Onkel og trillingene overrasker tante, og hvem kan vel si nei til dette?

Daniel er ikke i slekt med trillingene enda, men han føler seg som onkelen deres, for kjæresten hans, Deanna, er tante til tre bedårende trillingene. Men, disse babyene anser allerede ham for å være deres onkel.

Når Daniel visste at han ønsket å tilbringe resten av sitt liv med Deanna, han ville finne en helt spesiell måte å be henne om å bli hans kone.

Han visste hvor viktig familien var for henne, så han la en veldig søt plan, og trillingene vil være en nøkkelfaktor i dette store øyeblikket.

Deanna kommer gående og ser de tre søte små sitte i en vogn med T-skjorter som det står «si ja». Babyene forstår ikke helt hva de er med på nå, men de kommer til å være med på å forandre tantes liv.

For nå blir onkel Daniel deres onkel på ordentlig! 🙂

Se det koselige klippet under her:

 

 

 

Hun får sin nyfødte baby i armene, men far og barn har en overraskelse på lur!

Det er en lykkelig stund på fødestuen i Taylor Mill i Kentucky, et lykkelig par har nettopp fått en herlig liten datter – og det skal ende med dobbeltlykke.

Det parets nyfødte baby hjelper pappa med å overraske mamma bare én dag etter å ha blitt født. Se ut dette koselige øyeblikket hvor mor blir fridd til av den nybakte pappaen med hjelp av den en dag gamle babyen. Sånt blir en glad av å se, det lille barnet fikk faktisk være med å hjelpe pappa fri til mamma!

Se klippet under, det er så koselig:

.

Han ber en tilfeldig om å filme det romantiske frieriet, men det som skjer er hysterisk morsomt!

Han stiller seg opp med gitaren for å synge en romantisk sang når han skal fri til sin kjære, og dette vil han ha foreviget, så han ber tilfeldige filme seansen.

Ansiktsuttrykkene til fotografene når de ser at en elsker sniker seg ut av vinduet er ubetalelig. 😀

Se det morsomme klippet her:

Hun tror hun bare skal til Rhodos med en søsteren sin, men får en overraskelse hun aldri vil glemme!

Det som startet som et enkelt spørsmål på Facebook endte med en overraskelse 10.000 meter i luften. For noen år siden tok bussjåføren Alexander sjansen på å planlegge sitt bryllup med sin kjære Marieke, og alt ble arrangert av flyselskapet Thomas Cook Airlines. Bryllupet skulle finne sted i løpet av flyturen.

Alexander ville holde alt hemmelig, så nå var bare utfordringen å få Marieke å komme på flyet, men hun visste ikke at Alexander og 40 andre gjester var der.

Marieke trodde hun var en tur med søsteren til Rhodos, og hele familien hennes og flypersonalet var med på arrangementet.

Det øyeblikket Alexander ser sin (forhåpentligvis) fremtidige kone ombord i flyet du se hvor nervøs han er, og resten av historien får vi se i klippet under her:

 

Han har funnet det perfekte stedet å fri til sin kjæreste, som brister i tårer når han vender seg mot datteren!

Cassandra og Grant møttes på Facebook gjennom felles venner. Da de hadde vært sammen i sju måneder bestemte Grant seg for å fri til Cassandra.

 

 

Grant tok Cassandra og datter hennes, 5 år gamle Adrianna på en tur i skogen, og Cassandra la merke til at kjæresten hennes oppførte seg annerledes enn vanlig den dagen.

 

 

Da de kom til en vakker trebro knelte Grant for Cassandra og hennes datter. Han spurte først om Cassandra ville å gifte seg med ham, og tar fram en ring.

 

 

Grant Tribbett har funnet det perfekte øyeblikket og den perfekte plassen å fri til kvinnen han elsker, men han vet at det er ikke bare er hennes hånd han må spørre om – det er en annen person som er like viktig som han også vil spørre.

Så snudde han seg mot 5-åringen Adrianna og tok ut en eske med et halskjede- og så spurte om han henne om han kunne få bli pappaen hennes.

Begge sa ja.

Nå har rørt mange mennesker over hele verden med dette rørende frieriet:

 

 

 

Han ber kjæresten om å tatovere ham – men da hun ser låret hans kommer tårene!

Brooke Wodark kunne ikke holde tårene tilbake da hun så kjærestens nyeste tatovering.

Mange som har tatoveringer, har ofte valgt en som har en spesiell betydning for dem.

Men da amerikaneren Vinny Capaldo Smith nylig hadde fått en ny tatovering på låret, skulle det vise seg at den ikke bare hadde en helt spesiell betydning for ham, men også for kjæresten Brooke Wodark. Det skriver Metro.

Vinny Capaldo Smith jobber som tatovør i Denver, og paret møtte hverandre da Brooke Wodark for noen år siden gikk til Vinnys tatoveringsalong for å få en tatovering.

Da oppsto det søt musikk mellom de to, som siden det har vært sammen i halvannet år.

Nylig fortalte Vinny kjæresten at han ville ha en ny tatovering på ankelen, og spurte om Brooke ville prøves seg som tatovør og lage den på ham.

Nervøst hun gikk hun med på forslaget, selv om hun aldri hadde gjort det før.

Sammen gikk de til tatoveringssjappa, og mens Vinny lå klar i stolen, trakk den bekymrede kjæresten på seg i gummihansker og forberedte seg på å dekorere ankelen.

Men akkurat som hun var i ferd med å begynne, løftet Vinny opp shortsen og pekte på låret sitt for å vise den siste tatoveringen, som han hadde holdt skjult for Brooke.

Hun ble helt sjokkert da hun så tatoveringen, som forestilte et kjærestepar og en avkrysnings-boks med teksten:

– Vil du gifte deg med meg? «Ja» eller «nei».

Det fanget og uventet frieri kom helt overraskende Brooke som først ikke kunne tro det hun så.

Men når en kompis av Vinny kom med en liten boks, gikk det virkelig opp for henne.

Od da den hemmelighetsfulle og spente kjæresten åpnet esken, og avslører en diamantring kunne ikke Brooke holde tårene tilbake lenger.

Hulkende fikk Vinny et «ja» mens krysset av i boksen med svaret ‘ja’.

Du kan se det søte klippet under her:

Hun sitter på en stol i Malmø, og aner ikke hva som skjer – men sekunder etter..Wow!

Svenske Alexander Hermansson planlegger fri til sin Caroline – og det vil han gjøre på en helt spesiell måte – han vil overraske Kjæresten.

Alex forteller at Caroline elsker musikaler, og at han elsker å lage film.
Han begynte å planlegge frieriet 2 måneder før selve dagen. Han ville gi henne en oppvisning som var inspirert av musikalen «Grease». Caroline blir plassert på en stol på stortorget i Malmö. Hun aner ikke hva som snart skal skje.

Så starter musikken og showet er i gang.

Mot slutten tar Alexander av seg masken, og det begynner å gå opp for henne hva som foregår.

Se det herlige frieriet under her:

Han hadde vært forelsket i henne siden de var barn – men denne dagen gjorde han dette! Så rørende!

Han hadde vært forelsket i henne siden de begge var ti år, og nå syns tiden var inne for å fri. Han ville gjøre dagen helt spesiell og det kan vi trygt si han klarte med romantisk middag, og Matty Mac som synger «The Proposal».

 

Når hun skjønner at dette er arrangert for henne, kunne ikke reaksjonen vært mer rørende. Det er herlig å se et så romantisk frieri, og at svaret er ja! 💖

Se den nydelige filmen her:

Hun er ute og kjører og blir stoppet av politiet – men vent til du ser grunnen….Herlig!

En politimann i Texas stopper kvinnen i sitt liv da hun er ute og kjører. Hun ser blålysene bak seg og ut kommer en politimann som sier at det er noe galt med lysene på bilen hennes.

Hun blir bedt om å gå ut av bilen,… og da kommer kjæresten (som er politi) ut av politibilen for han har noe på hjertet.. 🙂
Det var altså ikke noe galt med lysene…

Se den romantiske filmen her: