Mamma spør syvåringen hvordan det er å leve med Downs, og svaret hun får er helt perfekt!

Den 7-årige Sofia Sanchez har Downs syndrom. Hun ble forlatt ved fødselen og vokste opp på et barnehjem i en liten by i Ukraina det første året i livet sitt. Livet hennes endret seg da hun ble adoptert av Jennifer og Hector Sanchez i 2010, og nå bor hun i USA sammen med dem og sin nye bror, som også har Downs syndrom.

Sophias store drøm er å bli modell, så hun er ikke redd for å stå foran kamera, så da moren filmet henne og spurte henne noen spørsmål om Downs syndrom, var hun mer enn villig til å svare. Jennifer sier at hun ikke hadde noen anelse om at datteren hennes ville komme opp med disse perfekte svarene.

Her er den korte videoen hvor Jennifer spør datteren hennes noen spørsmål om hvordan det er å ha Downs syndrom, og Sofias fantastiske svar:

Hunden har ventet på babyen i flere måneder, se da de endelig møtes for første gang!

Våre pelskledde venner forstår nok godt hva som skjer i livene våre. Vi har hørt historier om hunder som føler en nødsituasjon eller sykdom lenge før vi vet det selv.
Våre firbente venner er også veldig vare når det gjelder båndene mellom sin eier og andre mennesker.

Dette klippet viser hvor lojal en hund kan også være mot et nytt familiemedlem. Når foreldrene kommer hjem med sin førstefødte viser hunden tydelig glede over den lille babyen når de kommer hjem:

Han har ikke sett hunden sin på en uke, da bryter sykepleieren regelen og lar hunden komme på sykebesøk!

Hunden er menneskets beste venn og hva er vel bedre enn å få besøk av sin beste venn når en ligger på sykehus og trenger en oppmuntring i en kjedelig og trist situasjon.

Hunder er som et familiemedlem og denne mannen fikk besøk av hunden som virkelig satte pris på å se ham igjen, da sykepleieren brøt reglene og lot den få besøke matfar. For et koselig besøk! 🙂

Se det rørende møtet her:

Den blinde katten hører favorittmusikken sin, og reaksjonen er til å smelte av!

De fleste av oss har en favoritt sang som vekker noen spesielle følelser i oss, og vi føler noe spesielt når akkurat den sangen spilles. Det kan være enten melodien, teksten, artisten som gir oss følelser som varmer ekstra i hjertet.

Men det ikke bare er vi mennesker som kan føle det sånn med musikk. Dette gjelder også ofte for dyr i dette tilfellet en blind katt.

Mobilen er lent mot en pute og katten ligger ved siden av. Men når musikken fra mannen som er kjent for å bruke musikk som terspi for katter Sarper Duman begynner å strømme fra høyttalerne griper katten om telefonen og trykker den mot øret, og det er ikke vanskelig å se at den nyter musikken.

Se selv i klippet under – det er så vakkert:

Den hjemløse kvinnen ba om tomflasker. Fem dager senere får hun sitt livs overraskelse!

I over 10 år hadde Irene McGee, eller «Smokie» som hun kaller seg vært hjemløs.

Da hennes mann døde, mistet hun hjemmet sitt, og siden da har hun bodd i gatene i Los Angeles i håp om en bedre fremtid.

Irene var mye å se i et boligområde hvor Elvis Summers bor, og hun kom ofte til ham og ba om tomflasker, og det pleide han å gi henne hvis han hadde.

Men Elvis syntes det var for ille at hun skulle leve et så uverdig liv, så han ville hjelpe den stakkars kvinnen.
En dag spurte han henne om hun ville at han skulle bygge et hus til henne, og så klart hun ville det!

Da dro han for å handle materialer, og startet byggeprosjektet.

5 dager senere fikk Irene den flotte gaven, han hadde bygget et lite hus på hjul i fortauskanten og Irene kunne sove innendørs i trygge omgivelser.

– Jeg er så glad, nå skal jeg begynne å lete etter en jobb, sier hun.

Elvis ble enig med myndighetene i Los Angeles at huset kunne få stå på gaten, men det må flyttes hver 72. time. I tillegg begynte han på et prosjekt med å bygge enda flere mini-hus for de hjemløse i byen.

Vi ser Elvis og Irene forteller i klippet under her:

Kattungen var nære på å havne i den store søppelkvernen, men takket være en observant ansatt gikk det heldigvis bra med pusen.

En kattunge som hadde blitt kastet i søpla endte opp på en avfallssenter. En kan virkelig  lure på hva slags mennesker er det som kan få seg til å gjøre noe slikt?

 

 

Men heldigvis var det en ansatt la merke kattungen på transportbåndet og reddet henne før hun havnet i komprimatoren.

 

 

Historien fikk heldigvis en lykkelig slutt, da katten var i god form men den var sulten og tørst, men dette kunne gått riktig ille for den lille pusen som de kaller Murfie.

Se videoen under her:

Pus er lykkelig over å få hilse på familiens lille baby, og legg merke til hva den gjør med potene sine!

Katten får hilse på familiens lille baby, og den vet nesten ikke hvor den skal gjøre av seg av lykke. Babyen overøses med koser og klemmer av den forsiktige katten.

Det er åpenbart at de begge trives i hverandres selskap, og denne lille kosestunden. Katten har sin egen måte å vise sin kjærlighet på.

Legg merke til hva den gjør med potene sine i dette søte klippet:

Alle går forbi den ensomme hunden, men det som skjer når jenta kommer har smeltet millioner av hjerter!

Det fins så mange dyr som trenger et trygt og godt hjem som de kan bo i, hvor de kan få den kjærligheten og tryggheten som de fortjener.

Heldigvis finnes det folk der ute som velger å adoptere dyr.

Denne filmen er ment å inspirere andre til å ta seg av hjemløse dyr. Hunden i filmen heter Suzie og hennes største drøm var å komme til et godt hjem og en kjærlig familie, men alle går bare rett forbi Suzie, men når jenta kommer, og hunden strekker labben mot henne, vet de to at de hører sammen.

Dette klippet som har smeltet hjertet til millioner av mennesker:

Stefaren får en mystisk gave av sønnen. Når han ser hva den inneholder bryter han sammen i gråt!

19-åringen Tyler Dukes har sett opp til sin stefar Blake Wilson siden han kom inn i livet hans for syv år siden. Blake har tatt seg av Tyler på alle mulige måter, og gitt ham kjærlighet og hjelp når Tyler har trengt ham mest.

Da det var det farsdag i USA, bestemte Tyler  seg for å gjøre noe ekstra for stefaren sin.

Han ga ham en kurv som han hadde fylt med papir på toppen. Da Blake åpner gaven, finner han først en pakke med penner. Han forstår egentlig ikke hvorfor han får dem, men takket pent allikevel.

Så graver han lenger inn i kurven, for så å finne en ramme med et fint dikt som Tyler hadde skrevet til ham. Blake ble rørt over de fine ordene – uvitende om hva som skulle komme.

På baksiden av rammen hadde Tyler festet en konvolutt som Blake spent åpnet.

I konvolutten lå det noen skriv, som han raskt forstod at var adopsjonspapirer! Blake brøt sammen i gråt, så takknemlig for at Tyler ønsket å gjøre ham til sin far offisielt.

I klippet under ser vi Blakes reaksjon som virkelig er uvurderlig. En slik ekte glede er så flott å se:

Den lille gutten ser et julepyntet kjøpesenter for første gang – reaksjonen er bare helt skjønn!

Denne lille gutten er med mamma var på et kjøpesenter. Når de går gjennom butikkens juleavdeling, er gutten helt i ekstase!

 

 

Når han ser alle de fine lysene og dekorasjonene er den lille tassen helt oppslukt, han kan nesten ikke tro det han ser.

Se den søte gutten som elsker julepynt i klippet under her: