Den store hunden overrasker alle når han viser lillebroren sin: ‘Sånn gjør du det’!

Robin og Daniel Baldwin er stolte «foreldre» til de disse to herlige hundene.

Rufus er en 16 måneder gammel Engelsk Mastiff, og Jet er en 4 måneder gammel valp. Men selv eierne var forbløffet over hvor smart, fantastisk og søt Rufus er når han viser Jet hvordan man sitter, så han også skal få godbiter.

Se den søte klippet under her:

Hundefaren «kysser» den nybakte Schæfermoren, men se når kameraet zoomer ut! 😍

Schæfermamma har nettopp født 4 valper, og faren til de små valpene «kysser» henne forsiktig og kjærlig.

Den nybakte mammaen er helt utslitt etter fødselen, da er det fint å ha pappaen der som viser sin kjærlighet og støtte til henne.

Det er virkelig fantastisk å se en slik kjærlighet mellom to dyr som nettopp har blitt foreldre til fire små valper.

Se det nydelige klippet under her:

Eieren ante ikke hva hunden hennes hadde gjort, men så leste hun lappen på halsbåndet.

Hundeieren Marolyn Diver fra New Zealand var lettet da den gamle hunden hennes kom hjem med en lapp på halsbåndet.

Marolyn hadde vært bekymret da hennes 12 år gamle fårehund Louie plutselig forsvant.

Louie pleide å bruke mye tid på å utforske familiens store eiendom. Men i løpet av årene hadde han blitt sliten, og eventyrlysten hadde blitt redusert, og han holdt seg nærmere hjemmet.

Men en dag da Marolyn kom hjem, var Louie borte. Familien fryktet at den gamle hunden ikke ville finne veien hjem igjen. Men om ettermiddagen kom Louie med en hilsen i i halsbåndet.

Først ble Marolyn Diver reddda hun fryktet at det kunne være en advarsel eller melding om at Louie hadde skadet noen.

Den gamle hunden var utmattet og kollapset nesten. Vi var bekymret for at noen kunne ha skadet ham. Men da jeg leste meldingen, følte jeg utrolig lettelse, smeltet hjertet mitt, sier Marolyn Diver til The Dodo.

På skiltet sto det:

– Louie er dagens helt. Han førte meg til Maddy, som var i nød og satt fast under en haug av grener. Hilsen Rob.

Rob er en bonde som bor i nærheten med hunden sin Maddy. Tidligere på dagen kunne han ikke finne Maddy. Louie insisterende veldig på at Rob skulle følge ham. Den gamle hunden brakte Rob rett til treet, hvor Maddy satt fast.

Rob bestemte seg for å sende en hilsen med Louies hjem, så han ble ikke skulle få trøbbel fordi han kom sent hjem.

Takket være Louies handling, slapp Maddy heldigvis uskadd hjem til eieren sin.

Marolyn sier at hun er så stolt av den flinke hunden sin!

Den lille gutten er på tur med valpekullet, søtere enn dette kan det ikke bli!

«Barnebarnet Decker var med bestemor ut på tur med hennes Corgier og valpene deres. Valpene har alle søte navn som Cheerios, Pumpkin and Waffles og Fluffers.

 

 

Pumpkin er litt rampete og prøver å dytte Decker overende for å få  «kysset»  ham, og selv om han hører at bestemor prøver å roe ham den, lykkes han i å få den lille gutten ned på bakken, og overøser ham med kos.

Se den søte videoen under her:

Eieren løfter opp hunden, når du ser hvorfor så får du deg garantert en god latter!

Hunder er herlige, og de elsker å leke å ha det moro, og det vil gjerne være med på alt vi mennesker gjør, og det er klart det er spennende å få prøve noe nytt.

Hunder kan få oss til å le uten at de prøve å være morsomme, de bare er det! Ta en titt på hunden i videoen nedenfor for eksempel! Denne fantastiske hunden er det perfekte eksempelet. Han heter Mudd og er en Engelsk Bulldog, og han har aldri hoppet i en trampoline før. Denne dagen bestemmer eieren seg for å la ham prøve det!

Se hvordan det gikk med Mudd i trampolinene i klippet under og du vil garantert få deg en god latter:

Hundemor er stolt av sine nyfødte valper, men én av dem får eieren til å klø seg i hode!

Når Mark og Elaine Coopers kjære hund Milly, født et valpekull, var de selvfølgelig både forventningsfulle og spente.

Det er en stor opplevelse å få være med på en valpefødsel, noe Mark og Elaine gledet seg veldig til.

Så snart Milly hadde fått alle de 9 valpene, begynte Elaine å undersøke om de de små, søte valpene var ved god helse.

Men da hun skulle sjekke den siste valpen, så hun noe underlig.

En av valpene så helt annerledes ut, Mark og Elaine hadde aldri sett noe lignende i hele sitt liv.

«Vi var litt sjokkert, og lurte på om valpen var frisk? «Sier Elaine.

Denne lille valpen – den eneste jenta i gjengen, ble født grønn!

Men selv om det kan høres rart ut, kan dette faktisk skje under fødsel. Denne fargerike søten fikk snart navnet Fifi, etter prinsesse Fiona fra filmen Shrek.

Eksperter mener at valpen er «utsatt» for et stoff som kalles ‘biliverdin’, som finnes naturig i livmoren. Men det er ekstremt uvanlig, Elaine har undersøkt på nettet og har funnet bare to andre tilfeller av Labradorer som født grønne – en i Spania og den andre i Clayton-le-Moors i England. skriver Dailymail.com

Selv om fargen vil forsvinne etterhvert, gjorde Fifi et realt inntrykk da hun kom til verden.

Se klippet med den grønne valpen under her:

Valpen kom seg alltid ut av buret sitt, da satte familien opp et kamera og får se dette!

Familien hadde nettopp fått en valp som heter Sophie. En Malteser krever oppmerksomhet døgnet rundt, men noen ganger må du ut og gjøre små ærend og hunden må være litt alene. Noen eiere velger å ha valper i bur, slik at de føler seg trygge, og  da vet eieren hvor de er.

Twitch er familiens andre hund – og en seks år gammel og erfaren schæfer. Han likte ikke å se Sophie i buret, så han tar saken i egne labber og hjelper henne ut.

Eieren forsto ikke hvordan Sophie alltid kom seg ut av buret, så de satt opp et kamera og filmen du kan se her. Hun hadde nok en mistanke om at Twitch var involvert i dette. 😉

Det er godt at de filmet det, fordi filmen er så søt:

Familien overrasker hunden med en «lillebror»- se den herlige reaksjonen!

Rhett er en fin hund, han er en Goldendoodle som er en blanding mellom Golden Retriever og Puddel. Han har en familie som elsker ham, og da det var hans bursdag, hadde eieren bestemt seg for at Rhett skulle få en «lillebror».

De plasserte den lille valpen i en eske og ropte på Rhett. Han skjønte raskt at det var noe rart og spennende, han kjente lukten og hørte lyder fra esken.

Det tar ikke lang tid før den lille valpen ute er av esken og hopper mot sin nye storebror Rhett, og liker etter er de to ute og leker i hagen. Disse to vil nok ha masse glede av hverandre i fremtiden.

Familien understreker at valpen aldri var pakket inn, men at den baer ble satt i esken et kort øyeblikk for å overraske Rhett.

Se den herlige reaksjonen i klippet under her:

Mamma kan ikke forstå hvordan babyen kom seg ut av sengen, men så innser hun at barnet fikk hjelp!

Båndene mellom dyr og mennesker kan starte i tidlig alder.
De fleste hunder elsker barna i familien. Selvfølgelig kan det også være litt sjalusi, men så snart de blir kjent med det lille barnet blir de ofte svært gode kompiser.

Det var det som skjedde med denne familien.
Da babyen Chloe ble født, var foreldrene hennes bekymret for hvordan de to hundene ville reagere på henne. De håpet at de ville være hennes lojale beskyttere og beste venner, men de var redde for at all oppmerksomhet Chloe fikk, kunne gjøre dem sjalu.

Så snart Chloe ble født, falt både Colby og Bleu for henne. Da Chloe ble eldre, innså hundene at de kunne bruke henne til å få det de ville. Hundene elsker å mat, og de våkner tidlig for å få frokost, og det er ikke alltid de voksne er våkne.

 

Hundene vet at hvis Chloe er våken så får hun mat, og der er det mye å hente for hun mister ganske mye mat på, som de er klare til å ta i mot.

En morgen kom Chloes mor, Nina, ut av soverommet hennes og fant Chloe vandrende rundt huset. Nina var redd og sjokkert. Hvordan hadde hun kommet ut av sengen sin selv? Hun hadde aldri gjort det før, og sengen er laget for å hindre henne i å komme seg ut. I tillegg kan ikke Chloe åpne dører selv enda.

«Vi var sjokkerte! Hvordan klarte hun komme seg ut av sengen? Dette er første gang hun noensinne har gjort dette. Hadde hun vokst?» sier Nina.

Chloes foreldre har et barnekamera i rommet for å overvåke henne om natten, så de bestemte seg for å se på hvordan hun kom seg ut.
Til deres overraskelse var det familiens hunder som sto bak. Klokka 6.00 om morgenen kom hundene til Chloes rom og hjalp henne ut. Hundene åpnet døren og lagde stille lyder for å vekke henne, og en tok en leke og brukte den til å lokke henne ut av sengen. Og riktig nok, Chloe kom seg ut av sengen.

Under her ser vi filmen fra babykameraet: