Hun tror hun bare skal til Rhodos med en søsteren sin, men får en overraskelse hun aldri vil glemme!

Det som startet som et enkelt spørsmål på Facebook endte med en overraskelse 10.000 meter i luften. For noen år siden tok bussjåføren Alexander sjansen på å planlegge sitt bryllup med sin kjære Marieke, og alt ble arrangert av flyselskapet Thomas Cook Airlines. Bryllupet skulle finne sted i løpet av flyturen.

Alexander ville holde alt hemmelig, så nå var bare utfordringen å få Marieke å komme på flyet, men hun visste ikke at Alexander og 40 andre gjester var der.

Marieke trodde hun var en tur med søsteren til Rhodos, og hele familien hennes og flypersonalet var med på arrangementet.

Det øyeblikket Alexander ser sin (forhåpentligvis) fremtidige kone ombord i flyet du se hvor nervøs han er, og resten av historien får vi se i klippet under her:

 

Peggy fikk beskjed om å gå av flyet – da hun forsto hvorfor kom tårene!

Peggy Uhle hadde satt seg på flyet fra Chicago til Columbus, da flyet plutselig snudde og kjørte tilbake igjen. Flyvertinnen kom bort til Uhle, og ba henne om å gå av flyet.

Det amerikanske flyselskapet Southwest hadde fått høre at en av deres passasjerers sønn lå i koma, og gjorde noe utrolig å hjelpe henne.

«Jeg trodde jeg var på feil fly. Flyvertinnen ba meg om å sjekke inn på nytt i skranken, og når jeg gjorde det, hun ba meg om å ringe min mann, « -sier Uhle til Boarding Area i følge Foxnewstravel.

Mannen hennes fortalte at sønnen deres lå i koma etter å ha fått en alvorlig hodeskade. Sønnen bor i Denver, Colorado, og flyet til Peggy skulle motsatt vei.

Men før hun fikk avbrutt sin planlagte flytur, eller snakket med kundeservice, hadde flyselskapet allerede løst situasjonen.

«Flyvertinne visste om situasjonen og hadde booket meg på et direkte-fly til Denver som skulle gå i løpet av de neste to timene.»

Og det beste av alt- Uhle skulle ikke betale en krone for det nye flyturen .

«De tilbød meg et privat venterom, omdirigerte bagasjen min, lot meg boarde først og ordnet lunsj for meg da jeg landet i Denver. Bagasjen ble levert til der jeg bodde, og jeg fikk en telefon fra Southwest som lurte på hvordan det sto til med min sønn «, sier hun og fortsetter:

«Ingenting kan overgå tjenesten jeg fikk,»

Vi skjønner godt at Peggy Uhle er fornøyd med sitt valg av flyselskap!

Jumbojeten gjør seg klar for avgang. Legg merke til de skuelystne badegjestene når flyet tar av… OMG!

St. Martins flyplassen i Karibia markerte slutten på en æra : en Boeing 747-400 jumbojet fra KLM tok av for siste gang på flyplassen.

Det som er spesielt med denne flyplassen er at rullebanen bare er noen få meter fra den populære stranden Maho Beach. Sk. Skuelystne er derfor ofte samlet ved rullebanen for å se flyene ta av, og i videoen under, er det en jumbojet som tar av på vei til Amsterdam.

Men hvor mye kraft det faktisk befinner seg i denne gigantiske maskinen? Det blir disse intetanende turistene klar over når flyet blir klar for avreise, men heldigvis ble ingen skadet!

Disse folka står nok ikke så nærme en jumbojet i farta igjen 😉