Tyvene prøvde å stjele drivstoff fra bussen, men tappet toalettanken i stedet!

Noen tyver i Australia prøvde å tappe drivstoff fra en turistbuss, det eneste problemet var at de puttet slangen i feil tank.

Alle har vet nok at det kan være farlig få bensin eller diesel i munnen og det kan ødelegge de indre organene. Selv om det er både farlig og ulovlig, er det noen som ikke vil betale for drivstoffet selv og prøver seg på å tappe det fra andre.
De australske tyvene prøvde å tappe bussen, men i stedet for diesel fikk de en helt annen type svart væske, ifølge West Australian.

Hendelsen fant sted i Laverton, Australia. Tyvene som prøvde å stjele bensin fra en turistbuss, kommer nok aldri til å glemme denne opplevelsen, det gik nemlig ikke helt som planlagt, for da en av dem tok slangen i munnen for å heve innholdet, så var det feil tank de forsøkte å tappe, for det finnes to tanker på en turistbuss, en for drivstoff og så er det en til.

Du det er ikke så vanskelig å tenke seg hva den andre tanken er for noe, -nemlig toalett avløpet.

Politiet startet en etterforskning som raskt ga store overskrifter som spredte seg over hele Australia. En av politibetjentene som jobbet med saken sa:

«Vi kan tenke oss at de flyktet raskt, men en skikkelig bitter smak i munnen».

Etterforskningen pågikk en stund, for politimennene ville gjerne å finne de som gjorde det. Men på den annen side ville de definitivt ikke finne det som hadde blitt stjålet fra bussen.

De la ned etterforskningen etterhvert og antok at de ansvarlige aldri ville prøve å stjele drivstoff igjen.

Corvetten nekter å slippe fram den andre bilen, og gir han fingeren, og får umiddelbart svi for det!

En sjåfør i en Corvette nekter å slippe en annen bilist inn i sin kjørebane, men han får fort svi for det.

En viktig ting i når en kjører bil er sunt trafikkvett. Men dessverre er det mange trafikanter som mangler akkurat det, noe som ofte fører til irritasjon for andre sjåfører.

Sånn som denne situasjonen for eksempel.

 

 

Denne videoen av Corvetteføreren som nekter å slippe inn den andre bilen, sirkulerer nå på nettet. Føreren av den røde korvetten blokkerer veien for den svarte pickupen, og av en eller annen grunn så åpner han viduet og gir fingeren til den andre sjåføren også.

Men det skulle han ikke gjort!

Sjåføren i den svarte Dogden hadde nemlig allerede et svar på den provoserende oppførselen, og det er svaret som gjør videoen går viralt.

Som vi ser er det en av bilene bak som har filmet det hele og lagt ut filmen.

Det spiller ingen rolle om en eier en dyr bil eller ikke – respektløs adferd på veiene er ikke greit!

Faren er tiltalt for råkjøring, og dommeren ber sønnen avgjøre om pappa er skyldig eller ikke!

En mann står tiltalt for råkjøring og prøver å forklare hva som skjedde og hvor fort han egentlig kjørte – men snakker han sant? Det vil dommer Frank Caprio finne ut av.

Han ber familien til den tiltalte komme fram, og til slutt ber han sønnen om å komme opp til ham for å avgjøre skyldspørsmålet. Han spør gutten som var med på den aktuelle bilturen: «Skyldig» eller «ikke skyldig»!

Guttens svar får pappa og hele forsamlingen til knekke av latter!

Se den herlige rettsaken her:

Brudeparet knekker sammen i latterkrampe, når vi ser hvorfor skjønner vi dem godt!

Å gifte seg er en av de viktigste og mest høytidelige hendelsen i livet, men når vielsen starter med at forloveren mister buksa er det umulig å gjennomføre bryllups-seremonien uten at brudeparet og alle i kirken knekker sammen i latterkrampe. 🙂

Dette er en klassiker på nettet og jeg elsker den! 🙂

Se det morsomme filmen her og få deg en god latter:

Jordmoren holder babyen etter fødselen, men det er en detalj som har gitt mange en god latter.

Carrie Hall fra Kentucky i USA jobber som jordmor ved Frontier Nursing University. Hun elsker virkelig jobben sin, selv om det ofte betyr at arbeidstiden hennes er svært fleksibel. Hun være klar til å jobbe når de vordende mødre er klar til å føde – om hun har planer for dagen eller ikke.

En dag var hun hos frisøren for å bleke håret, salongen lå ca. 5 minutter fra sykehuset, og heldigvis for det. Frisøren var midt i blekingen av håret hennes, da Carrie fikk en telefon om at en kvinne var klar for å føde.

Carrie sa at plikten kaller, beklaget, – og og løp til sykehuset så fort hun kunne.

Hun rakk akkurat frem i tide til å hjelpe moren med å føde sunn liten baby og kunne støtte de nervøse foreldre over hele fødselen – med aluminiums-folie i håret.

Fødselen gikk bra, og nå ler Carrie av det morsomme bildet fra denne dagen – som viser hvor mye hun elsker jobben sin. 🙂

Del gjerne hvis du også likte dette! 😍

Den berusede mannen prøver å ta ut penger i minibanken, men legg merke til hva som skjer med ølflasken!

Denne mannen sliter når han prøver å ta ut penger i minibanken, men det skal snart vise seg at verken mannen eller flaska er i vater.

En ting er at flasken velter og faller ned mens han står det og fomler, men det mest komiske er når han får spruten fra ølflaska rett i ansiktet! 🙂

Se det artige klippet her å få deg en god latter du også:

 

Tyven prøver å bryte seg inn i huset, men det som skjer har fått millioner til å le!

En innbruddstyv er ikke alltid en modig person, som ikke er redd for noen ting, det er denne hendelsen et bevis på.

Denne familien var nesten utsatt for å få innbrudd i huset sitt, men heldigvis hadde de en hårete lille helt hjemme som klarte å skremme inntrengeren, skriver Daily Mail.

For da familiens hund fikk øye på tyven, gikk den direkte til angrep for å forsvare huset – og tyven så ingen annen utvei enn ta beina på nakken å løpe..

Kameraet som var plassert i bakgården, fanget dette uforglemmelige øyeblikket.

Det som kunne ha endt som en veldig dårlig dag endte i stedet med et klipp som har fått millioner til å le!

Se klippet under her å få deg en god latter du også:

Brudeparet tok med hundene sine i bryllupet – men de så ikke dette komme!… Haha!

Å gifte oss er noe av det viktigste vi gjør i livet og bryllupsfesten er en stor dag for brudeparet som ofte er planlagt i lang tid i forveien.

For ikke snakke om kjolen til bruden, selve brudekjolen, som hun kanskje har drømt om hvordan skal være gjennom hele livet.

 

 

Dette brudeparet har valgt å ta med hundene sine i bryllupet og hunder er hunder, og de gir blaffen i om det er en stivpyntet brud eller om det er en lyktestolpe, eller et tre! 😉

Alle gjesten inkludert brudeparet fikk seg i alle fall en god latter:

 

Gutten gjorde livet til lærerne til et helvete – farens straff hylles av foreldre over hele verden!

Noen ganger må foreldrene være veldig kreative når det kommer til barneoppdragelse. Når diskusjoner, irettesettelser og ulike «straffer» ikke fungerer lenger, må foreldrene av og til bruke andre virkemidler.

En far som heter Bradley Howard fra Texas, opplevde dette da sønnen Brad nektet å høre. 17-åringen Brad var blitt et stort problem for lærerne på skolen. Han snakket mye i klassen og var uvillig til å gjøre oppgavene de fikk.

Bradley hadde mange lange samtaler med sin sønn, men han nådde ikke fram. Bradley fikk masse e-poster og telefoner fra lærerne om det økende problemet – helt til han en dag hadde fått nok!

– Hvis vi får en eneste samtale til, så kommer jeg til skolen og sitter ved siden av deg i klassen, sa faren bestemt!

 

 

Likevel fikk Bradley en ny e-post fra skolen.

Neste dag tok Bradley fri fra jobben sin som pastor, og dro til skolen.

 

Alle syns dette var morsomt, inkludert Brads søster Molli som la ut saken på Twitter

Bradley satt der hele skoledagen og passet på at sønnen gjorde skolearbeid i stedet for å snakke.

Del gjerne denne historien med vennene dine hvis du syns denne faren gjorde det rette!

Kvinnen stjeler pakkene på trappen, men glemmer å se seg for når hun stikker!

På et overvåkingskamera fra en eiendom i Snohomish County i Washington, ble det fanget en tyv som fikk erfare at kriminalitet absolutt ikke lønner seg.

Denne karmaen skjedde da en kvinne brakk beinet da hun stjal pakker.

Filmen viser hvordan bilen med tyven kjører forbi eiendommen i den svarte bilen, bare minutter etter at en budbilsjåfør har levert pakkene og har satt dem på trappen, når kvinnen ser pakkene, bestemmer hun seg for å løpe ut av bilen og stjele pakkene.

Når hun løper over tunet med pakker i armene, og prøver å komme seg raskt inn i bilen igjen, men karmaen slår til, tyven sklir nemlig på det våte gresset og faller.

Hennes medskyldige så at hun skadet seg, og hoppet ut av bilen og bar henne og tok pakkene før han kjørte bort.

Kvinnen som bor i boligen som heter Lizbeth Ababneh, har sagt dette ikke bare er et latterlig klipp fordi pakkene inneholdt medisin til hennes syke mann. Tilsynelatende var hverken Ababneh-familien eller ofrene for tyven den dagen, men naboene deres ble også frastjålet pakker av samme par.

Politiet ble selvfølgelig satt på saken.

Se klippet under her – og del gjerne hvis du syns hun fikk som fortjent: