Eselet skriker etter hjelp fordi føllet hennes har blitt skadet av ville dyr, det som skjer etterpå er så rørende!

En som bodde i nærheten hørte moren skrik og gikk ut for å undersøke. Da hun så det skade eselet visste hun først hva hun skulle gjøre, og hun trodde at den lille eselet kom til å dø. En venn av kvinnen tipset henne om å ringe til organisasjonen «Animal Aid India», og de kom så fort de kunne for å hjelpe.

 

 

Se morens reaksjon når hjelpen kommer. Det ser ut som at hun forstår at føllet hennes er i gode hender.

 

 

Det er så flott at det fins organisasjoner som Animal Aid. Uten deres team, ville dette utvilsomt endt i en tragedie der en mor hadde mistet sitt elskede barn denne dagen.

Se videoen under og du del gjerne hvis du er enig i at dyreorganisasjoner som Animal Aid gjør en fantastisk jobb!

 

 

Amber på 6 år sa aldri et ord, men det var før hun traff dette eselet!

Den 6-år gamle jenta Amber Austwicker en av to tvillinger som ble født 26 uker for tidlig. Hun led av komplikasjoner ved fødselen, noe som gjorde at hun måtte ta en trakeotomi-operasjon i halsen, som hindret henne i å kunne snakke.

Amber sa aldri et ord før hun møtte dette eselet. Hun er på gården i terapi, og siden hun møtte eslene har Amber blitt mye mer selvsikker.

Det første Amber Austwick sa høyt var «Jeg elsker deg» – og det sa hun til et esel. 🙂

Se det rørende klippet her:

Hvem skulle trodd at et esel kunne synge opera? Møt Harriet, det syngende eselet fra Irland!

En syngende esel i Irland er nå en internett-sensasjon.

Martin Stanton som en er en fyr i lokalmiljøet hennes har besøkt eselet Harriet regelmessig i over et år, og nylig postet han en video av henne på Facebook.

Eseelet har fått mye oppmerksomhet for for sin «operastemme» og Stantons innlegg ble delt tusenvis av ganger.

Stanton fortalte ABC News at han var sjokkert over å høre henne synge.

«Hun bor ca 20 minutter fra meg i Toureen i Connemara,» sa han. «Jeg kjenner familien som eier henne, og jeg tar med gulrøtter, brød og kjeks til henne.»

«Jeg prøver besøker henne når jeg kan fordi hun er søt, så vennlig og mild,» la han til. «Jeg syns videoen var morsom, så jeg bare postet den. Jeg trodde ikke det ville den skulle «ta av på nettet». »

Se videoen med det syngende eselet Harriet under her – hun er virkelig morsom:

Et av eslene på gården er død – se den rørende avskjeden vennene tar med ham!

Da et esel som heter Bram døde tok de andre esler som bodde sammen med ham en følelsesladet avskjed.

Bram var et gammelt esel som hadde dårlig helse da han ble reddet av Donkey Farm Foundation i Nederland. Men under sin tid på gården var han omgitt av folk og andre esler som elsket ham høyt.

 

 

Han ble bestevenn med flokkenes leder, det mørkebrune eselet du vil se i videoen nedenfor. Når eslene går inn på gården for å ta sitt siste farvel, ser de Brams døde kropp, og det er helt tydelig at alle sammen uttrykker sin sorg. Lederen er spesielt oppskjørtet og napper Bram i magen for å få ham til å våkne opp. Redningsgruppen skriver at lederen ikke ville akseptere at hans venn er død.

Så her ser vi nok en gang at dyr har følelser for hverandre, og at de viser det.

Se den rørende videoen under her:

Hesten skulle egentlig slaktes, men kom på en genial idé når den så eslene.

Hesten Bubbles er ikke lenger en attraktiv kandidat for verken hesteveddeløp eller utstilling, noe som trolig var grunnen til at han hadde endt opp på en gård hvor han senere skulle bli gitt videre til slakting i Mexico.

 

 

Sue Chapman og Lari McConegly fra Becky’s Hope Horse Rescue hadde reist til gården for å redde noen esler da de fikk øye på den gamle grå hesten med avfrosne ører som kom ruslende rett mot lastebil en deres sammen med elsene. Det virket som om den gamle hesten hadde bestemt seg for å redde seg selv ved å prøve å blande inn med eslene.

 

 

Det virket som han ikke trodde vi ville legge merke til at han var med hvis han gjemte seg blant eslene sier Chapman.

De bestemte seg fort for å redde Bubbles som egentig hadde gått en sikker død i møte, men det de ikke hadde regnet med, var den enorme responsen Bubbles fikk når de postet historien på Facebook.

 

 

Etter at Bubbles kom til Becky’s Hope har han blitt overøst med gaver fra hele verden. Så det ble en svært så lykkelig slutt for Bubbles.

Se den rørende videoen om Bubbles her:

Eselet drømmer om å være som Clydesdale hestene, og sjarmerer alle med hvordan han finner sin plass!

I denne reklamefilmen fra Budweiser har et lite esel store drømmer.

I videoen ser vi et esel som beskriver sin livslang drøm for å være en del av dette episke laget med Clydesdale hester. Han «forteller» hvor hardt han strever for å oppnå sine drømmer og prøver å fikse alt han naturlig mangler.

Fra trekke øl i vogn til å få hair-extensions på bena, eselet prøver å gjøre alt han kan for å oppnå sin drøm.

 

 

Endelig klarer han å få en sjanse til å vise sitt harde arbeid og engasjement til Clydesdale hestene og gir dem et morsomt svar på sin audition.

 

 

Selv om vi ikke vet hva han sa fordi vi kke kan eselspråk, får vi se at den søte lille fyren blir en del av Budweiser-laget ved å være seg selv!

Sluttresultatet er inspirerende, rørende og morsomt.

Hvem skulle tro at vi kunne lære så mye om livet av et esel i en ølreklame? 💖

Ta en titt på videoen under her – den er så fin: