Kattungen har vært borte fra søsteren sin en liten stund, og får den mest rørende klemmen du kan tenke deg!

Disse to skjønne kattene er helt uadskillelige. Da de kom til kennelen, visste personalet i Cumberland County animal shelter i Fayetteville, North Carolina med det samme at de måtte å bli adoptert sammen. «Jeg har aldri sett to som er så søte sammen før!» Susanne Butler skrev via Facebook.

Da en av de to  kattungene kom tilbake til buret etter å ha vært borte i bare noen få minutter, ga søsteren hennes henne den søteste klemmen som smeltet hjertet til de ansatte.

«Ikke gå noen sted uten meg.  Jeg skal passe på deg, jeg»

Se den rørende videoen under her:

En hjemløs katt står ute i kulda og vil inn, snart forstår huseieren at den vil mer enn bare å varme seg!

Det er alltid vondt å se hjemløse dyr som kjemper ute i kulda. en dag kom det en hjemløs katt som ved inngangsdøren til et hus.

Det var kaldt ute og denne stakkars katten ville så gjerne komme inn for å varme seg.

Mannen som bodde der hadde aldri hatt kjæledyr før, men slapp katten inn, og de to knyttet snart et sterkt bånd til hverandre.

Katter flyttet inn i det varme huset, Men bare noen dager senere forsto huseieren hvorfor hans nye romkamerat ville komme inn i huset.

Hans nye pelskledde venn – ble større og sov mer og mer.
Før han visste ordet av det, hadde han fire katter i huset.

Den hjemløse katten fikk tre søte kattunger!

Katten hadde nok sett seg om etter et hjem for barna sine. 🙂

Se den søte historien i klippet under her:

Katten og hunden ligger i sofaen, men se hva de gjemmer i mellom seg!

Her ser vi hunden Bella og pus som ligger i sofaen og koser seg. Men vent å se hva det er de koser seg så veldig med, det er bare så herlig.

De gjemmer nemlig de de to små kattungene Comet og Saturn som både kattemor og hunden elsker over alt i verden!

Se klippet og nyt synet, dette er vakkert:

De satte valpen sammen med kattungene, og kattemors reaksjon er bare så rørende!

Valpen Bobby er en Chihuahua, og han var bare noen dager gammel da moren hans omkom i en trafikkulykke i Detroit.

 

 

Bobby havnet på Michigan Humane Society, og de ansatte visste at det Bobby trengte var morskjærlighet og omsorg.

 

 

De fant ut at de ville prøve å sette Bobby sammen med en kattemor og hennes nyfødte kattunger for å se om kattemor ville godta Bobby som en av sine egne.

I klipperunder får vi se hvordan det gikk, og det er SÅ rørende:

 

Hunden oppdager at katten gjemmer en hemmelighet, se det bedårende øyeblikket!

Hunden oppdager at pus er veldig opptatt med noe og vil gjerne se hva som skjer i katte-esken. Katten har fått unger og hunden har aldri sett kattunger før.

Nå får den se kattunger for aller første gang og de er så utrolig søte, både kattene og den  nysgjerrige  lille hunden som gjerne vil hilse på de små fremmede som pus er så opptatt av. 🙂

Se det bedårende klippet her:

Kattemor tar med ungene for å møte sin gode venn – hundens reaksjon er helt nydelig!

Kattemor vil at ungene skal få møte en god venn hun har som er en hund. Dyr vet hvordan de skal møte hverandre og oppfatter signaler som vi mennesker ikke gjør.

Katten stoler på sin gamle venn og er ikke redd for å la ungene sine møte hunden, og som vi ser i denne nydelige videoen, så hadde hun heller ingenting å frykte.

Selv om noen hunder jager katter, så ser vi at denne hunden mer enn gjerne leker og koser med de små nøstene som har kommet for hilse på.

Se det søte møtet mellom kattene og hunden her:

Den gamle katten var sky og ønsket ingen nærkontakt, men så fikk han møte disse kattungene… ❤️

Mason er en eldgammel katt skadet av livets harde skole, og han har også fått en nyresykdom. I stedet for å avlive han syns personalet på dyrehjemmet at han fortjente å få leve i fred og ro, og uten smerter resten av livet sitt, så de fikset tennene og et ben han hadde skadet.

Den gamle katten ville ikke ha nærkontakt med mennesker, men så lot de den gamle «grinete» katten få hilse på noen kattunger. Det som skjedde da fikk alles hjerter til å smelte.

Se selv i klippet under her:

Hunden risikerte sitt eget liv fordi han ville beskytte de fire små vennene sine!

Leo, den nydelige Jack Russell-blandingen fra Melbourne i Australia, risikerte livet sitt for å redde fire små nyfødte kattunger.

Leo bor sammen familien sin og en annen hund Barney, og fire små kattunger, men en natt begynte det å brenne og snart fylte flammen hele huset.

Familien klarte å komme seg ut og den andre hunden flyktet også. Men Leo forlot ikke den brennende bygningen. Han ble værende i huset for å beskytte de fire små kattungene.

 

 

Da brannmennene kom til bygningen, fant de den lille Jack Russell-blandingen liggende bevisstløs på gulvet.

Da de løftet opp den lille valpen, la de merke til at de nyfødte kattungen var under ham. Den lille hunden mistet bevisstheten på grunn av oksygenmangel før brannmennene fant ham, men han klarte å holde kattunger trygge ved å beskytte dem med kroppen sin.

Brannmenne ga Leo litt oksygen og den lille hunden ble også reddet. Den dagen var han ikke bare vanlig hund, men han gikk ut av den brennende bygningen som en ekte helt!

For en fantastisk hund!

Se videoen om den lille helten i videoen under her:

 

Fire små kattunger skal sove nå, men ikke før mammapus kommer!

Fire små kattungene er klare for natten og skal sove nå, men det er tryggest og ligge inntil mamma Cate, og mamma svikter aldri!

Hun er ikke langt unna det er hun aldri, så kommer hun for å ta en «prat! med de små ungene sine før de faller i søvn.

Så vakkert og søtt!

Se den søte kattefamilien her: