Hundene på gården ville ikke leke med valpen, men se når hun får møte geitekillingene!

Sunflower Farm Creamery er kjent for sine søte, pyjamaskledde geitekillinger. Deres nyeste tilskudd er ikke mindre søt, men hun er litt annerledes enn sine følgesvenner. Lola er en 8 uker gammel Chihuahua-valp, som er overlykkelig når hun får leke med geitekillingene.

«Den første dagen hennes på gården var hun litt sjenert, men så snart hun så geitekillingene (Princess Leia og Lady Bug), ble hun varm i trøya,» skrev eierne på YouTube.

«Våre eldre hunder, en engelsk mastiff og en pug ikke interessert i Lola, så det flott at hun kan gå til geitene for lek og moro!»
Det ser ikke ut som det blir noe problem. Lola løper lykkelig sammen med prinsesse Leia og Lady bug og mot slutten av videoen hopper hun til og med som dem!

Labradoren har stukket av, men når far finner den igjen er den ikke alene! 😄

Familien Kriers hund, labradoren Bo holder seg vanligvis i nærheten av huset, Men en dag overrasket han Kriers ved å vandre ut av huset og stikke av. Kriers bor i landlige Kansas, og de visste at Bo fort kunne gå seg vill på jordene. Og så de begynte å lete etter ham overalt.

Familien lette etter Bo til det ble for mørkt uten at de fant ham. Så dro de bekymret hjem, og håpet deres kjære hund var i god behold.

Om morgenen fikk Kriers gode nyheter: noen hadde obervert en hund som passet Bos beskrivelse på et jorde rundt nesten en mil fra huset deres.

 

 

Kyle Krier kjørte ut til stedet, lykkelig over å bli gjenforenet med hunden sin. Og riktig nok da han kom til jordet, så han Bos kjente svarte pels i det fjerne. Kyle ropte på ham, og Bo begynte å løpe. Og til Kyles overraskelse var Bo ikke alene.

 

 

En annen hund og en geit fulgte etter Bo til Kyles bil. Kyle ba alle tre dyrene om å hoppe inn i bilen.

Kyle filmet en morsom video av Bo, den andre hunden og geita i bilen sin. Du kan høre Kyles overraskelse i stemmen hans da han skjønner hvem som er med Bo!

«Min svarte ladrador løp av gårde i går kveld og er borte hele natten, og se hvem jeg finner ham med … Han har en annen hund med seg, men vent, han har en geit også på slep!»

Begge dyrene tilhørte en kvinne ved navn Shawna Huggans. Hun hadde vært lett etter de to dyrene, Libby og Ozzy, hele natten. Hun var så glad da Kyle ringte henne og fortalte henne at han hadde funnet dyrene hennes.

«Det er vanskelig å si om det var Bo, eller Libby og Ozzy som var synderen som startet historien. Men uansett så rømte de,» sa Shawna Huggans til The Dodo. «De er sikkert venner.»

Alle tre dyrene er nå tilbake i sine hjem, og deres eiere kan le om hva som skjedde.
«Bo er så morsom, han er så full av energi og finner alltid på noe, «sa Laura Krier. «Han er en fin, søt hund.»

Hvis du vil se det morsomme øyeblikket, da Kyle skjønte at hunden hans ikke var alene, så se videoen under her:

Han prøver først å unngå den kranglete geita, men det blir veldig morsomt når den hisser seg opp!

Sky Garnick besøkte en gård i Wyoming. Det var på her han møtte på denne kranglete geitekillingen.

Jeg ville helst unngå å krangle med geita, men den ga seg ikke, sier han.

Sky Garnick holdt seg rolig og snakket til geiten med en rolig og vennlig stemme.

Måten geiten kommuniserer med Garnick er så morsom. Det snakker til ham som et menneske, og venter på at han skal svare og etterhvert begynner den å hisse seg opp mot ham. Jeg har ærlig talt aldri sett noe slikt før, men jeg syns det var morsomt, sier han.

 

 

Når Sky begynner å svare, begynner den kranglete geiten å hisse seg enda mer opp mot ham, da fant Sky ut at han kunne ha det litt moro med denne lille geita.

Han begynner å tullekrangle med geita og moroa begynner, etter at Sky hadde begynt å geita, blåste geiten faktisk et bær i ansiktet akkurat som et rampete barn kunne gjort.

Se den morsomme situasjonen som oppsto i videoen under her:

Ingen ante at sauen var drektig fordi ikke fantes noen vær – det som hadde skjedd var noe som ingen hadde hørt om!

Priscilla Motola driver en liten gård som heter My Petting Zoo i Arezona, og hun ante ikke at sauen på gården var drektig fordi hun ikke hadde noen vær.

Men hun hadde en geitebukk på gården, og hun hadde aldri hørt om en «geep» før lille Butterfly kom til verden.

Så moren til Butterfly er en sau og faren er en geit, og Priscilla ble overrasket da hun kom! Butterfly har føttene og ansiktet på en geit, men den pelsen er ullen som en sau.

Geite-hybrider er ganske sjeldne, og Butterfly er muligens den eneste i sitt slag i Arizona. En ting er sikkert, hun er super søt!

Se den supersøte «geepen» Butterfly i klippet under her:

Barnet får møte en liten geit, men følg med når de begynner å prate sammen!

En liten jente er med mamma en tur på en bondegård og der møter de en liten geit. Det oppstår verdens søteste samtale, det virker som de prøver å etterligne hverandre.

 

 

At kontakten mellom de to er unik er helt sikkert, det umulig og ikke trekke på smilebåndet av disse to skjønne små.

Se det koselige og morsomme klippet her:

https://rumble.com/v30m2w-cute-baby-is-a-natural-goat-whisperer.html