Brudens far overrasker brudeparet med en helt spesiell sang, vakrere kan det nesten ikke bli!

Når en far gifter bort sin datter er det vanlig at han holder en tale, men Nicoles far valgte å fremføre den vakre balladen «I loved her first» av Heartland for sin datter og hennes brudgom på den store dagen deres.

Siden Nicole jobber som døvetolk, overrasker han også med å legge til en ekstra gest til sin datter, ved å bruke tegnspråk i tillegg til å synge, Nicole og hennes brudgom er rørt til tårer av denne overraskelsen.

Jeg kunne ikke fått en bedre gave, sier Nicole som også er overveldet over at over 26 millioner har sett klippet hun lastet opp på Youtube.

Se det rørende øyeblikket i klippet under her:

Pappa tar frem gitaren og begynner å synge Beatles-låta, når ettåringen synger med blir det supersøtt!

The Beatles har fulgt mennesker i gjennom flere generasjoner, og selv om det er lenge siden de fire guttene fra Liverpool hadde sin storhetstid, så lever musikken videre i mange hjem.

Det er denne ett år gamle gutten som heter Diogo Mello er et godt eksempel på. Han er ikke bare Beatles-fan, men også en flink sanger – til tross for sin unge alder!

Når pappa finner fram gitaren gjør Diogo det samme, og synger og spiller Den gode gamle Beatles-klassikeren «Do not Let Me Down» sammen med pappa.

Se og lytt selv i det søte klippet under her – han er kjempeflink til å være så liten:

Pappa spør om datteren trenger hjelp med bilbeltet – svaret han får er ubetalelig!

Lille August strever med å få på bilbeltet sitt, men hun vet hvor viktig det er å lære seg å gjøre ting på egenhånd.

Pappa spør om hun trenger hjelp,  men hun gir ham klar beskjed om at dette fikser hun selv, han kan hjelpe bestemor, men ikke henne, nei! 🙂

Da pappa spør hva han skal gjøre, får han klar beskjed om å konsentrere seg om sin oppgave – å kjøre!

Se det artige klippet under her:

To-åringen gleder seg til pappa kommer hjem, bare se hva som skjer når han kommer ut av bilen!

Når pappa endelig er hjemme etter en lang arbeidsdag har han nok gledet seg til å møte datteren, og mamma tar opp kamera og filmer det som skjer.

 

 

Når pappa har skrudd opp musikke og hoppet ut av bilen sin, er pappa Justin Prisen klar til å ta en dans med sin to år gamle datter Malli.

De svinger seg til Ke$has «Timber», en velkjent sang for mange, og det er når pappa svinger datteren rundt i armene sine at filmen virkelig blir bedårende!

Når jeg ser dette får jeg også lyst til å danse ! 😉

Se den morsomme far og datter dansen her:

Seks-åringen kan hvert eneste ord av 60-tallsklassikeren – når pappa synger med utgjør de en fantastisk duett!

Matt og den 6 år gamle sønnen Archie bor i Faversham i England, og har i det siste blitt kjent over hele verden takket være denne fantastisk videoen de spilte inn i bilen.

Når pappa starter bilen, begynner radioen å spille «Me and my Shadow» av Frank Sinatra og Sammy Davis Jr, og det utrolig er at den lille Archie kan hvert ord av 60-talls klassikeren. Og når 6-åringen begynner å synge, er ikke pappa Matt ikke sen med å synge med han også. 🙂

Resultatet er denne fantastiske duetten mellom far og sønn:

Mannen ble stoppet av politiet, men da betjenten kikket inn i bilen fikk saken et helt uventet og rørende utfall!

Da den fargende mannen Lovonte Dell ble stoppet av politiet, trodde han det fordi bilen hadde sotede vinduer, og det stemte.

 

 

Han var bekymret, men da politimannen Joshua Scaglione tittet inn i bilen la han fort merke til noe annet: den 3 år gamle datteren hadde ikke noe  barnesete å sitte i.

 

 

 

Politimannen ba ham stige ut av bilen. Da han ble spurt hvorfor han ikke hadde noe barnesete, forklarte han at han gikk gjennom noen tøffe økonomiske tider og at pengene ikke strakk til. Dette var noe politimannen kjente til av egen erfaring, så han bestemte seg for hjelpe mannen: I stedet for å gi ham bot, ba han mannen om å bli ham til kjøpesenteret.

 

 

Da de kom til avdelingen som solgte barneseter, kjøpte politimannen et sete til Lovontes datter med sine egne penger.

 

 

 

En god gjerning fra politiet altså, sånt blir man glad av å høre om.
Se videoen med intervjuer av dem begge her:

 

 

16-åringen er nervøs når han skal fremføre låta han har skrevet selv – så får han en overraskelse som forandrer alt!

16-åringen Reuben Gray stilte opp i Britain´s Got Talent 2017 for å synge en låt han hadde skrevet selv.

Det å synge åpent om sitt privatliv, å stå der følsom og sårbar er ikke lett for en 16-åring, og han savner sin aller største supporter faren sin i salen, for pappa på jobbreise mesteparten av året.

Men snart skulle han få en overraskelse som gjør alt lettere for ham.

Da Simon Cowell spurte om faren var en større fan enn moren, høres plutselig en klar og høylytt stemme blant publikum, og da Rebuen så ut i salen stod plutselig faren hans der.

Tenåringens reaksjon viser tydelig hvor mye den uventede støtten betydde, Reuben ble helt målløs av at pappa virkelig var der, nå kunne han fremføre sangen sin med nytt mot.

Med farens støtte var det letter 16-åringen som leverte en fantastisk fremførelse, og han beviste et enormt talent med sin fortryllende stemme, fingerferdighet ved pianoet og dyktighet som låtskriver.

– Du kommer og er ekte, original og tar risiko, og jeg liker sangen veldig, veldig godt. Du har talent, det har du virkelig, sier Simon til Ruben når han er ferdig med sin audition.

Se på det rørende øyeblikket og hør på den fine sangen i klippet under her:

Mamma er borte, og da benytter pappa og barna anledningen til lage denne hysterisk morsomme videoen!

Det viser seg at denne faren har mye å gjøre sammen med sin fem barn. Forbered deg på en god latter når du ser hva denne pappaen finner på sammen med trillingene og de to større guttene når mor er borte.

Han har laget en hysterisk morsom musikkvideo, med en selvskrevet tekst til sangen «Sexy And I Know It». Teksten handler om det å være en far. For en fantastisk morsom måte å tilbringe tid sammen på!

Se videoen under, og del gjerne hvis du liker den! 😉

Den lille gutten sitter i sine egne tanker, men sjekk den søte reaksjonen når han oppdager hvem som har kommet hjem.

Hva er vel bedre for en sliten pappa enn å komme sliten hjem fra jobb til en liten gutt eller jente som blir overlykkelig over å seg deg?

Denne lille tassen sitter i egne tanker og spiser da han plutselig oppdager at pappa har kommet hjem og hele ansiktet lyser opp som en sol. 🙂

En bedre velkomst kunne ikke pappa fått!

Se den søte og lykkelige lille gutten som lyser opp i klippet under her:

 

 

Pappa sitter med sin 3 måneder gamle sønn på fanget – det babyen sier gir pappa hakeslepp!

Pappa sitter med sin tre måneder gamle baby på fanget og hva er vel koseligere enn det? Faren sier «I love you» til den lille sønnen sin. Det har han sikkert sagt utallige ganger, for hør hva babyen svarer tilbake til pappa!

Legg merke til ansiktsuttrykket til faren, dette så han ikke komme! 🙂

Se det herlige klippet under her: