Valpen er med far på biltur, se den herlige reaksjonen når den skjønner hvor de skal hen!

Valpen Scrattie er på biltur og sitter pent på setet ved siden av far, men så ser den at de har kommet til et kjent sted, til parken hvor den kan løpe og leke. Dagen kunne ikke vært bedre for valpen! 🙂

Jeg syns far må få et hundebur til Scrattie så han kan konsentrere seg om kjøringen neste gang de kommer til parken. 😉

Se det søte klippet med den overlykkelige valpen under her:

Hun mater de hjemløse hundene i nabolaget sitt, men én av dem har alltid med en gave til henne!

I årevis har Orawan Kaewla-iat fóret de hjemløse hundene i nærheten av sitt hjem. Hun setter ut risboller til alle de sultne hundene.

 

 

En dag begynte en valp som hun kaller Tua Plu og moren hans å komme til henne. Til Orawan overraskelse, sørger han alltid for å gi henne en gave før han begynner å spise.

 

 

 

«Når han er sulten, vil han gi meg noe før han får mat,» skrev Orawan på Facebook, . «Hver dag har han med seg noe i munnen – vanligvis et blad,  og noen ganger et papir. Før hun gir de andre hundene mat fórer hun Tua Plu og moren hans.»

 

 

Orawan delte en video av Tua Plus gjennomtenkte gest på Facebook. I videoen bærer Tua Plu et blad ned noen trapper og plasserer det foran sin bolle med ris. Når han er sikker på at Orawan har sett gaven, begynner han å spise maten.

Her får vi se en video av den høflige valpen:

Hun legger den nyfødte valpen hos katten, og måten pus tar den i mot på er så rørende.

Det er ikke alltid at hunder og katter går så bra sammen. Men når denne nyfødte valpen ble forlatt av sin mor, bestemte de seg for å prøve om katten ville hjelpe den lille tassen.

Til å begynne med er katten veldig skeptisk, men snart tar morsinstinktet over, og det som skjer er bare helt fantastisk å se.

Se det rørende klippet her:

Huskyvalpen kjeder seg når alle de andre sover – se hva han gjør for vekke dem!

Alle valpene ligger og sover og sover bortsett fra én liten krabat, og det er ikke noe gøy å være våken når alle de andre sover!

Da er det bare en ting å gjøre for valpen som er våken – å synge så høyt han kan.

 

 

Valpen setter i gang å «synge» for søsknene sine, og håper at de våkner så han får noen å leke med.

Se det søte klippet under her:

Hun forteller valpen at den skal få en «lillesøster» snart. Se den nydelige reaksjonen!

Mamma viser den gravide magen sin til valpen Junie, og forklarer at hun har en baby i magen  – og at det ikke vil bli lenge til det kommer en «lillesøster».

Hunden er så søt og ser ut til forstå hva som snart skal skje.

Hunden ser også ut til å godta og glede seg over den lille babyen som er inni magen til «mor» og som den snart skal få møte!

Se det nydelige øyeblikket i klippet under her:

Maria mistet et øye etter å ha blitt angrepet, like etter så kjæresten et bilde på nettet som skulle vise seg å forandre alt!

Maria Williamson satt i bilen og hadde stoppet på rødt lys i Mobile i Alabama, da en overfallsmann plutselig rev opp bildøra, og hun ble skutt i ansiktet. Hun ble kjørt til sykehus i full fart,  og overlevde mirakuløst, men 26 år gamle Maria måtte gjennomgå to operasjoner og det høyre øye hennes måtte fjernes.

To måneder gikk, og Maria hadde sine utfordringer. Da så kjæresten hennes et bilde på nettet av noe han trodde kunne trøste henne, og hjelpe henne med å komme over den skremmende hendelsen.

 

 

Det var et bilde av en 8-ukers valp som heter Bear, som også nylig hadde overlevd en grusom hendelse. Han hadde blitt angrepet av andre hunder og han hadde også mistet et øye.

Da Marias kjæreste viste Maria bildet av hunden, følte hun en umiddelbar forbindelse. Han sendte en mail til Animal Rescue Foundation og forklart for dem at Bear kunne hjelpe Maria og Maria at kunne hjelpe Bear også. Den dagen gikk paret ned til kennelen og adopterte ham.

 

 

Maria kaller Bear for ‘Yogi’, og sier at de er begge ofre som overlevde, og de finner trøst i hverandre.

Så bra at de fant hverandre! Se en reportasje om dem under her:

Valpen kom seg alltid ut av buret sitt, da satte familien opp et kamera og får se dette!

Familien hadde nettopp fått en valp som heter Sophie. En Malteser krever oppmerksomhet døgnet rundt, men noen ganger må du ut og gjøre små ærend og hunden må være litt alene. Noen eiere velger å ha valper i bur, slik at de føler seg trygge, og  da vet eieren hvor de er.

Twitch er familiens andre hund – og en seks år gammel og erfaren schæfer. Han likte ikke å se Sophie i buret, så han tar saken i egne labber og hjelper henne ut.

Eieren forsto ikke hvordan Sophie alltid kom seg ut av buret, så de satt opp et kamera og filmen du kan se her. Hun hadde nok en mistanke om at Twitch var involvert i dette. 😉

Det er godt at de filmet det, fordi filmen er så søt:

Han legger seg langflat på gulvet, men se den knøttlille valpens herlige reaksjon!

Hundevalper er noe av det søteste som finnes – se så herlig reaksjon denne lille tassen har når eieren legger seg på gulvet for å leke med den.

Der det fint å komme ned på samme nivå som hunden, det har denne mannen forstått.

Valpen hans er en knøtt liten Shih Tzu valp, så han legger seg langflat på gulvet.

Se det herlige klippet – en må jo smile av dette:

De satte valpen sammen med kattungene, og kattemors reaksjon er bare så rørende!

Valpen Bobby er en Chihuahua, og han var bare noen dager gammel da moren hans omkom i en trafikkulykke i Detroit.

 

 

Bobby havnet på Michigan Humane Society, og de ansatte visste at det Bobby trengte var morskjærlighet og omsorg.

 

 

De fant ut at de ville prøve å sette Bobby sammen med en kattemor og hennes nyfødte kattunger for å se om kattemor ville godta Bobby som en av sine egne.

I klipperunder får vi se hvordan det gikk, og det er SÅ rørende:

 

Valpen ser at den store hunden er urolig når den sover, og det den gjør da er så rørende!

To Golden retrievere ligger og sover tett inntil hverandre, en stor, og en liten valp. Plutselig oppdager valpen at den voksne hunden som ligger og sover er urolig. Kanskje den har mareritt?

Den lille valpen reagerer straks på bevegelsene, og det den gjør er så rørende. 🙂

Se selv i videoen under her: