Paret var på bryllupsreise da de oppdaget et annet romantisk par på stranden!

Norma Landeros-Ramirez og hennes mann var ute og nyter en romantisk spasertur langs stranden på bryllupsreisen sin i Cape Town i Sør-Afrika.

Overraskelsen var når de oppdager et annet romantisk par rett foran sine øyne. De tar raskt  opp kameraet sitt for å fange det vakre øyeblikket når de to pingvinene  leier hverandre mens de rusler langs stranden.

 

 

Norma sier: «Siden mannen min og jeg er nygifte, ville jeg se pingviner fordi jeg har hørt at de holder seg sammen med sin partner hele livet, så det passet så godt.»

Pingviner i Afrika tenker du kanskje? Pingviner som disse blir ofte sett på Boulders Penguin Colony in Cape Town i Africa. Denne spesifikke rasen av pingviner dukker opp der og ses ofte av både lokalbefolkningen og turister.

Det er åpenbart at pingviner er noen romantiske skapeninger når vi ser hvordan de går og holder hveradre i «hendene».

Han ligger i sykesengen når kona kommer på besøk, men se hva han gjør når hun kommer nærmere!

Det sies at ekte kjærlighet varer evig, og dette paret er et bevis på det.

Når James Pinegar ligger på sykehuset etter en hofteoperasjon kommer hans kone Colleen som han har vært gift med i 66 år på besøk.

Hun står ved sykesengen hans da han ber henne om å komme litt nærmere.

De ser hverandre inn i øynene, og han begynner å synge «You Are My Sunshine». Colleen synger med og sammen uygjør de to en herlig duett.

Sønnen deres var vitne til dette, og filmet dette vakere og kjærlige øyeblikket.

Dette er ekte kjærlighet! Se den koselige filmen under her:

Bruden skal kaste brudebuketten bakover, men plutselig snur hun seg og overrasker alle!

Å kaste buketten bak seg til de andre ugifte jentene på bryllupsfesten er som kjent en tradisjon som «forutser» hvem den neste til å gifte seg blir.

Den som mottar buketten, bør altså forberede deg å bli neste kvinne som skal gå til alters.

Men denne bruden har allerede bestemt seg for hvem som skal bli den neste, og hun har alliert seg med hennes utkårede, så i dette bryllupet blir det kjærlighet i lange baner!

Se det herlige og romantiske øyeblikket i videoen under her:

Jeg har sett mange bryllupsdanser, men ingen som gjenskaper løftet fra «Dirty Dancing»!

Som så mange andre har dette brudeparet latt seg inspirere Patrick Swayze og Jennifer Gray i Dirty Dancing – filmen, dansen og musikken som vi aldri blir lei av.

I videoen under ser vi et par som gir seg i kast med den vanskelige oppgaven å gjenskape det magiske øyeblikket i sin bryllupsdans – og ca. 3.05 ut i klippet gjenskaper de det legendariske løftet. 🙂

Selvfølgelig til sangen «Time Of My Life.»

Over 17 millioner har sett dette klippet – la deg rive med av den romantiske dansen du også, og del gjerne hvis du likte dette:

Han hadde vært forelsket i henne siden de var barn – men denne dagen gjorde han dette! Så rørende!

Han hadde vært forelsket i henne siden de begge var ti år, og nå syns tiden var inne for å fri. Han ville gjøre dagen helt spesiell og det kan vi trygt si han klarte med romantisk middag, og Matty Mac som synger «The Proposal».

 

Når hun skjønner at dette er arrangert for henne, kunne ikke reaksjonen vært mer rørende. Det er herlig å se et så romantisk frieri, og at svaret er ja! 💖

Se den nydelige filmen her:

Paret er ute på en romantisk middag, så dukker mannens elskerinne opp… Det neste som skjer er fantastisk!

Paret er ute på en romantisk middag. Plutselig dukker mannens elskerinne opp og kaster vann i ansiktet til mannen.

«Hvorfor har du ikke fortalt meg om henne!?» utbryter elskerinnen før hun legger på sprang. Mannen ser helt sjokkert ut, mens kjæresten naturligvis lurer på hva i alle dager som skjedde her.

Hun er helt fortvilet over det som nettopp skjedde og mannen forsvinner for å tørke av seg vannet. . Det kjæresten ikke vet er at hele opptrinnet er iscenesatt av mannen selv. Han vil gi henne en kjempeoverraskelse, og mens hun fortsatt er i sjokktilstand skjer det fantastiske ting… 🙂

Hun kommer nok aldri til glemme denne kvelden, som tross alt ende så bra! 🙂

Se filmen her :

https://www.youtube.com/watch?v=FmJ7YIvwWGU