Innkreveren skulle hente bilen til det eldre ekteparet, men se hva som skjer når han kommer tilbake!

Vanligvis er det dårlige nyheter når en pengeinnkreveren står på døren din. Det det var for Pat og Stan Kipping, et eldre ektepar fra Illinois i USA også.
De er pensjonister, og ikke har mye penger å rutte med. De ligger etter med nedbetalingen på bilen, og banken vil kreve inn bilen.

 

Pat og Stan er desperate, fordi uten bil, får de ikke gjort mye. Pat sa: «Det var forferdelig. Vi var etter med tre utbetalinger, og banken ville ikke gi oss mer tid.»

Banken sendte inkasseren Jim Ford. Han jobber for et selskap som har spesialisert seg på å samle inn penger. Jobben er slitsomt for Jim, han ser ofte folk som er i vanskelige situasjoner. Men Jim gjør jobben sin, og det har også sine høydepunkter når han klarer å få inn pengene og få folk tilbake på rett spor.

Da han fikk en telefon om en bil som han skulle innkreve, trodde han dette skulle bli en vanlig dag på jobben. Men viste seg å bli en helt uvanlig dag. Han kjørte forbi parets hus, la han merke til at det var mørkt i huset og bestemte seg for å dra tilbake neste dag.

 

 

Men Jim hadde medfølelse for paret og ville gi dem en sjanse. Før han dro til dem, ringte han dem og forklarte situasjonen. Han ba dem om å ta kontakt med banken og prøve å få litt mer tid.

Pat prøvde å følge rådet til Jim, men banken nektet. Jim gikk med tungt hjerte til paret å beslaglegge bilen.

Da han kom tilbake, inviterte ham for en kopp kaffe.

Jim hadde opplevd mye i sin karriere,han har blitt slått og nesten skutt, men han har aldri før blitt bedt inn på kaffe.

Mens de satt og drakk kaffe forklarte Pat og Sam at de brukte dyre medisiner, og at de måtte velge mellom å kjøpe medisin eller betale avdrag på bilen. Det var derfor de ikke hadde betalt i tide.

Paret ble skyldte ca 20 000 på bilen. Og uten en bil, ville de klare å komme seg til byen.

Jim gjør jobben sin og tar bilen. Men tre dager senere, har han den perfekte overraskelsen.

Stan går ut for å hente avisen da han plutselig ser at bilen står i oppkjørselen igjen. Han roper på sin kone. Begge ser på bilen i vantro, og ut av bilen kommer Jim.

I løpet av de tre dagene hadde Jim sammen med noen venner startet en innsamlingsaksjon-side på nettet for å samle inn penger til de eldre paret.

Etter bare et døgn, hadde de fått inn ti ganger så mye penger trengtes. Jim og vennene hans brukte noen av pengene til å skifte olje og fikse bilens frontlykter .

 

 

Pat og Sam fikk også ca. 9000 NOK som var til overs fra innsamlingen.

Det eldre paret kunne ikke blitt mer rørt og glad! 🙂

Se det rørende klippet her:

Det kommer en mann ut av bilen, men bare vent til du ser resten. Helt utrolig!

De russiske arbeiderene kommer på jobb, og her er det snakk om samkjøring av dimensjoner.

I den gamle Volgaen som ble bygget for regjeringen i USSR i 1970 kommer det ut ikke mindre enn sytten mann.Trafikksikkerhet og sånt er de ikke så nøye på.. 😉

Men miljøvennlig må vi vel kunne si at det er..😉

Se den utrolig filmen her:

https://www.youtube.com/watch?v=Vsk-qROwwfU

Mens eieren handlet måtte hunden sitte i bilen, da klarte den å få hele internett til å le!

Noen hunder er svært intelligente, de ser hvordan folk oppfører seg og handler av og til ut i fra det.

Det gjorde denne boxeren, og nå har den fått mange til le godt av det den gjorde når eieren forlot bilen ett øyeblikk for å gjøre et ærend.

Alle vet hvor kjedelig det er å sitte i bilen vente, og det syns denne hunden også! 🙂

Se det gøyale klippet under her:

Pøbler ødela pensjonistens gule bil, men så skjer det utrolige!

Peter Maddox er en pensjonert tannlege som bor i Bibury i Gloucestershire. Bibury har blitt kåret til den vakreste landsbyen i England, mye på grunn av de koselige steinhusene.

Peter eier en knallgul Vauxhall Corsa, en bil er han stolt av. Men noen ai lokalbefolkningen liker ikke den knallgule bilen hans.

Mange mener at hans gule bilen skjemmer ut landskapet, og at ødelegger for de mange turistene som kommer til landsbyen for å fotografere de pittoreske husene.

En dag bestemte noen av motstanderne av bilen seg for  å ta saken i sine egne hender, og ødela Peters bil. Vandaler hadde ripet inn ordet «MOVE» på panseret, og knust frontruten. Skaden utgjorde en verdi av 67 000. Bilen ble så skadet at 84-åringen måtte skrote den.

Heldigvis fikk Peter dekket mesteparten av kostnadene av forsikringselskapet. Men etter at historien om bilen hans ble kjent, ble mange mennesker sinte – spesielt de som hadde gule biler. Disse bileierne ville gjøre noe i solidaritet for Peter, så ikke lenge etter rullet hundrevis av biler inn i den lille landsbyen. Og alle var knallgule!

– Responsen har vært utrolig og overveldende, sier arrangøren Matty Bee til Sunny Skyz News. Folk fra hele landet og hele verden har meldt seg til å delta.

Bilene som fylte gatene i den lille landsbyen var av forskjellige merker og stiler alt fra små elektriske biler til en Lamborghini.

Hovedpersonen i historien, Peter Maddox, var vitne til hendelsen fra sin stue. Han beskriver følelsen av å få denne støtten som «overveldende». Arrangører ga ham en miniatyrversjon av den gule bilen som startet det hele, og 84-åringen var fast bestemt på ikke å la vandalene vinne.

Forhåpentligvis viste denne hendelsen alle besøkende og ikke minst lokalbefolkningen,  at turister og fotografier ikke er viktigere enn en gammel manns rett til å velge sin egen bil.

Nå vet Peter også at det er hundretusener av mennesker der ute som mener akkurat det samme som ham – Gult er kult! 😉👍

To biler krasjer i et veikryss – men sjekk fotgjengeren som har sekundene på sin side!

Et dashbordkamera på en bil i Ukraina filmer denne hendelsen der en ekstremt heldig fotgjenger så vidt unngår å havne midt i en krasj mellom to biler.

Her var det virkelig nære på…. Noen ganger har man heldigvis sekundene på sin side! 🙂

Se det dramatiske klippet her:

Han ville beskytte den dyrebare bilen sin under stormen i Florida og gjorde dette…

En mann i Florida ville beskytte dyrebare bilen sin under orkanen Matthew, så han åpnet dørene til sitt hjem og kjørte den rett inn i stuen sin. Randy Jalil fra Port St. Lucie hadde en flott tid under stormen med sin 1988 BMW M3.

Han var så fornøyd med å ha bilen trygt inne at han tilbrakte kvalitetstid med bilen mens stormen passerte. Jalil sier han ikke vil nøle med å gjøre det igjen. 🙂

Se den fornøyde bileieren  her:

Den kvinnelige motorsyklisten har sett seg lei av at folk forsøpler gatene. Her ser vi henne i aksjon.

En kvinne i Russland så lei av forsøpling av gatene at hun bestemmer seg for å ta motorsykkelen sin og gjøre noe med det. Og hun mener det, og gjør virkelig noe med det!

Denne kvinnen kjører rundt i byen med et kamera festet til hjelmen, venter på å få tatt de skyldige på fersk gjerning.Først plukker hun opp søppelet synderne kaster og så får det i retur. Til pass for dem!

Se den den kvinnelige miljøhelten i aksjon her:

https://www.youtube.com/watch?v=Uo3cVuvVRUE