Treåringen ga alle smokkene sine til politiet: «Gi dem til tyvene hvis de hyler og skriker!»

Politiet gjør mer enn bare å bekjempe kriminalitet og ta kjeltringer. Noen ganger får de også gaver fra tøffe 3-åringer.

«Vi var så glad for at disse ble gitt til oss!», Skriver politiet på sin Facebook-side om den søte gaven fra tre år gamle Uno.

Politiet i Österlen fikk nemlig en litt annerledes gave: En haug med smokker og et brev signert Uno, 3 år.

Brevet fortalte Uno at han håpet at politiet ville ha bruk av smokk i tilfelle tyvene «sutrer» og «skriker».

Dette skriver Politikvinnen Claudia om hendelsen:

«Takk for tilliten Uno!»

For en stund siden ga en tøff liten gutt som snart skulle bli tre år alle sine smokker til politiet. Med smokkene fulgte det et lite notat «Kjære Politi»! Der skriver han at han håper at vi kunne bruke dem til tyver i tilfelle de «hyler og skriker».

«Det er en stor «ting» å slutte med smokk, og vi var så glad for at disse ble gitt til oss! Dessverre fikk vi ikke muligheten til å takke ham personlig, men vi håper at noen han kjenner kan lese dette til ham og fortelle ham hvor glad vi var! Vi vil om kort tid henge opp smokkene på politistasjonen i Ystad og vi tar gjerne i mot flere.»

Del gjerne denne søte historien med vennene dine! 😃

Sangerinnen synger ”Öppna din dörr” for brudeparet – men se reaksjonen når de hører en kjent stemme!

Det er herlig med overraskelser, spesielt i bryllup, som er en av de største dagene i livet.

Dette bryllupet er i Åre i Sverige i 2017, og den svenske artisten Jessica Andersson begynner å synge for brudeparet Daniel og Johanna ved alteret, og vi ser at brudeparet elsker å høre Tommy Nilssons klassiker ”Öppna din dörr”.

Men når andre vers begynner, blir Jessica Andersson stille. I stedet høres en kjent stemme nederst  i kirken, og når paret snur seg er overraskelsen stor.

Der kommer Tommy Nilsson selv og synger med på sin egen superhit sammen med Jessica.

Se den herlige seremonien, gleden og sangen i klippet under her:

Familien er samlet for å synge en videohilsen til bursdagsbarnet, men legg merke til hunden!

Familen har samlet seg for å synge inn en bursdags-hilsen på video til bursdagsbarnet Audrey, og hunden er selvsagt med, og jeg er sikker på at hun blir både glad og lattermild når hun mottar denne hilsenen.

Dette er den morsomste fremførelsen av en burdagsang jeg noen gang har sett, jeg ler så tårene triller!

Se det gøyale klippet her:

Pappa ber hunden om å sitte – det gutten gjør da kunne ikke vært søtere!

Å ha både barn og hund kan være en utfordring, begge krever sitt og babyer som 19 måneder gamle Harrison som vi ser her, kan være høy og lavt. Men ikke alltid – det ser vi et kjempesøtt eksempel på her!

Når pappa ber husets hund, Boxeren Cooper om å sitte, gjør sønnen Harrison like så godt det samme for han har nok forstått at det kan innebære en godbit og gjøre som far sier.  💖

Se den søte filmen her:

Pappa ser at døtrene danser på flyplassen, så kikker han ut av vinduet og oppdager noe morsomt!

Å vente på et fly kan være en kjedelig opplevelse for barn. Men en ansatt på Dallas flyplass gjorde ventetiden mye mer moro.

Joe Vaughn og hans familie ventet på nattflyet sitt da han så de to små døtrene sine som danset ved vinduet. Da han tok en nærmere titt, la han merke til at de hadde en dansepartner på utsiden.

Se det gøyale klippet under her:

Gutten med Downs får en mystisk pakke – når han ser hva som er inni kommer tårene!

Søskenkjærligheten mellom Ollie som har Downs og storebroren Tom har alltid vært stor. I fjor flyttet Tom fra Storbritannia til USA, og Ollie ble igjen barndomshjemmet og måtte klare seg uten broren for første gang.

Da julen nærmet seg, hadde ikke brødrene sett hverandre på flere måneder, og Ollie lengtet veldig etter storebroren sin.

Så gleden og overraskelsen var stor når han fikk beskjed om at det var en pakke til ham utenfor døren, og gledestårene er så ekte når han ser hvem som er inni pakken:

Se det herlige klippet under her:

Familien er lei av at katten kommer seg inn på soverommet, og setter vann utenfor døren. Det katten gjør da?

  1. Mulder er en smart katt som ikke lar seg stoppe av noen ting. Eieren var lei av at katten kom seg inn gjennom alle dører og fikk den geniale idèen og sette en boks med vann utenfor soveromsdøren, fordi katter  som kjent hater vann.

 

 

Det som skjer da, beviser bare hvor smart en katt egentlig er når det er noe den vil oppnå, og Mulder, han ville inn og lot seg IKKE stoppe av eiens «sleipe» knep.

Se videoen av den smarte katten Mulder her:

Rod Stewart hører at gatesangeren synger hans sang – da griper han mikrofonen!

Det er så ikke mange som vet hvordan mange av de store stjernene startet karrieren sin, men før de fikk sine store gjennombrudd, var det ikke like glamorøst for de fleste av dem.

Den store artisten Rod Stewart startet karrieren sin som gatesanger, hvor han sto på Picadilly Circus i London og sang og spilte for forbipasserende.

Den tiden er for lengst forbi for Rod, men han var innom Picadilly Circus en dag og hørte han en gatemusiker spille sin egen sang ‘Handbags And Gladrags’, da klarte han ikke å dy seg, men grep mikrofonen og begynte og synge, mens gateartisten Henry Facey spilte.

Sammen gjorde de et herlig improvisert nummer på Picadilly Circus til stor glede for de forbipasserende.

Se det herlige klippet under her:

Babyen slipper en promp, men det er hundens reaksjon som får folk til å le!

Når en liten baby har vondt i magen er det ofte luftsmerter som går over hvis de får sluppet luften ut, enten ved å rape eller å slippe en promp, det er den naturligste ting i verden.

Vi har alle  garantert kjent den følelsen når den bobler i magen og gassen trenger på for å komme seg ut.

Mamma forstår at denne lille gutten trenger å få ut luften, og ber ham om å presse på.

Og han lykkes!

 

 

Men en som ikke setter særlig pris på å bli prompet på er hunden som ligger og sover rett ved siden av!

Se den morsomme reaksjonen  klippet under her:

 

Mamma spør hvem som har skylda for rotet, svaret fra 3-åringen er uvurderlig!

Det er alltid godt å ha noen å skylde på når man får skjenn fordi en har har rotet det til, i dette tilfellet er det dopapir som er dratt utover det hele, og mor spør hvem som har gjort det!

Datteren Bean på 3 år syns det er greit at Bulldogen Esther tar på seg skylda for dette.

De to har nok litt delt skyld i denne saken, og søte er de begge to! 😀

Se de to røverne i klippet under her: