Bruden avbryter drømmebryllupet og forsvinner – årsaken er så rørende!

Lisa Wilson og hennes Robert Pantoja hadde planlagt en stor bryllup med mange gjester, musikk og mat. Den typen bryllup som alle jenter drømmer om.

Men plutselig forsvant bruden og drømmen måtte avbrytes når den viktigste gjesten av alle ikke kunne å komme: Brudens far.

I stedet for en fullsatt kirke ble seremonien holdt ved en sykehusseng. Lisas far hadde raskt blitt døende av kreft og var for svak til å forlate sykehuset. Paret bestemte seg for å utsette bryllupet en uke og holde seremonien med den nærmeste på farens sykeleie.

Lisa og Robert lovet hverandre evig troskap på pappas sykeleie. og der ville Lisa ha en dans med pappa i den grad det lot seg gjøre.

Se den rørende filmen her:

Hun ser brudebilde av moren sin i utstillingsvinduet, da hun går inn i butikken får hun enda en overraskelse!

Jane Foster gikk tilfeldigvis forbi antikvitetsbutikken «A Robins Nest» i Grand Junction og gjett om hun fikk sjokk da hun så morens bryllupbilde i butikkvinduet.

Jane stormet inn i butikken, tok bildet og holdt den mot brystet sitt. Bildet fra 1948  hadde hun ikke sett på flere tiår, etter at de hadde havnet i en økonomisk knipe og alle familiens ting ble auksjonert bort.

Men  viste seg  at  bildet ikke skulle være det eneste hun fant den dagen. Da hun kom inn i  butikken og stirret på morens bryllupbilde, så hun plutselig noe enda mer utrolig , en brudekjole! – Innpakket i avispapir, datert 22 juni 1948.

 

 

«Jeg ble sjokkert, overveldet, nesten lammet, jeg skrek bokstavelig talt rett ut.» sier hun.

Hun spurte eieren av butikken, Shane Allerheiligen, hvor mye kjolen hun skulle betale for kjolen.

Responsen hun fikk når eieren skjønte hvem kvinnen på bildet var, og hvem som hadde hatt den utrolige fine kjolen er rørende:

«Kjolen koster ingenting, den har funnet veien tilbake til deg, den har funnet hjem.» Sa eieren til Jane. Eieren, Shane  var  glad for å kunne gi tilbake kjolen til den rettmessige eieren. Han  syns bare det var en glede når han så hvor lykkelig Jane ble når hun fikk tilbake både minner og ting etter sin mor.

Se det den utrolige og rørende videoen under her:

 

Brudens far stopper bryllupet og griper tak i denne mannen, grunnen er så rørende!

Fra Brittany Peck var 6 år har hun følt seg dratt mellom to menn, nemlig sine to fedre, den biologiske og stefaren, de to fedrene har hatt et komplisert forhold seg i mellom. De har tolerert hverandre, og ikke noe mer enn det.

Men nå har det kommet en ny mann inn i livet til Brittany – tiden er inne for bryllup, og den biologiske faren skal følge henne til alters.

 

 

Plutselig stopper han bryllupet og tar tak i stefaren, og sier: -«du har like stor rett til å følge vår datter du som meg» – han sa VÅR datter, da rant det nesten over for stefaren, og sammen fulgte de sin datter til alters!

Se det rørende klippet under her:

 

Brudens far overrasker brudeparet med en helt spesiell sang, vakrere kan det nesten ikke bli!

Når en far gifter bort sin datter er det vanlig at han holder en tale, men Nicoles far valgte å fremføre den vakre balladen «I loved her first» av Heartland for sin datter og hennes brudgom på den store dagen deres.

Siden Nicole jobber som døvetolk, overrasker han også med å legge til en ekstra gest til sin datter, ved å bruke tegnspråk i tillegg til å synge, Nicole og hennes brudgom er rørt til tårer av denne overraskelsen.

Jeg kunne ikke fått en bedre gave, sier Nicole som også er overveldet over at over 26 millioner har sett klippet hun lastet opp på Youtube.

Se det rørende øyeblikket i klippet under her:

Bruden ber brudgommens eks om å reise seg, fordi det er noe hun vil si til henne!

Da Katie Hill giftet seg med sin kjære Jeremy, og hadde gitt sine løfter ham, vil hun også si noen velvalgte ord til eksen hans Casey som er hans sønn Landons mor.

Hun giftet seg en som har barn fra et tidligere forhold, og det kan være krevende.
Ikke bare lover hun din elskede å elske å ære ham til døden skiller dem ad, men hun skal også ta på seg et ansvar som reservemamma for hans sønn Landon. Hun har lover å stå ved Jermys side, men hun har også noe hun vil si til hans sønn Landon.

Å finne sin plass i Landons liv blant hans allerede eksisterende foreldre kan være komplisert, så Katie syns det var viktig å inkludere dem i sin tale.

Katie inviterte både eksen og hennes mann til bryllupet, for å vise dem hvor mye hun verdsatte deres kjærlighet og støtte.

Å dele på foreldeansvaret vil alltid være en utfordring, men alle vil det beste Landon, og det er å samarbeide.

Katie kommer til å bli en permanent del av familien, og hun ønsker å gjøre det på en respektfull måte.

Se den rørende talen i videoen under her, de kommer garantert til å bli en lykkelig familie hvor alle har respekt for hverandre:

 

Bruden skal kaste brudebuketten bakover, men plutselig snur hun seg og overrasker alle!

Å kaste buketten bak seg til de andre ugifte jentene på bryllupsfesten er som kjent en tradisjon som «forutser» hvem den neste til å gifte seg blir.

Den som mottar buketten, bør altså forberede deg å bli neste kvinne som skal gå til alters.

Men denne bruden har allerede bestemt seg for hvem som skal bli den neste, og hun har alliert seg med hennes utkårede, så i dette bryllupet blir det kjærlighet i lange baner!

Se det herlige og romantiske øyeblikket i videoen under her:

Bruden går mot alteret med sin far, og blir rørt til tårer når pappa stopper opp og gjør dette. Nydelig!

Det øyeblikket når en far går opp kirkegulvet med sin datter, er spesielt. Det er like før hun starter et nytt liv med sin nye kjærlighet.

Denne faren har planlagt noe helt spesielt for datteren. I stedet for bare å følge henne, synger han for  sin datter. Gjestene må tørke noen tårer, og vi ser tydelig at hans datter setter pris på den flotte sangen til far. 🙂

Se den rørende filmen her:

Brudgommen står med ryggen til og venter på bruden, men se den overveldende reaksjonen i det han snur seg!

Det er noen øyeblikk i livet en aldri glemmer, og bryllup et ofte et slikt øyeblikk.
Alle bryllup har sin sjarm og særpreg – men Tyson og Hayley ville selvfølgelig  gjøre dette øyeblikk til noe helt spesielt.

I videoen ser vi Hayley som går opp til alterplassen hvor paret senere skal gi hverandre sine ekteskapsløfter.

 

 

Tyson står med ryggen til trappen og venter på sin brud- men reaksjon når han snur seg…. Wow!

Se den eventyrlige reaksjonen i videoen under her:

 

Da bruden tror at dagen ikke kan bli bedre, forteller brudgommen at de skal bli en familie på tre – se den herlige reaksjonen!

Bryllup er en dag som er fylt med latter, glede og kjærlighet – og overraskelser! 🙂

Jeff Althoff visste at Jenna ønsket seg en hund da han giftet seg med henne, og ville gi henne en helt spesiell gave.

Når han sa at familien snart skulle bli tre, var det mange av gjestene som trodde at de skulle bli foreldre til en liten baby.

Se den fantastiske reaksjonen når Jenna snur seg, og ser hvem som kommer inn i rommet:

Brudgommen har virkelig lagt seg i selen for å imponere bruden, som knekker sammen i latterkampe!

Vi elsker morsomme bryllup, og dette er et typisk eksempel på det.

Brungommen Bryan legger sjelen sin i å imponere bruden sin Emily med en artig danseoppvisning med dansere i bakgrunnen etter Justin Biebers «Baby» og da klarer ikke bruden Emily å slutte å le, og vi skjønner henne godt! 🙂

Han er fantastisk morsom i sin tolkning sammen med sine dansere, og flink er han også! 🙂

Se den festlige dansen i klippet under her og få deg en god latter du også: