Far tar fram gitaren og spiller ‘Me and Bobby McGee’, men hør når datteren hans synger med!

Far har funnet fram gitaren og spiller den legendariske sangen ‘Me and Bobby McGee’, som er skrevet av Kris Kristofferson og Fred Foster som de fleste kjenner best med Janis Joplin, men den har også blitt sunget av andre store stjerner som Johnny Cash og Kris Kristofferson blant andre, men her ser vi datteren Alexandra Kay som synger den kjente klassikeren, og sangstemmen til jenta er imponerende.

Far og datter matcher hverandre perfekt musikalsk.

Se og lytt i klippet under her – her er det talent og god stemning mellom far og datter som står i fokus:

Seks-åringen kan hvert eneste ord av 60-tallsklassikeren, og når pappa synger med utgjør de en fantastisk duett!

Matt og den 6 år gamle sønnen Archie bor i Faversham i England, og har i det siste blitt kjent over hele verden takket være denne fantastisk videoen de spilte inn i bilen.

Når pappa starter bilen, begynner radioen å spille «Me and my Shadow» av Frank Sinatra og Sammy Davis Jr, og det utrolig er at den lille Archie kan hvert ord av 60-talls klassikeren. Og når 6-åringen begynner å synge, er ikke pappa Matt ikke sen med å synge med han også. 🙂

Resultatet er denne fantastiske duetten mellom far og sønn:

Hun danser foran kameraet, men der er når faren hennes kommer at det blir moro!

Austynn og faren hennes elsker å danse og de har imponert med dans på nettet før, faktisk så mye at de ble invitert til The Ellen Show hvor hun fikk treffe selveste Justin Bieber. Her danser Austynn «Hit Quan» dansen først alene og så kommer far og «joiner» dansen og det er da moroa virkelig begynner… 🙂

Hit Quan var en dans som opprinnelig ble utført av Rich Homie Quan i sin video for sangen «Flex (Ooh, Ooh, Ooh)», som ble utgitt i april 2015.  Den ble raskt en hit.

Se far og datter danse den festlige dansen her:

Mamma og pappa kysser hverandre, og reaksjonen til babyen er bare helt ubetalelig!

Følelsen av å ikke bli elsket nok kan kjennes vond for alle – og denne sjalu babyen er virkelig helt knust.

Når lille Ella får et kyss, smiler hun og ler. Men når mamma hennes får et kyss, blir sjalusien tung å bære. Matt og Krissy Hanneken er Ellas foreldre. de lykkelige foreldrene filmet nylig Ellas søte reaksjon mens de to kysset hverandre.

Det er ingen tvil om hun ikke liker det. Når foreldrene kysser hverandre, tenker hun: «Hvordan kan foreldrene mine kysse hverandre, men ikke meg?»

Se det søte og morsomme klippet under her:

Mamma filmer mens datteren sykler på gårdsplassen, men sjekk farens lynraske reaksjon da det nesten går veldig galt!

Noen barn er heldige og har en fantastisk far som er den ultimate beskytteren.

I filmen vi ser her, er mamma bak kameraet for å filme datteren, Alyssa, mens hun sykler lykkelig rundt oppkjørselen. Selv om hun bruker hjelm, vet en aldri når katastrofen kan ramme andre steder.

Akkurat i det hun skal ta en sving, er Alyssa er bare tiendedels sekund unna å krasje rett inn i bilen, med hodet først, og det kunne gått veldig galt, men da er hennes fars utrolige raske reaksjon som redder henne.

Så godt å ha en helt til pappa som følger med og passer på! 🙂

 

Babyen ler av pappa, og hele familien bryter ut i latter av lyden som kommer fra den lille ungen.

Pappa leker med den lille sønnen sin som sitter på gulvet og er så blid og god.
Snart bryter den lille fyren ut i en  latter som er helt fantastisk!

Hele familien må bare le med når de hører latteren til den lille tassen, så søtt, det er akkurat som å høre et lam som breker.

Så ra at mamma var der med kameraet og fanget dette øyeblikket! Den lille gutten er så glad og blid, for en herlig unge.

Se klippet under her, du kommer garantert til å le med du også:

Faren er tiltalt for råkjøring, og dommeren ber sønnen avgjøre om pappa er skyldig eller ikke!

En mann står tiltalt for råkjøring og prøver å forklare hva som skjedde og hvor fort han egentlig kjørte – men snakker han sant? Det vil dommer Frank Caprio finne ut av.

Han ber familien til den tiltalte komme fram, og til slutt ber han sønnen om å komme opp til ham for å avgjøre skyldspørsmålet. Han spør gutten som var med på den aktuelle bilturen: «Skyldig» eller «ikke skyldig»!

Guttens svar får pappa og hele forsamlingen til knekke av latter!

Se den herlige rettsaken her:

Hun får sin nyfødte baby i armene, men far og barn har en overraskelse på lur!

Det er en lykkelig stund på fødestuen i Taylor Mill i Kentucky, et lykkelig par har nettopp fått en herlig liten datter – og det skal ende med dobbeltlykke.

Det parets nyfødte baby hjelper pappa med å overraske mamma bare én dag etter å ha blitt født. Se ut dette koselige øyeblikket hvor mor blir fridd til av den nybakte pappaen med hjelp av den en dag gamle babyen. Sånt blir en glad av å se, det lille barnet fikk faktisk være med å hjelpe pappa fri til mamma!

Se klippet under, det er så koselig:

.

Den lille gutten sliter med å holde seg våken, men endelig sier pappa de ordene som han har ventet på!

Den lille gutten i baksetet sliter med å holde seg våken, men da pappa endelig forstår hvor trøtt han er , er den umiddelbare reaksjonen helt nydelig.

Vi vet alle hvordan det føles å være så trøtt at du knapt klarer å holde øynene åpne, så det var nok veldig deilig for den lille tassen å få «klarsignal» fra pappa som sier:

Hei vennen, er du trøtt?

Og med en sped stemme svarer han bare ja til alle spørsmål.

– Klarer du ikke holde øynene dine åpne? sier pappa kjærlig….. og så sier han ordene gutten sikkert har ventet på: Det er helt OK, hvis du vil sove, så bare sov du… og før pappa har sagt ferdig setningen sovner den lille hjerteknuseren!

Se det søte klippet under her:

Pappa synger for den lille datter sin, og babyens reaksjon er helt fortryllende… Smelt!

Pappa holder sin lille baby og synger ««You are so beautiful to me»» i denne nydelige lille filmen, og at han virkelig mener at datteren er vakker for ham er ikke vanskelig å se.

Et vakkert far og datter øyeblikk som blir enda mer fortryllende når vi ser babyens herlige reaksjon. 🙂

Se den vakre filmsnutten her: