Han er 90 år, men det stopper han ikke i å sette utfor bakken – med hunden løpende ved siden av seg!

Claude Bratcher er 90 år i denne videoen, og etter å ha sett på sine barnebarn ake i snøen bestemte krigsveteranen fra Ohio at han ville å bli med på moroa. Han overrasket familien sin da han fortalte dem at han hadde lyst til å sette utfor bakken på akebrett.

Familien var litt bekymret, så de passet på at han ikke kjørte så veldig fort og Claude er i god form med tanke på hans alder. Han holder seg aktiv ved å jobbe på gården sin hver dag. Hans svigersønn sier at det er nøkkelen til å holde ham ung og aktiv. Og det gjør åpenbart at han holder seg leken også!

Se da Claude som raser nedover nedover bakken med sin trofaste hund Smitty som passer godt på ham når den løper ved siden av ham:

0 Shares