Den fremmede ser tålmodig på bestemors album, men sjekk reaksjonen når hun viser det siste bildet!

Å se fremmede folks familiealbum, er vel ikke akkurat det morsomste vi  vet , men her ser vi en eldre kvinne som tvinger folk som sitter ved siden av henne en benk i parken til og se i  albumet med familiefotografier . De nikker og hører høflig på denne gamle bestemoren.

Men da bestemor tar frem det siste fotoalbumet, får «ofrene» for spøken sjokk når de ser bildet som er merket med «i dag». 🙂

Se klippet under å få deg en god latter du også:

 

 

Vaktmesteren er lei av at elevene lager leppestiftmerker på speilene – se hans geniale løsning!

Tenårene er i den perioden i livet som er mest opprørsk, og det å bryte regler er kult.

Ungdommer ser på forbud og regler som utfordringer som for enhver pris må overvinnes.

Men det er med alderen erfaringen kommer .

Vaktmesteren i videoen nedenfor er bevis på det.

Hver dag må skolens vaktmester rengjøre speilene på toalettet, siden tenåringene lager leppestiftmerker på dem. Når han ber dem om å slutte, får han i stedet en motsatt effekt, for dagen etter er det minst dobbelt så mange leppestiftmerker på speilene.

 

 

Men vaktmesteren er smart og bruker oppfinnsomheten sin til å løse problemet.

Se videoen under for å se vaktmesteren snedige løsning. Vi tror at leppestiftmerkene på speilene er en «saga blott» etter dette… 😉

 

Denne mannen har sett seg lei på fartsbøllene, og lager en fartsdump som virker!

Det er alt for mange bilister som ikke respekterer fartsgrensene, og det har denne tyske mannen har sett seg grudig lei på.

Fartsbøllene raser  forbi huset hans, og det har han tenkt å sette en stopper for, så han bestemmer seg for lage sin egen fartsdump!

– Og den virker, det er helt sikkert. 😉

Se det hysterisk morsomme klippet her:

 

Han ber en tilfeldig om å filme det romantiske frieriet, men det som skjer er hysterisk morsomt!

Han stiller seg opp med gitaren for å synge en romantisk sang når han skal fri til sin kjære, og dette vil han ha foreviget, så han ber tilfeldige filme seansen.

Ansiktsuttrykkene til fotografene når de ser at en elsker sniker seg ut av vinduet er ubetalelig. 😀

Se det morsomme klippet her:

Alle overser ham når han trenger hjelp, men når han ser hvem som stopper blir han helt satt ut!

Vi møter alle på problemer i livet, noen ganger er det bilen som punkterer, og vi trenger kanskje hjelp! Men hvordan reagerer folk når de ser at andre trenger hjelp? Det er akkurat det Youtuberen HammyTV ville å finne ut i dette sosiale eksperimentet.

Han stoppet bilen på siden av veien og lot som om han hadde et punktert dekk. Etter to timer, hadde ikke en eneste bil stoppet, og teamet bak HammyTV tenkte at det snart var det på tide å gi opp. Det var da det uventede skjedde.

Personen som stoppet og hjalp ham var en godhjertet mann som nylig hadde overlevd en forferdelig husbrann. Mannen, som heter Eric, hadde andre og tredje grads forbrenning på 50% av kroppen, og skadene hadde forverret seg da han hadde hadde løpt inn i det brennende huset for å redde hundene sine. Dessverre døde de i brannen, og Eric besvimte før han kom seg ut igjen. Da han våknet fra koma etter 27 dager, skjønte han at han hadde mistet nesten alt unntatt livet.

Etter under denne forferdelige opplevelsen, bestemte Eric seg for å hjelpe andre mennesker , akkurat som han gjør her. Som en takk kjøpte HammyTV en spillkonsoll på ham og fortalte oss om Erics gode gjerning på sin nettside. Målet var å samle inn 10.000 dollar som skulle gå til sykehusregninger, klær, husleie og andre nødvendige ting, – nå har de samlet inn mer enn tre ganger så mye.

Vi ønsker Eric alt godt i livet, og at han blir så frisk som mulig igjen!

Se det rørende klippet under her:

Vaktmesteren syns at snømåking er kjedelig, og bestemmer seg for skape litt moro!

Det er både fordeler og ulemper med vinter. En av de tingene mange synes er kjedelig er å måke snø. Denne vaktmesterens jobb er å måke bort snøen for fotgjengere, men en dag var han lei av jobben sin og bestemte seg for å spille alle et puss.

Det kan man trygt si han lykkes med. Her blir det full forvirring og det humoristiske oppdraget er vellykket utført. 😉

Jeg ler godt av dette klippet:

Gamlemor kjører opp til lappen, men bare vent til hun gir sensoren bakoversveis!

Kjerringer bak rattet har kanskje litt ufortjent dårlig rykte?

Lukeparkering er vel noe mange av oss sliter med, men en skal som kjent aldri «skue hunden på hårene».

I dette humoristiske klippet se vi hvordan gammel dame skal opp til førerprøven, og når lukeparkering står på programmet gir hun virkelig sensoren bakoversveis. 😂

Se det morsomme klippet her:

https://www.youtube.com/watch?v=tjj1YWs-VnQ

Gutten skremte frisøren, men se reaksjonen hans når han frisøren får revansje!

Frisøren i dette klippet hadde blitt lurt av denne gutten for en måned siden og ville ha revansje – og  sammen med foreldrene til gutten planla han en optimal hevn.

Gutten heter Vito, og han hadde lagt stor plastkakerlakk på disken hos frisørens når han ikke la merke til det – og han kvatt skikkelig før han forsto at det var en spøk. Han ble utsatt for typisk guttestrek.

Frisøren Jude Sannicandro hadde lyst til å hevne seg på gutten. Først spurte han guttens mor for tillatelse, og etter å ha fått godkjenning var det på tide å fullføre hevnen, som  var ganske så hard.

 

 

Han later som han klipper av han øret og mister det i gulvet, og Vito er vettskremt mens det står på, han lo godt av det etterpå.

Ved hjelp av kunstig blod og et løsøre fikk gutten seg en lærepenge som han sent vil glemme, og han kommer nok til å tenke seg om før han lurer noen igjen:

Se den morsomme klippet under her:

https://www.youtube.com/watch?v=9dedNkdwQfQ

 

Sjefen får elskerinnen på besøk, men sjekk reaksjonen til sekretæren når kona hans dukker opp!

Sjefen får besøk av en sexy dame og gir den nyansatte sekretæren streng beskjed om at han ikke vil forstyrres.

På skrivebordet står det et bilde av han og kona.

Det er ikke lett for en stakkars  sekretær  å takle det øyeblikket når kona dukker opp på et svært ubeleielig tidspungt! 😉

Se det hysterisk morsomme klippet her:

En softis er herlig i varmen – men sjekk reaksjonen når is-maskinen løper løpsk!

Hva er vel deiligere enn en diger softis i varmen? – Men det kan faktisk bli for mye av det gode, det får disse stakkars «ofrene» erfare på en strandbar, som har «fixet» litt på maskinen for å se hvordan de reagerer når maskinen aldri stopper!

Mannen som «jobber» i is-kiosken er opptatt i telefonen, så det er ikke så lett å få hjelp heller… 😉

Se de morsomme reaksjonene her: