Hun hører rare lyder i stua, og får sjokk når hun oppdager hva valpen har gjort!

Rosalyn Edwards fra Devon i England jobbet på kjøkkenet da hun plutselig hørte underlige lyder, og fikk sjokk da hun oppdaget en flokk med sauer i stua si.

 

 

Det var Border Collie-valpen Rocky som hadde hentet ni sauer og tatt dem med inn i stua.

 

 

«Det ser ut som at Rocky har sett en åpen dør inn til huset, og stolt tatt med seg sauene hjem», sier Rosalyn til The Telegraph.

Sauene laget et salig rot, og det var tiss og møkk overalt, men Rosalyn og mannen fikk til slutt dyrene ut av huset og tilbake til jordet hvor de hører hjemme.

Vi håper Rocky har lært av dette, og leder sauene til rett plass i fremtiden! 😉

Fårehunden bestemmer seg for å ta en fridag, og vil heller ha saueflokken med å leke!

Norfolk terrieren Nelson er vanligvis flittig i sin rolle som hundehund. Men denne dagen bestemmer han seg for å «slå seg løs» og ha det litt moro i stedet!

Eieren James Bell, er der og filmer «verdens verste fårehund», mens han prøver å rope på ham.

Nelson ignorerer eieren sin, og løper rundt bare videre rundt på jordet. Sauene er forvirret over hva Nelson gjør først, men så begynner de å løpe etter ham.

Kanskje det var Nelsons plan hele tiden – å få sauene til å leke «følg lederen»?

En ting er sikkert – det er moro å se på!  😉

 

Hunden sendes ut for å være fårehund, men arbeidsmetoden hans har fått alle til å le!

Når denne hunden sendes ut på jobb for å gjete sauene i Fordongianus i Italia, får eieren seg en god latter. Vi kjenner vel alle noen som sluntrer litt unna på jobben, og denne lille hunden viser at dyr kan gjøre det samme, og vil ta seg en pause.

Hunden legger seg på ryggen til en av sauene, og han riktig ser virkelig komfortabel ut.

Hunders oppgave som fårehund er som kjent å samle og lede sauene og være energiske, men denne lille hunden har nok ikke skjønt poenget med å være energisk.

Se det morsomme klippet under her:

Hundrevis av får blir filmet fra luften når de gjetes inn på et nytt felt, det er utrolig flott å se!

Denne utrolige opptaket er gjort fra et fly av pilot Tim Whittaker. Vi ser hundrevis av får som blir gjetet over New Zealands gressområder, og det er et fantastisk syn.

I den videoen kan du se at sauene blir ledet svært profesjonelt av to bønder og flere gjeterhunder, og samlet i et nytt felt. Jeg har aldri sett sauegjeting fra denne vinkelen før … det er utrolig fascinerende å se!

Se det fantastiske klippet under her: