid som mulig med ham. 💖

Kilde: dailymail.com

‘Jeg må skynde meg for jeg har en viktig avtale’, sa den gamle mannen – grunnen er så rørende.

Klokka var ca 08:30 om morgenen når en eldre herremann i 80-årene kom til klinikken for å kontrollere sårene sine og fjerne noen sting fra tommelen. Han forklarte at han måtte skynde seg til et viktig møte kl 9:00. Jeg lyttet og ba ham om å sitte på venterommet.

Jeg visste det ville ta mer enn en time før noen kunne hjelpe ham, men sa ikke noe om det til ham. Jeg så at han med jevne mellomrom så på klokken sin og bestemte meg derfor for å undersøke sårene med en gang fordi jeg ikke var opptatt med en annen pasient.

Ved nærmere undersøkelse, så jeg at sårene hadde grodd pent. Jeg og den gamle mannen begynte å snakke mens jeg stelte sårene. Jeg spurte ham om han hadde en annen legetime fordi han hadde det så travelt. Han svarte nei og fortalte at han trengte å komme seg videre til sykehjemmet for å ta seg av sin syke kone og gi henne frokost.

Jeg spurte ham om hennes helse, og han fortalte meg at han hadde tatt vare på henne i lang tid fordi hun hadde Alzheimers sykdom. Jeg spurte om hun ville bli sint hvis han ble sen. Han svarte at hun ikke lenger visste hvem han var, og at hun ikke kunne kjenne ham igjen de siste fem årene.

– Tviler du noen gang på og gå dit hver morgen, siden hun ikke lenger vet hvem du er? spurte jeg ham forsiktig.

Han smilte da han tok hånden min og plasserte den i hånden og sa.

– Hun vet ikke hvem jeg er, men jeg vet hvem hun er. ❤️

Jeg måtte kjempe for å holde tårene tilbake. Jeg tenker at det er slik en kjærlighet jeg ønsker i livet mitt! 🥰

Hilsen sykepleieren.

Kilde ukjent

Han ligger i sykesengen når kona kommer på besøk, men se hva han gjør når hun kommer nærmere!

Det sies at ekte kjærlighet varer evig, og dette paret er et bevis på det.

Når James Pinegar ligger på sykehuset etter en hofteoperasjon kommer hans kone Colleen som han har vært gift med i 66 år på besøk.

Hun står ved sykesengen hans da han ber henne om å komme litt nærmere.

De ser hverandre inn i øynene, og han begynner å synge «You Are My Sunshine». Colleen synger med og sammen uygjør de to en herlig duett.

Sønnen deres var vitne til dette, og filmet dette vakere og kjærlige øyeblikket.

Dette er ekte kjærlighet! Se den koselige filmen under her: