Den blinde hunden får synet tilbake. Se den herlige reaksjonen når den ser familien sin igjen!

Duffy er skjønn irsk terrier som har hatt mange helseproblemer. Han utviklet diabetes og til slutt var sykdommen så alvorlig at Duffy ble blind.

Men med oppfølging av dyrlege ble Duffys diabetes langsomt stabil, men uten syn var det vanskelig for Duffy.

Men heldigvis fikk Duffy tilbud om å ta en øyeoperasjon for å prøve å få synet hans tilbake, og familien nølte ikke med å gjennomføre operasjonen på hunden, og til alt hell så var den vellykket og Duffy var overlykkelig over å kunne se familien sin igjen.

Hunden har sjarmert mange millioner på nettet, se klippet under og du vil nok bli varm om hjertet du også:

Hunden hyler av glede når isbilen kommer, men hør hva han sier etter 1,18 sekunder!

Kodi er en Alaskan Malamute som elsker iskrem! Bare se hva han gjør når han ser isbilen kommer. Han gjør akkurat barna, han hyler av glede.

Ifølge eieren er Kodi like lykkelig hver gang han hører musikken fra isbilen, da løper han ut på fortauet og venter spent på om han får isen sin. Han er akkurat som et barn!

Lytt nøye etter 1,18 sekunder, da høres det akkurat ut som om han sier» «Icecream»

Se det søte klippet her:

Da to fremmede hunder møtes i butikken sjekker eierne ørene deres, og innser det utrolige!

En dame som heter Pam Corwin var ute for å handle da hun plutselig så noe som fanget hennes oppmerksomhet.

To helt like hunder løp mot hverandre, og hilste lykkelig. Det så ut som de hadde kjent hverandre hele livet.

Men da Pam gikk bort og snakket med hundens eiere, ble hun fortalt at de aldri møtte hveradre før. Hundene var fremmede for hverandre.

Men hvorfor oppførte de seg de som de møtte sin beste venn?

Verken Pam eller eierne av hunden forsto noe først. Men da de begynte  å snakke med hverandre om hundenes bakgrunn og oppdaget en utrolig tilfeldighet.

De hadde begge fått hundene fra Russland for et år siden det viste seg til og med at begge hadde fløyet til USA med det samme flyet.

Begge hundene hadde tatoveringer i ørene som viste hvor de kom fra – og eierne oppdaget til sin overraskelse at de var identiske. Hundene var søsken!

Selv om det var et år side de hadde sett hverandre, kjente de hverandre umiddelbart igjen når de møttes i butikken. De må ha hatt et veldig godt forhold før, for de ble veldig glade for å se hverandre.

 

 

Pam filmet møtet og delte videoen på Facebook og klippet har blitt delt utallige ganger.

«Jeg hørte at de to eierne bytte telefonnumre, så nå kan de avtale å møtes igjen så hunden kan få leke sammen igjen,  noe som gjorde meg veldig glad,» sier Corwin til Dailymail.com

Se det herlige klippet  her:

 

Hun tar med en gjeng med funksjonshemmede hunder på tur, men se hva som skjer når hun kaster pinnen!

Dette er hjertevarmende å se en gjeng med funksjonshemmede hunder med støttehjulene sine som nyter en dag med lek og moro.

Gritta Goetz eier kennel i Lanzenheiner, Tyskland. Der bor det ca. 25 hunder som er reddet fra elendigheten på gaten. Flere av hundene som bor her er bundet til rullestoler, men har et fullverdig liv takket være Gritta! 🙂

Gritta forteller at det er den friske hunden , som er lederen av gjengen (når han har pinnen), men han gir ofte hundene med rullestolene pinnen. «Ikke bekymre deg, de er kjappe til å ta den. Og den som har pinnen kan «beskytte» alle. Hvis den får tak i den, har ikke lederen noen sjanse lenger. «Hvor søtt er vel ikke det?

Se den herlige gjengen i klippet under her:

Valpen kom seg alltid ut av buret sitt, da satte familien opp et kamera og får se dette!

Familien hadde nettopp fått en valp som heter Sophie. En Malteser krever oppmerksomhet døgnet rundt, men noen ganger må du ut og gjøre små ærend og hunden må være litt alene. Noen eiere velger å ha valper i bur, slik at de føler seg trygge, og  da vet eieren hvor de er.

Twitch er familiens andre hund – og en seks år gammel og erfaren schæfer. Han likte ikke å se Sophie i buret, så han tar saken i egne labber og hjelper henne ut.

Eieren forsto ikke hvordan Sophie alltid kom seg ut av buret, så de satt opp et kamera og filmen du kan se her. Hun hadde nok en mistanke om at Twitch var involvert i dette. 😉

Det er godt at de filmet det, fordi filmen er så søt:

Hundene er lei av vente i bilen – det de gjør får alle på parkeringsplassen til å le!

Å sette igjen hundene i bilen, er noe alle som har hund av og til kanskje ser oss nødt til å gjøre, og det har denne hundeeieren gjort, og ikke noe galt med det, for vinduet er åpent og det er i ikke en varm dag, men til tross for det er de to hundene i bilen veldig utålmodige.

De var lei av å vente på at eieren skulle komme ut av butikken, men kom på en genial idé for å tiltrekke seg oppmerksomhet, og alle på parkeringsplassen får seg en god latter.

Klippet har blitt sett over 1 million ganger, og det er lett å forstå hvorfor!

Hundene sitter spent og venter på mat, men sjekk den morsomme reaksjonen når far sier at maten er klar!

Middag er dagens høydepunkt for mange, og hjemme hos hundene Hope og Rosey er det definitivt det, det er det ikke vanskelig å se.

De to hundene er søstre, og er av rasen Engelsk Springer Spaniel og de elsker mat, og far gjør måltidet til en fest når han synger av full hals at det er middagstid, mens hundene spinner rundt beina på ham av ren og skjær glede.

Se det koselige klippet under her:

Valpen ser at den store hunden er urolig når den sover, og det den gjør da er så rørende!

To Golden retrievere ligger og sover tett inntil hverandre, en stor, og en liten valp. Plutselig oppdager valpen at den voksne hunden som ligger og sover er urolig. Kanskje den har mareritt?

Den lille valpen reagerer straks på bevegelsene, og det den gjør er så rørende. 🙂

Se selv i videoen under her:

Huskymamma kaller på valpene sine, men se hva hun gjør når de kommer!

Å holde styr på syv små krabater er ikke lett, men denne huskymammaen ser ut til å takle oppgaven så lett som bare det!

Når hun leker med valpene sine ser det virkelig ut som om hun har det minst like moro som dem, det er så koselig å se!

Se den herlige huskymoren når hun leker med den skjønne valpeflokken sin i klippet under her:

Hunden slipper en promp. Sjekk den morsomme reaksjonen!

Hunder gjør ofte ting som gjør oss lattermilde. Møt Lycky, som er en sju måneder gammel Hvit Gjeterhund, og hun er ikke noe unntak. Hun elsker å ligge på sofaen, men en dag når hun ligger og slapper av i sofaen, skjer det noe hun syns er rart.

Hun hører plutselig en lyd bakfra. Hva skjedde? Hun reagerer momentanet – hun bestemmer seg for å ta en sniff og angrer øyeblikkelig.

Se det festlige klippet under her, og del gjerne med dine dyrekjære venner: