Hun ser brudebilde av moren sin i utstillingsvinduet, da hun går inn i butikken får hun enda en overraskelse!

Jane Foster gikk tilfeldigvis forbi antikvitetsbutikken «A Robins Nest» i Grand Junction og gjett om hun fikk sjokk da hun så morens bryllupbilde i butikkvinduet.

Jane stormet inn i butikken, tok bildet og holdt den mot brystet sitt. Bildet fra 1948  hadde hun ikke sett på flere tiår, etter at de hadde havnet i en økonomisk knipe og alle familiens ting ble auksjonert bort.

Men  viste seg  at  bildet ikke skulle være det eneste hun fant den dagen. Da hun kom inn i  butikken og stirret på morens bryllupbilde, så hun plutselig noe enda mer utrolig , en brudekjole! – Innpakket i avispapir, datert 22 juni 1948.

 

 

«Jeg ble sjokkert, overveldet, nesten lammet, jeg skrek bokstavelig talt rett ut.» sier hun.

Hun spurte eieren av butikken, Shane Allerheiligen, hvor mye kjolen hun skulle betale for kjolen.

Responsen hun fikk når eieren skjønte hvem kvinnen på bildet var, og hvem som hadde hatt den utrolige fine kjolen er rørende:

«Kjolen koster ingenting, den har funnet veien tilbake til deg, den har funnet hjem.» Sa eieren til Jane. Eieren, Shane  var  glad for å kunne gi tilbake kjolen til den rettmessige eieren. Han  syns bare det var en glede når han så hvor lykkelig Jane ble når hun fikk tilbake både minner og ting etter sin mor.

Se det den utrolige og rørende videoen under her:

 

0 Shares