Labradoren har stukket av, men når far finner den igjen er den ikke alene! 😄

Familien Kriers hund, labradoren Bo holder seg vanligvis i nærheten av huset, Men en dag overrasket han Kriers ved å vandre ut av huset og stikke av. Kriers bor i landlige Kansas, og de visste at Bo fort kunne gå seg vill på jordene. Og så de begynte å lete etter ham overalt.

Familien lette etter Bo til det ble for mørkt uten at de fant ham. Så dro de bekymret hjem, og håpet deres kjære hund var i god behold.

Om morgenen fikk Kriers gode nyheter: noen hadde obervert en hund som passet Bos beskrivelse på et jorde rundt nesten en mil fra huset deres.

 

 

Kyle Krier kjørte ut til stedet, lykkelig over å bli gjenforenet med hunden sin. Og riktig nok da han kom til jordet, så han Bos kjente svarte pels i det fjerne. Kyle ropte på ham, og Bo begynte å løpe. Og til Kyles overraskelse var Bo ikke alene.

 

 

En annen hund og en geit fulgte etter Bo til Kyles bil. Kyle ba alle tre dyrene om å hoppe inn i bilen.

Kyle filmet en morsom video av Bo, den andre hunden og geita i bilen sin. Du kan høre Kyles overraskelse i stemmen hans da han skjønner hvem som er med Bo!

«Min svarte ladrador løp av gårde i går kveld og er borte hele natten, og se hvem jeg finner ham med … Han har en annen hund med seg, men vent, han har en geit også på slep!»

Begge dyrene tilhørte en kvinne ved navn Shawna Huggans. Hun hadde vært lett etter de to dyrene, Libby og Ozzy, hele natten. Hun var så glad da Kyle ringte henne og fortalte henne at han hadde funnet dyrene hennes.

«Det er vanskelig å si om det var Bo, eller Libby og Ozzy som var synderen som startet historien. Men uansett så rømte de,» sa Shawna Huggans til The Dodo. «De er sikkert venner.»

Alle tre dyrene er nå tilbake i sine hjem, og deres eiere kan le om hva som skjedde.
«Bo er så morsom, han er så full av energi og finner alltid på noe, «sa Laura Krier. «Han er en fin, søt hund.»

Hvis du vil se det morsomme øyeblikket, da Kyle skjønte at hunden hans ikke var alene, så se videoen under her:

375 Shares