Frankie har vannet julestjernen i 19 år. Han sier den er en mirakelplante!

De fleste som har julestjerner (Euphorbia pulcherrima) har dem vanligvis i julesesongen til de visner og blir kastet. Men julestjernen til en kanadisk mann har levd 19 år og den fortsetter å vokse, noe som er fint for ham fordi planten har en veldig spesielt plass i hjertet hans.

 

 

Frankie Allison sier at hans kone, Maxine vant planten i en innringings-konkurranse i radioen på julaften i 1996. Tre dager senere gikk hun uventet bort da hun fikk et hjerteinfarkt. Frankie har hatt planten hele tiden siden det.
Julestjernen har blitt nesten fem meter. Den har blitt så stor at Frankie sier spøkefullt at han snart må få seg et større hus.

 

 

«De sier det er en mirakelplante,» sa Frankie. «De sier alltid at kona fortsatt er med deg.» Plantespesialister er enige og sier at de aldri har sett noe lignende. Frankie sier at han ikke gir den noen spesiell behandling, bare vann to ganger i uken og vanlig gjødsel.
Selv om Frankie sier at han aldri planla å beholde planten så lenge, den nektet bare å dø så han har beholdt den. Nå blomstrer den hver jul og fyller Frankies stue med farger og fantastiske minner om hans elskede kone.

 

 

For en herlig historie! Ingen tvil om at Frankie er en utmerket gartner – som kanskje får litt hjelp fra Maxine i himmelen!

 

 

Her ser vi en liten filmsnutt om Frankie og julestjernen hans:

Babyen er akkurat født, og mamma syns det er veldig koselig når legen gjør dette.

Legen Carey D. Andrew-Jaja har tatt i mot tusenvis av babyer i sin lange karriere, og han ønsker hver og en av dem velkommen til verden med en fødselsdagsang!

Med sanger fra «Happy birthday to you» til «It’s a Wonderful World,» gjør han  dagen spesiell for både barnet og foreldrene. Han tok etter denne tradisjonen fra sin egen mentor og elsker å skape et unikt bånd med alle barn han tar i mot.

Her ser vi den koselige bursdagshilsenen fra legen til babyen som nettopp er født:

 

Den lille hunden har fått en godbit, men se den søte reaksjonen når han skjønner at han får enda en!

Norbert er en veldig spesiell liten hund. Han er både terapihund og «barnebokforfatter», og Norbert er veldig søt og høflig og han er en blanding av Chihuahua, Cairn Terrier og Lhasa Apso. Se hva han gjør når han får en godbit, og plutselig oppdager at han skal få enda en… for en sjarmør!

Det er ikke noe rart at han er en Internett-stjerne med egen konto på Instagram, Facebookside og Twitter  eller(X) som det heter nå.

Se det søte klippet under her:

De oppdager at elgen oppfører seg merkelig, og snart innser de at det haster!

To karer så en elgku langs veien en dag, og stoppet for å se det vakre dyret. De la fort merke til at hun oppførte seg merkelig og stresset, det så ut som om hun beskyttet noe ved gjerdet.

Det var da gutta hørte skriket, og oppdaget at en liten elgkalv fast i gjerdet.

De ville selvfølgelig prøve å hjelpe den stakkars kalven. Moren løp først mot mannen for å skremme ham, men holdt seg borte da hun skjønte at han bare ville hjelpe. Etter et minutt var kalven løs, og kunne løpe inn i skogen sammen med mamma.

Så flott at de to mennene kom før det var for sent!

Se det rørende klippet under her:

Schæferen har vært adskilt fra eieren sin i flere måneder. Se reaksjonen når hunden oppdager hvem som har kommet!

Schæferhunden Freya har vært adskilt fra eieren sin i flere måneder.

Først ser vi når eieren kommer kjørende til huset hvor Freya har bodd mens han var borte. En kvinne går inn i huset og hilser på Freya mens eieren gjemmer seg for å overraske henne.

Når hunden oppdager hvem som har kommet, lar ikke reaksjonen vente på seg, og det blir et hjertevarmende gjensyn mellom Freya og eieren.

I klippet under ser vi den fantastiske gjenforeningen:

Hjemløse José bodde på en parkeringsplass, se forvandlingen som fikk ham til å bryte ut å gledestårer!

Å leve som uteligger må være et veldig vanskelig og tøft liv. Det var det livet som spanjolen José Antonia levde i mange år.

José Antonia jobbet som elektriker, før livet tok en helt annen vending. Han falt inn i en depresjon, og plutselig var han arbeidsledig, hjemløs og slet hver dag med å få tak i mat.

Men da 55-åringen fikk en invitasjon til en fancy frisørsalong i den spanske byen Palma, skulle ting komme til å endre til det bedre. Eieren Salvatore Garcia tilbød José Antonia en ekstem makeover.

José Antonia hadde ikke barbert seg eller klippet håret på lang tid. Etter barbering, klipping, farging og skifte av klær, så 55-åringen ikke lenger ser ut som en hjemløs mann – han var helt ugjenkjennelig.

Er dette meg? Ingen vil kjenne meg igjen, hvis jeg ikke forteller dem hvem jeg er, sier han når han ser seg selv i speilet for første gang.

Hans forvandling var så drastisk at en lokal bareier tilbød ham en øl i Mallorca-solen, mens en rekke kvinner snudde seg etter «duden».

Denne forvandlingen skjedde i 2015, men det var først i fjor at videoen begynte å spre seg. To år senere er José Antonia fortsatt på jakt etter en skikkelig jobb, men har klart å komme seg vekk fra uteliggerlivet, med økonomisk hjelp fra en anonym virksomhet.

– Det var ikke bare en endringen av utseende. Det forandret livet mitt. Nå vil jeg ha en skikkelig jobb, sier han.

Se den utrolige forvandlingen i videoen nedenfor. Videoen er på spansk, men José Antonia sin reaksjon er ekte og vi skjønner hva han synes om det han ser. 🙂

Maria mistet et øye etter å ha blitt angrepet, like etter så kjæresten et bilde på nettet som skulle vise seg å forandre alt!

Maria Williamson satt i bilen og hadde stoppet på rødt lys i Mobile i Alabama, da en overfallsmann plutselig rev opp bildøra, og hun ble skutt i ansiktet. Hun ble kjørt til sykehus i full fart,  og overlevde mirakuløst, men 26 år gamle Maria måtte gjennomgå to operasjoner og det høyre øye hennes måtte fjernes.

To måneder gikk, og Maria hadde sine utfordringer. Da så kjæresten hennes et bilde på nettet av noe han trodde kunne trøste henne, og hjelpe henne med å komme over den skremmende hendelsen.

 

 

Det var et bilde av en 8-ukers valp som heter Bear, som også nylig hadde overlevd en grusom hendelse. Han hadde blitt angrepet av andre hunder og han hadde også mistet et øye.

Da Marias kjæreste viste Maria bildet av hunden, følte hun en umiddelbar forbindelse. Han sendte en mail til Animal Rescue Foundation og forklart for dem at Bear kunne hjelpe Maria og Maria at kunne hjelpe Bear også. Den dagen gikk paret ned til kennelen og adopterte ham.

 

 

Maria kaller Bear for ‘Yogi’, og sier at de er begge ofre som overlevde, og de finner trøst i hverandre.

Så bra at de fant hverandre! Se en reportasje om dem under her:

Gatehunden forstår at det endelig er noen som vil adoptere ham, se hvordan han danser av glede!

Gatehunden Dreadlock er nesten 10 år gammel, og har vært på kennelen Soi Dog Foundations i Thailand i 4 år. Han ankom til kennelen med fryktelige hudproblemer, og en skitten og matt pels, derfor fikk han det navnet.

Den gamle hunden elsker gåturer, men han er vanligvis en stilig, rolig, eldre hund, som ikke blir begeistret for så mye, forteller Soi Dog, så de ble overrasket da en av de frivillige, Darren gikk for å fortelle Dreadlock at han hadde blitt adoptert, og snart skulle få et hjem i Storbritannia. Reaksjonen hans smeltet alle sammen.

 

 

Dreadlock skjønner at det er gode nyheter når han hører det! Han hopper og danser av glede! Så flott at han fikk et godt hjem til slutt.

Se den lykkelige hunden Dreadlock i klippet under her:

 

 

 

 

Den blinde hunden får synet tilbake. Se den herlige reaksjonen når den ser familien sin igjen!

Duffy er skjønn irsk terrier som har hatt mange helseproblemer. Han utviklet diabetes og til slutt var sykdommen så alvorlig at Duffy ble blind.

Men med oppfølging av dyrlege ble Duffys diabetes langsomt stabil, men uten syn var det vanskelig for Duffy.

Men heldigvis fikk Duffy tilbud om å ta en øyeoperasjon for å prøve å få synet hans tilbake, og familien nølte ikke med å gjennomføre operasjonen på hunden, og til alt hell så var den vellykket og Duffy var overlykkelig over å kunne se familien sin igjen.

Hunden har sjarmert mange millioner på nettet, se klippet under og du vil nok bli varm om hjertet du også:

Mor filmer hunden og far i sofaen, nå har de to moret over 29 milloner!

Mor i huset i familien ville vite hva hunden og mannen fant på når de var alene. Så bestemte hun seg for å sette opp et kamera rettet mot deres favorittplass i sofaen.

Og det er ikke noe rart at hun måtte le av det hun så.

Far setter på musikken, så ser de på hverandre, og begge elsker hip hop låta, og danser med.
Når far svinger i takt med musikken, så gjør hunden det samme.

Se det herlige klippet som over 29 millioner har sett bare på Youtube! 😀