Hunden holder på å drukne, men se blikket hennes når hun innser at hun blir reddet!

Animal Aid Unlimited i India fikk høre om en hund som hadde falt ned i en dyp brønn. Hunden kjempet for sitt liv og hadde sannsynligvis svømt i flere timer før en landsbyboer så henne og ringte.

Den stakkars hunden prøvde forgjeves å klamre seg til veggene. Hun mistet kreftene og potene hennes var helt blodige etter at hun hadde slitt seg for å komme seg opp av brønnen.

Hun ville ikke klart seg stort lenger, hvis ikke disse heltene hadde kommet til stedet.

Ta en titt på klippet under og se hvor lykkelig hunden ble da hun innså at det kom noen for å redde henne:

 

Han redder hesten som står fastlenket, det som skjer etterpå er bare så rørende! 🥰

Hester er virkelig noen flotte dyr, som har følelser som oss, men dessverre er det ikke alle mennesker som behandler dem bra.

De fleste hester har det godt, men i deler av verden er det vanlig at hestene blir lenket til bakken i bak eller forbeina. Kan du forestille deg lidelsene som en hest full av muskler og energi har det når det ikke får utfolde seg?

I Romania så denne veterinæren at en hest var fastlenket så tett at kjettingen begynte å bore seg inn i hestens bein. Han skjønte straks at han måtte slippe hesten fri før skaden ble permanent.

Å se at det vakre dyret var fri, var godt nok for veterinæren, men han var ikke forberedt på den takken han skulle få.

Når hesten var blitt reddet, viste den en utrolig takknemlighet til veterinæren før den sprang sin vei, fri og lykkelig.

Så godt at det fins dyrevenner som bryr seg og tar grep – se klippet under her:

Valpen er med far på biltur, se den herlige reaksjonen når den skjønner hvor de skal hen!

Valpen Scrattie er på biltur og sitter pent på setet ved siden av far, men så ser den at de har kommet til et kjent sted, til parken hvor den kan løpe og leke. Dagen kunne ikke vært bedre for valpen! 🙂

Jeg syns far må få et hundebur til Scrattie så han kan konsentrere seg om kjøringen neste gang de kommer til parken. 😉

Se det søte klippet med den overlykkelige valpen under her:

Sally (92) hadde levd alene i 27 år, men en dag klorer det noen på døren hennes, og livet tar en ny vending!

Sally Rewehooeern er en 92 år gammel enke som har bodd alene de siste 27 årene. Hun bor i Mount Vernon i Washington, etter at hun flyttet fra hjembyen Leeuwarden i Holland i 1953.

Da naboen hennes skaffet seg en valp etter at deres gamle hund døde, fikk også Sally en bestevenn.

En dag kom nabohunden Brody som er en Saint Bernards-hund for å hilse på sin nabo Sally, og siden den dagen har Sally og Brody kost seg sammen hver dag, både inne og ute.

Hunden har hjulpet Sally som har vokst opp på gård og er veldig glad i dyr å få glede i livet sitt igjen.

Se det herlige klippet her:

Maria mistet et øye etter å ha blitt angrepet, like etter så kjæresten et bilde på nettet som skulle vise seg å forandre alt!

Maria Williamson satt i bilen og hadde stoppet på rødt lys i Mobile i Alabama, da en overfallsmann plutselig rev opp bildøra, og hun ble skutt i ansiktet. Hun ble kjørt til sykehus i full fart,  og overlevde mirakuløst, men 26 år gamle Maria måtte gjennomgå to operasjoner og det høyre øye hennes måtte fjernes.

To måneder gikk, og Maria hadde sine utfordringer. Da så kjæresten hennes et bilde på nettet av noe han trodde kunne trøste henne, og hjelpe henne med å komme over den skremmende hendelsen.

 

 

Det var et bilde av en 8-ukers valp som heter Bear, som også nylig hadde overlevd en grusom hendelse. Han hadde blitt angrepet av andre hunder og han hadde også mistet et øye.

Da Marias kjæreste viste Maria bildet av hunden, følte hun en umiddelbar forbindelse. Han sendte en mail til Animal Rescue Foundation og forklart for dem at Bear kunne hjelpe Maria og Maria at kunne hjelpe Bear også. Den dagen gikk paret ned til kennelen og adopterte ham.

 

 

Maria kaller Bear for ‘Yogi’, og sier at de er begge ofre som overlevde, og de finner trøst i hverandre.

Så bra at de fant hverandre! Se en reportasje om dem under her:

Mannen lufter hunden da han får øye på noe som beveger seg i vannet, og nøler han ikke, men kaster seg uti!

Denne mannen var ute og gikk tur med hunden sin da han plutselig så at noe beveget seg i vannet.

Han stoppet umiddelbart og så nøyere etter hva det var som foregikk i kanalen. Da så han det, det var noen der som ikke skulle vært der i det hele tatt – noen som trengte hjelp.

Det var en katt som hadde satt seg fast i en påle i vannet, og det var alt for høy mur til at den stakkars pusen kunne klatre opp.

Heldigvis var denne dyrevennen der akkurat på det rett tid, ellers kunne det gått riktig galt med katten. Han nølte ikke et sekund, men kastet seg straks i vannet og svømte ut for å redde katten.

Se hvordan den handlekraftige mannen fikk reddet katten i klippet under her:

Gatehunden forstår at det endelig er noen som vil adoptere ham, se hvordan han danser av glede!

Gatehunden Dreadlock er nesten 10 år gammel, og har vært på kennelen Soi Dog Foundations i Thailand i 4 år. Han ankom til kennelen med fryktelige hudproblemer, og en skitten og matt pels, derfor fikk han det navnet.

Den gamle hunden elsker gåturer, men han er vanligvis en stilig, rolig, eldre hund, som ikke blir begeistret for så mye, forteller Soi Dog, så de ble overrasket da en av de frivillige, Darren gikk for å fortelle Dreadlock at han hadde blitt adoptert, og snart skulle få et hjem i Storbritannia. Reaksjonen hans smeltet alle sammen.

 

 

Dreadlock skjønner at det er gode nyheter når han hører det! Han hopper og danser av glede! Så flott at han fikk et godt hjem til slutt.

Se den lykkelige hunden Dreadlock i klippet under her:

 

 

 

 

https://rumble.com/v325y6-dreadlocks-reaction-on-hearing-hes-been-adopted.html

Familien overrasker hunden med en «lillebror»- se den herlige reaksjonen!

Rhett er en fin hund, han er en Goldendoodle som er en blanding mellom Golden Retriever og Puddel. Han har en familie som elsker ham, og da det var hans bursdag, hadde eieren bestemt seg for at Rhett skulle få en «lillebror».

De plasserte den lille valpen i en eske og ropte på Rhett. Han skjønte raskt at det var noe rart og spennende, han kjente lukten og hørte lyder fra esken.

Det tar ikke lang tid før den lille valpen ute er av esken og hopper mot sin nye storebror Rhett, og liker etter er de to ute og leker i hagen. Disse to vil nok ha masse glede av hverandre i fremtiden.

Familien understreker at valpen aldri var pakket inn, men at den baer ble satt i esken et kort øyeblikk for å overraske Rhett.

Se den herlige reaksjonen i klippet under her:

To-åringen gleder seg til pappa kommer hjem, bare se hva som skjer når han kommer ut av bilen!

Når pappa endelig er hjemme etter en lang arbeidsdag har han nok gledet seg til å møte datteren, og mamma tar opp kamera og filmer det som skjer.

 

 

Når pappa har skrudd opp musikke og hoppet ut av bilen sin, er pappa Justin Prisen klar til å ta en dans med sin to år gamle datter Malli.

De svinger seg til Ke$has «Timber», en velkjent sang for mange, og det er når pappa svinger datteren rundt i armene sine at filmen virkelig blir bedårende!

Når jeg ser dette får jeg også lyst til å danse ! 😉

Se den morsomme far og datter dansen her: