Han reddet pingvinen fra den visse død – det som skjer etterpå er utrolig rørende!

En mann på 71 år, fant en pingvin på en strand i Brasil. Det var gjennomvåt i olje og kjempet for livet etter å ha blitt skylt på land. Mannen, som heter João Pereira de Souza, plukket opp den døende pingvinen, vasket det og matet den med sardiner før han slapp den ut i sjøen igjen.

 

 

João forventet at pingvinen skulle svømme bort, men utrolig nok, forlot den ikke mannens side. Det var starten på et vakkert vennskap mellom en mann og en pingvin.

Pingvinen drar avgårde til kaldere breddegrader når det nærmer seg vår, men den har kommet tilbake hvert eneste år siden og har blitt en lokal liten kjæledegge og har fått navnet Jingjing. 🙂

Se den koselige og rørende filmen her:

Paret var på bryllupsreise da de oppdaget et annet romantisk par på stranden!

Norma Landeros-Ramirez og hennes mann var ute og nyter en romantisk spasertur langs stranden på bryllupsreisen sin i Cape Town i Sør-Afrika.

Overraskelsen var når de oppdager et annet romantisk par rett foran sine øyne. De tar raskt  opp kameraet sitt for å fange det vakre øyeblikket når de to pingvinene  leier hverandre mens de rusler langs stranden.

 

 

Norma sier: «Siden mannen min og jeg er nygifte, ville jeg se pingviner fordi jeg har hørt at de holder seg sammen med sin partner hele livet, så det passet så godt.»

Pingviner i Afrika tenker du kanskje? Pingviner som disse blir ofte sett på Boulders Penguin Colony in Cape Town i Africa. Denne spesifikke rasen av pingviner dukker opp der og ses ofte av både lokalbefolkningen og turister.

Det er åpenbart at pingviner er noen romantiske skapeninger når vi ser hvordan de går og holder hveradre i «hendene».