Valpen sover i sofaen, men se den gøyale reaksjonen når mor kommer med mat!

Det er så deilig å slappe av litt på sofaen, og ikke bekymre seg om noen ting, og det er akkurat det denne Beagle-valpen gjør.

Men plutselig kommer eieren med matskålen til valpen, og begynner å helle i mat i skåla hans.

Dette vil selvfølgelig ikke valpen gå glipp av og nøler ikke et eneste sekund – for mat-tid er nemlig favoritt-tid! 😃

Se det søte klippet under her:

Valpen har så veldig lyst på kake, men se hva den gjør når far sier nei.

Far spiser gulrotkake og det legger selvfølgelig hunden Skippy merke til. Skippy prøver å vise eieren at han også vil ha gulrotkake.

Når far sier nei, så prøver han å sjarmere med å ta saken egne labber, men det fungerte nok ikke denne gangen heller, fordi  Skippy er en valp som må lære seg at han ikke må tigge.

Selv om hunden ikke fikk kake, så beroliger hundeeieren oss med at Skippy fikk hundegodteri like etterpå.

Se det søte klippet under her:

Valpen er med far på biltur, se den herlige reaksjonen når den skjønner hvor de skal hen!

Valpen Scrattie er på biltur og sitter pent på setet ved siden av far, men så ser den at de har kommet til et kjent sted, til parken hvor den kan løpe og leke. Dagen kunne ikke vært bedre for valpen! 🙂

Jeg syns far må få et hundebur til Scrattie så han kan konsentrere seg om kjøringen neste gang de kommer til parken. 😉

Se det søte klippet med den overlykkelige valpen under her:

Maria mistet et øye etter å ha blitt angrepet, like etter så kjæresten et bilde på nettet som skulle vise seg å forandre alt!

Maria Williamson satt i bilen og hadde stoppet på rødt lys i Mobile i Alabama, da en overfallsmann plutselig rev opp bildøra, og hun ble skutt i ansiktet. Hun ble kjørt til sykehus i full fart,  og overlevde mirakuløst, men 26 år gamle Maria måtte gjennomgå to operasjoner og det høyre øye hennes måtte fjernes.

To måneder gikk, og Maria hadde sine utfordringer. Da så kjæresten hennes et bilde på nettet av noe han trodde kunne trøste henne, og hjelpe henne med å komme over den skremmende hendelsen.

 

 

Det var et bilde av en 8-ukers valp som heter Bear, som også nylig hadde overlevd en grusom hendelse. Han hadde blitt angrepet av andre hunder og han hadde også mistet et øye.

Da Marias kjæreste viste Maria bildet av hunden, følte hun en umiddelbar forbindelse. Han sendte en mail til Animal Rescue Foundation og forklart for dem at Bear kunne hjelpe Maria og Maria at kunne hjelpe Bear også. Den dagen gikk paret ned til kennelen og adopterte ham.

 

 

Maria kaller Bear for ‘Yogi’, og sier at de er begge ofre som overlevde, og de finner trøst i hverandre.

Så bra at de fant hverandre! Se en reportasje om dem under her:

Valpen kom seg alltid ut av buret sitt, da satte familien opp et kamera og får se dette!

Familien hadde nettopp fått en valp som heter Sophie. En Malteser krever oppmerksomhet døgnet rundt, men noen ganger må du ut og gjøre små ærend og hunden må være litt alene. Noen eiere velger å ha valper i bur, slik at de føler seg trygge, og  da vet eieren hvor de er.

Twitch er familiens andre hund – og en seks år gammel og erfaren schæfer. Han likte ikke å se Sophie i buret, så han tar saken i egne labber og hjelper henne ut.

Eieren forsto ikke hvordan Sophie alltid kom seg ut av buret, så de satt opp et kamera og filmen du kan se her. Hun hadde nok en mistanke om at Twitch var involvert i dette. 😉

Det er godt at de filmet det, fordi filmen er så søt:

Familien overrasker hunden med en «lillebror»- se den herlige reaksjonen!

Rhett er en fin hund, han er en Goldendoodle som er en blanding mellom Golden Retriever og Puddel. Han har en familie som elsker ham, og da det var hans bursdag, hadde eieren bestemt seg for at Rhett skulle få en «lillebror».

De plasserte den lille valpen i en eske og ropte på Rhett. Han skjønte raskt at det var noe rart og spennende, han kjente lukten og hørte lyder fra esken.

Det tar ikke lang tid før den lille valpen ute er av esken og hopper mot sin nye storebror Rhett, og liker etter er de to ute og leker i hagen. Disse to vil nok ha masse glede av hverandre i fremtiden.

Familien understreker at valpen aldri var pakket inn, men at den baer ble satt i esken et kort øyeblikk for å overraske Rhett.

Se den herlige reaksjonen i klippet under her:

Valpen har allerede begynt å lære seg triks, se hva den har lært seg på bare 4 dager!

Den franske bulldogvalpen Brody er bare 12 uker gammel, og han har en «storesøster» som er en Yorkie og hun er en terapihund, og lille Brody vil ikke være noe dårligere enn henne så han har lært seg å sitte, bli, gi labb, snu seg rundt, krype og å ringe på en dørbjelle – og det på bare 4 dager!

Brodys eier sier at de trener for at de håper han vil bli en god terapihund en dag, som sin «søster» Misa Minnie.

Se den flinke lille valpen Brody her:

 

Hunden var knust av sorg når den ble skilt fra kua, se den rørende gjenforeningen!

Hunder er følsomme dyr som ikke bryr seg om rase når de får seg venner. Når en valp som heter Rookie flytter inn på en gård, knytter han seg til familien ku. Kua tok på seg morsrollen for valpen, og de ble uadskillelige på en søt og sterk måte.

Men familien fikk en vanskelig økonomisk periode og bestemte seg for at de måtte selge kua. De solgte henne til naboen, og den lille hunden var knust av savn og sorg etter vennen sin.

Rookie rømte for å lete etter kua og fant henne hos naboen,  og de to hadde en vakker gjenforening. Da hundens eier fikk høre dette, kunne de bare ikke holde de to atskilt. Så de spurte om å  få kjøpe tilbake kua og finne andre måter å klare seg økonomisk, slik at de to vennene kunne få bo i sammen. 🙂

 

 

Og se gjenforeningen når Rookie får øye på kua som kommer tilbake til låven gjør det vanskelig å ikke felle noen tårer!

Se den nydelige historien og gjenforeningen i videoen under her:

https://www.youtube.com/watch?v=Bq1R0QuBNfI

Valpen får ikke lov til å sitte på fanget til mor i bilen – reaksjonen hans er så morsom!

Valpen Napoleon vil gjerne ligge i fanget til mor når de er ute å kjører bil. Men på grunn av sikkerheten får han ikke lov til det. Valper skjønner ikke sånt, og han reagerer på den søteste måten du kan tenke deg.. 😃

Han prøver virkelig å bruke sjarmen og selvmedlidenheten å prøve å få mor til å ombestemme seg, men mamma vet at sikkerheten er viktigst.

Se det søte klippet her:

Hundene som er kjent for å klemme hverandre har fått en lillebror, og han øver på å bli som dem!

Det fins utallige bilder av hundene Envy og Zain som klemmer hverandre.
Hundene er av rasen Border Collie som er gjeterhunder og svært lærevillige og koselige dyr.

Envy og Zain har som nevnt posert på mange bilder mens de klemmer hverandre, og har sin egen Facebookside som nå heter Envy, Zain & Trek etter at de fikk en hunde-lillebror som heter Trek, og selvfølgelig ser han opp til de to storesøsknene sine, og det er klart at han vil bli som dem! 🙂

Se det søte klippet under her: