Hunden holder på å drukne, men se blikket hennes når hun innser at hun blir reddet!

Animal Aid Unlimited i India fikk høre om en hund som hadde falt ned i en dyp brønn. Hunden kjempet for sitt liv og hadde sannsynligvis svømt i flere timer før en landsbyboer så henne og ringte.

Den stakkars hunden prøvde forgjeves å klamre seg til veggene. Hun mistet kreftene og potene hennes var helt blodige etter at hun hadde slitt seg for å komme seg opp av brønnen.

Hun ville ikke klart seg stort lenger, hvis ikke disse heltene hadde kommet til stedet.

Ta en titt på klippet under og se hvor lykkelig hunden ble da hun innså at det kom noen for å redde henne:

 

Dommeren ber kvinnen sette ned hunden – like etter er ingen i tvil om hvem som er hundens rettmessige eier!

Rettsaken som ble opprettet for å løse denne hundens rettmessige eier, hadde blitt en fiendtlig situasjon.

Begge partene hevdet at hunden tilhørte dem. Men det var på vei til å bli løst av dommer Judy.

I stedet for å høre flere detaljer, stille ytterligere spørsmål og motta svar fra saksøkte, bruker dommer Judy en pålitelig og klassisk metode for å løse tvisten. Hun sier at den lille hvite hunden skal hentes inn i salen.

Det er da en kvinne går inn i rettssalen med den lille hunden. Dommer Judy instruerer henne omgående å gi slipp på hunden slik at de kan komme til bunnen av saken.

«Madame, hør nøye på meg. Sett ned hunden.»

Hunden løper direkte til sin rette eier som ender opp i gledestårer.

Det var alt som var nødvendig for å få den rettferdige dommen. Selv om den andre parten protesterte mot det som skjedde, var det ikke nødvendig å forklare saken ytterligere. Kvinnen hadde opprinnelig kjøpt hunden uvitende om at hunden ble stjålet fra mannen i utgangspunktet.

Selv om hun elsket hunden, var mannen den rettmessige eieren av hunden, og hundens reaksjon er ikke til å ta feil av.

Se klippet under her:

Han redder hesten som står fastlenket, det som skjer etterpå er bare så rørende! 🥰

Hester er virkelig noen flotte dyr, som har følelser som oss, men dessverre er det ikke alle mennesker som behandler dem bra.

De fleste hester har det godt, men i deler av verden er det vanlig at hestene blir lenket til bakken i bak eller forbeina. Kan du forestille deg lidelsene som en hest full av muskler og energi har det når det ikke får utfolde seg?

I Romania så denne veterinæren at en hest var fastlenket så tett at kjettingen begynte å bore seg inn i hestens bein. Han skjønte straks at han måtte slippe hesten fri før skaden ble permanent.

Å se at det vakre dyret var fri, var godt nok for veterinæren, men han var ikke forberedt på den takken han skulle få.

Når hesten var blitt reddet, viste den en utrolig takknemlighet til veterinæren før den sprang sin vei, fri og lykkelig.

Så godt at det fins dyrevenner som bryr seg og tar grep – se klippet under her:

Hesten var døende og sekunder fra å bli avlivet, men så skjer det et uventede mirakel!

Donald og Jane har 23 hester på gården sin i Storbritannia. To av hestene, er en 16 år gammel hoppe som heter Beatrice og en 11 år gammel hingst som heter Beau, de to har vært venner i mange år.

Nylig kollapset Beatrice i stallen på grunn av alvorlige magesmerter. Jo lengre hun var inaktiv, jo større var risikoen for at hun ville dø av organsvikt.

I løpet av de seks neste timene jobbet Donald, Jane, og deres landarbeidere utrettelig for å få opp hoppa på bena med hjelp av remmer og maskiner, men hun var for tung.

Samtidig fortsatte pulsen og blodtrykket hennes å bli faretruende høyt.

Donald og Jane forberedt seg på det verste. De var sikre at de måtte avlive sin elskede Beatrice snart.

Bare 20 minutter før Beatrice var planlagt å bli avlivet, kom Jane på å slippe Beau løs i stallen.
Jane åpnet Beaus dør – men i stedet for å gå ut til gården, han gikk direkte til Beatrice, og begynte å bite på henne vennlig i nakken og brukte tennene til å trekke opp hodet.

Beau var fast bestemt på å redde sin døende venn når ingen andre kunne. På bare noen få minutter rullet Beatrice seg over på den andre siden, som ved et mirakel reiste hun seg opp.

Beatrice har vært helt frisk siden dette skjedde, og Donald, Jane og veterinæren var sjokkert. «Vi er vant til å se ekstraordinære relasjoner mellom hester, men vi har aldri sett en hest som redder en annen hests liv før,» sier Jane til Dailymail.com

Se selv hva som skjedde i klippet under her:

Maria mistet et øye etter å ha blitt angrepet, like etter så kjæresten et bilde på nettet som skulle vise seg å forandre alt!

Maria Williamson satt i bilen og hadde stoppet på rødt lys i Mobile i Alabama, da en overfallsmann plutselig rev opp bildøra, og hun ble skutt i ansiktet. Hun ble kjørt til sykehus i full fart,  og overlevde mirakuløst, men 26 år gamle Maria måtte gjennomgå to operasjoner og det høyre øye hennes måtte fjernes.

To måneder gikk, og Maria hadde sine utfordringer. Da så kjæresten hennes et bilde på nettet av noe han trodde kunne trøste henne, og hjelpe henne med å komme over den skremmende hendelsen.

 

 

Det var et bilde av en 8-ukers valp som heter Bear, som også nylig hadde overlevd en grusom hendelse. Han hadde blitt angrepet av andre hunder og han hadde også mistet et øye.

Da Marias kjæreste viste Maria bildet av hunden, følte hun en umiddelbar forbindelse. Han sendte en mail til Animal Rescue Foundation og forklart for dem at Bear kunne hjelpe Maria og Maria at kunne hjelpe Bear også. Den dagen gikk paret ned til kennelen og adopterte ham.

 

 

Maria kaller Bear for ‘Yogi’, og sier at de er begge ofre som overlevde, og de finner trøst i hverandre.

Så bra at de fant hverandre! Se en reportasje om dem under her:

Mannen lufter hunden da han får øye på noe som beveger seg i vannet, og nøler han ikke, men kaster seg uti!

Denne mannen var ute og gikk tur med hunden sin da han plutselig så at noe beveget seg i vannet.

Han stoppet umiddelbart og så nøyere etter hva det var som foregikk i kanalen. Da så han det, det var noen der som ikke skulle vært der i det hele tatt – noen som trengte hjelp.

Det var en katt som hadde satt seg fast i en påle i vannet, og det var alt for høy mur til at den stakkars pusen kunne klatre opp.

Heldigvis var denne dyrevennen der akkurat på det rett tid, ellers kunne det gått riktig galt med katten. Han nølte ikke et sekund, men kastet seg straks i vannet og svømte ut for å redde katten.

Se hvordan den handlekraftige mannen fikk reddet katten i klippet under her:

Ungdomsgjengen raner gullsmedbutikken – da kommer superbestemor og tar saken i sine egne hender!

Da en gjeng ungdommer kom kjørende på mopedene sine for å rane en gullsmedforretning Northampton i England, ble de overrasket fra uventet hold.

Tre av de fem ranerne prøver å knuse på utstillingsvinduene med slegger. De andre holdt vakt, for å sjekke om kysten var klar – men de hadde ikke regnet med at en superbestemor skulle dukke opp.

Den 71 år gamle damen som heter Ann Timson kom gående på den andre siden av gaten da hun så hva som skjedde, og til tross for at ingen andre fotgjengere grep inn, bestemte hun seg for å handle umiddelbart.

Den tøffe gamle damen løper over veien med en veske som sitt eneste våpen – og avverger hele ranet på bare sekunder!

Se den tøffe bestemoren i klippet under her:

En hjemløs katt ber om hjelp på en helseklinikk – grunnen er til å smelte av!

Personalet på en helseklinikk i Bitlis i Tyrkia hørte mjauing utenfor døren en dag.

Overraskelsen var stor da de så at det var en katt som var i ferd med å føde.

Personalet tok henne inn, men de innså at de ikke kunne hjelpe katten der, så de tok henne raskt med til veterinæren.

Etter at veterinæren hadde sjekket henne fant de ut at det ville bli vanskelig for katten å føde naturlig, så hun ble operert med keisersnitt og fire friske og sunne små kattunger ble født.

Den hjemløse katten hadde forstått at hun ikke kunne klare å føde alene, så hva er vel et bedre sted å gå til enn et helsesenter? Så smart katt!

Se klippet under her:

https://www.youtube.com/watch?v=qZpI7ylneCs

Den nyfødte kalven har havnet på feil side av gjerdet, da kommer det heldigvis en dyrevenn forbi!

Flo er en ku som bor på en vakker gård nær Millbrook, Ontario. Hun tilbringer sine dager i en frodig, grønn beite som grenser på en landevei. Kyrene har tilgang til en fin dam for drikking og for avkjøling.

Men Flo var alt annet enn lykkelig da hun fødte en kalv som gled under elektrisk gjerdet og ble liggende på den andre siden og utfor hennes område.

Det var da Dave kom gående forbi på veien og så at kyrene badet i dammen for å kjøle seg ned. Han stoppet for å filme dem, men så hanla merke til at en ku var veldig opprørt. Flo skrapet i bakken ved gjerdet og rautet.

Han skjønte at hun trengte hjelp.

Han la merke til at kalven hennes lå i den varme solen, på den andre siden av gjerdet. Han så navlestrengen og skjønte at kalven var født den samme dagen. Hvor lenge den hadde ligget der, visste han ikke, men den var tørr og den trengte melk.

 

 

Dave var bekymret for at hvis han gikk nær kalven, ville det kanskje opprøre kua, men han bestemte seg for å prøve og hjelpe. Han brukte en pinne for å løfte det elektriske gjerdet, kua begynte å sparke jord når hun så at han begynte å håndtere kalven hennes.

«Jeg er ingen modig bonde og strømledningene ville ikke stoppet en sint kumamma,» sier han.

 

 

Både Dave og kalven fikk støt, men Dave klarte endelig å få kalven gjennom gjerdet.

Kua og kalven snuste straks på hverandre og gikk ut på beite i sammen.

Dave gikk og fortalt bonden hva som hadde skjedd, som kom og sjekket og kunne fastslå at alt var i orden med kalven, og øremerket den.

Senere syntes de to kyrene å kjenne igjen Dave og kalven kom bort til Dave og luktet på ham, og det gorde kua Flo også.

Vi bør aldri undervurdere et dyrs intelligens og deres evne til å kommunisere med oss. Heldigvis lyttet Dave til Flos signaler og hennes kalv er glad og frisk på grunn av det.

Se den hjertevarmende redningen av kalven i videoen under her:

Den lille hunden blir funnet i skogen, men se hvem den passer på!

En liten Shih Tzu ble funnet mens den beskyttet en kattunge i en dyp kløft bak et boligfelt i South Carolina. Bekymrede beboere tilkalte dyreorganisasjonen Anderson County Animal Control etter å ha hørt hundens bjeffing.

En offiser ved navn Michelle Smith så de to småtassene, og mener at hunden må ha gått ned i gropen av selv, og funnet den foreldreløse kattungen.

Hun sier at hunden lett kunne ha gått opp fra gropen selv, men hun nektet å forlate kattungen alene og må ha bjeffet for å tilkalle hjelp!

De to ble tatt med til Anderson County P.A.W.S. hvor de straks stjal hjertene til staben der og dyrelskere rundt om i verden.

Den omsorgsfulle surrogat-mammaen hadde faktisk fått melk i pattene, et resultat av en «pseudo-graviditet» uten tvil for å kunne å holde kattungen levende.

 

 

Hunden ble kalt Goldie, og kattungen ble kalt Kate. Da en mann som heter Joe og hans kone så Goldie og Kate på nyhetene, skrev de et hjertevarmt brev, og spurte om å få adoptere dem.

De forklarte hvor mye de to minnet dem om sin tidligere hund og katt som hadde dødd med to måneders mellomrom. Det er vel ingen tvil om at at Kate og Goldie har funnet et fantastisk hjem i sammen!

Her ser vi en reportasje om denne rørende historien: