Hun forteller valpen at den skal få en «lillesøster» snart. Se den nydelige reaksjonen!

Mamma viser den gravide magen sin til valpen Junie, og forklarer at hun har en baby i magen  – og at det ikke vil bli lenge til det kommer en «lillesøster».

Hunden er så søt og ser ut til forstå hva som snart skal skje.

Hunden ser også ut til å godta og glede seg over den lille babyen som er inni magen til «mor» og som den snart skal få møte!

Se det nydelige øyeblikket i klippet under her:

Maria mistet et øye etter å ha blitt angrepet, like etter så kjæresten et bilde på nettet som skulle vise seg å forandre alt!

Maria Williamson satt i bilen og hadde stoppet på rødt lys i Mobile i Alabama, da en overfallsmann plutselig rev opp bildøra, og hun ble skutt i ansiktet. Hun ble kjørt til sykehus i full fart,  og overlevde mirakuløst, men 26 år gamle Maria måtte gjennomgå to operasjoner og det høyre øye hennes måtte fjernes.

To måneder gikk, og Maria hadde sine utfordringer. Da så kjæresten hennes et bilde på nettet av noe han trodde kunne trøste henne, og hjelpe henne med å komme over den skremmende hendelsen.

 

 

Det var et bilde av en 8-ukers valp som heter Bear, som også nylig hadde overlevd en grusom hendelse. Han hadde blitt angrepet av andre hunder og han hadde også mistet et øye.

Da Marias kjæreste viste Maria bildet av hunden, følte hun en umiddelbar forbindelse. Han sendte en mail til Animal Rescue Foundation og forklart for dem at Bear kunne hjelpe Maria og Maria at kunne hjelpe Bear også. Den dagen gikk paret ned til kennelen og adopterte ham.

 

 

Maria kaller Bear for ‘Yogi’, og sier at de er begge ofre som overlevde, og de finner trøst i hverandre.

Så bra at de fant hverandre! Se en reportasje om dem under her:

Valpen kom seg alltid ut av buret sitt, da satte familien opp et kamera og får se dette!

Familien hadde nettopp fått en valp som heter Sophie. En Malteser krever oppmerksomhet døgnet rundt, men noen ganger må du ut og gjøre små ærend og hunden må være litt alene. Noen eiere velger å ha valper i bur, slik at de føler seg trygge, og  da vet eieren hvor de er.

Twitch er familiens andre hund – og en seks år gammel og erfaren schæfer. Han likte ikke å se Sophie i buret, så han tar saken i egne labber og hjelper henne ut.

Eieren forsto ikke hvordan Sophie alltid kom seg ut av buret, så de satt opp et kamera og filmen du kan se her. Hun hadde nok en mistanke om at Twitch var involvert i dette. 😉

Det er godt at de filmet det, fordi filmen er så søt:

Han legger seg langflat på gulvet, men se den knøttlille valpens herlige reaksjon!

Hundevalper er noe av det søteste som finnes – se så herlig reaksjon denne lille tassen har når eieren legger seg på gulvet for å leke med den.

Der det fint å komme ned på samme nivå som hunden, det har denne mannen forstått.

Valpen hans er en knøtt liten Shih Tzu valp, så han legger seg langflat på gulvet.

Se det herlige klippet – en må jo smile av dette:

De satte valpen sammen med kattungene, og kattemors reaksjon er bare så rørende!

Valpen Bobby er en Chihuahua, og han var bare noen dager gammel da moren hans omkom i en trafikkulykke i Detroit.

 

 

Bobby havnet på Michigan Humane Society, og de ansatte visste at det Bobby trengte var morskjærlighet og omsorg.

 

 

De fant ut at de ville prøve å sette Bobby sammen med en kattemor og hennes nyfødte kattunger for å se om kattemor ville godta Bobby som en av sine egne.

I klipperunder får vi se hvordan det gikk, og det er SÅ rørende:

 

Valpen ser at den store hunden er urolig når den sover, og det den gjør da er så rørende!

To Golden retrievere ligger og sover tett inntil hverandre, en stor, og en liten valp. Plutselig oppdager valpen at den voksne hunden som ligger og sover er urolig. Kanskje den har mareritt?

Den lille valpen reagerer straks på bevegelsene, og det den gjør er så rørende. 🙂

Se selv i videoen under her:

Far fyller opp matskålen, men se hva den lille valpen gjør før den spiser!

Far fyller opp matskålen til den lille valpen, og de fleste hundeiere vet at hunder vanligvis kaster seg over maten så fort de får sjansen, men ikke denne lille tassen.

 

 

Den 11 uker gamle labrador valpen tar seg faktisk tid til å be en bordbønn sammen med far før den begynner å spise maten sin. ❤️

Se den søte og flinke lille valpen i klippet under her:

Hunden blir kalt verdens flinkeste valp – når du ser klippet skjønner du hvorfor!

Misa Minnie er ikke mer enn sju måneder gammel i dette klippet, men når vi ser hva hun kan, skulle en tro hun hadde øvd i flere år.

Hunden kan gjøre mange imponerende triks, og vi syns at valpen er helt utrolig flink, så har hun enda flere triks på lager.

Hunden kan åpne skapdører, sitte i en sko, se trist ut, be og mye, mye mer, og når vi ser alt Misa Minnie har lært seg, forstår vi at hun er en talentfull hund med en veldig tålmodig og god eier.

Se den søte lille hjerteknuseren som kanskje er verdens flinkeste valp i klippet under her:

 

Den lille valpen er så ivrig etter å spise at den ikke klarer å holde seg på alle fire – til slutt får eierne seg seg en god latter!

Denne lille Boston Terrier valpen er så ivrig etter å spise å spise opp maten sin at den bokstavelig talt trosser tyngdekraften!

Han er så entusiastisk mens han spiser at han ikke klarer å holde seg på alle fire labbene. Til eiernes overraskelse skjer det noe uventet og morsomt! 😂

Del gjerne denne søte videoen med familie og venner:

Julia kan ikke høre og det kan ikke hunden hennes Walter heller, så hun har lært ham tegnspråk.

Julia kan ikke høre og det kan heller ikke valpen hennes Walter heller, fordi de begge ble født døve. Julias mor Chrissy sier at valpen stjal hennes hjerte da  han krabbet opp og la seg ved Julias hals, akkurat som Julia hadde gjort med henne da hun var baby.

Julia, som er 10 år, har undervist Walter i tegnspråk slik at de kan kommunisere med hverandre.

Se den nydelig filmen her: