Countrystjernen holder konsert, men det er sønnen på 17 måneder som stjeler showet!

Countrystjernen Coffey Anderson holder en konsert på en tilstelning i New York, og hans 17 måneder gamle sønn Ethan finner ut at han også vil være med å showe for publikum!

Han kan nemlig danse, og det vet mamma, så hun lar guttungen få lov til å løpe ut på scenen å vise hva han kan.

Pappa Coffey tar det med godt humor, og det hele blir et hjertevarmende øyeblikk.

Se det herlige klippet her:

Bruden avbryter drømmebryllupet og forsvinner – årsaken er så rørende!

Lisa Wilson og hennes Robert Pantoja hadde planlagt en stor bryllup med mange gjester, musikk og mat. Den typen bryllup som alle jenter drømmer om.

Men plutselig forsvant bruden og drømmen måtte avbrytes når den viktigste gjesten av alle ikke kunne å komme: Brudens far.

I stedet for en fullsatt kirke ble seremonien holdt ved en sykehusseng. Lisas far hadde raskt blitt døende av kreft og var for svak til å forlate sykehuset. Paret bestemte seg for å utsette bryllupet en uke og holde seremonien med den nærmeste på farens sykeleie.

Lisa og Robert lovet hverandre evig troskap på pappas sykeleie. og der ville Lisa ha en dans med pappa i den grad det lot seg gjøre.

Se den rørende filmen her:

Den lille jenta får en teddybjørn av pappa, men se hva som skjer når hum klemmer på den!

Pia er en liten «pappajente», så da faren skulle være borte fra henne i åtte lange måneder bestemte han seg for å gjøre noe spesielt. Før han reiste, kjøpte pappa en bamse med et stemmeopptak i spesielt til Pia! Mamma lovet å vente en måned etter at han hadde reist før hun ga bamsen til henne.

Da pappa hadde vært borte i en måned, tok moren frem bamsen og ga den til Pia. Så snart den ivrige lille jenta klemmer på bamsen så hører hun pappas stemme.

Da jenta hørte stemmen for første gang, ropte hun «JA! Pappa! »

Den herlige reaksjonen viser at hun virkelig er pappas lille jente!

Se selv i klipper under her:

Mamma satte opp et kamera for å filme barna, da ser hun hva pappa gjør når hun ikke er der!

Rujana er moren til to barn, og hun  satte opp et kamera i stuen. Ideen var å sette opp et kamera slik at barnas bestemor kunne få se barnebarna sine gjøre søte og morsomme ting.

I stedet fant hun ut hvordan mannen hennes tar seg av barna når hun ikke er der, og  finner fort ut at pappa har det om mulig enda morsommere enn barna. 😉

 

Se det morsomme klippet under her:

 

Far og datter overrasker gjestene med den beste dansen noensinne – dette klippet har faktisk blitt sett over 24 millioner ganger!

Komiker Mike Hanley datter Jessica hadde invitert til fest for å feiere at datteren har blitt tenåring og er i ferd med å bli voksen. Dette er en jødisk tradisjonsfest som kalles «Bat Mitzvah».

Det er også en tradisjon på denne feiringen at far og datter danser sammen, men denne dansen er alt annet en tradisjonell, den er kjempekul! 🙂

Se den fantastiske far og datter dansen under her:

Stefaren får en mystisk gave av sønnen. Når han ser hva den inneholder bryter han sammen i gråt!

19-åringen Tyler Dukes har sett opp til sin stefar Blake Wilson siden han kom inn i livet hans for syv år siden. Blake har tatt seg av Tyler på alle mulige måter, og gitt ham kjærlighet og hjelp når Tyler har trengt ham mest.

Da det var det farsdag i USA, bestemte Tyler  seg for å gjøre noe ekstra for stefaren sin.

Han ga ham en kurv som han hadde fylt med papir på toppen. Da Blake åpner gaven, finner han først en pakke med penner. Han forstår egentlig ikke hvorfor han får dem, men takket pent allikevel.

Så graver han lenger inn i kurven, for så å finne en ramme med et fint dikt som Tyler hadde skrevet til ham. Blake ble rørt over de fine ordene – uvitende om hva som skulle komme.

På baksiden av rammen hadde Tyler festet en konvolutt som Blake spent åpnet.

I konvolutten lå det noen skriv, som han raskt forstod at var adopsjonspapirer! Blake brøt sammen i gråt, så takknemlig for at Tyler ønsket å gjøre ham til sin far offisielt.

I klippet under ser vi Blakes reaksjon som virkelig er uvurderlig. En slik ekte glede er så flott å se:

Han har vært en del av jentas liv siden hun var baby, 17 år senere får han en gave som får ham til å knekke sammen.

Joe er kjæreste Lauren Hernandez’ mor, og har vært en viktig person hennes liv siden hun var en liten baby.

Sytten år senere gir Lauren Joe en utrolig gave, og den inneholder adopsjonspapirene hvor hun ber ham om å være hennes far på ordentlig, offisielt.

Joe blir så rørt av denne gaven at han knekker sammen da han ser hva det er.

Se det rørende klippet her:

Pappa tar frem gitaren og begynner å synge Beatles-låta, når ettåringen synger med blir det supersøtt!

The Beatles har fulgt mennesker i gjennom flere generasjoner, og selv om det er lenge siden de fire guttene fra Liverpool hadde sin storhetstid, så lever musikken videre i mange hjem.

Det er denne ett år gamle gutten som heter Diogo Mello er et godt eksempel på. Han er ikke bare Beatles-fan, men også en flink sanger – til tross for sin unge alder!

Når pappa finner fram gitaren gjør Diogo det samme, og synger og spiller Den gode gamle Beatles-klassikeren «Do not Let Me Down» sammen med pappa.

Se og lytt selv i det søte klippet under her – han er kjempeflink til å være så liten:

Far tar fram gitaren og spiller ‘Me and Bobby McGee’, men hør når datteren hans synger med!

Far har funnet fram gitaren og spiller den legendariske sangen ‘Me and Bobby McGee’, som er skrevet av Kris Kristofferson og Fred Foster som de fleste kjenner best med Janis Joplin, men den har også blitt sunget av andre store stjerner som Johnny Cash og Kris Kristofferson blant andre, men her ser vi datteren Alexandra Kay som synger den kjente klassikeren, og sangstemmen til jenta er imponerende.

Far og datter matcher hverandre perfekt musikalsk.

Se og lytt i klippet under her – her er det talent og god stemning mellom far og datter som står i fokus:

Seks-åringen kan hvert eneste ord av 60-tallsklassikeren, og når pappa synger med utgjør de en fantastisk duett!

Matt og den 6 år gamle sønnen Archie bor i Faversham i England, og har i det siste blitt kjent over hele verden takket være denne fantastisk videoen de spilte inn i bilen.

Når pappa starter bilen, begynner radioen å spille «Me and my Shadow» av Frank Sinatra og Sammy Davis Jr, og det utrolig er at den lille Archie kan hvert ord av 60-talls klassikeren. Og når 6-åringen begynner å synge, er ikke pappa Matt ikke sen med å synge med han også. 🙂

Resultatet er denne fantastiske duetten mellom far og sønn: